Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın canım benim
umarım hepimiz kilo veririz bu hafta
ip atlamaya bende başladım ya çok zaman almıyor hemde faydalı diye düşünüyorum
ayrıca mekiğede başladım bakalım faydasını ne zaman göreceğim

kızlar selam,

vakti olan varsa Show TV Saba Tümer'de Dr Gürkan Kubilay var, mutlaka izleyin..
bakın benim geçen söylediğim şeyden bahsediyor "normal şekerle esmer şeker arasında bir fark yok"
pogram bitince buraya uğrarım

Okuldain tw yok ayrintilari paylasirsan sewinirim...

canım takım kuralalrı var günde 5 mesaj menü spor zorunlu

kurallarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

benim yapabileceğim bişey yok yarım saatini bize ayıracaksın mecburrrrrrrrrrrrrrr

patates püresi ton balığı ne güzel bir ikili olmuş salatayla beraber
senin menüleri not alıyorum bilgine

koçluk uygulaması güzel fikir
benim aklıma da eski yeni üye eşleştirmesi yapmak geldi
ikişer ikişer gruplayım birbirleri hakkında yorum yapmalarını istemek daha doğru ve kişiler içind ekolay olacak
ben daha önce herhafta biri liste kontrolü yapsın diye konuşmuştuk moni görevli aslında bu mevzu da
ama onunda sınav haftası oldu şimdide nişan telaşı var
başka da gönüllü yok zaten
eşleştirme yapıp yazalım bakalım onay gelecek mi

Haftasonu menü paylaşımı zorunlu mu peki? Daha önce sayfada böyle bisiyler konuşuluyordu sanki zorunlu değil diye hatırlıyorum ama yazayım.
Cumartesi: 2 zeytin bir parça tel peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı bal iki avuç içi kadar lavas tek şekerli çay akşamda iki kaşık çorba salata ve az birsey et yedim mezuniyet kosturmacasi su bol içtim ama başka birsey yiyemedim
Pazar: kahvaltı yok
Öğlen: yarım porsiyon tavuk sis üç parça beyti ayran 2 dilim karpuz ve zeytin yağlı tabağı minicik tadımlık ikramdi
Akşam: türkmen pilavı bir kase ayran 1 çatal künefe bir toptan az dondurma 2 saat alışveriş yaptık kosturduk su cok az içtim

kızlar arkadaşımın arkadaşı diyetisyene gitmiş
çubuk tarçını suyun içine koyuyormuş su bittikçe tekrar koyuyormuş tarçın suda 3 gün filan kalıyormuş açlığı engelliyormuş ve kan şekerinin düşmesini engelliyormuş uygulayacagım bakalım
birde yoğurdun içine çörek otu keten tohumu katıp ara öğünlerde tüketmek için
bende kekik suymuştum yoğurla karıştırıp sabahları yiyince tok tutuyomuş diye

takım kuralları çok katı valla :2: bende haftasonları giremiyorum napacaz bilmem
ilk defa okuyosun sandım bi an :)
katı mı???
hafta sonları katılabilenler uğrarlarsa güzel olur pazar zorunluluk yok

o gün olmasa bile ptesi paylaşırsanız iyi olur

umutlayasasen = yağmur3872
nice15 = hrnsnr
newlife35 = ata29
moni = duygubaby
symrne = sewil087
turuncu = tipitak

kızlar püskütcüğüm tavsiyesi ile
bu şekilde bir eşleştirme yapalım ne dersiniz
menü yorumları sporlar karşılıklı yapılacak
kim kilo alırsa eşinden bilirim ona göreeee

bocum
nerelerdesin
sen daha önce bi takımda yarıştın mı

arkadaşım nerelerdesin
diskalifiye listesindeymişsin sen ve başka takımda yarıştın mı
yoksa karışıklık mı var senden cevap bekliyorum

malesef gelmedin seni bekledim
diskalifiye olduğun için takım dışısın canım
iyi kilo vermeler dilerim.

Güzel fikir olmuş. Bende spor faaliyeti olarak evi temizlemeye koyuldum kaptanbcim uyarini dikkate alarak. Pazartesi günleri eşimin maçı olduğu içın yürüyüşe cikamicam. Kendisi baya kıskanç olduğu içın beni de yollamaz akşam.bir konuşayım onunla spor meselesini malum diyet yaptığımı bilmiyor :)) karar verdim böylesi daha iyi diyet yapıyorum deyince olmuyor. Bu arada karataya tekrar mi başlasam diyorum malum menülerim bol etli. Benden başka fazla et tüketen yok takımda da. Ekmek neysede o gün et yemeyince doymuyorum ben. Balık, tavuk, kırmızı et yiyicem illaki ne olacak su halim bilmem ki.

canım kahvaltı 8deydi 12de special k yedim günde herşeye saldırmıyayım diye :)))

cumartesi menün güzel canım galiba sabah geç kahvaltı yaptın öğle yok ama güzel olmuş su var koşturmaca var
pazar gününe gelince
kahvaltı yapmamak olmaz güne kahvaltı ile iyi bir başlangıç yapılmalı
aç olmaman rağmen öğle fazla kaçmamış ama akşam pilav olmamış öğle yeseydin neyse ama akşam karbonhidrat kilo olarak kalır
ve pazar günü suda az içmişsin canım

tamam kadriyecim deneyelim bu yöntemi umarım işe yarar
ben sevdim kendi adıma işe yarayacağını düşünüyorum

et yemekte güzel canım bende et çok sevmiyorum
protein almak gerekiyor ama yiyemiyorum işte

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 8

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET ama nasıl...

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Canim keten tohumu sindirim icin superr...tarcini da uyguluyorum. Bunlara ilaveten dogal elma sirkesi katiyorum ictigim suya odem atmada yarar sagliyor.

bende 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı toz zencefil tok tutuyo diye duydum ama bilmiyorum deneyen varmı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…