Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım bizim burada 12de paydos verip 1 gibi yine başlıyorlar ama tabi randevun yoksa gidip kayıt yaptırman lazım eğer devlet hastanesiyse

bi kere öyle basima geldi yakinlarda 2 sene önce falandi okuldan ciktim aksam saat 10 gibi markete girdim birşeyler aldim bi beyaz bi araba ama evimin önune kadar takip etti geldi durdu evin önünde dolandi tekrar geldi falan arkadaşa anlattim oda polisten plakayi sorgulatti öyle halletmistik adam alkolluymus bide o günden sonra aksam okula gitmeye korktum çok şükür dahada basima gelmedi canm biber gazino niye yasakladilarki deodarntta ayni isi gorurur herhalde canm ya bende istanbula geldiğimden beri çok tedirginim hep Esim bile yanimda olsa biri gelip bisey yapacakmis gibi geliyor tabi bunda izlediğimiz programlar haberler çok etkili oluyor

Canım bizim burada 12de paydos verip 1 gibi yine başlıyorlar ama tabi randevun yoksa gidip kayıt yaptırman lazım eğer devlet hastanesiyse
normalde netten randevu aliyordum canm başka yerlerde de internet randevulari daha öncelikli oluyor ama burada maalesef öyle değil canm hastaneye gidip aldigin randevu daha erken muayeneye aliniyor o yüzden sordum

Banumm geçmiş olsun bitanem bi bırakmadı peşini hastalıklar buda son olsun inşallah
Bu erkek milleti öyle işte canımhepsini sabun yapcan bunlarnyok anacım eşlere söylenirmi önce dediğin gibi sokak sokak ararlar sonrada sokağa çıkma yasağı gelir aman gerek yok
Bizm sitenin yolunda 2 tane büyk inşaat var ve hep çamur yollar arabaların artk rengi belli olmuyo o derece pisgeçen gün dedim bi yıkatayım arabayı çıktım baktım 30 dan aşa yıkayan yokamann dedm eve dönene kadar aynı olcak boşverrrakşam eşime anlattım adam direk senn ??tek başına ??araba mı yıkatcaktınn demesinmi ,tabi ben huyunu syunu bildiğim için ne demek istediğini anladım ama çaktırırmıyım başladım ,niye ,ben gerizekalımıyım yıkatamıyorum diye çemkirdmadamcağız sustu .bu deliyle uğraşılmaz demiştir heralde

İçimde tuhaf bir rahatlama oluştu acaba neden
Hımm enteresann acaba niyekii
haticeeeeeeeo ,her şeyi yeme yutma rahatlaması olmasın sakınnnnn heeeekız gebertcem seniiiiveline söyle gelsin konuşcaklarm var

Ben çözdüm bacım zayıflar içinin kurdundan zayıf bende içi kurtlu olcam fesat olcam vurcam kırbacı vurcam kırbacı
Allah iyiliğini versin hemiiay kız boşuna dememişler şişman insan gamsız insan diye gerçekmiki acabanerde satılıyordu şu kurtlardan
Tartiyada ciktim 78,9 ayni kilomda seyir ediyorum cuma ne olacak bakalim
Kız bebek oldu 650 grm müsade etde olsn o kadarbebişin suyu eşi kendisi derken e normal şekerim

hehehe napim ablam verirken super oluyordu simdi sabit kalinca bebis kilo aldigini bilmeme rağmen sabit kalmayayim istiyorum 77 yi gördüğümde kalaydi keşke sabit :))) gerçi babaannem sağolsun karbonhidrat içeren şeyler yiyoruz hep

Sen beişin kiloyu düş,78,9-1,0=al sana 77,9 heh rahatladınmı

kız bu adamlar hadi yeni evliyken yapıyorlardı seneler geçince durulur diye düşünürken baksana enişte bile hala devam ediyor ( bizimde 15 sene olduğu halde )
Bir tek arabayla sorun olduğunda ben ona haber veririm oda bana hangi tamirci arkadaşı varsa ona yönlendirir ( maşallah her derde yetişecek bir tamirci arkadaşı var ) heee tabi eşimin sadece adını duyduğum ama görsem asla tanımayacağım bir sürü arkadaşıda var hep der hatta tanıştıracağım arkadaşım görüşebileceğim arkadaşımdır ama diğerlerini tanımıyorsan vardır bir sebebi diye ( ki o tanımadıklarımın lakaplarında hayır yok küfürlü müfürlü o yüzden tanımadığım daha iyi olur )

Bir keresinde bir arkadaşının oğlunun sünnetinden sonra evine gittikte bizim başka bir lkız arkadaşın erkek kardeşi birazda alkolün etkisiyle sohbet ederken fazla yaklaştı normal sohbet ediyorduk ve hep yenge diye hitap etti ama ondan bile eşim rahatsız oldu şeref yoksunu ben onun ciğerini biliyorum gördü seni tabi içine düşecek ama hala yenge diyor ben çakmayayım diye diyor aslında cidden çocuk benden ufak ve hep saygılı davranmıştır halada gördüğünde yenge nasılsın diye uzaktan selam verir ama eşim o gün fazla süslenmediğim halde fena kıskandı ki üzerimde de bildiğin siyah pantalon ve şifon kısa kollu bir tunik vardı yakasıda açık olmayan

Aradada iyi oluyor yoksa herifler iyice umursamayacak

Merhaba kızlar.Maşallah sohbeti iyi etmişsiniz Hepsi okundu, gülündü
Cumaya göre +200 deyim maalesef, düzensiz besleniyorum bu hafta nedense regl de başlayamadı sancı üstüne sancı çekiyorum dün acile gidecektik sonra vazgeçtim ağrı kesicilerle geçiştirdim.Bugünde boğazım şiş ağzım içi yara dolu şekilde uyandım iştahsızlaştım, su bile acı geliyor

bızımkıyle hıc boyle seyler basımıza gelmedı kıskanır mı dıye dusunuyorum kıskanır herhalde gercı bızımkı sonradan kıskanclık yapıyor faceye resım koymama bısey demıyordu gecen tek basıma bı resım koydum anında kaldırttı cıcek resmı koydurttu dedım nerden cıktı kıskandım dedı ee dedım sımdıye kadar bısey demıyordun olsun sımdı fark ettım kıskandıgımı dıyorsaskın yaa

gecmıs olsun cnım benım

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah Rabbim acil şifalar verir...Aminnnn
Bende aynı zehir gibi ağzımın içi ve sırf metabolizma durmasın diye yemeye çalışıyorum

Uzak kalınca yine çıkarken olduğu gibi oluyor erkekler
Gerçi benimkininde bir tek facede Profil resmi takıntısı var ( benim resmim olmayacak ) ve resimlerimi sadece arkadaşlarım görebilecek şekilde ayarlıyoruz hatta eşim resim eklese bile beni etiketlemez sonuçta arkadaş olmayan profile bakarsa normal resimleri göremezde etiketlileri görür hesabı
ÇOk derin bakışlı resmim varsada ekleme boşver der Ona göre bakışlarım çok fazla etkiliyormuş

Bi git bakalım canım belki kansızlık vardır, kansızlık olunca kilo vermek zorlaşıyor çünkü

valla yenı turedı bu huyumuz evlenmeden once sadece pantolon gıymemı ıstemıyordu sımdı ona cok sukur bısey demıyor ama dedıgın gıbı profıl resmımı benım dısımda bısey olucak mıs ılla kendıde kaldırdı bana kaldırtmadan oncebana bısey deme fırsatı bırakmadı gercı ne yalan soyleyeyım hosuma gıttı resmı gorupte kaldır sen bunu demesı cokta kıskanılacak bı resımde degıldı hanı ıettede cekılmıs bı sey

Geçmiş olsun canm zorlada olsa bi şeyler yemeye çalış sağlıklı şeylerden inşallah biran önce iyileşirsin tatlmmm

Bence gerçekten çok hoş bir resim ama dediğin gibi hani kıskançlık yaratacak bir poz değil boşver arada böyle şeylerde evlilikte güzel oluyor

Bence gerçekten çok hoş bir resim ama dediğin gibi hani kıskançlık yaratacak bir poz değil boşver arada böyle şeylerde evlilikte güzel oluyor
oyle canım valla hos oluyormus arada ılk defa benım adamın benı kıskandıgını hıssettım abartıp bunaltmasın benıde gercı o kıskanclıga baslarsa ben daha fena kıskanclık yaparım suan o sakın oldugu ıcın ben kendımı frenlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…