Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar biliyorsunuz gelecek ay tatile gideceğim ama hastalığım tam tatile denk geliyor
Ben de o yüzden geciktirici hap kullanayım dedim ama çok şişlik ve sinir yapıyormuş.
Regl olamadığınız düşünün bir süre, aynen öyeymiş.
Ben de bunu tatil sırasında yaşamayayım diye bu ay yapayım dedim. 3 gün içerisinde hasta olmazsam kullanıcam ilaç.
Yani bir 1, 1.5 hafta şiş gezicem, kiloma yansır

Daha önce kullanan var mı hiç?

Annem kullanmıştı ama bıraktığında regli cok aşırı fazla olmuştu. Ben 15 gün gecikiyorum 2 aydır cok fena oluyor sinirlerim, hormonlar tavan yapıyor.

önce bugünkü menümü yazayım sonra geçmişi okuyayım
sabah peynirli tost 3 zeytin domates salatalık 2 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak süt
öğle 1 küçük pişi peynir zeytin domates salatalık 1 dilim karpuz
akşam 1 kase yayla çorbası 1 biber dolması 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 fincan form çayı
1.5 lt su
2 saat tempolu yürüyüş

Ben hiç geciktirici kullanmadım ama mutlaka yan etkileri olacaktır.
Öte yandan tatilde adet olmak gıcık bir durum.İnşaallah ters tepmez ilaç

kizlar merhaba bugun toplantilar vardi gelemedim puskut yok mu ne olmus

Evet püsküüt şimdilik yok gibi.

Canım menün gayet süpe, ama tabii az yemişsin çok. bu halde mutlaka kilo verirsin,
aman dikkat sudan çok gitmesin günde 1200 kalori altı sahiden sağlıksızmış ona göre.
Tebrik ederim seni.

Kilo vermek zorundayım canım.Spor yapamadığım için mecburen yediklerimden kısıyorum.
Cuma günü hedefime ulaşmak istiyorum.

Canım regl şişkinliğine tabi ki yapacak bir şey yok.Menülerini düzenlemen yeterli olacaktır

merhaba canım
tşk ederim canım ama ekmeklerim beyazdı yarın itibarı ile çavdarlı ekmeğe başlıyorum ben ekürimi dinlerim :)))

bende iyiyim saol canım
Allah bağışlasın evladını benimde 1 kızım var 4 aylık oldu.bende çalışıyorum ama ocağa kadar ücretsiz izindeyim kısmetse.bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum.75 kiloydum doğuma giderken şimdi 62.5 im.
bende bayrama kadar 55 olmak istiyorum ve beraber olucaz inşallah...sende 20 haziranda 57 olucaksın olmalısın.

offff sporla birlikte harikasın tatlıım

amaniiiin harika ya bugüüüüüüünn
tatlım bende anlamadım bu koçluk sistemini kim yorum yapıyo kime yorum yapıyo neler oluyooo

Eşim eşiiim nasılsııııın???
bugünkü piknik öldürdü beni tabi savunmam bugünde vaaaar ama son savunma son bu hafta söööz

Son SAVUNMAAA
Eşim bugün okulumuzun pikniği olduğu için benim bir menüm yok
Sabah 7 de uyanıp okula gittimSonra kahvaltıda sarma yedim,kıısr,patates salatası mıncık mıncık ne vrasa yediiiiim sonra saat 3 gibi yine sütlü tatlı 1poaça soğuk kısır,patates salatası....yine mıncık mıncık yedim ama gerçekten suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü hep sadece tadına baktım inanın sadece sarmayı biraz abarttım okadar ama saat 3.5da ağzım kapanmıştı
spora gelince güneşin alnında tüm gün ip atladım,top oynadım annelerle yürüyüş yaptım accuk göbek attım ama hiiiç oturmadım okadar ki güneş kremimi sürmeyi unutup kıpkırmızı olmuşuuumDomatis gibiyim yaaa

canım cips olmamış sende farkındasın.su iyi ah birde ben içsem 2 3 lt süper olucak.fasülyeyi keşke 5 6 kaşık yeseydin daha ii olurmuş.ara öğün neden yok günler uzun öğleden sonra az meyve ile yapabilirsin bunu...

Bugünkü menüm geliyor:

Sabah
1 kucuk kutu süt

Öğlen
2 adet Fırında tavuk Pirzola
Sogus domates salatalık

Aksam
Peynirli omlet
(Yemek yapmaya usendim)

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 litre

kahvaltıda sarma olayı güzelmiş canım :)))

İnsallah canım son Dakikaya kadar bekleyeceğim ilaca başlamak icin umarım birkaç gun erken olup kurtarırım.

Cumaya anında 1 kilo gider bence boyle devam edersen. Cok guzel menuleriiiin <3

Annem kullanmıştı ama bıraktığında regli cok aşırı fazla olmuştu. Ben 15 gün gecikiyorum 2 aydır cok fena oluyor sinirlerim, hormonlar tavan yapıyor.

Regl gecikmesi cok kötü yaa yok mu bi çözümü acaba.

Mutlaka bi yan etkisi olacak sanırım, korkum gelecek ay reglmin yine normal düzene dönmesi. O zaman ilaç hiçbir ise yaramaz. Bu ay geciktirdigimle kalırım ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…