Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar yarın misafirim gelecek bu saatte yaprak saracağım. yaprak sarmasını bu yıl öğrendim. sürekli yapasım geliyor:)) yarın zorlu gün benim için yaprak sarması, mantı , sütlü tatlı yapacağım kaçamak yapmamak için uğraşacağım...

tatlım öğleci olmanın rehavetini bende yaşıyorum hep koştu koştur yetişiyorum otobüseeveeet bayrama mezuiyet kesiiiin hafta sonu tartı ban gülüm sedi umarım cumada gülümser gerçi bu menülerle

inşallah canım... bu iş beyinde bitiyor. istersek kesin başarırız...

oyyy rahatladım canım ya olabildiğince akşama kadar yememeye çalıştım ama ancak bukadar olabiildi işte

yok yok iyi kurtarmışsın günü.. aç kalmak çözüm değil. bitki çaylarıyla destekle kaçamakların kurtarıcısı oluyor...

Kızlar bugun de yine cok dengesiz beslendim ben yahu. Bütün gun dışarıdaydim

Yarın sabah tartilip haftanın geri kalanını düzenleyeceğim. No more kaçamak hehe.

sabah yok
Öğle:etli wrap 8-10 adet patates kızartması ve ayran

Aksam: feslegenli tortellini

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 1,5 lt

Turuncucummm yarın bakıyorum menüne, sen de bana cok kızma nolur toparlayacağım.

Canim menün cok güzel. Kefiri bende mi denesem ama adı bile itici geliyor bana. Spor az ama sınavların var olsun.bu hafta eksileri göreceksin. Azmine hayranım :))

vayy be çok şanslıyım desene
evet suçlu hissettim kendimi ondan çorba içtim
kısır bir tabaktı kalanı yedim
kabızlık sorunum aslında yok ama bu bikaç gündür biraz var farklı bişeye alışmak da istemiyorum umarım düzelir

sevgili eşim merhaba
menünü beğendim gerçektenm güzel gidiyorsun ama ekmeklerin beyaz ekmekmi diye sormak istiyorum
eğer beyaz ekmekse artık beyaz ekmeği bırakmanı tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği almanı tavsiye ediyorum
akşam 2 bibier dolması ile yetinmen çok hoş zira ben dolmayı çok sevdiğim için doysamda yemeye devam eden biriyim
o yüzden sabırlı olmana sevindim ve tebrik ettim
spora gelirsek diyecek laf bulamıyorum çok çok iyi bir performans diye düşünüyorum canım böyle devam et ne olur bende sana uyayım

günaydın kızlar nasılsınız...

güanydın canım çok iyiyim bugün sağol sen nasılsın?
canım artık eş olduğumuz için kandimi bi tanıtayımm dedim
26 yaşındayım evliyim 1 oğlum var çalışıyorum 61.8 kiloyum 167 boyum
hayatı koştur koştur yaşıyorum durup oturmak gibi durumum lmuyor çok çok yoğunum iş yoğun olmasada evde hep iş var çoçukta olunca ama bunca koşturmaya rağmen kilo veremiyorum
20 haziranda kardeşimin mezuniyetine gideceğim o zamana kadar 57-58 olmak istiyorum inşallah bakalım allahım izin verirse

dünkü menüm
sabah:1 dilimden az kepek ekmeği, zeytin çay
öğle:8 tane çiğ köfte , bir bardak çay
akşam:1 porsiyon taze fasülye,3 kaşık pilav,karpuz
yemekten sonra cips yedim azcık,çay (oğlum yerken canım istedi pişmanım):26:
2,5 litre su içildi
spor:1 saat yürüyüş, 10 dak. mekik

Dünkü menum:

Sabah: az yağda az light kasarli acılı biberli menemen, ayran, 2 dilin kepek ekmek
Ara: yarım avuç kuruyemiş
Öğlen: 1 kase kflakes
Akşam: 2 kaşık pilav, salata, 1 tavuk pirzola, 1 küçük kase vanilyali puding

Tüm gün ev temizliği yapıldı sonra yarım saatten.fazla yürüyüş 2 litrede su
Adet dönemindeyim tatliyi ondan.yedim ama erken yedim gece 2 de yattim

Yasitlarim evlenmis cocuk yapmisss aaahhh... Kardesinin mezuniyeti hayirli olsun canim

canım çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık
ortasındaki patlıcanmı

Ewet canin guneydogu usulu kuru patlican kuru biber ve yaprak beraber yapiliyor top sumakla pisiriliyor...

Günaydın kızlar...
Kadis bu koçluk sisteminde ben hem herkesin menüsü yorumlanacak hemde ekstra koçluk yapılacak şeklinde anlamışım.
Eğer sadece kendi eşimize yorum yapacaksak ben de kabul ediyorum

Dün yediklerim :

sabah (09.00) :

- 1 kutu şeftalili aktivia

ara 11.00)

- 2 tane diyet bisküvi

öğlen (13.00 )

- 1 bardak süt ile hazırlanmış k-fleks

ara : (15.00)

-1 dilim kavun

akşam : (17.00)

- 1 kase pulbiberli ayran çorbası (ayran detoksundaki buğdaylı çorbadan)
- domates-salatalık
- 1 dilim kavun

spor : 1 saat dışarda gezme
su : 2.5 lt

Son düzenleme:

Canım bugünden sonra sen benim ben de senin koçunum
Kilo alman veya vermen benden sorumlu.
Cuma günleri kilo aldığın takdirde fena ceza keserim haberin olsun
Ayrıca dün ki menün tam bir facia !!!
Umarım bugüne toparlarsın ve cumaya kadar kilo vermiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…