yok kiz ben normalde çok üşür sicaagi severim yani ama bu sicak basmasi başka bisey ya beyninden basliyor basmaya :))(Valla hesapta daha yeni tahlillerimi yaptırdım ve herşeye baktım dedi doktor ama vitaminlere ben netten baktığımda rastlayamadım acıkcası
Dur bakalım olmadı haftaya bir ara sağlık ocağına gider birde orada tekrar yaptırırım tahlillerimien azından oraya eşim işe giderken bıraksa bile randevu derdi yok dönüştede yürüyüş yapmış olurum 2 - 3 günede tahliller çıkıyor nasılsa
Belki bu doktor B12 düşük çıkınca ( doktor normal dedi ama değerler sınırların altındaydı ben baktığımda ) belki ilaç falan yazarda biraz rahatlarım
NOrmalde ben hep öyleydim ama şu son gripten sonra iyice yamuldum
Hatta bazen eşim ya aşkım kış geldi sen hala kısa kollu dolanıyorsun dediğinde ne yapayım ateş basıyor diyorum oda ulen bu halinle ateş basıyorsa senin menapozunu düşünemiyorum diyor
Bende her defasında degettt ben daha minicik kızım diyorum ne menapozutabi büyük kız anında Anneeee ufalda çebime gir diyor
Kışın iyi herifleri ısıtıyoruz da yazın adam az git öte ayaklarına kadar yanıyor diyor
İyi geceler canmHadi ben kaçıyorum kızlar uykum geldi sabah görüşürüz hayırlı geceleer
ıyı geceler cnm ALLAH RAHATLIK VRSNBanada müsaade kızlar
Sersem gibi oldum, boğazlarım yanıyor ve burnum hala şıkır şıkırşu Coldmixden yakama sürüp uyumaya çalışacağım
Hepiniz Allaha emanet olun
Hoşgeldin canımmerhabalar ben geldim
memnun oldum bende aöf çocuk gelişimi 1. sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım ben günlük uyguladığı m menüyü mü paylaşacam hergün ben sitede bi salatalık diyeti gördüm onu uygulamayı düşünüyorum herkes bireysel diyetler mi uyguluyor :)Hoşgeldin canım
Malum bu saatte kimsecikler olmaz burda ama yarın çok güzel sohbetlere dahil olacaksın
Ben takım kaptanı ayşe,44 yaşındayım evliyim iki yetişkin oğlum var aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.
Tatlım birnci sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor öncelikle.gerçi bir çoğunu bir süre askıya aldık ama olsun sen yinede öğren
2 hafta deneme süren var sonrasında azmin ve paylaşımına göre listede olacaksın.
Her şey çok basit,günlük menünü yazacaksın menülere yorum yapacaksın özetle bol paylaşım
Memnun oldum canımmemnun oldum bende aöf çocuk gelişimi 1. sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım ben günlük uyguladığı m menüyü mü paylaşacam hergün ben sitede bi salatalık diyeti gördüm onu uygulamayı düşünüyorum herkes bireysel diyetler mi uyguluyor :)
Diyete hemen başlıyorsunokudum kuralları bi sorum olacak cuma günü mü başlamalıyım diyete
Kızzz ben seni bi motive etcem görcenYa arkadaşlar gece selinlede konuştukta benim motivasyonum acayip düştü. Havuza gidince 3-5gider diye heyecan yaptım. Aksine banunun dediği gibi sünger bob oldum. Yeni yıla 2hafta var ben güya 2haneye düşecektim. Kaçamak dediğimiz şeyler resmen ana öğün oldu ve ben hiç pişmanlık duymaz oldum. Tok karnına diyete başlıycam dediğimiz günlere döndüm. Sln bana kaptanın gazabından kork dedi ama bende hala tık yok biri beni durdursun
tatlım ya hepimizin içinde var ondan malesef...o ataklar bir süre sonra azalacak tabi ona uymazsak iradeli olmalıyız...
sana da mutlu sabahlar Ayşeciim sabah sabah nasıl da güzel moral veriyorsunn :) inşallah dediğin gibi olucak tatlımm
fazlasıyla motive oldum walla
Türk kadınının sorunu bu canım malesef çocuk doğurnca salıveriyoruz kendimizi sanki başka yaşantımız yok gibi birey olduğumuzu unutup çocuk odaklı yaşıyoruz.oysa bir hayatımız var ve kendimize zaman ayırmalıyız yürümekte bu zamanlardan birimerhaba kızlar.
40 dakika leslie 3 mil yaptım,öğlen yemeğini yedim ve geldim.
spor yapmayalı çok uzun zaman olmuştu.Hareketleri yaparken o kadar zorlandım ki.Yarın kesin hamlarım..
Bekarken sabah işe gitmeden önce açık havada 1 saat yürürdüm.Akşam yine 1 saat yürür sonra dinlenirdim.
O günlerimden eser kalmamış valla...Çocuk doğduktan sonra bir türlü kendimi toparlayamadım.Tabi insulin direncimin bunda çok katkısı var ama ben de biraz dikkat etseydim böyle olmayacaktı belki..
Fazla kilomdan dolayı sırt ve bel ağrılarım oluyor.İyice hantallaştım.30 yaşındayım ama bazen kendimi nineler gibi hissediyorum.Neyse bugün şeytanın bacağını kırdım ve spora başladım.Umarım yine tembellik yapıp bırakmam...
Harikasın tatlım tebrik ediyorumfit olmak isteyen hatunlar tekrar mrb sabah kahvaltm bir yumurta bir cay kasigi peynir dmtes salatalk uc zeytn bir dilim cavdar ara greyfurt ogle bi kase bol pulbiberli mercimek corbasi ve salata uc mil leslie ve egzersz yaptim siz kendiniz ve takim icin ne yaptiniz
Biri bana mı seslendiaynen bi içten yanmalı da benimm kalorifer gibisin mübarek diyo eşim
Banucum geçmiş olsun canım
Herkese iyi geceler
Banumm alıntılar püf olmuş
Kız güldürdn beni sabah sabah ne alemsin yahu mıknatıs gibim nerden bulup da çekiyosun o tipleri kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?