Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam menüne bayıldım
aynısı bende de var

Kadis akşam yemeği mükemmeldi, herşeyi ızgarada yağsız pişiriyorlar, nefis..sanırım tekrar bu tabaktan yemeye gideceğim
aferin sen kahvaltı yapma sonra abuk sabuk beslen kahvaltının ne kadar önemli olduğunu en az benim kadar iyi biiliyorsun

BEN DE bu akşam napsam diyorum dün bebek arabası ile çıktık ama yalnız çıkmak daha iyi çıkacak tempolu yürümek açısından
bakalım ne yapacağım

ya benişm oğlan doğduğundan beri benimle yürüyor, bu yüzden sanırım çok alıştı pusetle gezmeye :44:
ben sahildeki yürüyüşlerimi hep oğlumla yapıyorum, hızlı tempo yürüyorum, 1 saat içinde yaklaşık 4 km yol yapıyoruz her yürüyüşte..belki alışmadıkları için huysuzluk yapıyor olabilirler :44:

Anne olmak istiyorum guzel bi duygudur eminim ama ewlilik kotu gelio 16 yasindan 26 yasina kadar yalnz yasadim boyle iyiyim ben ya
daha yurtdisina gidecegim..
Ogrencilerim bile cok tatli gelio bide kendi cocugum olsa....

ALLAH dileğen herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel...evlilik hiçte kötü değil bence zor tarafları var kesinlikle ama birine güvenmek ona yaslanmak çok hayatı onunla paylaşmak çok güzel.yanlızlıkta bi yere kadar bence öyle düşünme.evladın sana nasıl tatlı gelir bunu sana tarif etmem imkansız. o yüzden ALLAH kimseyi yanlız ve evlenince çocuksuz bırakmasın...

kızlar selam,

bugün acayip yoğun bir gündü, bloğumu bile yazamadım
artık şu yediklerimi yazıp gidip yatmak istiyorum, bitmiş vaziyetteyim

sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
3-4 tel çeçil peyniri
domates, salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim jambon

ara
yok

öğlen
tavuk külbastı (2 parça tavuk göğüs ızgara+3-4 kaşık közlenmiş patlıcanla beraber servis ediliyor)
8-9 elma dilim patates (kızarmış:26:)
1 bardak cola zero

ara
1 adet ev poğaçası

akşam
3-4 kaşık bamya çorbası
3-4 kaşık sebze türlü
3-4 kaşık makarna
5 kaşık dolusu yoğurt

gece
1 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas

1 saat tempolu yürüyüş var ayrıca bugün akşama kadar dışarıdaydım, hep gezdik, hiç oturmadım
su ne yazık ki az tükettim 1-1,5 lt kadar..dışarıda hep su içmeyi unutuyorum alışkanlık yapmam lazım..

iyi günlerde kullan canım

benim kızım 4 aylık seninki ne kadar...

benim menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt

öğle 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek domates salatalık
ara 1 kase meyve
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
1 bardak form çayı
1.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş ve iyi geceler :)))

Ayşecim sanki buaralar kahvaltını çoook zengin tutuyosun tatlımAma bugün bi çoook fazla olmuş tatlım ya

konya sarması nedir tatlım dünde vardı:26::26fff köyde çalıştığım günler geldi aklımaaaaokulu yıka sobayı yak çayı demle ....canım benim Allah kolaylık versin

Ayşeciiim için dışın kefir oldu iki gündüüürrrben hiç sevmedim kefiri her okuyuşumda da yüzüm buruşuyor bu şok diyete yarın en az bi 750gr gitti bence

protein patlaması var sankiiiiiibu kadar alışverişe erimiş gitmiştir umarım yediklerin tatlııım

Burasi turkiye emin oldum... Okul zamani boya yaptilar okulda hizmetli olmayinca temizlik ogretmenlere kaldi. Perisan haldeyim bugun spor yapacak halim kalmadi:-(

canım benim Allah kolaylık versiiiin evet sistem bu yazın hep birlikte tatil yaılır okul zamanı inşaaatlar temizlikler boyalarrr.....güzel ülkemin güzel insanlarııı

geçen sene sizden öğrenmiştim leslie yi takımın fix sporuydu.

canım özellikle yazın hayatımı kurtarıyo benim,memlekete gidiyorum orada rahat rahat yaıyorum tv karşısında evet ya geçen sene tüm takı leslieye dadanmıştık:)))şimdide İzmire giderke silim in pack varmış onu indirmeyi düşünüyorum ama nasıl indircem bilemediiim

canın fazlasıyla sıkkın gibi ara ve akşam yok...

bu menün çok hoşuma gitti işe yararsa haftaya bende yapayım...

metobolizman hızlıysa fazlasıyla yakmışsındır...miktarlarını tam belirtmediğin için yorum yapamayacağım...

Bugunku menum

sabah...

1 tane haslanmis patates
beyaz peynir
zeytin
salatalik
domates

ara

ayran

aksam

balik
salata
corba

bol su

spor yok

öğle yok ama çok güzel olmuş ayyy canım balık istedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…