Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar nsılsınız
dün siteye giremedim bir türlü ya
sizler girebildinizmi yoksa bendemiydi sorun?

bir ara bende giremedim gece düzeldi.

birascık sağlıksız mı olmuş ne( içlerinde en sağlıklı kısır bence...

canımcım akşam menülerini daha hafif tutsan keşke( yaz yaklaştı deniz kum güneş...

tatlım o ara ögünde yediğin special k yı ana öğün olarak kullanıyorlar.keşke onun yerine meyve yeseydin... öğle gün vardı arada mecburen oluyor.... afiyet olsun ...

diyetle kafayı bozmazsam iyidir. son haddime geldim. bu haftada haftalık hedefime ulaşamazsam bırakacağım diyeti...

sabah 8 tane çok küçük zeytin, iki dilim peynir, bol domates ve salatalık , bir tane haşlanmış yumurta, bir parça ekmeğe bal sürüp yedim.
(açık büfe kahvaltı börekler, kurabiyeler, kızartmalar neler neler gözümün içine baktı)

ara türk kahvesi, yarım şeftali, 2 bardak yeşil çay

öğle yok. kahvaltıyı geç yaptım

akşam 3 kaşık yagsız tuzsuz sözde zeytinyağlı fasülye, 2 kaşık yoğurt

ara 2 bardak bitki çayı, süt, çay bardağıyla limonata.

birazdan 9 lu çayımı içeceğim.

su 3 litreden sonrasını takip etmiyorum.

40 dakika tempolu yürüyüş.yarım saat egzersiz. ev temizledim. 2 saate yakın salına salına gezdik.

selam kızlar

ablacım sınavların bitti gözün aydın geçmiş olsun
nsaıl geçti diye sormasammı acaba
sen çalışkansın mutlaka iyi geçmiştir...
çok teşekkür ederim canım benim
fena değildi diyelim de hakkaten çok zordu rabbim tüm sınava girenlerin yardımcısı olsun,inşallah alttan dersim kalmaz dicemde zor gibi.hayırlısı artık.

harikaaaada hani spor nerde Ayşeciiiimmm
ah canım sorma 15 gün oldu sanırım spora gidemeyeliinan bu durumdan hiç hoşnut değilim çünkü ben sporu keyifle yapıyorum ve spor yapamassam kilo veremiyorum malesef.bir aksilik çıkmassa yarın başlamayı düşünüyorum,sınavdı dersdi derken vakit bulup gidemedim.
haziran 15 de de oğlumun nişanı var onun hazrlıkları başladı şimdi,bin tane şeyi düşünüyorum.şehirler farklı oluncada her şey daha bi zor sanki.en önemlisi en yakınları seçip davet etmek,çağırsan dert çağırmasan dert.en alakasız kişiler söze çağırmadım diye trip attı,zaten istanbuldan bursaya 3 araba 15 kişi gittik daha kimi çağırayım söz yani
nişan da 60,70kişilik olacak,30 kişi düşündüm en yakınlar ama bence 20 si anca gelir bursa olduğu için.çağıramadıklarımda yine tripale bağlarlar sanki geleceklermiş gibi anladımki kimseyi memnun edemiyorsun neyse herkezin canı sağolsun

Benim annemin evindeyken pek kilo sorunum yoktu, ne olduysa evlendikten sonra oldu baktım olmuyor, eşimi zeytinyağlılara, sebzelere alıştırmaya başladım, şimdi inanılmaz seviyor ve yemeklerden hiç şikayeti yok

Evet spor sadece formumu değil, akıl sağlığımı da koruyor, spor sonrası kendimi çok iyi hissediyorum..

Şu olaylar durulursa, yarın yürüyüşe çıkmak gibi bir niyetim var..bakalım

benim blogta verdiğim tarifleri yap, hem bazılarında kıyma da var eşinin hoşuna gidebilir

iyi akşamlar
bugün sınavlarımın bitmesi şerefine kendime party verdim:119:
serbest gün ilan ettim:125:
yarından itibaren dikkat edilecek ve spora gidilecek

menüm

sabah

kahvaltı

sınav günü güzel bi kahvaltı ettim
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
biraz patates kızartması
çocuklara kızartmıştım,akşama kadar aç kalıcam zaten diyip biraz yedim
şekersiz açık çay

ara
türk kahvesi
sınav öncesi

öğlen
yok
sınavdaydım 2 den 4 e

ara
yemek hazırlanana ufak tefek kadar bişeyler atıştırdım
2 çay kaşığı nutella,bir kaç kiraz,bir kaç kayısı gibi
çok acıkmıştım.

akşam
ızgara et,sebzeli ve soslu
4 kaşık patetes püresi
1 bardak gazoz

ara
meyve
kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
1 kupa yeşil çay

yok

kızlar selam,

bizim burada dünden beri yoğun gösteriler devam ediyor, eve de gelen gidenin, eşin dostun haddi hesabı yok..
yarın da İstanbul'dan misafirlerim geliyor 2 günlüğüne..
bu yaşanan olaylar beni çok etkiledi, devamlı takip halindeyim, pek diyet düşünecek halim kalmadı açıkçası..

bugünkü mönü

sabah
1 kase cornflakes
1 bardak süt
3 ceviz

ara
yok

öğlen
3 kaşık barbunya
3 kaşık makarna

ara
yok

akşam
3 kaşık erişte
3 kaşık patlıcan oturtma (kızartmıyorum, patlıcanları közleyerek yapıyorum)
3 küçük dilim karpuz

ara
yok

3 lt kadar su içtim
spor yapmadım

Kızlar evime geldim cok şükür birara zor girdim Nette insafa site kapalıydı. 2 gün menü giremedim ama doğru düzgün bisi yemedim desem yeridir kosturmaca yorgunluktan birde adet oldum tamamdir karnimda agrivat ve hala cok yorgunum bugün listemi giricem inş. Şimdi tekrar uyumaliyim gözlerimi acamiyorum hala cok yorgunum

günaydın hanımlar
haftasonu giremedim özledim sizleri neler yaptınız bakalım
ben cumartesi eylemzede oldum böyle bigün hiç yaşamamıştım
pazar evdeydim temizlik falan yaptım kitap okudum akşamda yürüyüşe çıktım

ghünaydın kızlar güzel haftalar olsun
ve kilolar gitsin
dün kü menümü yazayım hemen sabah 10 gibi kahvaltı
yarım dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık2 zeytin 1 kaşık bal tereyağı
seviyorum hafta sonlarını yaaa kahvaltı yapabiliyorum en azından
ara türk kahvesi
ara 5 kaşık yoğurt 3 çilek
aaaa düzelme var galiba ne dersiniz

16.00 gibi
yeşil fasulye patates kıyma üçlüsünden yapuılmış türlü yemeğinden 4 kaşık yarım dilim ekmek semizotlu yoğurtlu salata süperdi çok seviyorummmmm
eee bu da güzel

ara balkonda çay keyfiiii

18.00 yürüyüşe hazırlık yaparken bi telefon akşama misafir hemde önemli ve geçiştiremeyeceğim bi misafir
hopp gir mutfağa bi çukulatalı ıslak kek yap bi tepsi revani yap
yeter mi yetmez bide baklava yufkasından patatesli börek yap
2 saat te yaptım bunları mutfağı toplamak yarım saat zaten tam üsütümü giyindim kapı çaldı
eee bi de hizmet yap

ve ben neler yedim bi bakalım
türk kahvesi
bi çatal ıslak kek
bi çatal irmik tatlısı
2 ısırık börek
tatlarına bakma amaçlı
sonrasında 2 çilek 5 kiraz

işte durum bu
yürüyüş yandı
acayip yorgunum

Kızlaaar ilk kez üst üste iki gün camdan kafamı bile çıkarmadan evde oturdumhem deee hiç bi iş yapmayım sadece gündem takip edip kitap okuyaraaaaksabah dayanamadım tartıya çıktım tartım bana gülümsemeyi bırakın bu iki güne kahkahalar attı resmen çoooook mutluyuuuuuummmmDilerim cumaya kadar böyle güzel devam eder

ya benim bu olylardan haberim yok ne oldu ne bitti bilmiyorum
bir face açayım dedim baktım bişeyler yazıyor
tv açmaya vaktim yok
net hayatımdan ancak zorla buradan ibaret
ben en boş yaşıyorum ya
menü güzel afiyet olsun canm
aaa aaa aaa
cıslardan yenmiş ödül günü olmuş
afiyet olsun
sen toplarsın eminm ablacığım

benim blogta verdiğim tarifleri yap, hem bazılarında kıyma da var eşinin hoşuna gidebilir
baktım tariflerine yapacağım canım
mecburrrrrrrrr yiyecek artık yemese de annemler var onlar yerrrr
nasıl alıştı nasıl söylee
ve benim eşimin kilo sorunu yok
yiyo yiyoooo ama almıyo
hep aynı kilo da hep aynııııııııı

casnım ne demek diyeti bırakacağım
çok kasarsan kilo vermezsin hiç bişey yemesen bile
bilgne
relax ol
lütfwen

Allah yardımcın olsun canım
ne güzel ya ilgileniyosun planlıyosun
spora devam edersin belki artık
az kalmış nişana

gözün aydın
insnaın evi gibisi yok değil mi

merhaba takım sakinleri
sakinliğinizi bozmak istemezdim ama cezalıyım
ben geçen etapta 1.3 kilo aldım malesef nasıl oldu anlamadım ama
ve takımın tek kilo alanı benim
eğer bi daha kilo alırsam gelip yine yazacağım ve bu çok utanç verici
çok üzgün ve kendime kızgınım
siz lütfen dikkat edin ve kilo almayın ..............

Oylama Formu

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

günaydın herkese
bol kg vermeli haftalar diliyorum

cozutuk bir hafta sonundan yıne merhaba
cozuttum yıne yazmayacağım utanıyorum gecen hafta gayet ıyıydı ama bu hafta koptum yıne
ama erken saatte kapadım mideyi

sadece yatmadan önce spor olarak 200 ip atladım
gündüz ev işi yaptım 4 saat yaktımmı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…