Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok kiz ben normalde çok üşür sicaagi severim yani ama bu sicak basmasi başka bisey ya beyninden basliyor basmaya :))(

Kışın iyi herifleri ısıtıyoruz da yazın adam az git öte ayaklarına kadar yanıyor diyor

Aynen valla ama bem kışın da çekilmiom bacm bizim ev yaz günü gibi ama eşimden şikayet yok Allahtan sıcak mıcak idare ediyo akar kokar tok tutar hesabı

Banada müsaade kızlar

Sersem gibi oldum, boğazlarım yanıyor ve burnum hala şıkır şıkır şu Coldmixden yakama sürüp uyumaya çalışacağım

Hepiniz Allaha emanet olun

İyi geceler kızlar
Öğlen mandalina kahvaltı geç olmuştu
Akşam susuz patates yemeği 1lokma ekmek
Koca bir tabak turşulu brokoli salatası 1 kase yoğurt
Oturmaya gittik 1dilim Tandır böreği
Su çok az 1 bardak beyaz çay
Toplam 1145cal
Yaklaşık bir saat gezinti şekli yürüyüş pazara gittim

merhabalar ben geldim
Hoşgeldin canım
Malum bu saatte kimsecikler olmaz burda ama yarın çok güzel sohbetlere dahil olacaksın

Ben takım kaptanı ayşe,44 yaşındayım evliyim iki yetişkin oğlum var aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.

Tatlım birnci sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor öncelikle.gerçi bir çoğunu bir süre askıya aldık ama olsun sen yinede öğren

2 hafta deneme süren var sonrasında azmin ve paylaşımına göre listede olacaksın.
Her şey çok basit,günlük menünü yazacaksın menülere yorum yapacaksın özetle bol paylaşım

memnun oldum bende aöf çocuk gelişimi 1. sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım ben günlük uyguladığı m menüyü mü paylaşacam hergün ben sitede bi salatalık diyeti gördüm onu uygulamayı düşünüyorum herkes bireysel diyetler mi uyguluyor :)

Memnun oldum canım
Evet tatlım günlük uyguladığın menüyü paylaşacaksın,bireysel diyetler uyguluyoruz.sağlıklı olduğu sürece her diyeti uygulayabilirsin

okudum kuralları bi sorum olacak cuma günü mü başlamalıyım diyete
Diyete hemen başlıyorsuncuma günleri tartılıp kilo bildirme günümüz yarışma için
Bol bol su içiyoruz ,spor yapmaya çalışıyoruz ve bol bol yürüyüş
Hadi bakalım hayırlı olsun

Hayırlı sabahlar şekerlerim
Baykuş kaptanınız geldi
Dünüm çok rahat geçti karataya uygun sahur yapınca hiç acıkmadım zaten hemen akşam oldu yemeği zor yetiştirdim.günler artık ne kadar bereketsizçocukluğumda gün bitmezdi şimdi gözünü kapa aç akşam oluyor
İftardan sonra oğlumla film seyrettik film bitti bir akrabamızın oğlu askere gidiyor ona gittik karşıya çengelköye ,trafik sorunu yaşamayalım diye biraz geç çıktık iyide oldu rahat gittik

Dönüştü vefada boza içtik bu sene ilk bozam daha,taşınınca uzak kaldık vefaya haliyle istanbulda olmayanlar için açıklıyım,vefa fatihte tarihi bir semt ve vefa bozasıda tarihi akşamları genelde geceleri arabalarla gidip yol boyunca araba kuyruğu oluşur ve bozalarımızı arabada içeriz değişik bir keyiftir o nostalji

Dünkü Menüm
Sahur

2 yumurtayla melemen
Peynir çeşitleri
Zeytin
Minik badem
Domates
Maydanoz dere otu
Taçınlı süt
Fındık badem

İftar

Tarhana çorbası
Karışık Dolma ve kara lahana sarma
Sarmaları biraz fazla kaçırdım
Bulgurla yaptım fakat çok azda pirinç kattım içine

Gittiğim yerdede bir ince dilim kek
Ortaya geldi herkese birer dilim ikram ettiler sırf ayıp olmasın diye yedim

Bir bardak tarçınlı boza bir kaç leblebiyle

Kızzz ben seni bi motive etcem görcen bide pişmanlıkda duymuyomuşşşş
Saç kalmıcak kız kafanda yolcam her birini tek tek
Keloğlan gibim dolanırsn artıkın
Dur dur yapma daha ikili rakamların keyfini sürcez

Türk kadınının sorunu bu canım malesef çocuk doğurnca salıveriyoruz kendimizi sanki başka yaşantımız yok gibi birey olduğumuzu unutup çocuk odaklı yaşıyoruz.oysa bir hayatımız var ve kendimize zaman ayırmalıyız yürümekte bu zamanlardan biri
Harikasın tatlım tebrik ediyorum
aynen bi içten yanmalı da benimm kalorifer gibisin mübarek diyo eşim
Biri bana mı seslendi

Banumm alıntılar püf olmuş
Kız güldürdn beni sabah sabah ne alemsin yahu mıknatıs gibim nerden bulup da çekiyosun o tipleri kendine

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün başlayan Nezlem beni doğru dürüst uyutmadı bile hatta okadar çok hapşırıp burnumu silmek zorunda kaldım ki karikatürlerdeki Ayyaşlar gibi kızardı burnum
Bir ara aklıma geldide ColdMix sürdüm yakamada biraz rahatladım ama eşimi rahatsız etmemek için salonda yattım
Adamcağız daha yeni gripten kurtuldu ( bir gün işede gitmedi ) şimdi birde Nezle olursa belli olmaz Patronun işi ( bu ara nedense baya bir asabiymiş )
Birde tabi benim çektiğimi çekmesin kocacıkım

Tansiyonumda düşük diye çok fazla limonlu suda içemiyorum şimdilik ama bu mikrop bir şekilde atılacak

Kendime gelmek için yine şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve birazdan zorlada olsa birşeyler yiyeceğim

Banucum geçmiş olsun canım
Herkese iyi geceler

Çok sağ ol canım
ARtık bol suyla atacağım inşallah şu mikrobu ondan sonrada inşallah bir daha hastalanmam
Fenalık geldi valla hem her yerim ağrıyor hemde hapşırmaya başlayınca sonu gelmiyor ( en az 5 kere peş peşe )

Banumm alıntılar püf olmuş
Kız güldürdn beni sabah sabah ne alemsin yahu mıknatıs gibim nerden bulup da çekiyosun o tipleri kendine

Kız cidden mıknatısım o konuda
Bak geçen gün Annemle Eminönüne indik ya Kızkardeşimi otobüs durağında beklerken önümüzden yavaşca bir Transporter özel minibüs tipi lacivert bir araba geçti
Dedim herhalde ya adres arıyor yada birini indirecek bu kadar yavaşladığına göre ( saftirik Banu )
Araç az ötede dörtlülerini yakıp durdu ve iki dakika sonra geri geri gelip tek yön olan yolda tamda otobüs durağının karşı tarafına park etti yine gram aklıma bişey gelmedi hatta saf saf bakınıyorum kızkardeşim nerede kaldı diye bir yandanda Annemle sohbet ediyoruz
Anam bir an baktım araç içindeki şöför birşeyler işaret ediyor hala üzerime alınmıyorum ve sağıma soluma bakıyorum adam tanıdık gördü sanırım diye

Meğer şeref yoksunu bana işaret ediyormuş gel arabaya bin diye
Yok canım bana öyle gelmiştir sonuçta Anamla sohbet ediyoruz üstelik kızkardeşimde gelmiş otobüs bekliyoruz diye düşündüm ama yok adam ciddi ciddi bana işaret ediyor gel gideceğine yere bırakayım falan gibilerinden hayır o an Annem olmasa yeminle arabaya gidip ya Pardon Beyfendi birşeymi demek istiyorsunuz diye en kibar halimle yanaşıp sonrada psikopata bağlardımda şimdi Anam fenalaşır birde her sokağa çıktığımda bu tip şeyler başıma geliyor sanıp başlar tek çıkma sokağa diye
Hayır hani öyle full makyaj yapıpta dikkat çeken bir halimde yoktu bana göre ama şeref yoksunu nasıl bir inatsa otobüs geldiği halde gitmedi otobüse bindik şükür kazasız belasız kurtuldum derken bir baktım adam otobüsle yan yana ilerliyor ve her durakta oda duruyor hani inersem tekrar şansını deneyeceğini planlamıştı sanırım aracın plakasını alıp cebime kayıt ettim mesaj bölümüna hani bir daha deng gelirsem kesinlike karakolluk olmayı göze aldım

Nasıl bir kafa anlamıyorum ulen yüz vermemişim ( ki zaten aslaaaaa öyle birşey söz konusu olmaz ) aksine kaşlarımı çatmışım sinirlendiğimi belli etmek için ama adam inatla 3 - 4 durak takip etti o şekilde
Bir kere daha yanlızken öyle bir durum olmuştu yine o tip bir minibüsle ama o zaman plakayı almadığım için aynı araçmıydı bilmiyorum ( rengi aynıydı yanılmıyorsam ) o yüzden plakayı aldım ki bir daha olsun yada bir yerde görürsem adamı doğduğuna pişman edeyim diye

Yani bana dengesiz mıknatısı demeyeyimde ne diyeyim
TAbi eşime demedim yoksa ver plakayı diyip yeminle bizim semtten başlar her yerde o aracsahibini arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…