Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ahhh tatlım yaaa kabızlık için yedıgım kayısının haddi hesabı yok artık bunyemı etkılemıyor bıle
elmaa sirkesi değilde çörek otunu severim tarifini verırsen yapayım canım

3 tatlı kaşığı çörek otu bir litre kaynamıs suya at. kaynatma ama. içerken limonda sıkıyorum ben. aynı gün tüketilmesi gerekiyor. sıcak içmek gerekmiyor. kayısı bende de faydası yok bünye meselesi ben tam yaglı dogal sütten fayda buluyorum. günde 3 kere tuvalete gidiyorum onun sayesinde..

maşallah günde 3 kere he ben çarşamba cıkmıstım bırde bu sabah dahada olmaz en fazla 1dir bende deneyeceğim teşekkür ederim tatlım

canımcım akşam anladım teyzen çağırdı yılda bi kez giderdin falan ama öğlen pilavın yanında ekmek ne oluyor beyaz pirinç bile çoğu diyet listesinde yasakken bide ekmek olmamısss... birde çikolatalı Special K sana aldatıcı gelmesin zayıflatıyor diye reklamları... doğru yenilmediğinde aksine kilo yapıyor.

su ve sporuna güzel:))

Teşekkür ederim. Pazar tartildim 4 gün oldu cok az yiyorum ama biraz artiricam. Cok hızlı vermem iyi değil

tatlım ilk hafta zaten en hızlı verilen haftadır...
Sonra ki haftalarda kilo veriminin yavaşladığını göreceksin

kızlar uzun zamandır giyemediğim bir kotum vardı beli çok sıkıyordu onu giydim eskisi gibi sıkmıyo çok mutlu oldum

İştee diyetin en güzel yanıııı

kilo bildirimim
bu hafta: 66.5
geçen hafta: 68
aradaki fark: 1.5
yüzde olarak hesaplanması : 2.2

Ablacim hesaplamayi bi kontrol edersen sevinirim. Saat 10 tuvalet saatimdi bekleymedim bu hafta cok ugrastim diye...

Yagmurcum süpersin yaaaaa...
Mutlaka nasıl bu kadar kilo verebildiğinin özetini bekliyorumm

canım şu nutellayı yemesen süper olacakmış

Evet canım,yememem gerek ama neden yediğimi hiç bilmiyorum.Regl dönemim yaklaşıyor.Sanırım onun belirtisi.
İçime kurt kaçmış gibiyim.Motivasyon yerlerdee

günaydın kızlar
bildirimizi yapalım ama demi
bugünki kilom: 56,4
geçen haftaki kilom :57,2
aradaki fark 0,8
yüzde hesabı doğru yaptıysam 1,39 gibi bişey

tebrik ederimmm

herkese günaydın...
kızımla benim sabah 6ta günümüz aydınlandı cadım şimdi uyuyor:)))

Benim oğlanda sabahın 6.da uyananlardan.
Neyseki anneme bırakıp 2 saat daha uyudum.
Eve gidince nöbet başlar yine :))

Ooo güzel kilo verilmiş.Tebrik ederim canımm.

kilo bildirimim
geçen hafta:64.4
bu hafta :63.4
aradaki fark :1
hesaplanmış hali :% 1.55
umarım en kötü haftam böyle olur ...

Çok güzel canım.Tebrik ederim

badem ezmesi var tatlım içinde..
lezzetliydi, beğendim..ama sanırım ben bir pasta delisi değilim :26:

Hamilelikten sonra böyle tatlı şeylerden çok soğudum ve şuan yediğim hiç bir tatlı gıda bana eskisi gibi zevk vermiyor.Yiyorum ama neden yediğimi ben bile bilmiyorum.:44:

Allahımmmm bana da oğlumla tempolu yürüyüş yapabileceğim günleri tez vakitte görmeyi nasip eyleee
Menü güzel canım,afiyet olsun.

Benimde sabah Vizem var giremem.

Bu hafta:79.8
Geçen hafta:82.7
Fark : -2.9
Hesaplanmış hali :3.5

wavvv ,süpersinnnn...
Motivasyon eksikliğin olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım...Tebrik ediyorum canım.
Durmak yok

hahayttt kendime arkadaş arıyordum diğer takımlara gidip kendimin obur bir şişko olduğunu söylemek için.
Artık yanlız gitmeme gerek kalmadı

Bu hafta da ben o durumdayım.İçime canavar kaçmış gibi

kilo bildirimim:
bu hafta : 87,2
geçen hafta: 86,7
aradaki fark :+0,5
yüzdesi :-0,58

Ayşe ablaaaa naşşşş naşşşşş
Sen de bana bu hafta arkadaş oldunn..Hadi bakalım diğer topiklereee şişko olduğumuzu söyleme gidiyoruzzz
Şaka bir yana,bu kadar düzenli beslenmek sana yaramıyor sanırım.Birazda bu hafta spor eksik oldu gibi.Bu hafta spora yüklenip bünyeyi biraz şaşırtırsan haftaya tekrar kilo verirsin

Ayşe abla benim kilom dün akşam yazdığım ile aynı...

Bu hafta : 72.5
Geçen hafta : 72
Fark : +0,5
Yüzdesi : TuRuNCu ( 72 / 72,5 / - 0,5 / -0,69 % )

hep beraber ilan edelim pis boğaz olduğumuzu ama ayşe ablamı örnek menü olarak ilan edelım
cok duzenlı beslendiğinden veremıyor cancagazım ne yapsın

canım hırs yaptım gerçek anladım bide kendime çok sıkı spor arkadaşları buldum en az yaptığımız spor yarım saat... bol su günde 4-5 fincan 9 lu çay diyet usulü yemekler... üstelik pazartesi sabah artılardaydım...:))

8.Takım 310. Etap***
kadis ( 71,40 / // % )
umutlayasasen ( 70,0 / / / %)
nice15 ( 61,1/ //% )
newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86)
moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 )
symrne ( 59,3 /58,8 / 0,5/ % 0,84 )
turuncu ( 72,0 /72,5 /-0,5 / % -0,69 )
yağmur3872 ( 68,0 /66,5 / 1,5/ % 2,20 )
seher yıldızı ( 85,7 / / / % )
8. Takım Ortalaması: %

mrb arkadaslar...gec kaldım kusura bakmayın...zaten lıstede de yokum...sımdı aklıma geldı...

benım kılo da degısıklık yok maalesef...

60.2 yım hala ((

Valla ne desen haklısın.
Normalde garnitür pilavı, yoğurtla değiştirir misiniz diye rica ediyordum, bu sefer unuttum. gelince de hiç sesini çıkarmadım, canım istemiş diye dedim. Ekmeği çorbayla yemiştim, pilav üzerine gelince tuzu biberi oldu.

Special K konusunda pek katılmıyorum ama biz onlara ajans olarak hizmet de verdik birçok eğitimlerine vs katıldım. Kahvaltı için sağlıksız bir öğün olarak görmüyorum. Hatta kahvaltının genel olarak günün en kaçamaklara açık, affedici öğünü olduğunu düşünüyorum.

hep beraber ilan edelim pis boğaz olduğumuzu ama ayşe ablamı örnek menü olarak ilan edelım
cok duzenlı beslendiğinden veremıyor cancagazım ne yapsın

ayy çok güldüm yorumuna:))
geçin dalganıza pisler
görcem ben sizi

ayy bende çok güldümm
bu +5 bana cuma cumartesi ve pazarın hediyesi malesef
bir haftadır spora gidemedim sadece yediklerimlede bu kadar telafi edebildim
insülin direncim sağolsun spor yapmadan asla kilo veremiyorum

birde farkettim ki son 1 1,5 aydır ben hep aynı kiloda kaldım,96,7 yi görmüştüm 1,5 ay kadar önce,90 a çıktım 88 e indim falan derken yine 86,7 ve yine 87,2 sanırım korktuğum şey başıma geldi ve benim bünye kitledi kendini 86,7 ye
buna acil çözüm bulup şu 86,7 den kurtulmam lazım yoksa ben böyle bi al bi ver kalıcam 86 da

Son düzenleme:

günaydın kızlar liste çıkmış meydana yine çok üzgünüm utandıracagım sizi

evet canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum,insülin direncim ise benim bildiğim tarihle 3 senedir var

Bende de hipotiroid kontrollerinden daha sonra geçen sene çıktı, diyeti etkiliyor gerçekten. Benim genel olarak metabolizmam çalışsın diye ittirmem gerekiyor, bence spor en önemli güç vücut için kesinlikle. Bir de aslında 1 hafta spora gidememen yararına olabilir belki, tekrar spor yaptığında vücut daha hızlı tepki veriyor, arada molalar almak lazım :)

ben o ilacı zayıflamak için kullandım geçen sene doktordan zorla almıştım zayıflamamda etkili olmuştu...

sırf zayıflamak için alınınca zararı olmaz mı yahu? :26: Zayıflamaya etkisi var bence de ilk başlarda, benim direncimi kırmıştı ama sonrasında vücut alışıyor eski etkisi kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…