,dünkü menü
sabah:yarım dilim kepek ekmeği, zeytin
öğle:yarım dilim kepek ekmeği, taze fasülye yarım porsiyon
akşam:1 kase mercimek çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği,3-4 çatal yoğurtlu makarna,karpuz
2 litre su içildi,1 büyük bardak 5 'i bir arada çay
spor:1 saat yürüyüş,10 dak. mekik, 200 ip atlama
selam kızlar
hastayımmm boğazlarım şişmiş çok kötü
dün deniz açılışını yaptım şileye gittik havada bulutlu aradada yağışlıydı o haldeyken yinede gittik.sabah zaten boğazlarım ağrımaya da başlamıştı ben boşverip buz gibi denize de girince eve gelince hastalandım.su bildiğiniz buz du resmeninşallah üşütmem boğaz ağrıma ve halsizliğime razıyım.
bir sürü işlerim var bi yataklara düşersem hepsi kalıcak
canımcım genel olarak fena bir menü değil,akşam yenen puding olmasaydısu ve spor güzel .
kızlar selam,
tüm gün boyunca misafirimle ilgilendim, sabah kahvaltı sonrası yolcu edeceğiz ama yediklerimi yazmadan yatmak istemedim
aslında bugünkü yediklerim çok rezil, utanıyorum yazmaya
sabah
1 dilim börek (patlıcanlı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates, salatalık, biber
ara
1 dilim cevizli tarçınlı kek
öğlen
1 küçük şişe bira
2 kaşık taze fasülye
1 kaşık barbunya
1 dilim börek
2 adet tuzlu kurabiye
3 kaşık deniz börülcesi
ara
yok
akşam
1 adet hamburger (şu amerikan hamburgerlerden, içinde neredeyse 150 gr köfte, karamelize soğan, 1 dilim jambon ve yeşillik+domates vardı)
1 bardak kola zero
tüm gün dolaştık ama tempolu yürüyüş değildi maalesef
1,5 lt su anca tüketmişimdir
kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarımız kabul olur inşallah.mevlam hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.amin.
selam kızlar
dün deniz açılışını yaptım şileye gittik havada bulutlu aradada yağışlıydı o haldeyken yinede gittik.sabah zaten boğazlarım ağrımaya da başlamıştı ben boşverip buz gibi denize de girince eve gelince hastalandım.su bildiğiniz buz du resmeninşallah üşütmem boğaz ağrıma ve halsizliğime razıyım.
Cok geçmiş olsun canim. Önlemini al hemen kötülesmezsin.ins
Bugün yeni evlenen bi arkadaşıma hayırlı olsuna gittik
baştan savunmamı yazayım ben
MÜNÜM:
SABAH:
1dilim ekmek
peynir
çörekotlu az zeytinyağlı domates
ÖĞLE:
yeşil elma
ayran
AKŞAM:KAÇIIIINNN
1yemek kaşığı mantı
1minik içli köfte
2 kaşık fasulye
salata
1çatal börek
1yemek kaşığı sütlü tatlı
ne yazık ki akşam olmadı diyet evsahibi ben boşalttıkça doldurdu tabağımı ilk kez yemek yapmış beğenmediniz mi dedi durdu sürekli baakınız işte beğendik
SPOR: 60 dak yürümece koşmaca 450 cal.
seninde canımkızlar hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın canım
bol bol protein almaya çalış ve spora ağırlık ver
toparlarsın sen kaptanım
selam kızlar
canımcım genel olarak fena bir menü değil,akşam yenen puding olmasaydısu ve spor güzel .
seninde canımkandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarımız kabul olur inşallah.mevlam hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.amin.
saol sandaHerkese hayirli kandiller...
bugün sessiz buralar
ben bugünkü menümü yazayım da eşim yorumlasın
sabah dereotlu poğaça tek şekerli çay
ara bi avuç beyaz leblebi
öglen iki tane biber dolma, iki kaşık yoğurt
ara 2si 1 arada nescafe 1/2
bi dilim ekmek akşam patlıcan salatası(acayip canım istiyor, başka bişey yemiycem )
2 lt su içtim şu ana kadar
1 saat tempolu yürüyüş
akşam da birkase çilek çok mu oldubugün
Bugün ve yarın şok yap derimmmm.Cumaya kadar dengelemiş olursun böylece.
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
selam kızlar
canım maşallahın var yaa naptın sen
ama o kadar da takma bugün ve yarın dengele sorun olmaz
bizim de oluyo böyle günlerimizyatağa aç gir mutlaka bugün akşamı hafif tut gün içinde de protein tüketmeye çalış
selam kızlar
tatlım bu neeeeeeeee ne yaptın sen canavarmı kactı içine
sewil misafirim vardı çok özür dilerim..
dün akşam marketten prebiotik yoğurt aldım, bugün yumurta da yedim, proteine ağırlık vermeye çalışıyorum, artıda olmam cuma günü merak etme
canım seni şu "şeker" den vazgeçirmek lazım :44:
onun dışında çok güzel olmuş, sadece akşam çilek diyete göre 5 büyük boy ya da 10 küçük/normal boy kadar tüketilmesi gerekiyor..eğer böyle tüketiysen güzel bir gün olmuş..
misaifirim bu sabah gitti, bugün inşallah ben de yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?