Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar nsılsınız
dün siteye giremedim bir türlü ya
sizler girebildinizmi yoksa bendemiydi sorun?

dünkü menüm
sabah:1,5 dilm peynirli börek çay
öğle:kısır, çay 2 küçük lokum
ara:dondurma
1 saat yürürüyüş
cumartesi günü regl oldum kızlar çok ağrım vardı mekik çekemedim
yürüyüşle yetindim

merhaba püskütcüm
menün harika canım diyecek laf bulamıyorum
çok hafif beslenmişsin ya utandım kendimden
akşam meyve yedin diye tartı kötü konuştu demişsin canım kuş kadar meyve ya ondan bişey olmaz olmamalı
sen bzim takımla 300 gr değil daha fazla verirsin bence
çünkü çok hafif besleniyorsun analiz yapıyorsun bu çok güzel bişey

canım açık büfe kahvaltı allah sabır versin diyorum

merhaba canım
öğle makarna yemişsin akşm ekmek yemesen daha iyi olurdu zaten çorba ve fasülye yetrli olurdu doyururu seni be yavrumm
su az olmuş ama spor güzel

kadriyecim çok güzel bir hafta sonu menüsü bence afiyet olsun spor da güzel

ya ben durumdaymışımda haberim yokmuş
2 ay önceden daha fazla kilom şu an
çok üzüldüm ve dank etti şimdi bana
püskütcüm ellerine sağlık ya ne güzel düşünmüşsün ypmışsın
sağol varol

ablacım sınavların bitti gözün aydın geçmiş olsun
nsaıl geçti diye sormasammı acaba
sen çalışkansın mutlaka iyi geçmiştir...

Selam kızlaaar,
eylül ayından beri ilk kez iki gün üstüste evdeydim Allahım ne kurs,ne ders,ne gezmece...iki gündür oturup kitap okuyum gündemi takip ediyorum sıkı sıkıyaaa ne güzelmiş ya eviiiiiimmmm :))
ama tabi hayat felsefem "Ağaçlar ayakta ölürleer"sonuna kadar çalışmalıyım ben,çok fazla evde kaldığımda sapıtıyorrruuuummm:)))

tatlım akşam yemeğiyok mu????
acıcık sağlıksız bi menü olmuş canım ya(

offf sende mi biber gazı mağdurusun canım benim geçmiş olsuuunnn
münün yok gibi canımya öğlen bişeyler yeseydin biraççık keşke,ama sporun pek bi hoş olmuuuuuuşş

oyyy püsküütçüüüüüm senin bu menüye tarı kötü konuşuyosa ben tartıma kulağımı tıkarım daha da açmam yaaaa
yeme tamamıyla sorun bende de canım hem çalışıyorum hemde evde tekim hazır gıdalara hücuuuum ne yazık ki biliyorum yanlış ama yapacak şey olmuyo pek çok zamaaan

harikaaaada hani spor nerde Ayşeciiiimmm

tatlım diyetisyenlerden alışmışız artık alışkanlık olmuş ara menüler.gittiğim diyetisyenler mutlaka ara menü yazdılar bana her zaman
karatay teyzemize inanıyorum bende aslında şimdi üç ana öğün adam gibi yemek yeterli ama hafta sonu ilk kez evde olunca oohhh dedim herhalde ana ara ne varsa tüm menüleri yiyeyim :26::26:meyveye gelince çooook seviyorum çoook elma olmadan yaşaşamam meseladünde yazınca fark ettim meyveyi abartmışım bi ara dukan amca yapmıştım hiç meyvesiz bi ayda 5kg rahat vermiştim ama dayanamadım daha fazla meyvesizliğe

MENÜM:
SABAH:
1.5dilim ekmek
peynir
yumurta
bool biber
zeytin yağlı keten tohumlu domate
2hurma

ÖĞLE:
danone bitter çikolatalı puding(120cal.)
1elma

AKŞAM:
2but
4kaşık makrna
salata
2hurma
SPOR:90 dak.koşmaca yürümeceee 750 cal.

canım çoook tatlı istiyo umarım başka bişicik yemeeemmmm

bugünkü menüm
sabah 3 zeytin biraz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 kase special k
öğleden sonra malesef güne gittim veee 5 6 kaşık patates salatası 1 küçük dilim börek
4 zeytin az peynir 1 tane küçük köstebek pasta 2 bardak tek şekerli çay ((
akşam 4 5 kaşık çorba 3 kaşık fasülye 5 çilek
1 form çayı
1.5 lt su
40 dk yürüyüş...

kendi menümün utancıyla kimsenin menüsüne yorum yapamadım ama bunu hafta içi sporla kesinlikle telafi edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…