canım olur neden olmasın zaten daha önce böyle bir uygulama yapmıştık newlife35 ve ben yarışmıştık o geçti beni
rakibemdi o benim hala atışırız onunla
sen kaç kiloydun canım şimdi
başlayalım hemen
sabah yürüyüşe çıkıcaktım zeynep ela uyandı.hava güzel ve kızım huysuz ii gelir diye annemle kızımda geldi benimle parka ama nasıl bi yürüyüş anlatamam.evde mamasını yemeyince mama yapmıştık çıkarken bi turda annem sesleniyo kızın acıktı durdum cadıma mama verdim.bi turda annem sesleniyo bu kaka yapıyo galiba ii dedim dönelim döndük ama cadım hala huysuz meğer kabız olmuş kuzum.anlıcanız çocukla yürüyüşe çıkılmazmışşş.
sabah yürüyüşe çıkıcaktım zeynep ela uyandı.hava güzel ve kızım huysuz ii gelir diye annemle kızımda geldi benimle parka ama nasıl bi yürüyüş anlatamam.evde mamasını yemeyince mama yapmıştık çıkarken bi turda annem sesleniyo kızın acıktı durdum cadıma mama verdim.bi turda annem sesleniyo bu kaka yapıyo galiba ii dedim dönelim döndük ama cadım hala huysuz meğer kabız olmuş kuzum.anlıcanız çocukla yürüyüşe çıkılmazmışşş.
Azicik asim kaygasiz basimzormuss ya cocuk
bugünlerin kıymetini bil gez toz uyu dinlen bebişle bunlar rafa kalkıyo :)))
ama anne olmak süpemişşş hayata bakış açım değişti...
Kızlar bugün yazamadim. Sınavdan sonra umraniyeye gittim arkadaşla cok yoruldum mezuniyet içın ayakkabı çanta sal aldım birde kendime pardesü aldım kıpkırmızı kocis kesin bana çingene diyecek yaz kış kırmızı bulup giyiyorum. Aslında diyet yaparken.bisi almicaktim ama lazım oldu havalar cok sıcak.çünkü. siz naptiniz? Ne var ne yok?
aldıkların hayırlı olsun tatlım, iyi günlerde giy... mezuniyet heyecanı bambaşkaydı...
geçen hafta bende kendime cicişler aldım hemde 38 beden... zar zor giriyorum ama olsun 38 söylemesi bile güzel:))
Teşekkür ederim canim beden pek.değişmemiş ama olsun arkadaşım gaz verdi hamile kalincada giyersin onun içın.bende aldım :)) seninkilerde hayirli olsun. Eskisinler yenileri alalım :))
yaaa kızlar konuyu atlamışım sanırım siz ne makınesınden bahsedıyorsunuz merak ettım de
baya çeşitli bir menü olmuş fazla gibi geldi ama eksilerdeysen problem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?