- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
ALLAH dileğen herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel...evlilik hiçte kötü değil bence zor tarafları var kesinlikle ama birine güvenmek ona yaslanmak çok hayatı onunla paylaşmak çok güzel.yanlızlıkta bi yere kadar bence öyle düşünme.evladın sana nasıl tatlı gelir bunu sana tarif etmem imkansız. o yüzden ALLAH kimseyi yanlız ve evlenince çocuksuz bırakmasın...
kızlar selam,
bugün acayip yoğun bir gündü, bloğumu bile yazamadım
artık şu yediklerimi yazıp gidip yatmak istiyorum, bitmiş vaziyetteyim
sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
3-4 tel çeçil peyniri
domates, salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim jambon
ara
yok
öğlen
tavuk külbastı (2 parça tavuk göğüs ızgara+3-4 kaşık közlenmiş patlıcanla beraber servis ediliyor)
8-9 elma dilim patates (kızarmış:26:)
1 bardak cola zero
ara
1 adet ev poğaçası
akşam
3-4 kaşık bamya çorbası
3-4 kaşık sebze türlü
3-4 kaşık makarna
5 kaşık dolusu yoğurt
gece
1 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
1 saat tempolu yürüyüş varayrıca bugün akşama kadar dışarıdaydım, hep gezdik, hiç oturmadım
su ne yazık ki az tükettim 1-1,5 lt kadar..dışarıda hep su içmeyi unutuyorumalışkanlık yapmam lazım..
benim menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt
öğle 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek domates salatalık
ara 1 kase meyve
akşam 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık menemen 1 dilim ekmek
1 bardak form çayı
1.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş ve iyi geceler :)))
konya sarması nedir tatlım dünde vardı:26::26fff köyde çalıştığım günler geldi aklımaaaa okulu yıka sobayı yak çayı demle ....canım benim Allah kolaylık versin
MENÜM:
SABAH:
1.5dilim ekmek
zeytinyağlı çörek otlu domates
yumurta peynir
ÖĞLE:
yarım peynirli pide
ayran
ARA:yeşil elma
AKŞAM:
bi parça tavuk
booool salata
1dilim karpuz
3kuru kayısı
SPOR:1saat yürümece koşmaca 450 cal.
haklısın ama çok yakın 2 arkadaşım evlilik sürecinde ve çok sorunlu geçiyor. birde uzun süreli çıktığın birinden darbe alınca evlilik fobisi oluştu ister istemez...
canım benim Allah kolaylık versiiiin evet sistem bu yazın hep birlikte tatil yaılır okul zamanı inşaaatlar temizlikler boyalarrr.....güzel ülkemin güzel insanlarııı
son günlerde menün harika tatlım... biraz gayret edip bayramda beraber mezun olalım...
canım özellikle yazın hayatımı kurtarıyo benim,memlekete gidiyorum orada rahat rahat yaıyorum tv karşısında evet ya geçen sene tüm takı leslieye dadanmıştık:)))şimdide İzmire giderke silim in pack varmış onu indirmeyi düşünüyorum ama nasıl indircem bilemediiim
İnşallah canım ya çok istiyorum artık şu 63 e inmeyiiiiiiiTam hayatımı düzene sokuyorum bi olumsuzluk çıkıyo sonrası menülerde sporda siliniyooo
haydi bakalıııım ben kaçıyorum kızlaarrr
Sabaha eksilerle uyanmak dileğiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?