- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aminnnn canım cümlesini
Neyse size doyum olmaz
Bana müsaade
Gidip şu çistaları bir mıncıklatayım ultrasonunu çektireyim
İnşallah önemli birşey yokturda rutin kontrol sayılır
Öğleden sonrada büyük kızı doktora götüreceğim yine baş ağrıları bu ara fazla birde netten girip bakıyor ne olabilir diye kendi kendine hastalık hastası olucak ama şimdi götürmesem kendine gidiyorsun bana gelince cimrilik yapıyorsun der( halbuki ben devlet hastanesine gidiyorum o özele )
Akşam üzere görüşmek üzere
Allaha emanet olun
Fakultede niye bakmiyormus ben onu anlamadim canm istersen ilk git daha sonrasina karar verirsin ben fakülteye bi kere gittim bi sahada gitme gereği duymadim bi tane hap ve bi tane göbekten yapilan bi iğne vermisti o igneyide obezitenin baya üst sinirin da olupta spor yapamayan hastalar için veriyormus ben ismini alio disardan kendim almistim ama faydasini gram görmedim sadece hapi kullandim onuda disarda yemek yedigimde içtim sadece fazla yagi emsin diye o kadar canm anlican endokrinoloji bana pek bisey katmadi zaten doktor kontrolünü yapip diyetisyene gönderiyor inş sana faydasi dokunur canmkızlar ya aradım adamın muayenehanesini her kontrolde de 200 tl ödeniyormuş napsamki off bilemedim.fakülteye gidincede asistanlar bakacak.
kızlar ya aradım adamın muayenehanesini her kontrolde de 200 tl ödeniyormuş napsamki off bilemedim.fakülteye gidincede asistanlar bakacak.
Aleyküm selam canımSelamın aleyküm kızlar
Ya arkadaşlar gece selinlede konuştukta benim motivasyonum acayip düştü. Havuza gidince 3-5gider diye heyecan yaptım. Aksine banunun dediği gibi sünger bob oldum. Yeni yıla 2hafta var ben güya 2haneye düşecektim. Kaçamak dediğimiz şeyler resmen ana öğün oldu ve ben hiç pişmanlık duymaz oldum. Tok karnına diyete başlıycam dediğimiz günlere döndüm. Sln bana kaptanın gazabından kork dedi ama bende hala tık yok biri beni durdursun
canım o zaman sende selin gibi kalori hesabı yap sen emziriyorsun 1800 calori iyi bence sana göre.yedikelrini hesapla o zaman kalorim dolmasın diye abur cuburu yemeyeceksin çünkü onların kalorisi çok fazla daha doyurucu şeyler yiyeceksin.ha gayret daha yaşımız çok genç kilo yüzünden bak tiroid çıkıyo insülin çıkıyo boşu bşuna hem sağlığımızdan oluyoruz hem paramızdan kimbilir kilolu kalırsak daha ne rahatsızlıklarımız çıkacak.şöyle bir silkelen yıl başına iki haneler düşemesende 2 haftada 2 kilo hedef koy kendine.onu başarmaya çalış.Ya arkadaşlar gece selinlede konuştukta benim motivasyonum acayip düştü. Havuza gidince 3-5gider diye heyecan yaptım. Aksine banunun dediği gibi sünger bob oldum. Yeni yıla 2hafta var ben güya 2haneye düşecektim. Kaçamak dediğimiz şeyler resmen ana öğün oldu ve ben hiç pişmanlık duymaz oldum. Tok karnına diyete başlıycam dediğimiz günlere döndüm. Sln bana kaptanın gazabından kork dedi ama bende hala tık yok biri beni durdursun
Canım çok şey bekliyorsun yarın başka şey olur eşin görmedim duymadım der sen ortada kalırsın kötü olan sen olursun size karışmıyorsa o yeterkızlar dün eşimle baya bi tartıştık.tartışma sebebimizde benim cesaretimi toplayıp onun annesinin çocuklarına yanlı davranmasını dile getirmem.üslubum gayet normaldi.ev hediyesi olarak annesinin saat almasını dayısının verdiği parayı annesinin alıp cebine atmasını,yine annesinin mehmet e( kaynım) ev alırız demesini hepsini anlattım.baya köpürdü.napayım alırlarsa alsınlar falan dedi benim kimseden beklentim yok dedi.bağırdı çağırdı biraz kırıcı şeyler söyledi halbuki benim ondan istediğim tamam canım biliyorum haklısın ama onlar benim anne babam ben napabilirim ki dese benim için yeterliydi ama o benim haklı olduğumu göremek yerine beni haksız duruma düşürmeye çalıştı.bende dayanamadım tartışmadan sonra yavaşça ceketimi alıp çıktım evden arabaya atlayıpa ablama gittim olanları ona da anlattım ablamda sağolsun benim eşimde böyleydi erkekler geç olgunlaşıyo falan dedi beni teselli etti.eve gittiğimde 11 e geliyordu eşim kapıda karşıladı beni konuşalım dedi bu kez sakini bende ona ondan bekleiğim davranışın sadece ben haklıysam bunu görmen yeterli para umrumda değil dedim.evet haklılık payın var dedi sonun madem annemler bize ev alırken yardım etmeyip gidip mehmet e v alırlarsa bunu şimdi değil o zaman konuşalım dedi o zman dile getirelim bizimkilere kırıldığımızı söyleyelim dedi ve barıştık geç de olsa benim haksızlığa dayanamadığımı gördü ve kendi anne babasının hatasını anladı.
Bu fatsecret varya ona göre ben 2400cal almam gerek ilk oğlumu emzirirken ki 2 hanedeydim ve aktif emzirmiyordum. 1700cal diyet yapıyordum. Siz ne dersiniz.Anlaşldı biri seni dürtmeli
bi bırarkırsan neler olacagını düşün şimdi pişmanlk duymucaksn daha sonra burdan kopacaksn ( ki yavaş yavaş kopuyosun bence)
Sonra bi bakmssn başladığn yere dönmüssün ama o zamn bu kadar güçlü olabilecek misin ??? Zaten yorulmuş olacaksn ve belki tekrar diyet yapp başarılı olma ümidini kaybedeceksin o zamn böyle 3 hanede kalmak istoyosun senhayır diyosun bence sende istiyosun zayıf ve zarif olmayı sadece birinin popişinden itmesini bekliyosun tekrar ha gayret ilk el benden
Evet 2 haftada 2kilo ne güzel her hafta 600 gr gidiyordu ya of ofcanım o zaman sende selin gibi kalori hesabı yap sen emziriyorsun 1800 calori iyi bence sana göre.yedikelrini hesapla o zaman kalorim dolmasın diye abur cuburu yemeyeceksin çünkü onların kalorisi çok fazla daha doyurucu şeyler yiyeceksin.ha gayret daha yaşımız çok genç kilo yüzünden bak tiroid çıkıyo insülin çıkıyo boşu bşuna hem sağlığımızdan oluyoruz hem paramızdan kimbilir kilolu kalırsak daha ne rahatsızlıklarımız çıkacak.şöyle bir silkelen yıl başına iki haneler düşemesende 2 haftada 2 kilo hedef koy kendine.onu başarmaya çalış.
Evet 2 haftada 2kilo ne güzel her hafta 600 gr gidiyordu ya of of
aleykumselam canm bozma moralini ocagin ilk haftasında ulasirsin iki hanelere canm sen yeterki birakma kendiniSelamın aleyküm kızlar
Maalesef esler bizler kadar ince ve ayrintili dusunemiyorlar canm önce kirip sonra ancak yanlis yaptiklarini anliyorlar bide bizler kadar kirginliklarini üzüntülerini rahat dile getiremiyorlar diye dusunuyorum öyle oluncada hircinlasiyorlar sanirim kirgin ve kizginliklarini eşlerden cikartiyorlar ama sevindim esin geri adim atmis ve gönlünü almaya calismiskızlar dün eşimle baya bi tartıştık.tartışma sebebimizde benim cesaretimi toplayıp onun annesinin çocuklarına yanlı davranmasını dile getirmem.üslubum gayet normaldi.ev hediyesi olarak annesinin saat almasını dayısının verdiği parayı annesinin alıp cebine atmasını,yine annesinin mehmet e( kaynım) ev alırız demesini hepsini anlattım.baya köpürdü.napayım alırlarsa alsınlar falan dedi benim kimseden beklentim yok dedi.bağırdı çağırdı biraz kırıcı şeyler söyledi halbuki benim ondan istediğim tamam canım biliyorum haklısın ama onlar benim anne babam ben napabilirim ki dese benim için yeterliydi ama o benim haklı olduğumu göremek yerine beni haksız duruma düşürmeye çalıştı.bende dayanamadım tartışmadan sonra yavaşça ceketimi alıp çıktım evden arabaya atlayıpa ablama gittim olanları ona da anlattım ablamda sağolsun benim eşimde böyleydi erkekler geç olgunlaşıyo falan dedi beni teselli etti.eve gittiğimde 11 e geliyordu eşim kapıda karşıladı beni konuşalım dedi bu kez sakini bende ona ondan bekleiğim davranışın sadece ben haklıysam bunu görmen yeterli para umrumda değil dedim.evet haklılık payın var dedi sonun madem annemler bize ev alırken yardım etmeyip gidip mehmet e v alırlarsa bunu şimdi değil o zaman konuşalım dedi o zman dile getirelim bizimkilere kırıldığımızı söyleyelim dedi ve barıştık geç de olsa benim haksızlığa dayanamadığımı gördü ve kendi anne babasının hatasını anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?