Herkese huzurlu ve güzel bir haftasonu diliyorum...
Biliyorsunuz geçen hafta kilo veremediğim için kendime kaçamak yasağı koymuştum ve yararınıda gördüm çok şükür.
Bu hafta kendime 1 ödül belirledim ve dün onu afiyetle yedim.Sonraki günlerde kaçamak yapmayacağıma dair söz veriyorum.
Dün yediklerim
sabah :
-1 bardak süt ile hazırlanmış tahıllı k-fleks
ara :
- 5 fındık
öğlen :
- sebze kavurma yarım kase (akşam için dolma yaptım ve içleri ziyan olmasın diye baharat ile kavurdum)
ara : yok
akşam :
-5 tane minik kıymalı kabak ve patlıcan dolma (5 tane derken 1 ince kabağı 3e bölüp öyle doldurdum)
-2 kaşık yoğurt
-1 ince dilim karpuz
ara : 1 cornetto
su : 1.5 lt
spor : öğlen 2 saat ve akşam 2 saat dışardaydım.Oğlumun peşinde koşturmaktan hiç oturmadım
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama
ara: yok
öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt
akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata
1 avuç kiraz
su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım
Herkese huzurlu ve güzel bir haftasonu diliyorum...
Biliyorsunuz geçen hafta kilo veremediğim için kendime kaçamak yasağı koymuştum ve yararınıda gördüm çok şükür.
Bu hafta kendime 1 ödül belirledim ve dün onu afiyetle yedim.Sonraki günlerde kaçamak yapmayacağıma dair söz veriyorum.
Dün yediklerim
sabah :
-1 bardak süt ile hazırlanmış tahıllı k-fleks
ara :
- 5 fındık
öğlen :
- sebze kavurma yarım kase (akşam için dolma yaptım ve içleri ziyan olmasın diye baharat ile kavurdum)
ara : yok
akşam :
-5 tane minik kıymalı kabak ve patlıcan dolma (5 tane derken 1 ince kabağı 3e bölüp öyle doldurdum)
-2 kaşık yoğurt
-1 ince dilim karpuz
ara : 1 cornetto
su : 1.5 lt
spor : öğlen 2 saat ve akşam 2 saat dışardaydım.Oğlumun peşinde koşturmaktan hiç oturmadım
Günaydın kızlar Bugün bir daha giremeyebilirim mezuniyetim var akşam biliyorsunuz. Bakalim hafif beslenebilecekmiyim? Hepinize Güzel haftasonları diliyorum
Günaydın 8. takımcım,
Dünkü mönümü paylaşıyorum hemen:
08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (ananaslı-110 ml)
11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek
16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı
19:30 8 erik
2,5 litre su
NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.
Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom..
Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.
Canim akşam meyve miktarın biranda fazla olmus. Cikolatada olmasaydı iyi olurduspor ve su iyi kabaklı dondurmede neyin nesi
Kizlar bugün kü menüm
Sabah
1 bardak ayran
1 tane salata
1 dilim ekmek
Ogle
Yagsiz tost
sekersiz cay
Aksam
3 kasik taze fasulye kavurmasi
1 kasik kizarmis patlican yoğurt lu
4 tane yaprak sarma
2 litre su 1 fincan yeşil cay
Spor
30 dk plates ve
Leslie ile 5 mil
perşembe menüm
sabah yarım paket diyet bisküvi
ara nescafe yarım paket diyet bisküvi
öğle yok işyerinde kayısı buldum 3 tane yedim
akşam 7 kaşık pilav tavuk haşlama 5 kaşık yoğurt
yarım dilim karpuz
sonrasında 30 dk yürüyüş
cuma menüm
sabah bi dilim ekmek2 dilim peynir 5 tane zeytin
ara diyet kraker
öğle diyet bisküvi bi paket
ara nescafe
akşam yarım kase mercimk çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık tavuklu pilav
türk kahvesi
yemek sonrası 40 dk yürüyüş
Kızlar moralim cok bozuk valla malum olaylardan.
Bugünkü menüm
Sabah
Çikolatali special k
Öğlen
1 tabak domatesli makarna
Ara
3 çilek, 5 kiraz
Aksam
3 adet biber dolması
Light yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat yüzme
menüm
SABAH:
1dilim karpuz
1dilim peynir
ÖĞLE:
1ayran
1yeşil elma
AKŞAM:
4kaşık pilav
1yağsız peynirli minik börek
yarım kase az şekerli sütlaç üzeri 1top dondurma (misafirliğe gitttim akşam yakarışlarımsonuçsuz kaldı
1dilim karpuz
***bu menüye midem gurulduyo ya ne alakaysaaa
SPOR:50 dak. koşmaca yürümece 410 cal
kızlar selam,
sabahtan sonra uğrayamadım özür dilerim, ev misafir kaynıyordu, saatlerdir Fransız basınından çeviri yapmak zorunda kaldım bugünkü olaylarla ilgili..gözlerim şaşı oldune yazık ki ulusal basınımızda yemek programları, güzellik yarışması falan vardı
bugün diyet yapamadım, Püsküüt'ün geldiği ilk gün çok ayıp oldu ama hergün sebze pişiren ben bugün yemek bile yapma fırsatım olmadı evde, üzgünüm
ama yarın normal hayata döneceğimden hiç şüpheniz olmasın.
yediklerime gelince
sabah
1,5 dilim çavdarlı ekmek
2 yumurta (tavada yağsız)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
ara
yok
öğle
1 dilim börek
4 kaşık kısır
çokça çay (şekersiz)
ara
yok
akşam
4 küçük dilim (yaklaşık 2 büyük dilim kadar) pizza
biri deniz mahsüllü diğeri ne yazık ki şarküterili
1 şişe bira
gece
3 dilim after eight (3x37 kalori)
bolca yeşil çay, kahve (şekersiz)
gün boyunca 3 lt su tükettim
ne yazık ki bugün yürüyemedim..
Günaydın 8. takımcım,
11:30 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber, 1 dilim ekmek
16:00 5 adet inegöl köfte, 2 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, 1 kase marul-maydonoz karışımı
2,5 litre su
NOT: Doktor yasağı ile spor yapamıyorum. Ama bu son haftam. Ortalama 6000 adım orta tempoda ev içi+ev dışı yürüyorum.
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah:avuç içi kadar kepekli yağszı tost 1 yumurta haşlama
öğle: yarım kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
3kaşık salata
3kaşık kadar tavuk şinitzel
ve yoğurt
akşam: 2 kaşık taze fasulye
10 yaprak sarma
salata
1 avuç kiraz
su 1,5 lt
spor yok reglım cok fazla gelıyor oyuzden yapamadım
tatlım menü diyet dışı olmuş ama sen toparlarsın aradaki kaçamğın bu senin
Akşamları sebze, yoğurt çok bilinçli bir tercih..
Hayırdır, bacağındaki problem nedir, özel değilse..? Dilerim geçicidir.
Estağfurullah..üstada yorum yapılmaz
Her gün tüketmemiz gereken 5 gıda kategorisi:
1- Yoğurt-süt
2- Et
3- Sebze
4- Meyve
5- Tahıl
tuttum bu olayı...
Turuncu tam olarak öyle değil.. Her sabah tartıldığımda başıma gelene göre davranıyorum.. Bazen böyle, bazen farklı.. bazen erken bitirirken bazen gece 22:00 de bile yiyebiliyorum.. Alışkanlık kazanmasın diye hep şaşırtmaca benimki.. Bir de sıkılmıyorum sanki böyle yapınca..
cıks....olmamış
Püsküüt sanırım ara öğün yapmıyorsun ?
Menü dengeli ve güzel..Özellikle akşam yemeği çok erken saatte yendiği için mutlaka faydasını göreceksindir.
Bu menüde gayet güzel.
Ne kadar sağlıklı bir alışkanlık..Püsküüt sebze+yoğurt olayı yeni bilinç ama bizimki alışkanlık, zira biz Egeliyiz, sebzesiz hayat zor bize
Ama evet eti gündüz tüketmeye dikkat ediyorum, bir tek balık varsa mönüde akşam oluyor, zira eşim akşam evde olduğu için hep beraber tüketmeyi tercih ediyoruz..
Bacağım özel değil, önce menisküs zedelenmesi oldu, doktor bir süre kesinlikle dinlenmem gerektiğini söyledi. Normalde bir otelde spor üyeliğim var ama birkaç aydır gidemiyorum, şimdi yeni yeni açıkhavada yürümeye başladım..
Bir de alt baldırlarda laktik asit çok birikiyor ve bu bende ağrı yapıyor. Doktor bunda yapılacak birşey olmadığını söyledi ama ben tatmin olmadım, önümüzdeki günlerde zorunlu bir seyahatim var, dönüşte başka bir doktora daha gideceğim.
püsküütcüm ellerine sağlık canımHer hafta misafiri olduğum takımın analizini yapıyorum, biliyorsunuzdur..
Analiz son 2 aylık dönemi kapsıyor. (303.etap - 311.etap)
311. etap bildirim listesini baz alıyorum ve o listede olan üyelerin 303. etapta veya yoksa en yakın etapta kaç kilo olduklarına bakıyorum.
Doğal olarak yeni yarışmacılar bu analiz kapsamında olmuyorlar.
Gönül isterdi ki daha güzel bir analiz çıksın.. Ama olmadı maalesef.. :26:
püsküütcüm direk akşam yemeğin ve ara öğünlerin neden yok diye çemkircekken,sonraki mesajlarında ,dengelemek için yaptığını okudum ve haliyle sormuyorumGünaydın 8. takımcım,
2,5 litre su
Perşembe günü Cumaya göre daha düşük kilodaydım. O nedenle dün gıcık oldum bu duruma ve mönümde ayarlama yaptım.
Faydasını hemen gördüm. Bugün yine düştü kilom..
Genel yöntemim, haftalık hedef belirlemek. Her sabah tartılmak, yanlışımı öğrenmek, mönüye müdahele etmek. Günlük müdaheleler sonucunda da haftalık hedeflerimi yakalam oranımın yükseldiğini deneyimliyorum.
merhaba kızlar nette problem var
gelemedim bugün sorun çözüldü gibi ama hala sıkıntılı hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ananas
kahvaltı bi dilim ekmek 2 dilim peynir yarım domates
1 kaşık bal 1 çatal tereyağı 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğleden sonra 5 tane mercimek köftesi 3 kaşık çorba
ara nescafe
kaçamak sadece browvi bi ısırık
yarım saat yürüyüş
50 tane mekik
selam kızlar
bugünkü sınavları atlattım çok şükür,yarında bi geçsin rahatlıcam
geçmişe göz gerdirdim fakat yorum yapamıcam vaktim yok çünkü, beni bekleyen 3 dersim var çalışılacak
ben şöyle bi saçlarınızı çekeyim de
dün menümüde paylaşamadım 2 günlük bir yazıcam.
püsküütcüm ellerine sağlık canım
çok iyi oldu bu analiz herkes şöyle bi düşünsün bakalım 2 ayda neler kaybetmişiz de kilolarımızı kaybedememişiz:44:
kendi adıma ben 2 aydır yerimde sayıyorum 2 ay önce 86,7 yi gördüm ve 2 ay içinde 90 88 87 86 diye giden bi tartıyla yerimde saydım:2:
oysaki şimdi çok rahat 79 ları görmüş olurdum
kendime gelme zamanım gelmişde geçmiş bile
hedefimi belirlemiştim zaten şimdi tekrardan yazıyorum,temmuz ayına kesinlikle 80 li kilolarla girmicem79,9 bile olsa 80 li olmucak o tartı
püsküütcüm direk akşam yemeğin ve ara öğünlerin neden yok diye çemkircekken,sonraki mesajlarında ,dengelemek için yaptığını okudum ve haliyle sormuyorum
kadriyecim sen cezanı uyguladınmı canım
gözden kaçırmış olabilirim diye sorayım dedim,torpil yok kilo alınmışsa kaptan da olsa tıpış tıpış uygulayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?