- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
bizi düşün ve az ye canım sanada iyi pazarlar...
Cumartesi mönüm:
08:30 Probiyotik yoğurt-orman meyveli-
11:00 1 tane haşlanmış yumurta -maydonoz, limon, pul biber ilavesiyle), 2 light siyah zeytin, 1 dilim ekmek
14:30 Püre (2 patatesle yaptım), ½ kutu ton balığı, 1 kase yeşil salata
19:00 3 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, ½ dilim ekmek, 1 kase yeşil salata
21:30 4 tane erik, 8 tane kiraz
3 lt su, 2 kupa yeşil çay.
(Utanç verici sporumu yazmama gerek yoktur herhalde)
Bu sabah tartı kötü konuştu..
Gece meyve yeme dedi belki de.. Belki de sen kim iki patates kim dedi.. Belki de her gün barbunya mı yiyeceksin dedi ki cevabım evet.. E anacım 2 kişilik ev.. Bir yemek pişiyor.. günlerce yeniyor.. Ne yapayım dökeyim mi yani?
Neyse takımcım olanlar oldu.. Size verilmiş -300 gr. sözüm var. Bu gazla bugün müdahale yapıyorum mönüme..ve 18:30 da dükkanı kapatıyorum. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyelim bakalım ne olacak? :26:
günaydın kızlar... dün sadece 45 dakika yavaş tempolu yürüdüm diye bugün erkenden kalkıp spor yapacaktım yalan oldu( yeni uyanabildim... hafta sonu tembelleştim kesin ben... şimdi kahvaltıya gideceğim... açık büfe çok korkuyorum kendime hakim olacağım... aklımda hep takım ve hafta boyunca yaptığım zorlu sporlar olacak....
herkese iyi pazarlar...
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık az peynir 2 bardak tek şekerli çay
ara bir bardak süt
öğle 1 tabak makarna 2 kaşık yoğurt 1 dilim karpuz
ara 2 ceviz
akşam 1 tabak zeytinyağlı fasülye 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
su 1.5 lt
1.5 saat tempolu yürüyüş...
merhaba kızlar nette problem var
gelemedim bugün sorun çözüldü gibi ama hala sıkıntılı hemen bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1 dilim ananas
kahvaltı bi dilim ekmek 2 dilim peynir yarım domates
1 kaşık bal 1 çatal tereyağı 3 zeytin
ara türk kahvesi
öğleden sonra 5 tane mercimek köftesi 3 kaşık çorba
ara nescafe
kaçamak sadece browvi bi ısırık
yarım saat yürüyüş
50 tane mekik
Her hafta misafiri olduğum takımın analizini yapıyorum, biliyorsunuzdur..
Analiz son 2 aylık dönemi kapsıyor. (303.etap - 311.etap)
311. etap bildirim listesini baz alıyorum ve o listede olan üyelerin 303. etapta veya yoksa en yakın etapta kaç kilo olduklarına bakıyorum.
Doğal olarak yeni yarışmacılar bu analiz kapsamında olmuyorlar.
Gönül isterdi ki daha güzel bir analiz çıksın.. Ama olmadı maalesef.. :26:
dünkü menüm
sabah:1,5 dilm peynirli börek çay
öğle:kısır, çay 2 küçük lokum
ara:dondurma
1 saat yürürüyüş
cumartesi günü regl oldum kızlar çok ağrım vardı mekik çekemedim
yürüyüşle yetindim
selam kızlar nsılsınız
dün siteye giremedim bir türlü ya
sizler girebildinizmi yoksa bendemiydi sorun?
Kızlar selam,
Bütün gun disaridaydim cok dengesiz menü oldu. Haftabasinda telafi edeceğim girememelerimi. Telefondan bakamıyorum.
Sabah
Peynirli omlet
3 adet zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Domates salatalık
Akşam
Et doner durum
Spor: toplamda 4 saat yürüdüm sanırım. 50-60 merdiven ciktim
Bir de biber gazından ağlaya ağlaya vapura yetişmek icin 10 dakika kostum.
Dedigim gibi gecmisi mümkün olduğunca okumaya çalışacağım.
Herkese sevgiler!
Bol kilo vermeli günler!
Cumartesi mönüm:
08:30 Probiyotik yoğurt-orman meyveli-
11:00 1 tane haşlanmış yumurta -maydonoz, limon, pul biber ilavesiyle), 2 light siyah zeytin, 1 dilim ekmek
14:30 Püre (2 patatesle yaptım), ½ kutu ton balığı, 1 kase yeşil salata
19:00 3 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, ½ dilim ekmek, 1 kase yeşil salata
21:30 4 tane erik, 8 tane kiraz
3 lt su, 2 kupa yeşil çay.
(Utanç verici sporumu yazmama gerek yoktur herhalde)
Bu sabah tartı kötü konuştu..
Gece meyve yeme dedi belki de.. Belki de sen kim iki patates kim dedi.. Belki de her gün barbunya mı yiyeceksin dedi ki cevabım evet.. E anacım 2 kişilik ev.. Bir yemek pişiyor.. günlerce yeniyor.. Ne yapayım dökeyim mi yani?
Neyse takımcım olanlar oldu.. Size verilmiş -300 gr. sözüm var. Bu gazla bugün müdahale yapıyorum mönüme..ve 18:30 da dükkanı kapatıyorum. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyelim bakalım ne olacak? :26:
iyi akşamlar
dünkü menüm
menüm
sabah
kahvaltı
çavdar ekmeğiyle minik tost
beyazpeynir ve domatesli yağsız
3 zeytin
1 bardak kefir
ara
1 bardak süt
2 ceviz
öğlen
lor peynirli salata
1 bardak kefir
ara
meyve
yarım bardak kefir
akşam
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
ara
meyve
kefir
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay
1 bardak zencefilli kür
yok
tatlım diyetisyenlerden alışmışız artık alışkanlık olmuş ara menüler.gittiğim diyetisyenler mutlaka ara menü yazdılar bana her zamanArkadaşlar belki gözünüzden kaçmıştır diye bir kez daha yazıyorum. Analizde son 4 satırdaki arkadaşların mönülerine yorum yapıyorum sadece, lütfen kişisel algılanmasın bu durum.. Bu kişiler:
kadis / umutlayasasen / nice15 / newlife35
Bu mönü yorumlama işi hep tuhaf gelmiştir bana.. Hele kalabalık takımlarda.. Ben eskiden yarışmacı olarak bir takımdayken koçluk uygulaması yapardık. Her hafta kilo veren kişiler, kilo veremeyenlerin koçu olur ve sadece onların mönülerini "detaylıca" yorumlayıp günbegün takip ederlerdi.. E şimdi bir bakıyorsun 10 tane mönü.. Herkes zamanla yarışıyor.. Her birine detaylı yorum yapmayı bırak, okumak bile zaman istiyor..
Süt/yoğurt gurubu eksik.
Meyveye çok yüklendiğini düşünüyorum. Meyvenin içinde glikoz olmasından dolayı kalorisi de yüksek, yanında protein alınmadığında da kan şekerini yükseltiyor. Daha çabuk acıkabiliyorsun.
Önerim meyveni azaltıp, sebzeyi çoğaltman.
Sabah bunun gibi doyurucu bir kahvaltı yapıyorsan eğer, öğle ile sabah arasında "ara mönü" olmamalı.
Ara mönünün tek bir amacı vardır.. O öğünde az yediysek bir sonraki ana öğüne deli gibi saldırmamız için minik bir atıştırma.. ki yurt dışında otoriteler bırakın ana öğü-ara öğün geyiğini.. 2 öğün yemenin performans açısından çok daha doğru olduğunu araştıran deneyler yapmaya başladılar.
Sonuç olarak ara öğünde elma yanlış. Hem bu nedenle hem de bir sonraki öğününde de 2 meyve birden yemişsin. Üstelik meyvelerin biri en facia meyve..yani muz.
Elmayı çizip, öğlen ve akşam arasına 1 kase yoğurt ekleseydin daha iyi olurdu, diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?