Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anammmmmmm birde Nezle çıktı başımaaaaaa

Senede bir sadece Grip olan ben zayıfladıkça daha sık hastalanır oldum
Eskiden hiç üşümeyen ve atlet giymeyen ben bugün itibariyle atlet giymeye başlıyacağım bugün anamda fırça yedim yine o konuda hatta döndü benim kızlarada sordu Ananız çıplak gezecek neredeyse sizde bari atlet varmı diye dedim var tabi hatta büyük torunun elinde olsa iki atlet üst üste giyecek

valla ne güzel üşenmeden kalori hesaplıyorsun. Bana okurken liste çook uzun geldi. ama sadece 1048 kalori olduğunu okuyunca şaşırdım valla.
afiyet olsun

Evet canm çoğu insan sıkılıyor kal saymaya ama ben saymazsam olmuyor alsmşm bide hep kalorisi az şeyleri tercih ediyorum v

Amann banucum dikkat et kendine geçmiş olsun iletlemeden geçer inşallah acaba zayflayınca vitamin eksikliğimi oldu belki ondan hastalanyorsundur

Öğleni iyi kurtarmssn canm afiyettt olsuunn

gayet iyi menü canım tebrikler sadece akşamki ekmek 1 dilim olabilirmiş
akşam telafi etmişsin yediklerini canım
leylacım bir kase bulgur derken ,nasıl oluyor o.Bulgur pilavımı ?Yoksa yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur mu ?
canım bulguru haşlayıp yeşillik doğrayıp salatasını yapıyorum canım
yine harikasın canım

ay canım cok guldum valla cok sukur bısey cıkmamıs ya gerısını bosver malesef devlet hastanelerı boyle ılgısız ve temızlıge daha az dıkkat edılıyor sanıırm bıde yogunlukta oldugu ıcın sanırım gercı ayrıntı ultrason ıcın ozele gıttımde bınpısman oldum 150 tl ucret verdım kadın agzını acıp bısey demedı suratsız kadın
bende normalde cok usurdum hamılelıkten dolayı devamlı ates basıyor hava cok asırı ruzgarlı olmadıgı surece kıslıgımı gıyemıyorum mevsımlıkle ıdare edıyorum

ayrı ayrı menulerınız super kızlar valla bugunkı menumu yazmaya utanyorum
SABAH
1 tereyaglı salcalı bazlama(ekmek yok dıye babaannem yapmıs)
3 cerı domatesı
2-3 sıyah zeytın
1 sekerlı cay
ARA
1 ulker sutlu cıkolata(cıkolatanın muptelası oldum )
1 nescafe
AKŞAM
1,5 dılım ekmek
1,5 kase tarhana corbası
2-3 kasık yogurt
10-15 tane yaprak sarması
marul salatası
avuc ıcı kadar haslanmıs et
ARA( daha yemedım babaannem soymus getırmıs az az yıcem yemesem olmayacak sımdı)
azıcık portakal
azıcık mandalına
azıcıkta greyfurt

Olsun canm dert etme sen iki canlısın abur cuburdan uzak dur yeter ( az ye yada ) cann çeker çünkü aslnda göz önünde bulundurmamak lazım yoksa insann aklı orda oluyor yaa ve sonundada yemiş oluyor ve bunlardan biri de benim evde olduğunu bildiğim zaman abur cuburlarn sabret sabret sonunda çıldırıyorum valla Allahtan bu ara ev temiz cıss bakımından

cısları genelde ben okulda yıyorum canım kızlarla olduk mu kantın faslımız oluyor ne oluyorsa orda oluyor

Saol leylacm senin menüde çok güzel

aynen canım onu babaannem cok yapıyor sımdı bıle meyvelerı getırmıs mıdemde yer yok ama ıste ılla ye dıye tutturuyor bebek ıcın yemelısın degınce ses edemıyorum

Ahhh anneneler babanneler anneler hep öyle bizi düşündüklerinden hep ye kızım ye kızm meyve faydalı ama bu saatte bilemedimmm bebişe boolll booll vitamin olsun inşallah

afiyet olsun canım sıkma canını senin ayrıcalığın var faydalı olucak ve tabi ki canının çektiği şeyleri yiyeceksin :)

afiyet olsun canım sıkma canını senin ayrıcalığın var faydalı olucak ve tabi ki canının çektiği şeyleri yiyeceksin :)
oyle canımda kılo verıyor olamama ragmen yururken hareket ederken zorlanıyorum bıde kılo alırsam dusunemıyorum 10 dklık yolda nefes nefese kalıyorum
Vallahi bende acıktmmm kııızzz benim minik uyudu kalkim bi kahve içimmm
yap canım benım kahve hem aclıgını alır hemde bu saate guzel gıder

Amann banucum dikkat et kendine geçmiş olsun iletlemeden geçer inşallah acaba zayflayınca vitamin eksikliğimi oldu belki ondan hastalanyorsundur

Valla hesapta daha yeni tahlillerimi yaptırdım ve herşeye baktım dedi doktor ama vitaminlere ben netten baktığımda rastlayamadım acıkcası
Dur bakalım olmadı haftaya bir ara sağlık ocağına gider birde orada tekrar yaptırırım tahlillerimi en azından oraya eşim işe giderken bıraksa bile randevu derdi yok dönüştede yürüyüş yapmış olurum 2 - 3 günede tahliller çıkıyor nasılsa
Belki bu doktor B12 düşük çıkınca ( doktor normal dedi ama değerler sınırların altındaydı ben baktığımda ) belki ilaç falan yazarda biraz rahatlarım

NOrmalde ben hep öyleydim ama şu son gripten sonra iyice yamuldum
Hatta bazen eşim ya aşkım kış geldi sen hala kısa kollu dolanıyorsun dediğinde ne yapayım ateş basıyor diyorum oda ulen bu halinle ateş basıyorsa senin menapozunu düşünemiyorum diyor
Bende her defasında degettt ben daha minicik kızım diyorum ne menapozu tabi büyük kız anında Anneeee ufalda çebime gir diyor

aynen bi içten yanmalı da benimm kalorifer gibisin mübarek diyo eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…