- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Benimki akrep burcu kıskançtır aslındada bana hiç belli etmez ancak araba mevzu gibi şeylerde kendi formülüyle anlatır gerçi belli etse nolcak hemen çemkiriyormkız bu adamlar hadi yeni evliyken yapıyorlardı seneler geçince durulur diye düşünürken baksana enişte bile hala devam ediyor ( bizimde 15 sene olduğu halde )
Bir tek arabayla sorun olduğunda ben ona haber veririm oda bana hangi tamirci arkadaşı varsa ona yönlendirir ( maşallah her derde yetişecek bir tamirci arkadaşı var) heee tabi eşimin sadece adını duyduğum ama görsem asla tanımayacağım bir sürü arkadaşıda var hep der hatta tanıştıracağım arkadaşım görüşebileceğim arkadaşımdır ama diğerlerini tanımıyorsan vardır bir sebebi diye ( ki o tanımadıklarımın lakaplarında hayır yok küfürlü müfürlü o yüzden tanımadığım daha iyi olur )
Bir keresinde bir arkadaşının oğlunun sünnetinden sonra evine gittikte bizim başka bir lkız arkadaşın erkek kardeşi birazda alkolün etkisiyle sohbet ederken fazla yaklaştınormal sohbet ediyorduk ve hep yenge diye hitap etti ama ondan bile eşim rahatsız oldu şeref yoksunu ben onun ciğerini biliyorum gördü seni tabi içine düşecek ama hala yenge diyor ben çakmayayım diye diyor aslında cidden çocuk benden ufak ve hep saygılı davranmıştır halada gördüğünde yenge nasılsın diye uzaktan selam verir ama eşim o gün fazla süslenmediğim halde fena kıskandı ki üzerimde de bildiğin siyah pantalon ve şifon kısa kollu bir tunik vardı yakasıda açık olmayan
Aradada iyi oluyor yoksa herifler iyice umursamayacak
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.Maşallah sohbeti iyi etmişsinizHepsi okundu, gülündü
Cumaya göre +200 deyim maalesef, düzensiz besleniyorum bu hafta nedense regl de başlayamadı sancı üstüne sancı çekiyorum dün acile gidecektik sonra vazgeçtim ağrı kesicilerle geçiştirdim.Bugünde boğazım şiş ağzım içi yara dolu şekilde uyandımiştahsızlaştım, su bile acı geliyor
bızımkıyle hıc boyle seyler basımıza gelmedı kıskanır mı dıye dusunuyorum kıskanır herhalde gercı bızımkı sonradan kıskanclık yapıyor faceye resım koymama bısey demıyordu gecen tek basıma bı resım koydum anında kaldırttı cıcek resmı koydurttu dedım nerden cıktı kıskandım dedı ee dedım sımdıye kadar bısey demıyordun olsun sımdı fark ettım kıskandıgımı dıyor saskın yaa
Ahahaha ayy çok güldüm yamerhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum çağlacım geçmiş olsun.mervecim ve banucum evet bence de erkek te bir miktar kıskançlık olmalı bazen de belli edince hoşumuza gitmiyo değil hani.geçenlerde bende okula gelirken elbise giydim eve gidince çıkarmadım eşim diyoki bu elbiseylemi gittin okula diyo.sanki okulda benden başka çalışan var :) :) :)tek bir kişi çalışıyo hizmetli o da bayan ve dul :) :) :)
Ben gece kuşu melike :) uyku düzenimi ve kilolarımı yola getirmek için sizlerle birlikteyim maşallah hepiniz erkencisiniz bundan sonra bende erken kalkacam inşallah :)Takımı gece kuşları bastı kız sabahları da gel
Ben hatice sen kimsin
hoşgeldin melike bende gülşen 28 yaşındayım 2 yaşında kız çocuğu annesiyim öğretmenim 70 kilo civarındayım sende kendinden bahseder misinBen gece kuşu melike :) uyku düzenimi ve kilolarımı yola getirmek için sizlerle birlikteyim maşallah hepiniz erkencisiniz bundan sonra bende erken kalkacam inşallah :)
kızlar bakıcım safra kesesinden ameliyat olduğu için bu iki hafta yok.dün anneme bırakmıştık dilayı bugünde eşim annesine bıraktı.ooofff orda olunca içim hiç rahat olmuyo çünkü hem kaynanam 1 paket sigara içiyo mutfakta ve balkonları yok camı açıyo haliyle ev soğuyo ve koku mutfaktan içeriye giriyo.kzızım antibiyotik kullanıyo şuanda inşallah yeniden hasta olmaz.birde annem gibi yesin diye uğraşmıyo dila ile yemediği zaman doymuştur deyip kaldırıyo.ben kızım altı aylıkken 15 gün hastanede yattığımda dila ya kaynanam bakmıştı.bebeğim 15 gün sonra gördüğümde 250 gr vermişti düşünün 6 aylık bebek kilo alması gerekirken kilo vermişgeçen eşimle tartıştığımızda bunu da söyledim ilk defa dilanın kilo verdiğini annesi bakarken hiçbirşey diyemedi.
şimdi kızım orda içim rahat değil.ama olanlardan sonra kadının yüzünü göresim yok ama çıkışta mecburen oraya gidip akşama da kalmak zorunda olucam.
Ben melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldımMerhaba canım hoşgeldinben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda ve 57 kiloyum hedefe son 4 kilo sende kendinden bahset de tanıyalm canm seni inşallah isteğin kiloya hepbirlikte ulaşıcazz
Ben melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldımsizin gibi samimi güzel insanların sayesinde zayıflamak istiyorum uğraşıp kilo vermeyince moralim bozuluyor sizin birbirinize destek olduğunuzu görünce umutlandım 164 boy 80 kilo bana zayıflık çok yakışmıyor yüzüm çöküyor önceki hedef 65 eğer gideri varsa sonra ki hedef 60 :)
hoşbuldum bende melike memnun oldum :)Sağol canım
Hoşgeldiniz ben özlem
ihihihih hatice çok fenasın
süpersiniz :) bişey soracam kuralları okudum bu mesaj sayısı yazmayı anlamadım :)Üzülme melikecim burda hep birlikte eğlenerek kilo veriyoruz hemde işin içinde yarışma olunca daha da hırslanıyor insanboylarımız aynı sayılır bende 75 den düştüm canm 57 kiloya başlayınca sonu geliyo yeterki hiç bırakma
Aynen canim arada hiçte fena olmuyor kiskanilmak valla :)))merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum çağlacım geçmiş olsun.mervecim ve banucum evet bence de erkek te bir miktar kıskançlık olmalı bazen de belli edince hoşumuza gitmiyo değil hani.geçenlerde bende okula gelirken elbise giydim eve gidince çıkarmadım eşim diyoki bu elbiseylemi gittin okula diyo.sanki okulda benden başka çalışan var :) :) :)tek bir kişi çalışıyo hizmetli o da bayan ve dul :) :) :)
Hoşgeldin canm aramiz . Ben merve 6-7 aylik evliyim ve bebis bekliyorum bende şuan her ne kadar listede olamasamda takip etmeye kilo almamaya calisiyorum inşallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz bu arada yasin 25 boyunda 170 kilim 78,9Ben melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldımsizin gibi samimi güzel insanların sayesinde zayıflamak istiyorum uğraşıp kilo vermeyince moralim bozuluyor sizin birbirinize destek olduğunuzu görünce umutlandım 164 boy 80 kilo bana zayıflık çok yakışmıyor yüzüm çöküyor önceki hedef 65 eğer gideri varsa sonra ki hedef 60 :)
merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum çağlacım geçmiş olsun.mervecim ve banucum evet bence de erkek te bir miktar kıskançlık olmalı bazen de belli edince hoşumuza gitmiyo değil hani.geçenlerde bende okula gelirken elbise giydim eve gidince çıkarmadım eşim diyoki bu elbiseylemi gittin okula diyo.sanki okulda benden başka çalışan var :) :) :)tek bir kişi çalışıyo hizmetli o da bayan ve dul :) :) :)
kızlar bakıcım safra kesesinden ameliyat olduğu için bu iki hafta yok.dün anneme bırakmıştık dilayı bugünde eşim annesine bıraktı.ooofff orda olunca içim hiç rahat olmuyo çünkü hem kaynanam 1 paket sigara içiyo mutfakta ve balkonları yok camı açıyo haliyle ev soğuyo ve koku mutfaktan içeriye giriyo.kzızım antibiyotik kullanıyo şuanda inşallah yeniden hasta olmaz.birde annem gibi yesin diye uğraşmıyo dila ile yemediği zaman doymuştur deyip kaldırıyo.ben kızım altı aylıkken 15 gün hastanede yattığımda dila ya kaynanam bakmıştı.bebeğim 15 gün sonra gördüğümde 250 gr vermişti düşünün 6 aylık bebek kilo alması gerekirken kilo vermişgeçen eşimle tartıştığımızda bunu da söyledim ilk defa dilanın kilo verdiğini annesi bakarken hiçbirşey diyemedi.
şimdi kızım orda içim rahat değil.ama olanlardan sonra kadının yüzünü göresim yok ama çıkışta mecburen oraya gidip akşama da kalmak zorunda olucam.
Üzülme melikecim burda hep birlikte eğlenerek kilo veriyoruz hemde işin içinde yarışma olunca daha da hırslanıyor insanboylarımız aynı sayılır bende 75 den düştüm canm 57 kiloya başlayınca sonu geliyo yeterki hiç bırakma
hoşbuldum :)Hoşgeldin canm aramiz . Ben merve 6-7 aylik evliyim ve bebis bekliyorum bende şuan her ne kadar listede olamasamda takip etmeye kilo almamaya calisiyorum inşallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz bu arada yasin 25 boyunda 170 kilim 78,9
Amin canm insallahhoşbuldum :)
Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip eder inşallah )
vallahi allah ömür verdikçe sizinle 3 yıl değil 3 bin yıl geçer :))Ahahaha komik olmuş gülşencim kimse çalışmasa bile erkekler için o elbiseyle evden çıktın ya tamam işte yetiyo onlara benim eşim de tayt giydirmiyor bana ben uzun kabanlarla falan altına kilotlu çorap giyerek bir iki kez giydim hahaha uzun kabandan anlaşılmadı gerçi ama olsun ben giydim ya
aslında annene bıraksaydınız 2 hafta çok değilmiş sırf sigaraya bırakılmaz yani
Evet canım bizim en azimlimiz işte bu selincik..çok güzel kilolar vverdi..ben de doğum sonrası 86 lardan 79'a düştüm şu an 68 im ama bu süreç 3 yılı buldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?