Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tmm canım cuma tartılalım o kiloları baza alıp yarışa başlayalım :)))
newlife35 söyledi yarıştığınızı o da katılsa 3lü daha ii olur sanki...

sabah yürüyüşe çıkıcaktım zeynep ela uyandı.hava güzel ve kızım huysuz ii gelir diye annemle kızımda geldi benimle parka ama nasıl bi yürüyüş anlatamam.evde mamasını yemeyince mama yapmıştık çıkarken bi turda annem sesleniyo kızın acıktı durdum cadıma mama verdim.bi turda annem sesleniyo bu kaka yapıyo galiba ii dedim dönelim döndük ama cadım hala huysuz meğer kabız olmuş kuzum.anlıcanız çocukla yürüyüşe çıkılmazmışşş.

BEN DE bu akşam napsam diyorum dün bebek arabası ile çıktık ama yalnız çıkmak daha iyi çıkacak tempolu yürümek açısından
bakalım ne yapacağım

Azicik asim kaygasiz basim zormuss ya cocuk

Burasi turkiye emin oldum... Okul zamani boya yaptilar okulda hizmetli olmayinca temizlik ogretmenlere kaldi. Perisan haldeyim bugun spor yapacak halim kalmadi:-(

bugünlerin kıymetini bil gez toz uyu dinlen bebişle bunlar rafa kalkıyo :)))
ama anne olmak süpemişşş hayata bakış açım değişti...

Anne olmak istiyorum guzel bi duygudur eminim ama ewlilik kotu gelio 16 yasindan 26 yasina kadar yalnz yasadim boyle iyiyim ben ya
daha yurtdisina gidecegim..
Ogrencilerim bile cok tatli gelio bide kendi cocugum olsa....

Kızlar bugün yazamadim. Sınavdan sonra umraniyeye gittim arkadaşla cok yoruldum mezuniyet içın ayakkabı çanta sal aldım birde kendime pardesü aldım kıpkırmızı kocis kesin bana çingene diyecek yaz kış kırmızı bulup giyiyorum. Aslında diyet yaparken.bisi almicaktim ama lazım oldu havalar cok sıcak.çünkü. siz naptiniz? Ne var ne yok?

aldıkların hayırlı olsun tatlım, iyi günlerde giy... mezuniyet heyecanı bambaşkaydı...

geçen hafta bende kendime cicişler aldım hemde 38 beden... zar zor giriyorum ama olsun 38 söylemesi bile güzel:))

aldıkların hayırlı olsun tatlım, iyi günlerde giy... mezuniyet heyecanı bambaşkaydı...

geçen hafta bende kendime cicişler aldım hemde 38 beden... zar zor giriyorum ama olsun 38 söylemesi bile güzel:))

Teşekkür ederim canim beden pek.değişmemiş ama olsun arkadaşım gaz verdi hamile kalincada giyersin onun içın.bende aldım :)) seninkilerde hayirli olsun. Eskisinler yenileri alalım :))

kısa günün özeti...

sabah
yagda yumurta 2 çatal
bir dilim kepekli ekmek
bir dilim kaşar

öğle
biraz menemen
karpuz
çok az peynir
2 zeytin
salatalık
yoğurt

ara bir konya sarması, bir yudum fanta(, ayran

akşam hünkar beğendi bir kaç çatal

3 lt den fazla su

12 den 4 e kadar hiç oturmadan okul yıkadık. şimdi yürüyüşe çıkacağız tempolu 1 saat klasik yürüyüşümüzü yürürüz.

Merhaba..

Bugün yediklerim :

sabah :
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-domates-salatalık
-az şekerli nescafe

ara :
yok

öğlen :
-yarım kase yoğurtlu mantı
-yarım poğaça

ara :
-yok

akşam
-yok

Keyifsizim...Canım bir şey istemiyor.

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı

1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 bardak kefir

ara
1 bardak süt
2 ceviz

öğlen
lor peynirli salata
1 bardak kefir

ara
meyve
yarım bardak kefir

akşam
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

ara
meyve
kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay
2 bardak zencefilli kür

spor yok

Bugün yediklerim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen: ızgara köfte 1 dilim ekmek ayran salata
Ara: 1 bardak süt soda
Akşam: hasanpasa köfte yarım kase çorba 1ince dilim pizza yufkanin üzerine yapmışlardı incecik
Ara: soda activia kiraz

Bugün karşıya geçtim sonra geri.döndüm 4 saat mağaza gezdik cok yoruldum yediklerimi yakmisimdir titriyorum

Bugunku menum

sabah...

1 tane haslanmis patates
beyaz peynir
zeytin
salatalik
domates

ara

ayran

aksam

balik
salata
corba

bol su

spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…