- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
Tam buğday ekmeği 100gr 237cal çavdarla aynı.Yine gider canm başta kahvaltını sıkı yap sen tam bugday ekmeği yemissin onun kalorisi yüksek canm çavdar çok lezzetli ve 64 65 kalori emziriyorsan bencede kaloriyi benimki kadar az tutma 1600 1700 iyi ve bir sürü şey yersin kız ben 1000 alıyorum ama doyyorum tabi beni sömüren bi bebiş olmadğı icinhadi bakk bugün menünü bekliyorum ok baby
Tam buğday ekmeği 100gr 237cal çavdarla aynı.
Bugün den itibaren hafta sonuna kadar yazacağım bakalım
waaaw süpersin tatlım benim ya kahveyle keyif yapmayı ben de çok severim ve eksidesin daha ne olsun :)Hayırlı sabahlar kızlaaarmiiss gibi sabah kahvesiyle güne başladım
veee cumaya göre 200 gr eksideyiiiimmm
İyi akşamlar kızlar.
Telefonumda bir sıkıntı var sanırım,foruma giremiyorum...
Bilgisayara geçebilmek için de ufaklığın yatmasını bekledim mecburen.
Haftasonu menümü hiç yazmayacağım.Afedersiniz ama öküz gibi yedim diyorum kendime(...
İçime bir fil kaçmış gibiyim kızlar yaaa.Neden içimdeki bu açlık hissini bastıramıyorum ???
Tam şimdi doydum diye düşünüyorum,üzerinden bir saat geçmeden tekrar bir açlık hissi...
Ne olacak benim bu halim(....
sana da mutlu sabahlar Ayşeciim sabah sabah nasıl da güzel moral veriyorsunn :) inşallah dediğin gibi olucak tatlımmHayırlı sabahlar şekerlerim
Güzel bir hafta geçirelim inşallah
Pazartesiler yeni bir başlangıçlardır çoğu zaman,bu pazartesi de bizim yepyeni başlangıcımız olsun
Öncelikle Kendimiz ve sağlığımız için sonrasında eşimiz çocuklarımız ailelermiz için ve yaza güp güzel girmek için sıkı sıkı sarılalım diyetimize
Her şeyden önce kendimizi nasıl mutlu ettiğimizi görelim
Sonra ailelerimizn ne kadar mutlu olacağını
Ayy heyecanlandım
inşallah rabbiminde yardımıyla başarıcaz kelebeklerim
Kocaman öpüyorum
fazlasıyla motive oldum wallaBuyrun motive
İki link var tıklayın aşağıda
12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)
motive eder diye düşündüm...79 dan 56 ya indim.işte fotolar :)
kızlar dün eşimle baya bi tartıştık.tartışma sebebimizde benim cesaretimi toplayıp onun annesinin çocuklarına yanlı davranmasını dile getirmem.üslubum gayet normaldi.ev hediyesi olarak annesinin saat almasını dayısının verdiği parayı annesinin alıp cebine atmasını,yine annesinin mehmet e( kaynım) ev alırız demesini hepsini anlattım.baya köpürdü.napayım alırlarsa alsınlar falan dedi benim kimseden beklentim yok dedi.bağırdı çağırdı biraz kırıcı şeyler söyledi halbuki benim ondan istediğim tamam canım biliyorum haklısın ama onlar benim anne babam ben napabilirim ki dese benim için yeterliydi ama o benim haklı olduğumu göremek yerine beni haksız duruma düşürmeye çalıştı.bende dayanamadım tartışmadan sonra yavaşça ceketimi alıp çıktım evden arabaya atlayıpa ablama gittim olanları ona da anlattım ablamda sağolsun benim eşimde böyleydi erkekler geç olgunlaşıyo falan dedi beni teselli etti.eve gittiğimde 11 e geliyordu eşim kapıda karşıladı beni konuşalım dedi bu kez sakini bende ona ondan bekleiğim davranışın sadece ben haklıysam bunu görmen yeterli para umrumda değil dedim.evet haklılık payın var dedi sonun madem annemler bize ev alırken yardım etmeyip gidip mehmet e v alırlarsa bunu şimdi değil o zaman konuşalım dedi o zman dile getirelim bizimkilere kırıldığımızı söyleyelim dedi ve barıştık geç de olsa benim haksızlığa dayanamadığımı gördü ve kendi anne babasının hatasını anladı.
idare ederim cnm bende okula gitmekten bikkinlik geldi spor yapmayi özledim bende bol su iç cnm kaçamak yaptimmi bn su ve yeşil caya yukleniyordummerhaba hanımlar nasılsınız? ben dünden sonra pek de iyi sayılmam çünkü cok düzensiz beslendiğim ve kaçamakların birbiri ardına geldiği berbat bir gündü şimdi sporumu yaptım geldim umarım telafi edicem toparlıcam...
idare ederim cnm bende okula gitmekten bikkinlik geldi spor yapmayi özledim bende bol su iç cnm kaçamak yaptimmi bn su ve yeşil caya yukleniyordum
kızlar ya aradım adamın muayenehanesini her kontrolde de 200 tl ödeniyormuş napsamki off bilemedim.fakülteye gidincede asistanlar bakacak.
Buncacık kahvaltı 380 kal.
İnsan hesaba dökünce yemeye korkuyor
Ya arkadaşlar gece selinlede konuştukta benim motivasyonum acayip düştü. Havuza gidince 3-5gider diye heyecan yaptım. Aksine banunun dediği gibi sünger bob oldum. Yeni yıla 2hafta var ben güya 2haneye düşecektim. Kaçamak dediğimiz şeyler resmen ana öğün oldu ve ben hiç pişmanlık duymaz oldum. Tok karnına diyete başlıycam dediğimiz günlere döndüm. Sln bana kaptanın gazabından kork dedi ama bende hala tık yok biri beni durdursun
kızlar dün eşimle baya bi tartıştık.tartışma sebebimizde benim cesaretimi toplayıp onun annesinin çocuklarına yanlı davranmasını dile getirmem.üslubum gayet normaldi.ev hediyesi olarak annesinin saat almasını dayısının verdiği parayı annesinin alıp cebine atmasını,yine annesinin mehmet e( kaynım) ev alırız demesini hepsini anlattım.baya köpürdü.napayım alırlarsa alsınlar falan dedi benim kimseden beklentim yok dedi.bağırdı çağırdı biraz kırıcı şeyler söyledi halbuki benim ondan istediğim tamam canım biliyorum haklısın ama onlar benim anne babam ben napabilirim ki dese benim için yeterliydi ama o benim haklı olduğumu göremek yerine beni haksız duruma düşürmeye çalıştı.bende dayanamadım tartışmadan sonra yavaşça ceketimi alıp çıktım evden arabaya atlayıpa ablama gittim olanları ona da anlattım ablamda sağolsun benim eşimde böyleydi erkekler geç olgunlaşıyo falan dedi beni teselli etti.eve gittiğimde 11 e geliyordu eşim kapıda karşıladı beni konuşalım dedi bu kez sakini bende ona ondan bekleiğim davranışın sadece ben haklıysam bunu görmen yeterli para umrumda değil dedim.evet haklılık payın var dedi sonun madem annemler bize ev alırken yardım etmeyip gidip mehmet e v alırlarsa bunu şimdi değil o zaman konuşalım dedi o zman dile getirelim bizimkilere kırıldığımızı söyleyelim dedi ve barıştık geç de olsa benim haksızlığa dayanamadığımı gördü ve kendi anne babasının hatasını anladı.
Bu fatsecret varya ona göre ben 2400cal almam gerek ilk oğlumu emzirirken ki 2 hanedeydim ve aktif emzirmiyordum. 1700cal diyet yapıyordum. Siz ne dersiniz.
Bide benim popo büyük öyle tek kişinin dürtmesiyle olmaz.
Akşam içimden bişey kalk spor yap dedi. Başka bişeyde o isteğin geçmesini bekle görmezden gel dedi ve ben görmezden geldim
dünkü menüm of off
sabah : 1 dilim kızarmış tb
az tereyapı salça ve biraz zeytin, çayy
saat 10.15 te yerli malımız vardı
neler yediğimi yazmak istemiyorum çünkü insani ölçülerde değildi pek
akşam : 1 kase bulgur
ara : sonrasında sinemaya gittik avm ye gitmez olaydım 1 küçük boy şekerli latta ve yanında yarım dilim cheesecake
eve geldim 2 kaşık sütlü irmik
ne derseniz haklısınız ben de dün neyin kafasını yaşadığımı bilmiyorum cidden
Nette araştırdım benim için 1400 cal uygun 500cal emzirdiğim için eklemem gerekiyormuş. Hadi bakalımAaa öyle mi kıızzz ben sanki o daha kalorili diye hatırlıyodum
Nette araştırdım benim için 1400 cal uygun 500cal emzirdiğim için eklemem gerekiyormuş. Hadi bakalım
evet canım bende artık insanlara ne kadar değerliyse ona göre davranacağım.para mal mülk benimde umrumda değil sadece onların evlat ayrımcılığını eşimin görmesini istiyorum o kadar.yoksa Allah a bin şükür iyi bir mesleğim var.Allah size de tez zamanda bir ev almayı nasip etsin inşallah.benim babam eve yardım için 15000 tl yardım edecekti.ayrıca babam bakıcı parasının 250 tl sini veriyordu yetiştiremiyoz diye babama söyleyeceğim artık vermesin.15000 tl yi de dün eşime dedim bileziklerimi bozdurmuştum ev için bilezik alıp takıcam çünkü köşede hiç paramız yok.Ya biz ne yapalım Gülşencim.Eşim 1.200 lük bir işte çalışıyor.Kaynanagilin 2 evi var birinde kendileri birinde eşimin abisi oturuyor.Ve sırf yakın oturalım diye aynı binadan kiraladılar, yakın akrabalarının evi.Yani 4 katlı aile apartmanı.İlk sene biz borç içindeyken köye 35.000 lık ev yaptırttılar.Bir bileziği bozdurduk borç için, kira zamanı pırr köye gittiler abisininde 500 tllik yardımı dokundu.İki senede beraber ödendi.Şimdi kvalidegilin borcu bitti 3 senelikti. Bu sene güya birdaha kira yenilenmiyecekti.Her ne hikmetse köydeki suları kesildi.Sondaj yaptırtılar 1ay önce yaklaşık 15.000 lira tuttu 2 sene de bunları ödeyecekler.Artık eşimde bazı şeylerin farkında.Geçen sene kiranın hepsini ödediler.Bu senede beklentimiz var.Eğer biz karışmayız derlerse evden çıkacağız başka yerden kiralayacağız.Bir kısmını öderlerse geri kalanı abisiyle yarı yarıya ödensin diyeceğim.Adam 10 seneden beri oturuyor bu kadarda elini taşın altına koysun bi zahmet.
Bu sırada eşime sürekli baskı yapıyorlar araba al diye.Kendi rahatlarıiçin Şuan araba alacak kadar paramız var ama aldırmıyorum.Eşim yatırım olur senin için alacağım diyor ama istemiyorum.Ben azıcık rahat ederim diyorum ama ailesinin yüküde bizi bulacak.Köye götür, getir, gezmeye götür gezmeden getir.Evladıdır yapsın diyeceğim ama 5 senedir ev alacağız çok istiyoruz diyorlar.Ama işbaşa düştümü herkes kendi için bişeyler yapıyor.
Rabbimden istediğim kimseye muhtaç olmadan ev almak.Kimsenin ağız kokusunu çektirme Allahım...
Yani anlayacağın herkesin türlü türlü sıkıntısı var.Hele evlatlar arasında ayırımcılık yapılıyorsa insan sinir küpü oluyor.
Sabret eşinde birgün gelir görür gerçekleri...
hem de nasıl fena sorma walla...umarım yansımaz diycem ama bilmiyorum...ama elimden geleni yapıcam telafi etmek için200 tl çokmuş cidden ama durumun müsaitse ilk olarak muayenehaneye git,sonra fakültede devam edersin bence..
hakkat ya..Yediğin şey bi tabağı bile doldurmaz ama 380 kcal ...
oo seni birileri durdurmazsa fena olacak anlaşılan..
tavsiyem youtube ta leslie sansone 3 mil isimli 45 dakkalık programı günlük yapman.Hem eğlenceli,hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
canım tek tavsiyem eşinin ailesi ile ilgili şeylere hiiç karışmaman..nasıl olsa erkekler zamanla eğriyi doğruyu görüyor ve anlıyorlar.
genelde kötü olan konuşan kişi oluyor.Haklı da olsan bu böyle..
canım bence de 1700 kcal senin için iyi olur. Ama kalorileri abur cubur yerine tok tutucu şeylerden yana kullan.
oyy oyyy ooy...fena bir gün..
umarım cuma gününe yansımaz bu kaçamaklar :))
harikasın tatlım sporu haftada 3 kez mutlaka yapmalısın...daha dinç ve mutlu olursun hem böylece tembelliğin lüzumu yok dimi :)merhaba kızlar.
40 dakika leslie 3 mil yaptım,öğlen yemeğini yedim ve geldim.
spor yapmayalı çok uzun zaman olmuştu.Hareketleri yaparken o kadar zorlandım ki.Yarın kesin hamlarım..
Bekarken sabah işe gitmeden önce açık havada 1 saat yürürdüm.Akşam yine 1 saat yürür sonra dinlenirdim.
O günlerimden eser kalmamış valla...Çocuk doğduktan sonra bir türlü kendimi toparlayamadım.Tabi insulin direncimin bunda çok katkısı var ama ben de biraz dikkat etseydim böyle olmayacaktı belki..
Fazla kilomdan dolayı sırt ve bel ağrılarım oluyor.İyice hantallaştım.30 yaşındayım ama bazen kendimi nineler gibi hissediyorum.Neyse bugün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım.Umarım yine tembellik yapıp bırakmam...
merhaba tatlım, kendimi bilemiycem de sen üzerine düşeni baya iyi yapmışsın gibi duruyor :) ben de işte sporumu yaptımm ve bol suyla dünü kurtarmaya çalışıyorumfit olmak isteyen hatunlar tekrar mrb sabah kahvaltm bir yumurta bir cay kasigi peynir dmtes salatalk uc zeytn bir dilim cavdar ara greyfurt ogle bi kase bol pulbiberli mercimek corbasi ve salata uc mil leslie ve egzersz yaptim siz kendiniz ve takim icin ne yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?