inşallah sizlerle biz bu hafta gümbür gümbür geleceğizzzzzzzzzzgünaydın topiğin güzel kızları nasılsınız?
beni pazartesi sendromu sardı biran önce atmam lazım üzerimden((
bu hafta çok dikkat edelim geçen hafta 8. olduk galiba yeni arkadaşların azmiyle ilk 3 e girebiliriz gruba motive olur tekrardan:)))
sınavında başarılar dilerimgunaydın herkese...
sabah 5 ten berı ayaktayım ders calısıyorum...ıns sınavım guzel gecer...dualarını beklıyorum...
kahve ıctım sabah...ucu bır arada...keske ıcınde seker olmasaydı ıyı olurdu...neyse telafı ederız...
ben bırseyler atıstırıp okula gıdecem ıns...erken gelırım bugun eve...cunku dershanem yok...
yazılanları bıle okuyamadım burda...bayagı bır gerı dönus yapıp okumam gerekıyor...
gorusuruz...
haftasonu diye hepimiz biraz fazla yemişiz sanki ama neysee :)))
kısırı öğlen yemen iyi olmuşii akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
sabah sucuklu yumurta domates salatalık 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt
öğle 1 tabak yetmedi:)))ilave 2 kaşık daha kısır 2 bardak çay
ara dondurma
akşam 1 kase çorba 1 fırında levrek bol salata 1 dilim ekmek 5 çilek
2 bardak bitki çayı
1.5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
sana da günaydın tatlım
aynen öyle
bu hafta kaçamak haftamdı diyebilirim
bol bol gezdim
hastanedeydim beslenmem karmaşık
Yine iddia ediyorum bu haftad ilk 3 teyim hafta hafta sonu 500 gram verdim bilevar mi benimle yarismak isteyen...saka bi yana cok hirs yaptim hazirana 64 kiloyla girecegim...
kızlar
artık boşa kürek çekmeye son
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
m isal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
vs gibi
güzel fikirler bekliyoruz sizden
ayrıca bu hafta kilo bildirirken hedef kilolarınızı da istiyorum
günaydın kızlar yeni bir haftayada başladık bakalım nasıl olacak bu hafta kilo vermem gerekiyor artık
annemklere gideceğim 20 haziranda o zamana kadar zayıflamama lazım ki kilo verdiğim belli olsun
58 filan olabilirmiyim acaba ozamana kadar
aslında sıksam olurum değilmi bana güç verin kılzar
dünkü menümü sunayım
sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay
öğle yok
akşam
3 kaşık pilav
bol salata
1 kase cacık
spor yok malesef yapamadım
Cok az yemissin...
kızlar
artık boşa kürek çekmeye son
yukarıda ki mesaja ekleyeceğiniz şu da olabilir diyeceğiniz maddeler varsa lütfen paylaşın
mesela
m isal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
vs gibi
güzel fikirler bekliyoruz sizden
ayrıca bu hafta kilo bildirirken hedef kilolarınızı da istiyorum
Takim kapatmak degilde bireysel uyelere uygulamak cok guzel olur...
Hedefim 64.5
günaydın kızlar yeni bir haftayada başladık bakalım nasıl olacak bu hafta kilo vermem gerekiyor artık
annemklere gideceğim 20 haziranda o zamana kadar zayıflamama lazım ki kilo verdiğim belli olsun
58 filan olabilirmiyim acaba ozamana kadar
aslında sıksam olurum değilmi bana güç verin kılzar
Canimcim haftada bir kilo 1500 kalorilik bir diyetle bile verirsin hele sicak yaz gunleri basladi daha hizli verirsin...
olsun bu hafta halledersin bir şekilde her zaman koşullar uygun olacak değil ya :89:
azmini kutluyorum tatlım hadi inşallah takım olarak arkadandayız
tesekkur ederim tatlim kilolarimdan kurtulup yepyeni ben olacagim... Insallahh... Tekrardan ozguvenimi kazanmak icin buna ihtiyacim var...
Aminnn tatlim... Takima ne kadar sik girersem amacimi o kadar cok hatirliorm...öz güvenini kazandırmak için varız başarmak istemesen burda olmazdın demek ki hala kilo verebilecek durumda hissediyorsun kendini Allah burdan istediğin kiloda ayrılmayı nasip etsin tatlım :128:
4 kilo rahat verirsin Allahın izniyle buna inan yeter birde sporunu kesinlikle eksik etme terle yani 20 dk kolbastı oyna hergün mutlaka
inşallah canım ya sağolun varolun böyle demeniz bile gaza getirdi beni inanırmısındünkü menümü sunayım
sabah
menemen
1 dilim ekmek
peynir
domates
salata
zeytin
şekersiz çay
öğle yok
akşam
3 kaşık pilav
bol salata
1 kase cacık
spor yok malesef yapamadım
Cok az yemissin...
Takim kapatmak degilde bireysel uyelere uygulamak cok guzel olur...
Hedefim 64.5
Canimcim haftada bir kilo 1500 kalorilik bir diyetle bile verirsin hele sicak yaz gunleri basladi daha hizli verirsin...
kızlar dünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek,patates kızartması ve biber kızartması,kahvaltılıklar
öğle:yok
akşam,iknikteydik tavada balık ve yarım ekmek,2 bardak kola, ve karpuz
akşam baya baya abarttım kızlar ama bol bol hareket yaptım
en iyisi bu canım
aslında biz geçen hafta seni izinli yazıp ayıracaktık ama bunu senin istemeni bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?