Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım kız gerçekten hepsi seni buluyo haa terbiyesiz herif

Günaydın kızlaarrr dün geceden beri çok şiş hissediyordum kendimi sabah tartı ya bi çıktım 700 gr fazla çıktım biliyorum gerçek kilo değil ama sinir olduuuummmm

Canım dediğin gibi gerçek kilo değil ve ben inanıyorum sen Cuma günü eksi bildirim yapacaksın o yüzden hiççç canını sıkma suya aban

Sünger BOB takımıyız biz anında emiyor ama Allahtan suyumuzuda sıkabiliyoruz

merhabalar ben geldim

Merhaba canım hoşgeldin ben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda ve 57 kiloyum hedefe son 4 kilo sende kendinden bahset de tanıyalm canm seni inşallah isteğin kiloya hepbirlikte ulaşıcazz

Aynen kız valla çekmişim suyu zaten dün akşam yemekten sonra hissettim şiştim resmen suya devamm cumaya bişey kalmaz

günaydın kızlar dünkü menüm

sabah
1/2 puaça
biraz peynir
domates
3-4 zeytin

ara
türk kahvesi

öğle
1 küçük kase yayla çorbası
4-5 kaşık yoğurt

ara
2 küçük mandalina

akşam
7-8 kaşık kuru fasülye
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
salata

ara
2 küçük mandalina

su 1.5 lt

İçimde tuhaf bir rahatlama oluştu acaba neden

Kız kaç gündür diyorum ya hepimize Sünger BOBuz diye İlle rahatlaman için birimizin şiştim diye bağırması mı lazım
Şaka bir yana ama bende senin cumaya az da olsa eksi göreceğine inanıyorum pes etmek yok aynen devam

Herkeslere günaydın ay banu ne güldürdün beni hakket sen bu adamları nasıl çekiyon canım
Benim eşim de öyledir nerede enteresan tipler var tam karikatürlük onları bulur mutlaka anlatacak birşeyler yaşar
yemek sofrasında da anlatır gülmekten ölürüz...

Cidden bizdede hep bu tip şeyler çok olur eşimde hep diyor bunları bana sayıylamı verdiler diye

Bir keresinde adamcağız yolunda iş için bir yere giderken ( tek yönlü yolmuş )
Kadının biri karşıdan gelmiş ( ama baya süslü biriymiş ) ve aslında tersten geldiği halde yol istemiş
Benimkide cins haklıysa bayanda olsa yol vermez Hanımefendi sanırım farkında değilsiniz burası ters yön demiş en kibar hariyle arabadan inip Anam o süslü kokananın içinden dir bir çirkef çıktı anlatamam diyor önce sakince biliyorum ama geri geri gidemem demiş eşimde bile bile niye giriyorsunuz o zaman hanımefendi dedim anammm kadın bir çıldırmış psikopata bağlamış yok işte yol versene kardeşim işte sen nasıl bana geri geri git dersin ben sadece düz gitmeyi biliyorum diye başlamış bağrınmaya
Eşim neye uğradığını şaşırmış ve sadece hanımefendi geri gitmeyi bilmiyorsanız o zaman arabayla trafiğe çıkmayın demiş ( adamın pomak inadı tuttu tabi o anda )

Kadın arabaya binerken ay hiçte kibar değilsin ayıııııı diye bağırmış eşime
Ay sinirden diyor gülmeye başladım ve kadına sadece ulen Ayıyım varmı bir diyeceğin çirkeffff demiş akşam gelince anlattıda yerlere yattım gülmekten içindeki Ayıyı arada başkalarıda görüyor diye nasıl gülüyor

Ben çözdüm bacım zayıflar içinin kurdundan zayıf bende içi kurtlu olcam fesat olcam vurcam kırbacı vurcam kırbacı

Ayyyy kız zayıflayacağımı bilsem yine fesatlık yapamam
Kız bizim yapamıyacağımız şeyler onlar boşver fesatlıkları o kuruların olsun biz ufak ufak veririz nasılsa kilocukları sonrada elbet kırbacı verdiğimiz kilolarla vurmuş oluruz o kurulara

Günaydın hatunlar.
Benim denge fena şaşmış durumda. vucudumda olan biteni hayretle izliyorum..
Evet haftasonum çok iyi geçmedi ama çok da abartılı değildi.
Pazartesi oruç tuttum,dün beslenme şekli gayet güzeldi ve bu sabah tartıldığımda 73.7 gibi bi rakam gördüm
Yani en azından 73 olmuşumdur diye düşünüyordum ama sabah sabah moralim bozuldu.
Bakalım cuma sabahı ne göreceğim .

Bu arada cuma günü bir dahiliyeye gidip tam bir kan sayımı yaptırayım diyorum.İnsülin,kan,tiroid vs...
Hadi hayırlısı

Gunaydin kizlar henüz taretinin basina gecmedim aliskanlik oldu bu bende artik bakalim durum ne olacak bugün öğleden sonra doktora gidicem uykumuda hic alamadim ben ya basim nasil agriyor anlatamam bu sene nezleyle grip art arta geldi canm aman dikkat et çok geçmiş olsun ay banumm sabah sabah guldurdun ilahi gerçektende hep seni buluyor boyleleri aman dikkat et canim benim insanlar çok kotu bu devirde

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce geçer başının ağrısı

Kız sorma yeminle bir ara çok sık öyle şeyler olduğundan psikolojim bozulmuştu ve eşimle bile çıktığımda takip eden var sanıyordum hatta eşime ciddi ciddi bana biber gazı alsana demiştim ama onu taşımak yasakmış o yüzden artık yinede deodorant taşıyorum çantamda hani gülüyorum ama yusuf yusuf sesleride oldu o an bile sonuçta dediğin gibi bu devirde herkeste var biraz tırtlık arabayla bir yere giderken daha rahatım kapılarımı kitleyip gidiyorum ama yürüyerek olunca daha bir çekinir oldum o günden beri yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…