hiç ekmek yok maşallah sana...tebrikler
Eşim eşiiim nasılsııııın???
bugünkü piknik öldürdü beni tabi savunmam bugünde vaaaar ama son savunma son bu hafta söööz
Son SAVUNMAAA
Eşim bugün okulumuzun pikniği olduğu için benim bir menüm yok
Sabah 7 de uyanıp okula gittimSonra kahvaltıda sarma yedim,kıısr,patates salatası mıncık mıncık ne vrasa yediiiiim sonra saat 3 gibi yine sütlü tatlı 1poaça soğuk kısır,patates salatası....yine mıncık mıncık yedim ama gerçekten suçlu hissetmiyorum kendimi çünkü hep sadece tadına baktım inanın sadece sarmayı biraz abarttım okadar ama saat 3.5da ağzım kapanmıştı
spora gelince güneşin alnında tüm gün ip atladım,top oynadım annelerle yürüyüş yaptım accuk göbek attım ama hiiiç oturmadım okadar ki güneş kremimi sürmeyi unutup kıpkırmızı olmuşuuumDomatis gibiyim yaaa
Bugünkü menüm geliyor:
Sabah
1 kucuk kutu süt
Öğlen
2 adet Fırında tavuk Pirzola
Sogus domates salatalık
Aksam
Peynirli omlet
(Yemek yapmaya usendim)
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 litre
kızlar selam,
tüm gün boyunca misafirimle ilgilendim, sabah kahvaltı sonrası yolcu edeceğiz ama yediklerimi yazmadan yatmak istemedim
aslında bugünkü yediklerim çok rezil, utanıyorum yazmaya
sabah
1 dilim börek (patlıcanlı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber
ara
1 dilim cevizli tarçınlı kek
öğlen
1 küçük şişe bira
2 kaşık taze fasülye
1 kaşık barbunya
1 dilim börek
2 adet tuzlu kurabiye
3 kaşık deniz börülcesi
ara
yok
akşam
1 adet hamburger (şu amerikan hamburgerlerden, içinde neredeyse 150 gr köfte, karamelize soğan, 1 dilim jambon ve yeşillik+domates vardı)
1 bardak kola zero
tüm gün dolaştık ama tempolu yürüyüş değildi maalesef
1,5 lt su anca tüketmişimdir
kızlar selam,
tüm gün boyunca misafirimle ilgilendim, sabah kahvaltı sonrası yolcu edeceğiz ama yediklerimi yazmadan yatmak istemedim
aslında bugünkü yediklerim çok rezil, utanıyorum yazmaya
sabah
1 dilim börek (patlıcanlı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber
ara
1 dilim cevizli tarçınlı kek
öğlen
1 küçük şişe bira
2 kaşık taze fasülye
1 kaşık barbunya
1 dilim börek
2 adet tuzlu kurabiye
3 kaşık deniz börülcesi
ara
yok
akşam
1 adet hamburger (şu amerikan hamburgerlerden, içinde neredeyse 150 gr köfte, karamelize soğan, 1 dilim jambon ve yeşillik+domates vardı)
1 bardak kola zero
tüm gün dolaştık ama tempolu yürüyüş değildi maalesef
1,5 lt su anca tüketmişimdir
canım cips olmamış sende farkındasın.su iyi ah birde ben içsem 2 3 lt süper olucak.fasülyeyi keşke 5 6 kaşık yeseydin daha ii olurmuş.ara öğün neden yok günler uzun öğleden sonra az meyve ile yapabilirsin bunu...
merhaba canım
tşk ederim canım ama ekmeklerim beyazdı yarın itibarı ile çavdarlı ekmeğe başlıyorum ben ekürimi dinlerim :)))
bende iyiyim saol canım
Allah bağışlasın evladını benimde 1 kızım var 4 aylık oldu.bende çalışıyorum ama ocağa kadar ücretsiz izindeyim kısmetse.bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum.75 kiloydum doğuma giderken şimdi 62.5 im.
bende bayrama kadar 55 olmak istiyorum ve beraber olucaz inşallah...sende 20 haziranda 57 olucaksın olmalısın.
bende iyiyim saol canım
Allah bağışlasın evladını benimde 1 kızım var 4 aylık oldu.bende çalışıyorum ama ocağa kadar ücretsiz izindeyim kısmetse.bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum.75 kiloydum doğuma giderken şimdi 62.5 im.
bende bayrama kadar 55 olmak istiyorum ve beraber olucaz inşallah...sende 20 haziranda 57 olucaksın olmalısın.
Son gunlerde oldukca istikrarlisin ayni boydayiz bn 60 olsam siki diyeti birakacam kilon cok olmadigi icin hizli veremiyorsun...
Yemedim bugunu atlatirsam dahada kacamak yapmam bu hafta
Günaydın kızlar güzel bir gün sizlerle olsun
cumaya sonucumu merak ediyorum bugün bi tartıldım sonuç kötü
ne oluyor bu bünyeme bilmiyorum ben ya
canımcım genel olarak fena bir menü değil,akşam yenen puding olmasaydıDünkü menum:
Sabah: az yağda az light kasarli acılı biberli menemen, ayran, 2 dilin kepek ekmek
Ara: yarım avuç kuruyemiş
Öğlen: 1 kase kflakes
Akşam: 2 kaşık pilav, salata, 1 tavuk pirzola, 1 küçük kase vanilyali puding
Tüm gün ev temizliği yapıldı sonra yarım saatten.fazla yürüyüş 2 litrede su
Adet dönemindeyim tatliyi ondan.yedim ama erken yedim gece 2 de yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?