Kızlar biliyorsunuz gelecek ay tatile gideceğim ama hastalığım tam tatile denk geliyor
Ben de o yüzden geciktirici hap kullanayım dedim ama çok şişlik ve sinir yapıyormuş.
Regl olamadığınız düşünün bir süre, aynen öyeymiş.
Ben de bunu tatil sırasında yaşamayayım diye bu ay yapayım dedim. 3 gün içerisinde hasta olmazsam kullanıcam ilaç.
Yani bir 1, 1.5 hafta şiş gezicem, kiloma yansır
Daha önce kullanan var mı hiç?
Kızlar biliyorsunuz gelecek ay tatile gideceğim ama hastalığım tam tatile denk geliyor
Ben de o yüzden geciktirici hap kullanayım dedim ama çok şişlik ve sinir yapıyormuş.
Regl olamadığınız düşünün bir süre, aynen öyeymiş.
Ben de bunu tatil sırasında yaşamayayım diye bu ay yapayım dedim. 3 gün içerisinde hasta olmazsam kullanıcam ilaç.
Yani bir 1, 1.5 hafta şiş gezicem, kiloma yansır
Daha önce kullanan var mı hiç?
kizlar merhaba bugun toplantilar vardi gelemedim puskut yok mu ne olmus
Canım menün gayet süpe, ama tabii az yemişsin çok. bu halde mutlaka kilo verirsin,
aman dikkat sudan çok gitmesin günde 1200 kalori altı sahiden sağlıksızmış ona göre.
Tebrik ederim seni.
Sorma canım valla günlerdir dışarıda olmak beni çok fena etkiledi bir de bu haftasonu regl olacağım o yüzden şişkinlik de olacak bilmiyorum Cuma'ya nasıl kilo vermiş olucam bu kadar şişlik varken.
Ama menülerimi düzelttim akşam yazacağım görürsün :)
Ekip işimiz uzun sürsün, 1 ayın sonunda bir 3 kilo gitsin valla süper olur :)
sevgili eşim merhaba
menünü beğendim gerçektenm güzel gidiyorsun ama ekmeklerin beyaz ekmekmi diye sormak istiyorum
eğer beyaz ekmekse artık beyaz ekmeği bırakmanı tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği almanı tavsiye ediyorum
akşam 2 bibier dolması ile yetinmen çok hoş zira ben dolmayı çok sevdiğim için doysamda yemeye devam eden biriyim
o yüzden sabırlı olmana sevindim ve tebrik ettim
spora gelirsek diyecek laf bulamıyorum çok çok iyi bir performans diye düşünüyorum canım böyle devam et ne olur bende sana uyayım
güanydın canım çok iyiyim bugün sağol sen nasılsın?
canım artık eş olduğumuz için kandimi bi tanıtayımm dedim
26 yaşındayım evliyim 1 oğlum var çalışıyorum 61.8 kiloyum 167 boyum
hayatı koştur koştur yaşıyorum durup oturmak gibi durumum lmuyor çok çok yoğunum iş yoğun olmasada evde hep iş var çoçukta olunca ama bunca koşturmaya rağmen kilo veremiyorum
20 haziranda kardeşimin mezuniyetine gideceğim o zamana kadar 57-58 olmak istiyorum inşallah bakalım allahım izin verirse
önce bugünkü menümü yazayım sonra geçmişi okuyayım
sabah peynirli tost 3 zeytin domates salatalık 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt
öğle 1 küçük pişi peynir zeytin domates salatalık 1 dilim karpuz
akşam 1 kase yayla çorbası 1 biber dolması 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 fincan form çayı
1.5 lt su
2 saat tempolu yürüyüş
Günaydın kızlar...
Kadis bu koçluk sisteminde ben hem herkesin menüsü yorumlanacak hemde ekstra koçluk yapılacak şeklinde anlamışım.
Eğer sadece kendi eşimize yorum yapacaksak ben de kabul ediyorum
Dün yediklerim :
sabah (09.00) :
- 1 kutu şeftalili aktivia
ara11.00)
- 2 tane diyet bisküvi
öğlen (13.00 )
- 1 bardak süt ile hazırlanmış k-fleks
ara : (15.00)
-1 dilim kavun
akşam : (17.00)
- 1 kase pulbiberli ayran çorbası (ayran detoksundaki buğdaylı çorbadan)
- domates-salatalık
- 1 dilim kavun
spor : 1 saat dışarda gezme
su : 2.5 lt
Cok acimmm:-- - -( pizza ve patates kizarmasi var cok ozledim pizzayiiii:- -(;-)
Cok acimmm:-- - -( pizza ve patates kizarmasi var cok ozledim pizzayiiii:- -(;-)
dünkü menüm
sabah:1 dilimden az kepek ekmeği, zeytin çay
öğle:8 tane çiğ köfte , bir bardak çay
akşam:1 porsiyon taze fasülye,3 kaşık pilav,karpuz
yemekten sonra cips yedim azcık,çay (oğlum yerken canım istedi pişmanım):26:
2,5 litre su içildi
spor:1 saat yürüyüş, 10 dak. mekik
offff sporla birlikte harikasın tatlıım
Son SAVUNMAAA
Eşim bugün okulumuzun pikniği olduğu için benim bir menüm yok
Sabah 7 de uyanıp okula gittimSonra kahvaltıda sarma yedim,kıısr,patates salatası mıncık mıncık ne vrasa yediiiiim sonra saat 3 gibi yine sütlü tatlı 1poaça soğuk kısır,patates salatası....yine mıncık mıncık yedim ama gerçekten suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü hep sadece tadına baktım inanın sadece sarmayı biraz abarttım okadar ama saat 3.5da ağzım kapanmıştı
spora gelince güneşin alnında tüm gün ip atladım,top oynadım annelerle yürüyüş yaptım accuk göbek attım ama hiiiç oturmadım okadar ki güneş kremimi sürmeyi unutup kıpkırmızı olmuşuuumDomatis gibiyim yaaa
Bugünkü menüm geliyor:
Sabah
1 kucuk kutu süt
Öğlen
2 adet Fırında tavuk Pirzola
Sogus domates salatalık
Aksam
Peynirli omlet
(Yemek yapmaya usendim)
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 litre
Ben hiç geciktirici kullanmadım ama mutlaka yan etkileri olacaktır.
Öte yandan tatilde adet olmak gıcık bir durum.İnşaallah ters tepmez ilaç
Kilo vermek zorundayım canım.Spor yapamadığım için mecburen yediklerimden kısıyorum.
Cuma günü hedefime ulaşmak istiyorum.
Canım regl şişkinliğine tabi ki yapacak bir şey yok.Menülerini düzenlemen yeterli olacaktır
Annem kullanmıştı ama bıraktığında regli cok aşırı fazla olmuştu. Ben 15 gün gecikiyorum 2 aydır cok fena oluyor sinirlerim, hormonlar tavan yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?