- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
valla ne güzel üşenmeden kalori hesaplıyorsun. Bana okurken liste çook uzun geldi. ama sadece 1048 kalori olduğunu okuyunca şaşırdım valla.
afiyet olsun
Anammmmmmm birde Nezle çıktı başımaaaaaa
Senede bir sadece Grip olan ben zayıfladıkça daha sık hastalanır oldum
Eskiden hiç üşümeyen ve atlet giymeyen ben bugün itibariyle atlet giymeye başlıyacağımbugün anamda fırça yedim yine o konuda hatta döndü benim kızlarada sordu Ananız çıplak gezecek neredeyse sizde bari atlet varmı diye dedim var tabi hatta büyük torunun elinde olsa iki atlet üst üste giyecek
Menumu de yazayim canlar
Sabah, 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dilim kepekli TB ekmeği
Öğlen, arkadaşa gittik poğaça kisir tatil salata herşeyi yedim
Ara, türk kahvesi
Aksam, bir kase yoğurt
2 litre su bir kupa bitki cayi 3 km bantta yurudum
gayet iyi menü canım tebrikler sadece akşamki ekmek 1 dilim olabilirmişhayırlı akşamlar..
bugün ki menü :
sabah :
200 kalorilik sütlü içecek
ara :
3 diyet bisküvi
öğlen :
2 tane etsiz çiğköfte
1 avuç haşlanmış karnıbahar
salata ve bir yudum ayran
ara :
1 yemek kaşığı pilav (oğlanın yemeğinden artmıştı)
akşam :
2 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
yarım kk kaşar
spor : 3 mil leslie
su : 2.5 lt
akşam telafi etmişsin yediklerini canımMenumu de yazayim canlar
Ara, türk kahvesi
Aksam, bir kase yoğurt
canım bulguru haşlayıp yeşillik doğrayıp salatasını yapıyorum canımleylacım bir kase bulgur derken ,nasıl oluyor o.Bulgur pilavımı ?Yoksa yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur mu ?
yine harikasın canımİyi Akşamlar kızlaaar
menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 domates 1 biberden yağsız menemen
2 küçük salatalık
30gr beyaz peynir
4 zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
354 kalori
ARA: 1 havuç
6 tane altınbaşak diyet bisküvi
181 kalori
ARA: 1 elma
1 ceviz
20 minik kuru üzüm
175 kalori
AKŞAM:1 kepçe hazır işkembe çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
biraz mor lahana
325 kalori
Birazdan kahve içerim midem kazndı
20 ml sütle şekersiz kahve
13 kalori
Toplam 1048 kalori
Spor 45 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
su 1 buçuk veya 2 hala iciyorum
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti)
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milletiodaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim
Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuştabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni
Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder)
Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedimo bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan
Bu arada hiç bir şey yok dedi doktoriçimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )
Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi
Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana görene gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )
Canım yine sen bilirsin ama telefonla olacak iş değil bir kerelik o parayı verip durumu izah et eminim doktor en azından tahlillerini orada yaptır bir sonraki zaten kontrol sayılır diyip sonrada kim bilir kaç ay sonra tekrar çağıracak belkide gel fakültede bakarım diyecek bilemezsin
İnşallah gönlüne göre olur olmazsa eminim fakültedede çok iyi doktorlar vardır
TEmiz çıktı ama ne kadar temiz olduğunu hiççç sorma
Ya biz dün gittiğimizde in cin top oynuyorduama o abide dedi geçen gün acayip kalabalık vardı belki şansına Yılbaşı öncesi yoğunluk olurda hepsi olmasada bir kısmı satılır dedi sonuçta baya verdim 100 adedin üzerinde vardı orada Aslında varsın yaza doğru satılsın hiç sorun değil hem parayıda harçamamış olurumda devamını isterse sermayeyi ve karı aynı anda alırım
Canım bak İnterneti de iptal edeceğinizden her an gelemezsin ama eğer istersen ben sana her gün mesaj atarım internetin olmazsaSabah güzelce kahvaltını ettinmi derim aradada Pşşşt bırak o elindekini diye mesaj atarım her an nefesimi ensende hissedersin hem bildirim yapamayacağın zamanda bana iletirsin ben yazarım buraya Seni bırakmıyoruz ve kesinlikle o motivasyon yükselecek
İşin tatlıya bağlandığına sevindim canım
Aslında boşu boşuna ağzının tadını bozuyorsun sonuçta eşinde herşeyin farkında ama gerçekleri duymak erkeklerin işine gelmiyor
Rabbim gönlünüze göre versin canımda onlar ne yaparsa yapsın yeterki sizin huzurunuz ve sağlığınız yerinde olsun ....Aminnnn
Canım bencede 2400 çoksonuçta kuzuyla her zaman çıkıp yürüyüş şansın yok o yüzden en güzel kararı vermişsin eminim 1700 kcal çok daha güzel gidecektir olmadı bir 200 kcal daha kısarsın ama 1500ün altında düşme bence
Rabbim seninde yardımcın olsun
İnan anlattıklarınız okadar yakın geliyor ki banaeskiden kahrımdan ölüyordum hastanelik bile olduğum oldu sinirden stresten ama şükür 6 sene önce eşimde kimin ne olduğunu anladı boşanma korkusuylada olsa bana arka çıkması gerektiğini anladıda evlilikte kurtuldu
He hala herkesle görüşür ( babası zaten vefat etti ki son anına kadar yine eşim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ) ama benden habersiz asla para vermez ( eskiden maaş bizim eve bile girmezdi direk babası bir açık bulur tıkardı vereceğim diye ve biz bir ay öyle kalırdık Annemlerin destekleriylede eve alışveriş yapardık yemekliğimiz olsun diye) birde benden habersiz artık hiç bir şeye tamam demez aksina annesine bile der Banuya sor o tamam derse olur diye
Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bir durumRabbim sabırlar versin...Aminnnn
Canım inşallah çocukları götürebilirsin
Acaba diyorum belediyeye bir başvursan hani bizim burada okul gezisi olduğunda belediye bedavaya otobüs tahsis ediyorbelki en azından çok daha uyguna deng getirebilirsiniz hani otobüs değilde minibüs bile yeterli
Anammmmmmm birde Nezle çıktı başımaaaaaa
Senede bir sadece Grip olan ben zayıfladıkça daha sık hastalanır oldum
Eskiden hiç üşümeyen ve atlet giymeyen ben bugün itibariyle atlet giymeye başlıyacağımbugün anamda fırça yedim yine o konuda hatta döndü benim kızlarada sordu Ananız çıplak gezecek neredeyse sizde bari atlet varmı diye dedim var tabi hatta büyük torunun elinde olsa iki atlet üst üste giyecek
selam bayanlar menüm gelsinn
sabah: 2 dilim kızarmış tb, az tereyağı biraz salça ve zeytin az reçel, çayy
öğlen: 1 kase bulgur
ara: 1 neskafe
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana az turşu, 1 kase yoğurtlu ıspanak
birazdan yeşil çay içicem, bol su tabi ki ve de sporumu yaptım
hayırlı akşamlar..
bugün ki menü :
sabah :
200 kalorilik sütlü içecek
ara :
3 diyet bisküvi
öğlen :
2 tane etsiz çiğköfte
1 avuç haşlanmış karnıbahar
salata ve bir yudum ayran
ara :
1 yemek kaşığı pilav (oğlanın yemeğinden artmıştı)
akşam :
2 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
yarım kk kaşar
spor : 3 mil leslie
su : 2.5 lt
Menumu de yazayim canlar
Ara, türk kahvesi
Aksam, bir kase yoğurt
İyi Akşamlar kızlaaar
menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 domates 1 biberden yağsız menemen
2 küçük salatalık
30gr beyaz peynir
4 zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
354 kalori
ARA: 1 havuç
6 tane altınbaşak diyet bisküvi
181 kalori
ARA: 1 elma
1 ceviz
20 minik kuru üzüm
175 kalori
AKŞAM:1 kepçe hazır işkembe çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
biraz mor lahana
325 kalori
Birazdan kahve içerim midem kazndı
20 ml sütle şekersiz kahve
13 kalori
Toplam 1048 kalori
Spor 45 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
su 1 buçuk veya 2 hala iciyorum
ayrı ayrı menulerınız super kızlar valla bugunkı menumu yazmaya utanyorum
SABAH
1 tereyaglı salcalı bazlama(ekmek yok dıye babaannem yapmıs)
3 cerı domatesı
2-3 sıyah zeytın
1 sekerlı cay
ARA
1 ulker sutlu cıkolata(cıkolatanın muptelası oldum )
1 nescafe
AKŞAM
1,5 dılım ekmek
1,5 kase tarhana corbası
2-3 kasık yogurt
10-15 tane yaprak sarması
marul salatası
avuc ıcı kadar haslanmıs et
ARA( daha yemedım babaannem soymus getırmıs az az yıcem yemesem olmayacak sımdı)
azıcık portakal
azıcık mandalına
azıcıkta greyfurt
cısları genelde ben okulda yıyorum canım kızlarla olduk mu kantın faslımız oluyor ne oluyorsa orda oluyorOlsun canm dert etme sen iki canlısın abur cuburdan uzak dur yeter ( az ye yada ) cann çeker çünküaslnda göz önünde bulundurmamak lazım yoksa insann aklı orda oluyor yaa ve sonundada yemiş oluyor ve bunlardan biri de benim evde olduğunu bildiğim zaman abur cuburlarn sabret sabret sonunda çıldırıyorum valla Allahtan bu ara ev temiz cıss bakımından
cısları genelde ben okulda yıyorum canım kızlarla olduk mu kantın faslımız oluyor ne oluyorsa orda oluyor
aynen canım onu babaannem cok yapıyor sımdı bıle meyvelerı getırmıs mıdemde yer yok ama ısteBide sana gaz veriyolardr ye ye sen hamilesin diye
gayet iyi menü canım tebrikler sadece akşamki ekmek 1 dilim olabilirmiş
akşam telafi etmişsin yediklerini canım
canım bulguru haşlayıp yeşillik doğrayıp salatasını yapıyorum canım
yine harikasın canım
aynen canım onu babaannem cok yapıyor sımdı bıle meyvelerı getırmıs mıdemde yer yok ama ısteılla ye dıye tutturuyor bebek ıcın yemelısın degınce ses edemıyorum
azar aazar yedım artık canım napımAhhh anneneler babanneler anneler hep öyle bizi düşündüklerinden hep ye kızım ye kızmmeyve faydalı ama bu saatte bilemedimmm bebişe boolll booll vitamin olsun inşallah
afiyet olsun canım sıkma canını senin ayrıcalığın var faydalı olucak ve tabi ki canının çektiği şeyleri yiyeceksin :)ayrı ayrı menulerınız super kızlar valla bugunkı menumu yazmaya utanyorum
SABAH
1 tereyaglı salcalı bazlama(ekmek yok dıye babaannem yapmıs)
3 cerı domatesı
2-3 sıyah zeytın
1 sekerlı cay
ARA
1 ulker sutlu cıkolata(cıkolatanın muptelası oldum )
1 nescafe
AKŞAM
1,5 dılım ekmek
1,5 kase tarhana corbası
2-3 kasık yogurt
10-15 tane yaprak sarması
marul salatası
avuc ıcı kadar haslanmıs et
ARA( daha yemedım babaannem soymus getırmıs az az yıcem yemesem olmayacak sımdı)
azıcık portakal
azıcık mandalına
azıcıkta greyfurt
azar aazar yedım artık canım napım
oyle canımda kılo verıyor olamama ragmen yururken hareket ederken zorlanıyorum bıde kılo alırsam dusunemıyorum 10 dklık yolda nefes nefese kalıyorumafiyet olsun canım sıkma canını senin ayrıcalığın var faydalı olucak ve tabi ki canının çektiği şeyleri yiyeceksin :)
yap canım benım kahve hem aclıgını alır hemde bu saate guzel gıderVallahi bende acıktmmm kııızzz benim minik uyudu kalkim bi kahve içimmm
Amann banucum dikkat et kendine geçmiş olsun iletlemeden geçer inşallahacaba zayflayınca vitamin eksikliğimi oldu belki ondan hastalanyorsundur
ay canım cok guldum valla cok sukur bısey cıkmamıs ya gerısını bosver malesef devlet hastanelerı boyle ılgısız ve temızlıge daha az dıkkat edılıyor sanıırm bıde yogunlukta oldugu ıcın sanırım gercı ayrıntı ultrason ıcın ozele gıttımde bınpısman oldum 150 tl ucret verdım kadın agzını acıp bısey demedı suratsız kadın
bende normalde cok usurdum hamılelıkten dolayı devamlı ates basıyor hava cok asırı ruzgarlı olmadıgı surece kıslıgımı gıyemıyorum mevsımlıkle ıdare edıyorum
Valla hesapta daha yeni tahlillerimi yaptırdım ve herşeye baktım dedi doktor ama vitaminlere ben netten baktığımda rastlayamadım acıkcası
Dur bakalım olmadı haftaya bir ara sağlık ocağına gider birde orada tekrar yaptırırım tahlillerimien azından oraya eşim işe giderken bıraksa bile randevu derdi yok dönüştede yürüyüş yapmış olurum 2 - 3 günede tahliller çıkıyor nasılsa
Belki bu doktor B12 düşük çıkınca ( doktor normal dedi ama değerler sınırların altındaydı ben baktığımda ) belki ilaç falan yazarda biraz rahatlarım
NOrmalde ben hep öyleydim ama şu son gripten sonra iyice yamuldum
Hatta bazen eşim ya aşkım kış geldi sen hala kısa kollu dolanıyorsun dediğinde ne yapayım ateş basıyor diyorum oda ulen bu halinle ateş basıyorsa senin menapozunu düşünemiyorum diyor
Bende her defasında degettt ben daha minicik kızım diyorum ne menapozutabi büyük kız anında Anneeee ufalda çebime gir diyor
aynen bi içten yanmalı da benimm kalorifer gibisin mübarek diyo eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?