ghünaydın kızlar güzel haftalar olsun
ve kilolar gitsin
dün kü menümü yazayım hemen sabah 10 gibi kahvaltı
yarım dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık2 zeytin 1 kaşık bal tereyağı
seviyorum hafta sonlarını yaaa kahvaltı yapabiliyorum en azından
ara türk kahvesi
ara 5 kaşık yoğurt 3 çilek
aaaa düzelme var galiba ne dersiniz
16.00 gibi
yeşil fasulye patates kıyma üçlüsünden yapuılmış türlü yemeğinden 4 kaşık yarım dilim ekmek semizotlu yoğurtlu salata süperdi çok seviyorummmmm
eee bu da güzel
ara balkonda çay keyfiiii
18.00 yürüyüşe hazırlık yaparken bi telefon akşama misafir hemde önemli ve geçiştiremeyeceğim bi misafir
hopp gir mutfağa bi çukulatalı ıslak kek yap bi tepsi revani yap
yeter mi yetmez bide baklava yufkasından patatesli börek yap
2 saat te yaptım bunları mutfağı toplamak yarım saat zaten tam üsütümü giyindim kapı çaldı
eee bi de hizmet yap
ve ben neler yedim bi bakalım
türk kahvesi
bi çatal ıslak kek
bi çatal irmik tatlısı
2 ısırık börek
tatlarına bakma amaçlı
sonrasında 2 çilek 5 kiraz
işte durum bu
yürüyüş yandı
acayip yorgunum
menü gayet güzel tatlımkızlar selam,
bizim burada dünden beri yoğun gösteriler devam ediyor, eve de gelen gidenin, eşin dostun haddi hesabı yok..
yarın da İstanbul'dan misafirlerim geliyor 2 günlüğüne..
bu yaşanan olaylar beni çok etkiledi, devamlı takip halindeyim, pek diyet düşünecek halim kalmadı açıkçası..
bugünkü mönü
sabah
1 kase cornflakes
1 bardak süt
3 ceviz
ara
yok
öğlen
3 kaşık barbunya
3 kaşık makarna
ara
yok
akşam
3 kaşık erişte
3 kaşık patlıcan oturtma (kızartmıyorum, patlıcanları közleyerek yapıyorum)
3 küçük dilim karpuz
ara
yok
3 lt kadar su içtim
spor yapmadım
dünkü menüm
sabah:1,5 dilm peynirli börek çay
öğle:kısır, çay 2 küçük lokum
ara:dondurma
1 saat yürürüyüş
cumartesi günü regl oldum kızlar çok ağrım vardı mekik çekemedim
yürüyüşle yetindim
benım tartıda kafayı yedı yada ben kafayı yedım bır artı bır eksı sürekli değişiyorCumartesi mönüm:
08:30 Probiyotik yoğurt-orman meyveli-
11:00 1 tane haşlanmış yumurta -maydonoz, limon, pul biber ilavesiyle), 2 light siyah zeytin, 1 dilim ekmek
14:30 Püre (2 patatesle yaptım), ½ kutu ton balığı, 1 kase yeşil salata
19:00 3 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, ½ dilim ekmek, 1 kase yeşil salata
21:30 4 tane erik, 8 tane kiraz
3 lt su, 2 kupa yeşil çay.
(Utanç verici sporumu yazmama gerek yoktur herhalde)
Bu sabah tartı kötü konuştu..
Gece meyve yeme dedi belki de.. Belki de sen kim iki patates kim dedi.. Belki de her gün barbunya mı yiyeceksin dedi ki cevabım evet.. E anacım 2 kişilik ev.. Bir yemek pişiyor.. günlerce yeniyor.. Ne yapayım dökeyim mi yani?
Neyse takımcım olanlar oldu.. Size verilmiş -300 gr. sözüm var. Bu gazla bugün müdahale yapıyorum mönüme..ve 18:30 da dükkanı kapatıyorum. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyelim bakalım ne olacak? :26:
ghünaydın kızlar güzel haftalar olsun
ve kilolar gitsin
dün kü menümü yazayım hemen sabah 10 gibi kahvaltı
yarım dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık2 zeytin 1 kaşık bal tereyağı
seviyorum hafta sonlarını yaaa kahvaltı yapabiliyorum en azından
ara türk kahvesi
ara 5 kaşık yoğurt 3 çilek
aaaa düzelme var galiba ne dersiniz
diyetle kafayı bozmazsam iyidir. son haddime geldim. bu haftada haftalık hedefime ulaşamazsam bırakacağım diyeti...
selam kızlar
ah canım sorma 15 gün oldu sanırım spora gidemeyeliinan bu durumdan hiç hoşnut değilim çünkü ben sporu keyifle yapıyorum ve spor yapamassam kilo veremiyorum malesef.bir aksilik çıkmassa yarın başlamayı düşünüyorum,sınavdı dersdi derken vakit bulup gidemedim.
haziran 15 de de oğlumun nişanı var onun hazrlıkları başladı şimdi,bin tane şeyi düşünüyorum.şehirler farklı oluncada her şey daha bi zor sanki.en önemlisi en yakınları seçip davet etmek,çağırsan dert çağırmasan dert.en alakasız kişiler söze çağırmadım diye trip attı,zaten istanbuldan bursaya 3 araba 15 kişi gittik daha kimi çağırayım söz yani
nişan da 60,70kişilik olacak,30 kişi düşündüm en yakınlar ama bence 20 si anca gelir bursa olduğu için.çağıramadıklarımda yine tripale bağlarlar sanki geleceklermiş gibianladımki kimseyi memnun edemiyorsun neyse herkezin canı sağolsun
Dün bütün gün elektrik kesintisi nedeni ile buraya uğrayamadım..
Yediklerim
sabah kalkınca:
-1 bardak süt
Kahvaltı :eşimle dışarı çıktık
-1 dilim ekmek
-1/3 peynirli gözleme
-1 dilim peynir
-1 yumurtalı omlet
-4-5 tane patates kızartması
-2 zeytin
-domates-salatalık
-1 tatlı kaşığı bal,t.yağ
ara : yok
öğlen : yok (kahvaltı geç yapıldı)
ara : 2 top dondurma
akşam :
-çeyrek ekmek tost
akşam bişey yemedinmi
tatlım akşam yemeğiyok mu????
Acıcık sağlıksız bi menü olmuş canım ya(
kızlar o kadar yorgunum ki kalkıp kahvaltı edecek halim bile yok ama ev berbat durumda
kaptanim beni biraz mazur gor bu hafta cok sık yazamicam yorum yapamicam. Ev çamaşırlar valizler herşey ortada 3 gün daha sıkı kosturursam tamamdir kilo veririm baya. Birde benim ıstahim kesildi birsey yiyemiyorum canim istemiyor. ömrümde ilk defa böyle birsey yaşıyorum desem yeridir. Eşim bile şaşırdı dün tek kaçamak sayarsak 1 top dondurmayı zor yedim. Regl dönemim olmasına rağmen canim tatlı bile istemiyor. Ki ben hapur hupur tatlı yerim eşimi pastaneye yollarim ekler sutlac artik canim ne çektiyse ikişer üçer değil bitene kadar yerdim. Umarim hiç açılmaz istahim bir daha
dün bütün gün elektrik kesintisi nedeni ile buraya uğrayamadım..
Yediklerim
sabah kalkınca:
-1 bardak süt
kahvaltı :eşimle dışarı çıktık
-1 dilim ekmek
-1/3 peynirli gözleme
-1 dilim peynir
-1 yumurtalı omlet
-4-5 tane patates kızartması
-2 zeytin
-domates-salatalık
-1 tatlı kaşığı bal,t.yağ
ara : Yok
öğlen : Yok (kahvaltı geç yapıldı)
ara : 2 top dondurma
akşam :
-çeyrek ekmek tost
Kızlaaar ilk kez üst üste iki gün camdan kafamı bile çıkarmadan evde oturdumhem deee hiç bi iş yapmayım sadece gündem takip edip kitap okuyaraaaak sabah dayanamadım tartıya çıktım tartım bana gülümsemeyi bırakın bu iki güne kahkahalar attı resmen çoooook mutluyuuuuuummmm Dilerim cumaya kadar böyle güzel devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?