Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarımız kabul olur inşallah.mevlam hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.amin.

günaydın kızlar

öncelikle herkesin kandilini kutluyorum Rabbim hepimzin yardımcısı olsun

dünkü menüm

sabah: yağsız avuc içi kadar tost şekersiz çay

ara: 1avuç leblebi fındık badem

öğle: karnı yarık tavuklu ama kızartmamış benım ıcın avantajdı
1dilim kepek ekmek
1kase çorba
1kase cacık
1dilim sünger tatlısı cısss bılıyorm ama canım cekmıstı

ara: 1 avuç çerez

akşam: 3kaşık patlıcan kavurma yoğurtlu
1tabak erişte
ve az yağlı tuzsuz salata

hasta ziyaretine gıttım 1 bardak fanta ikram ettıler gerı cevırdım ama ısrar ettıler

su:2lt
spor:1 saat tempolu yürüyüş

,

süper gidiyor spor ve menun

geçmiş olsun ablacım biz kadınlar nariniz hemen hastalanıyoruz dıkkat et kuzum ya

tatlım bu neeeeeeeee ne yaptın sen canavarmı kactı içine

kandiliniz mübarek olsun kızlar,dualarımız kabul olur inşallah.mevlam hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.amin.

Amin hep beraber. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Hayırlara çıkarsın.

Dünkü menum:
Sabah: diyet kaşarlı kepekli tost 3-4 zeytin birazda tostun ekmeginden zeytinyagina bandim ev sorunundan tatlandiricili çay 1 tane benimo (4/1 halley yani)
Öğlen: kflakes
Akşam: 2 kaşık pilav çorba 2 küçük tavuk pirzola salata 1 tane benimo ve 1cay kaşığı puding

1,5 litre su yarım saat cimnastik ve ev işi ütü

ısrarcı ev sahiplerine, "ee ben yiyorum sen beni mi izleyeceksin?" diyen herkese ayar oluyorum

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
seninde canım

günaydın canım
bol bol protein almaya çalış ve spora ağırlık ver
toparlarsın sen kaptanım

spor yapamıyorum ya
akşam eve gidip yemek yap ye derken çocuk arabasıyla çıkıyorum ama bu yürüyüş sayılır mı emin değilim
eve gel onları yatır
ev işleri var malum
derken spor kalıyor
oysa ki yarım saat nivea bady cd yapsam ne güzel incelirim ya

geçmiş olsun ablacım dikakt et kendine
seninde canım

Herkese hayirli kandiller...
saol sanda
kzlar ben özel dua istiyorum
çok stresli ve sinirliyim eşimin he rhareketi gözüme batıyor bana dua edin ne olur

canım seni şu "şeker" den vazgeçirmek lazım :44:
onun dışında çok güzel olmuş, sadece akşam çilek diyete göre 5 büyük boy ya da 10 küçük/normal boy kadar tüketilmesi gerekiyor..eğer böyle tüketiysen güzel bir gün olmuş..
misaifirim bu sabah gitti, bugün inşallah ben de yürüyeceğim

Bugün ve yarın şok yap derimmmm.Cumaya kadar dengelemiş olursun böylece.

bu sabah uyanır uyanmaz tartıya koştum, 400 gr fazla veriyordu..gerçi henüz tuvalete çıkmadım, kesin farkeder sonuç..
ben de aynı kararı verdim, şok diyetlere karşıyım ama şu 2 gün ekmek tüketimine ve akşam yediğim saate dikkat edip bugün de yürüyüş yapmaya çalışacağım..yoksa artı olmak istemiyorum

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Tatlim seninde kandilin nubarek olsun...

Gecmis olsun ablacim... Dikkat et kendinee ammannn hastalik kotu...

sewil misafirim vardı çok özür dilerim..
dün akşam marketten prebiotik yoğurt aldım, bugün yumurta da yedim, proteine ağırlık vermeye çalışıyorum, artıda olmam cuma günü merak etme

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine..

tatlım bu neeeeeeeee ne yaptın sen canavarmı kactı içine

valla sorma sinir oldum, ben yemedikçe misafirim laf etti, ben yemedikçe o laf etti..sinir oldum..
neyse ki bu sabah kahvaltı sonrası gitti, şimdi düzenime dönerim..
diyeceğim ama birkaç gün içinde 1 haftalık bir seyahatim var, canım çok sıkkın..neyse ki orası yabancı değil, ikram edilenleri çok az tüketmeyi planlıyorum

sewil misafirim vardı çok özür dilerim..
dün akşam marketten prebiotik yoğurt aldım, bugün yumurta da yedim, proteine ağırlık vermeye çalışıyorum, artıda olmam cuma günü merak etme

toparlarsın eminim canım zaten çok yediğinini ertesi gün tartılınca da pek gerçeği yansıtmıyor cumaya kadar o şişliği atarsın hafif geçirirsen iki günü

bende çok istiyorum canım ama olmuyo nescafede 2si 1 aradayı çok rahat içiyorum ama çayda olmuyo kase dediğim çilek on tane yoktur yani çok değildi bende 55leri görmek istiyorum bu hafta tartıda

kızlar dün doktor Gürkan Kubilay Saba Tümer'e konuktu, 1 yılda 60 kilo verdirdiği hastasıyla birlikte gelmiş..kadındaki değişim inanılmaz, çok takdir ettim..üstelik yaptığı çok katı bir diyet te değil, çok sağlıklı ve düzgün beslenerek vemiş kilolarını..

bazı yakalayabildiklerimi not aldım, sizlerle paylaşmak istedim..

-sabah yağsız 2 yumurtadan yapılan omlet tok tutar, akşamları yemeklere saldırmayı önler
-margarin ne kadar yumuşaksa o kadar sağlıklıdır (dolaptan çıkan yağdan bahsetmiyoruz)
-karbonhidratsız diyet olmaz. Zamanla su kaybetmeye başlarsınız, kilo verdiğinizi sanarsınız
-fındık kalorili ama nefis bir besindir, günde 1 avuç yiyebilirsiniz.
-hamileliğin ilk 3 ayında sadece 100 kalori artırmak, sonraki zamanlarda ise 300 kalori fazla almak yeterlidir..diğer türlüsü kiloya sebep olur
-diyetteki en tehlikeli şey: öğün atlamaktır
-tam buğdaylı ekmek hem en tok tutan hem de en sağlıklı ekmektir.
-yemeyerek kilo verilmez, aksine bir süre sonra kilo alırsınız

bu da selülit giderici formül

Gürkan Kubilay çok güzel kilo verdiriyor gerçekten yediree yediree zayıflatıyorum diyo gerçekten de öyle metabolizmayı canlı tutunca kilo veriliyor şey demişti türk halkı en çok ramazanda kilo alıyor çünkü metabolizma duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…