günaydın herkese
bol kg vermeli haftalar diliyorum
cozutuk bir hafta sonundan yıne merhaba
cozuttum yıne yazmayacağım utanıyorum gecen hafta gayet ıyıydı ama bu hafta koptum yıne
ama erken saatte kapadım mideyi
sadece yatmadan önce spor olarak 200 ip atladım
gündüz ev işi yaptım 4 saat yaktımmı bilemiyorum
kızlar selam,
vakti olan varsa Show TV Saba Tümer'de Dr Gürkan Kubilay var, mutlaka izleyin..
bakın benim geçen söylediğim şeyden bahsediyor "normal şekerle esmer şeker arasında bir fark yok"
pogram bitince buraya uğrarım
Kızlar o kadar yorgunum ki kalkıp kahvaltı edecek halim bile yok ama ev berbat durumda
Kaptanim beni biraz mazur gor bu hafta cok sık yazamicam yorum yapamicam. Ev çamaşırlar valizler herşey ortada 3 gün daha sıkı kosturursam tamamdir kilo veririm baya. Birde benim ıstahim kesildi birsey yiyemiyorum canim istemiyor. Ömrümde ilk defa böyle birsey yaşıyorum desem yeridir. Eşim bile şaşırdı dün tek kaçamak sayarsak 1 top dondurmayı zor yedim. Regl dönemim olmasına rağmen canim tatlı bile istemiyor. Ki ben hapur hupur tatlı yerim eşimi pastaneye yollarim ekler sutlac artik canim ne çektiyse ikişer üçer değil bitene kadar yerdim. Umarim hiç açılmaz istahim bir daha
patates püresi ton balığı ne güzel bir ikili olmuş salatayla beraberCumartesi mönüm:
08:30 Probiyotik yoğurt-orman meyveli-
11:00 1 tane haşlanmış yumurta -maydonoz, limon, pul biber ilavesiyle), 2 light siyah zeytin, 1 dilim ekmek
14:30 Püre (2 patatesle yaptım), ½ kutu ton balığı, 1 kase yeşil salata
19:00 3 yemek kaşığı z.yağlı barbunya, ½ dilim ekmek, 1 kase yeşil salata
21:30 4 tane erik, 8 tane kiraz
3 lt su, 2 kupa yeşil çay.
(Utanç verici sporumu yazmama gerek yoktur herhalde)
Bu sabah tartı kötü konuştu..
Gece meyve yeme dedi belki de.. Belki de sen kim iki patates kim dedi.. Belki de her gün barbunya mı yiyeceksin dedi ki cevabım evet.. E anacım 2 kişilik ev.. Bir yemek pişiyor.. günlerce yeniyor.. Ne yapayım dökeyim mi yani?
Neyse takımcım olanlar oldu.. Size verilmiş -300 gr. sözüm var. Bu gazla bugün müdahale yapıyorum mönüme..ve 18:30 da dükkanı kapatıyorum. Ekmeği de sadece kahvaltıda yiyelim bakalım ne olacak? :26:
Arkadaşlar belki gözünüzden kaçmıştır diye bir kez daha yazıyorum. Analizde son 4 satırdaki arkadaşların mönülerine yorum yapıyorum sadece, lütfen kişisel algılanmasın bu durum.. Bu kişiler:
kadis / umutlayasasen / nice15 / newlife35
Bu mönü yorumlama işi hep tuhaf gelmiştir bana.. Hele kalabalık takımlarda.. Ben eskiden yarışmacı olarak bir takımdayken koçluk uygulaması yapardık. Her hafta kilo veren kişiler, kilo veremeyenlerin koçu olur ve sadece onların mönülerini "detaylıca" yorumlayıp günbegün takip ederlerdi.. E şimdi bir bakıyorsun 10 tane mönü.. Herkes zamanla yarışıyor.. Her birine detaylı yorum yapmayı bırak, okumak bile zaman istiyor..
moni, sınavlarında başarılar.. İki ay yerinde saymak için uzun bir süre, haklısın.. Dilerim Temmuz ayında 7x kilolara kavuşursun..
kadiscim,
Bu hafta için düşündüğün planları dilerim uygulayabilirsin. Yerinde bir önlem almış olacaksın.
Sebze pişirmeye başlamak da ailenin sağlığı için önemli..ki sen zaten farkındasın.
Gelelim mönüne..
Ohh be!
Ananası gördüm rahatladım, domatesi gördüm halay çektim..
Diyet büskivi nihayet mönüden kalkmış..
Akşam yok.
Ne yazık ki sağlık açısından yine yoksun bir mönü.. Et yok (her ne kadar mercimek protein ihtiva etse de), yoğurt-süt yok, 1 domatesi sebzeden saymazsak eğer sebze de yok..
Browni beni hiç rahatsız etmezdi.. dengeli beslenebilseydin eğer..
Süt/yoğurt gurubu eksik.
Meyveye çok yüklendiğini düşünüyorum. Meyvenin içinde glikoz olmasından dolayı kalorisi de yüksek, yanında protein alınmadığında da kan şekerini yükseltiyor. Daha çabuk acıkabiliyorsun.
Önerim meyveni azaltıp, sebzeyi çoğaltman.
Sabah bunun gibi doyurucu bir kahvaltı yapıyorsan eğer, öğle ile sabah arasında "ara mönü" olmamalı.
Ara mönünün tek bir amacı vardır.. O öğünde az yediysek bir sonraki ana öğüne deli gibi saldırmamız için minik bir atıştırma.. ki yurt dışında otoriteler bırakın ana öğü-ara öğün geyiğini.. 2 öğün yemenin performans açısından çok daha doğru olduğunu araştıran deneyler yapmaya başladılar.
Sonuç olarak ara öğünde elma yanlış. Hem bu nedenle hem de bir sonraki öğününde de 2 meyve birden yemişsin. Üstelik meyvelerin biri en facia meyve..yani muz.
Elmayı çizip, öğlen ve akşam arasına 1 kase yoğurt ekleseydin daha iyi olurdu, diye düşünüyorum.
ilk defa okuyosun sandım bi an :)takım kuralları çok katı valla :2: bende haftasonları giremiyorum napacaz bilmem
Haftasonu menü paylaşımı zorunlu mu peki? Daha önce sayfada böyle bisiyler konuşuluyordu sanki zorunlu değil diye hatırlıyorum ama yazayım.
Cumartesi: 2 zeytin bir parça tel peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı bal iki avuç içi kadar lavas tek şekerli çay akşamda iki kaşık çorba salata ve az birsey et yedim mezuniyet kosturmacasi su bol içtim ama başka birsey yiyemedim
Pazar: kahvaltı yok
Öğlen: yarım porsiyon tavuk sis üç parça beyti ayran 2 dilim karpuz ve zeytin yağlı tabağı minicik tadımlık ikramdi
Akşam: türkmen pilavı bir kase ayran 1 çatal künefe bir toptan az dondurma 2 saat alışveriş yaptık kosturduk su cok az içtim
bocum
nerelerdesin
sen daha önce bi takımda yarıştın mı
arkadaşım nerelerdesin
diskalifiye listesindeymişsin sen ve başka takımda yarıştın mı
yoksa karışıklık mı var senden cevap bekliyorum
umutlayasasen = yağmur3872
nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak
kızlar püskütcüğüm tavsiyesi ile
bu şekilde bir eşleştirme yapalım ne dersiniz
menü yorumları sporlar karşılıklı yapılacak
kim kilo alırsa eşinden bilirim ona göreeee
canımcım akşam menülerini daha hafif tutsan keşke( yaz yaklaştı deniz kum güneş...
tatlım o ara ögünde yediğin special k yı ana öğün olarak kullanıyorlar.keşke onun yerine meyve yeseydin... öğle gün vardı arada mecburen oluyor.... afiyet olsun ...
Haftasonu menü paylaşımı zorunlu mu peki? Daha önce sayfada böyle bisiyler konuşuluyordu sanki zorunlu değil diye hatırlıyorum ama yazayım.
Cumartesi: 2 zeytin bir parça tel peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı bal iki avuç içi kadar lavas tek şekerli çay akşamda iki kaşık çorba salata ve az birsey et yedim mezuniyet kosturmacasi su bol içtim ama başka birsey yiyemedim
Pazar: kahvaltı yok
Öğlen: yarım porsiyon tavuk sis üç parça beyti ayran 2 dilim karpuz ve zeytin yağlı tabağı minicik tadımlık ikramdi
Akşam: türkmen pilavı bir kase ayran 1 çatal künefe bir toptan az dondurma 2 saat alışveriş yaptık kosturduk su cok az içtim
umutlayasasen = yağmur3872
nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak
kızlar püskütcüğüm tavsiyesi ile
bu şekilde bir eşleştirme yapalım ne dersiniz
menü yorumları sporlar karşılıklı yapılacak
kim kilo alırsa eşinden bilirim ona göreeee
Güzel fikir olmuş. Bende spor faaliyeti olarak evi temizlemeye koyuldum kaptanbcim uyarini dikkate alarak. Pazartesi günleri eşimin maçı olduğu içın yürüyüşe cikamicam. Kendisi baya kıskanç olduğu içın beni de yollamaz akşam.bir konuşayım onunla spor meselesini malum diyet yaptığımı bilmiyor :)) karar verdim böylesi daha iyi diyet yapıyorum deyince olmuyor. Bu arada karataya tekrar mi başlasam diyorum malum menülerim bol etli. Benden başka fazla et tüketen yok takımda da. Ekmek neysede o gün et yemeyince doymuyorum ben. Balık, tavuk, kırmızı et yiyicem illaki ne olacak su halim bilmem ki.
kızlar arkadaşımın arkadaşı diyetisyene gitmiş
çubuk tarçını suyun içine koyuyormuş su bittikçe tekrar koyuyormuş tarçın suda 3 gün filan kalıyormuş açlığı engelliyormuş ve kan şekerinin düşmesini engelliyormuş uygulayacagım bakalım
birde yoğurdun içine çörek otu keten tohumu katıp ara öğünlerde tüketmek için
bende kekik suymuştum yoğurla karıştırıp sabahları yiyince tok tutuyomuş diye
kızlar arkadaşımın arkadaşı diyetisyene gitmiş
çubuk tarçını suyun içine koyuyormuş su bittikçe tekrar koyuyormuş tarçın suda 3 gün filan kalıyormuş açlığı engelliyormuş ve kan şekerinin düşmesini engelliyormuş uygulayacagım bakalım
birde yoğurdun içine çörek otu keten tohumu katıp ara öğünlerde tüketmek için
bende kekik suymuştum yoğurla karıştırıp sabahları yiyince tok tutuyomuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?