Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar köyde çalıştığımı biliyorsunuz bugün çocuklarla lunapark ve sinema hakkında konuştuk hiçbiri lunapark veya sinemaya gitmemiş öğretmenim bizi götürür müsünüz dediler.düşündüm önemli olan şehirdeki çocuğu sinemaya götürmek değil burdaki çocuğun o hayalini gerçekleştirmek.tamam dedim 15 tatile söz 2ler 3 ler 4ler son sınavlardan 4ve 5 alırsa 1. sınıflarda okumaya geçerse götüreceğim dedim.ilk önce hayvanat bahçesine ordan lunaparka zaten yanyanalar ordan yemek yemeye ve sinemaya götüreceğim .tabii ilk önce servis ayarlamak lazım.çocuklardan elbette bir miktar para toplayacağım ama hem servise hem lunaparka hem sinemaya hemde yemeğe yetecek kadar getiremezle bu dedikelrim kişi başı 30 tl gibi bir rakam eder.siz yada çevrenizdeki hayırsever yada çocukları sevindirmek isteyenler olursa para yardımı kabul ederim.bir miktarını yine ben karşılayacağım zaten.çorbada bizim de tuzumuz olsun derseniz beklerim arkadaşlar. dediğim gibi çevrenizde durumu iyi olan insanlara bi söylerseniz belki yardımları dokunur.ayrıca tabii ki yaptığımız etkinliklerin fotoğrafını çekip gönderirim.

Bence selincim çok güzel açıklamış hatice..emzirirken daha güzel kalori yakılıyor bu avantajı kullanmalısın bence

of of kötü olmuş akşama yeme bari telafi et

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim

Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti )
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milleti odaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim

Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuş tabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni

Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder )

Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedim o bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan

Bu arada hiç bir şey yok dedi doktor içimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )

Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi

Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana göre ne gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )

kızlar ya aradım adamın muayenehanesini her kontrolde de 200 tl ödeniyormuş napsamki off bilemedim.fakülteye gidincede asistanlar bakacak.

Canım yine sen bilirsin ama telefonla olacak iş değil bir kerelik o parayı verip durumu izah et eminim doktor en azından tahlillerini orada yaptır bir sonraki zaten kontrol sayılır diyip sonrada kim bilir kaç ay sonra tekrar çağıracak belkide gel fakültede bakarım diyecek bilemezsin
İnşallah gönlüne göre olur olmazsa eminim fakültedede çok iyi doktorlar vardır

TEmiz çıktı ama ne kadar temiz olduğunu hiççç sorma
Ya biz dün gittiğimizde in cin top oynuyordu ama o abide dedi geçen gün acayip kalabalık vardı belki şansına Yılbaşı öncesi yoğunluk olurda hepsi olmasada bir kısmı satılır dedi sonuçta baya verdim 100 adedin üzerinde vardı orada Aslında varsın yaza doğru satılsın hiç sorun değil hem parayıda harçamamış olurumda devamını isterse sermayeyi ve karı aynı anda alırım

Canım bak İnterneti de iptal edeceğinizden her an gelemezsin ama eğer istersen ben sana her gün mesaj atarım internetin olmazsa Sabah güzelce kahvaltını ettinmi derim aradada Pşşşt bırak o elindekini diye mesaj atarım her an nefesimi ensende hissedersin hem bildirim yapamayacağın zamanda bana iletirsin ben yazarım buraya Seni bırakmıyoruz ve kesinlikle o motivasyon yükselecek

İşin tatlıya bağlandığına sevindim canım
Aslında boşu boşuna ağzının tadını bozuyorsun sonuçta eşinde herşeyin farkında ama gerçekleri duymak erkeklerin işine gelmiyor
Rabbim gönlünüze göre versin canımda onlar ne yaparsa yapsın yeterki sizin huzurunuz ve sağlığınız yerinde olsun ....Aminnnn

Canım bencede 2400 çok sonuçta kuzuyla her zaman çıkıp yürüyüş şansın yok o yüzden en güzel kararı vermişsin eminim 1700 kcal çok daha güzel gidecektir olmadı bir 200 kcal daha kısarsın ama 1500ün altında düşme bence

Rabbim seninde yardımcın olsun
İnan anlattıklarınız okadar yakın geliyor ki bana eskiden kahrımdan ölüyordum hastanelik bile olduğum oldu sinirden stresten ama şükür 6 sene önce eşimde kimin ne olduğunu anladı boşanma korkusuylada olsa bana arka çıkması gerektiğini anladıda evlilikte kurtuldu
He hala herkesle görüşür ( babası zaten vefat etti ki son anına kadar yine eşim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ) ama benden habersiz asla para vermez ( eskiden maaş bizim eve bile girmezdi direk babası bir açık bulur tıkardı vereceğim diye ve biz bir ay öyle kalırdık Annemlerin destekleriylede eve alışveriş yapardık yemekliğimiz olsun diye ) birde benden habersiz artık hiç bir şeye tamam demez aksina annesine bile der Banuya sor o tamam derse olur diye

Offff daraldım kızlar.....

Yarında misafirler iptal oldu.Gelinimizin gelinleri düşük yapmış dün, o yüzden iptal ettik.Bende eve bi süpürge açıp derse başlayacağım

Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum Rabbim sabırlar versin...Aminnnn

Canım inşallah çocukları götürebilirsin
Acaba diyorum belediyeye bir başvursan hani bizim burada okul gezisi olduğunda belediye bedavaya otobüs tahsis ediyor belki en azından çok daha uyguna deng getirebilirsiniz hani otobüs değilde minibüs bile yeterli

selam bayanlar menüm gelsinn

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az tereyağı biraz salça ve zeytin az reçel, çayy
öğlen: 1 kase bulgur
ara: 1 neskafe
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana az turşu, 1 kase yoğurtlu ıspanak

birazdan yeşil çay içicem, bol su tabi ki ve de sporumu yaptım

Ne güzel menu canim bravo

hayırlı akşamlar..
bugün ki menü :

sabah :
200 kalorilik sütlü içecek

ara :
3 diyet bisküvi

öğlen :
2 tane etsiz çiğköfte
1 avuç haşlanmış karnıbahar
salata ve bir yudum ayran

ara :
1 yemek kaşığı pilav (oğlanın yemeğinden artmıştı)

akşam :
2 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
yarım kk kaşar

spor : 3 mil leslie
su : 2.5 lt

canım valla akşam akşam güldürdün beni.Çok şükür tahlil temiz çıkmış ama baya maceralı geçmiş günün :))

Menumu de yazayim canlar
Sabah, 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dilim kepekli TB ekmeği
Öğlen, arkadaşa gittik poğaça kisir tatil salata herşeyi yedim
Ara, türk kahvesi
Aksam, bir kase yoğurt
2 litre su bir kupa bitki cayi 3 km bantta yurudum

leylacım bir kase bulgur derken ,nasıl oluyor o.Bulgur pilavımı ?Yoksa yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur mu ?

Ne güzel menü canim supersin

Ay banucum ne maceraLİ hatunsun hep güldürüyor sun beni allah da seni guldursun

canım valla akşam akşam güldürdün beni.Çok şükür tahlil temiz çıkmış ama baya maceralı geçmiş günün :))

Sormayın kızlar yaa senelerdir söylerim bende dengesiz mıknatısı var diye
Nerede bir denyo çıkar beni bulur yada eşimi karı koca o konuda çoook şanslıyız

Valla o durum karşısında Far görmüş tavşan gibi oldum hatta af edersin çokunu yemiş tavuk gibi
Eşim eve geldiğinde nasıl gülüyor kız sen nasıl o doktoru paralamadın hayret diye dedim gülme bir dahakine ben özelde muayene olunca gülen ben olacağım
Eşimde büyük kızda hep özele giderler benim küçük kuzum zavallım benimle devlette koşturur tabi küçük kuzuda hastalandığında özele götürürüm ama zengin olucağız ya sanki bana gelince kıyamıyorum yazık günah o parayla başka açığımızı kapatırız diyorum ama yok anam yok herif birde geçik gevrek gevrek gülünce iyise sinir oldum yok artık SSK nasılsa uygun özellerde var onlara giderim bir dahakine

İyi Akşamlar kızlaaar
menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 domates 1 biberden yağsız menemen
2 küçük salatalık
30gr beyaz peynir
4 zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
354 kalori
ARA: 1 havuç
6 tane altınbaşak diyet bisküvi
50 ml sütle şekersiz kahve
181 kalori
ARA: 1 elma
1 ceviz
20 minik kuru üzüm
175 kalori
AKŞAM:1 kepçe hazır işkembe çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
biraz mor lahana
325 kalori
Birazdan kahve içerim midem kazndı
20 ml sütle şekersiz kahve
13 kalori
Toplam 1048 kalori
Spor 45 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
su 1 buçuk veya 2 hala iciyorum

Ne güzel menü canim supersin

evet cidden menüm bugün kusursuz ama bir sorun var.Karnım aç,mutfağa girmemek için bugün erken yatmam gerekiyor

çok yaşa emi...valla iyi güldüm :)))

valla ne güzel üşenmeden kalori hesaplıyorsun. Bana okurken liste çook uzun geldi. ama sadece 1048 kalori olduğunu okuyunca şaşırdım valla.
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…