Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elimde olmuyor tatlim dah . Önce hic böyle olmazdim ben ya

Ben cinsiyeti öğreneceğim gün çok stres yapmıştım sonra olağan minimum heyecanlar

Şimdi kardeşim aradı hamiledaha 5 haftalık hastaneye gitti oradaki sekreter 7 haftadan önce bakılmıyor demiş.Bana sordu ne zaman gittin diye Bende hatırlamıyorum kuzum dedim ama aklım kaldı gerçekten 7 haftadan önce bakılmıyormuydu?

Az iş yaptım şimdide hazır mola vermişken size bakayım dedim

Allahtan dün her yeri toparlayıp süpürgemide tutmuştumda bugüne pek bir iş kalmadı
Büyük kız okuldan gelicek bende uzanırım diye beklerken Müdürlerinin dün öldüğünü ve bugün Cenazesi olduğunu öğrendim Pek sevmezdim açıkcası ama Rabbim taksiratını af etsin

Cenaze okula getirilecekmiş ordanda Eyüp Sultanda Cenaze namazı kılınacakmış tabi benim kızda okuldan gelin dedikleri için tekrar telefonunu alıp okula gitti
Allah ailesine sabırlar versin...Aminnnnn

Valla normalde bende kolay kolay kıskanmam ancak biri çok fazla eşime bakarsa yada eşimin birine baktığını yakalarsam nadiren oluyor ama o zamanda elime fırsat geçmişken biraz olayı abartıp kıyameti koparıyorum tabiki kıskanıyorum ama öyle kıyamet koparacak kadar olmuyor ama sonrasında onun beni ne kadar sevdiğini bana inandırmak için söyledikleri ve yaptıkları çok hoşuma gidiyor
Arada gerekiyor evlilikte böyle şeyler

seninkide tam bir alem dul hatundanmı kıskanmış
Ya o kesin yolda kim bilir kaç kişi dönüp baktı diye kıskançlık yaratmışdır sonuçta dediğin gibi okulda öyle bir risk yok Benimki bazen arabayla bir yere giderken çok fazla makyaj yapmamı istemiyor neymiş yan arabalardan o varken bile bazılarının bakışlarını yakalıyormuş bazen diyorum ulen bana kim baksın bu kiloyla diye oda bana ağız yapma bazen okadar derin bakıyorsun ki ( bana göre boş boş etrafa bakınıyorum yolda ) millet dönüp dönüp bakıyor katilmi etcen beni diyor tabi öyle birşey asla olmaz sonuçta eşimin mizacı ortada heeee dövmeye kalkışır o ayrı o yüzden arabada mümkünse hep ona dönük oturuyor yada arkamı dönüp kızlarla yolda sohbet ediyorum
Ne demişler ne şeytanı gör ne selavat getir

Canım bence bu akşam gittiğinde eşinle birlikte eve giriyorsanız anam burası duman altı diye hemen cam aç ve KVnede en kibar halinle ya Anneciğim sen fark etmedin sanırım ama baya duman olmuş lütfen bundan sonra sigara içeceksen kuzu sendeyken camdan dışarı iç mümkünse de hatta uydur en son hastalandığında kuzunun çok hashas bir bünyesi olduğunu söyledi doktor ve kesinlikle sigara dumanı, toz ve bilimum kötü kokulardan uzak tutulmasını ve üşütmemesi gerektiğini Allah korusun alerjik astım olur vicdan azabı çekersiniz dedi de
Hem eşin güzellikle söyledin diye sana ekşimez hemde belki kv biraz daha dikkat eder ( pek edecek biride değil ama en azından eşinde daha çok dikkat edip Annesine hatırlatır )

Allah yardımcın olsun inşallah sayılı gün çabuk geçerde yine bakıcına kavuşursun

Ben gece kuşu melike :) uyku düzenimi ve kilolarımı yola getirmek için sizlerle birlikteyim maşallah hepiniz erkencisiniz bundan sonra bende erken kalkacam inşallah :)

Hoşgeldin gece kuşu
Bendenizde bu topiğin en çenesi düşük ve en ağır Assolisti
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim, İstanbuldayım ve hazır yiyiciyim yani evhanımı
Maalesef 4 ay evvel 124.5 kgdum ama geçen hafta cuma 114ü gördüm ( yarım kilo almışım geçen hafta )
İnşallah yaza kadar 3lü hanelerden olabildiğince uzaklaşıp daha sağlıklı bir kiloya ineceğimede inanıyorum

Birlikte emin ol eğlenerek şu kilolara nanik yapacağız onlar gittikçe

süpersiniz :) bişey soracam kuralları okudum bu mesaj sayısı yazmayı anlamadım :)

Canım Mesaj saymayı biz şu anda yapmıyoruz ama kaptanımız herkesin günde en az 5 mesaj yazmasını istiyor ki bizim çok daha fazlası oluyor zaten o yüzden saymıyoruz

Her doktora geldiğimde kalbim çok hizli atiyor ya heyecan stres geliyor üzerime

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

Valla benim doktoru ben tesadüf bulmuştum o zaman kuzuma hamileyken kanamam oldu diye civarda en yakın hastane oydu nöbetçi kadındoğumcusu olan ama hep diyorum iyiki gitmişiz
Şükür kuzuma birşey olmadı ama daha 4 haftalıktım ultrasonla fasülyemi göstermişti bana
Hatta belki inanmayacaksınız ama doktor baktığında bir şaşırdı gözlerini ovuşturup tekrar baktı tabi ben o an anam kuzuma birşey oldu diye tam ağlamaya başlamıştım ki adam ben doktorluk hayatımda böyle şey görmedim diyip durdu Meğer benim küçük kuzu resmen küçük bir noktayken bile ( ultrasonda yani ) resmen bir yukarı bir aşağı gidiyordu hatta büyük kızımada gösterdi bak bu minik kurbağ senin kardeşin demişti Eşimde diyor cidden o an şok oldum diyor nasıl olur diye ama bir oraya bir buraya hareket ediyordu kese içinde ve ondan sonra kuzumun adı kurbağcık kaldı doğuma kadar
Doktor bu çok hareketli bir kız olacak demişti sonraki aylarda hakikaten halada bayılır koltuk üstlerinde zıplamaya hatta sokakta bile zıplayarak yürür

SekerPancarii 75 kilodan düştüm diyosun ya canım doğumdan sonraki kilonmu bu?

Evet canm 58 kiloyla hamile kaldım 84 le doğuma girdim çıktığımda 72 iydim sonra ebrar ı sütten kesene kadar afedersiniz öküz gibi gece gündüz yidiimmm 14 aylkken kızı sütten kestim bi tartldm 75 o rakamı görmem bana yetti buralara gelmek için aa şimdi kızım 25 aylık bayaaa olmuş yaaa diyete başlayalı

1 sene olmuş az da vermemişsin ama canım 75 den 57 ye hadi bakalım son kiloların
Ben doğumdan çıktığımda 73 tüm 1senenin sonunda 61 indim hiçbişey yapmadım diyebilirim sadece emzirdim 2. senenin sonuna kadar kilomu korudum.Ta ki çocuğu sütten bırakıncaya kadar.67 yi görünce yeter artık dedim.İlk defa bu kadar uzun süre diyet yaptım(1 ay oldu sanırım:)) diyeti bırakmam için birisinin kilo vermişsin demesi yetiyordu(verdiğimde yarım kilo ancadır) ama grup sayesinde daha istikrarlıyım cısları yiyorum ama grupta olmasam yerken aklıma bile gelmezdi kalorisi ne kadardır diye.Şimdi ne yersem acaba kaç kalori yedim diyorum :)

Evet canm kesinlikle katılıyorum burası insanı firenliyor yaa bide şimdi bile zayıfım ben ve üst bedenim S beden (36 38) resmen ama altm L (40 41 )beden ne vardı ikisi orantılı olsa Allahtan banunun dediği cıstalarım büyükte biraz dengeliyor belim de incecik valla üst beden harika ama alt beden bacaklarm kalınnnnn bide kilo verince yumoş oldular çok üzülüyorum oturunca yayılıyooooooo

Sen bu azimle basenlerdende kurtulursun canım.Bendede var o basenlerden şuan üst 40-42 alt bedende ise 46 ya kadar çıkabiliyor bazen maalesef :S

Biz oğlumla beraber yemek yapmak için mutfağa geçiyoruz kızlarDerse yeni başlamışken oğul acıktım dedi neyse oğlumun iştahı derslerden daha önemli iştah demişken çocuklarınız için hiç sipraktin kullandınızmı? ya ada iştahları nasıl maalesef bizimkinde hiç yok :S

selam kızlar doktordan geldım sımdı
normalde 22 +5 olmamız gerekırken 22+3 cıktık cınsıyetımız ıse bızımkı hala bacaklarını tas gıbı kapatıyor yıne net bı sonuca baglayamadık
kılomuza gelıncede 513 gram olmus bana az geldı almamıs sankı 23 gun once 320 gramdı 3 haftada 200 gr yakın anca almıs moralım bozulmadı desem yalan olur yedıklerım yaramıyor sanırım bebegıme
bu arada ellerını burnunu dudaklarnı gordum cokkk tatlıydııı, ve yıne oldukca hareketlı bı bebek dedı doktorumuz zaten alttan alttan hıssedıyorum tekmelerını

Son düzenleme:

Oohhh afiyet olsun tosuna ben hiç bişey kullanmadm maşşallah bizimkinin yemek seçme huyu yok çok iştahlı diyemem ama yemek yemesi için hiç zorlamıyorum doyduğu zaman kalkıyo ama herşeyi yiyo tam bir etçil çocuk 7 8 aylkken et yiyodu yaa

İştahsız çocukla uğraşmak zor gerçekten
Benimki ne çok iştahlı nede iştahsız denecek türden ama bu son hastalığından beri yeme düzeni biraz bozuldu sabah kahvaltı tabağı hazırlarım iki ısırık alır bırakır, öğlen birşey isterse anında yaparım yarım tabak yerse ne mutlu bana akşamlarıda genelde iki tırtıklar bırakır
Eskiden olsa ısrarla yedirmeye çalışırdım ama artık inan hiç ye demiyorum bari o anası gibi ileride kiloyla uğraşmasın zaten aklı gidiyor göbişi çıkacak diye yiyemem Anneciğim sonra senin gibi çok olurum demişti bir keresinde bana heee şimdi Tvde duydukça Sultanım falan diyor çok güzelsin falan diyor ama daha şimdiden kilo almamak için yemiyor sanki

4 yaşında 18 kg ki doktora göre gayet güzelmiş kilosu benim ikiz yeğenler 6 yaşına yeni girdiler sayılır ve biri 16 diğeri 17 kg tabi boyları biraz daha uzun olunca daha da zayıf duruyorlar ve kızkardeşim kıyasladıkça senin kızı yıkamak bile zevkli benimkiler kemik yığını diyor çatlak ama doktorda demiş yaşlarına göre kiloları çok düşük diye ama iştah açıcıları tavsiye etmemiş bırakın ileride alırlar biraz nasılsa demiş

Canım doktorun değerlerine takılma bence sonuçta kul yapımı gramı gramına doğru olacak hali yok üstelik bence 200 gr gerçekten bebek için çok güzel bir rakam kız doğduktan sonra bile ayda 200 gr alsa yeterli diyor doktorlar ki Anne karnındaki bebek emin ol son zamanlar dahada fazla kilo alacak
Sen tabi yinede fazla karbonhidratlı yememeye çalış sonuçta sanada kuzuyada fazlası zarar heleki abur cuburun

o zaman size rakip olmaya geldim bi çetesi düşükte benim yok yani hoş sohbet birisiyim mesaj sayacak olursak yorulurum onu diyecektim :))

Ayy canım benimmm maşşallah bebişine kilosu az olsaydı doktor söylerdi canm dety etme ben hamileyken beslenmeme cok dikkat ettim vitaminden tut balık yağlarına kadar kullandm ve hep yararlı şeyler yemeye çalıştım ve doģduğunda hemsireler maşallah diye aldılar çünkü tam 3 kilo 950 gramdı 4 kilo yani ama doğum zor oldu bebeğimin kafası şişti ve ben 12 saat sancı çektim beni sezeryana almadılar beklettiler ve ebe kadın çocuğu çıkarrken çok panik oldu kan ter içinde kaldı ve doğduktan sonra yavrumun gözleri gözükmüyodu bile şismişti ve gözünün beyazı hiç gözükmüyodu resmen kıpkırmıziydi ve hemen apar topar kuvese götürdüler neyse bi sağlk sorunu yoktu şükür ama eve geldiğimizde farkettik ki doğum esnasnda kadnn parmak izleri çocuğumun başna çıkmş resmen çok korkmuştum allahtan doktora götürdük bi sorun yok kafa büyüdükçe düzelir dedi ve düzeldi şükür ayyy çok konuştum yaaaa uzun lafın kısası çocuk 3 kilo doğsun yeter

merhabalar ben geldim
hoşgeldin aramıza canım ben Leyla, 26 yaşındayım öğretmenim ben de yeni katıldım umarım hep birlikte güzel kilolar veririz :):) kaç kilo fazlan var canım?
afiyet olsun kaptancım :) kekle boza yaramasın inşallah karatay dedin de ben çok güvenilir buluyorum Canan hanımı karatay diyeti kitabını aldım
Günaydın kızlaarrr dün geceden beri çok şiş hissediyordum kendimi sabah tartı ya bi çıktım 700 gr fazla çıktım biliyorum gerçek kilo değil ama sinir olduuuummmm
gerçek olmadığını bilsen bile bu diyet psikolojisi böyle hissettiriyor tatlım :)
ben korkudan daha çıkamadım tartıya falan bir kaçamak yap böyle oluyor işte, tabi doktora gidersen için rahat eder canım :)
çok geçmiş olsun canım benim :) regl öncesi zordur en kısa sürede iyileşip düzene girersin inş
Her doktora geldiğimde kalbim çok hizli atiyor ya heyecan stres geliyor üzerime
sakin ol kuzum :) güzel heyecanlar bunlar
ne kadarrr değişik bir his olmalı yahuu Allah isteyen herkese versin inş

o zaman size rakip olmaya geldim bi çetesi düşükte benim yok yani hoş sohbet birisiyim mesaj sayacak olursak yorulurum onu diyecektim :))

Heee kaptancığımız benim huyumu bildiğiinden zaten sen saymasanda olur dedi
Tabi diğer arkadaşlarda senin gibi hoşsohbet oldukları için onlarında saymasına gerek kalmadı

Ohhhh güzel güzel sohbetler ederken fıstık gibi olacağızzzzzzzzz
Bu yılbaşı son dombili olduğumuz yılbaşı gecesi olacak seneye bu zamanlar ay beğendiğim elbise şöyle böyle, işte çok bol geldi bir ufağını aldım yok efendim paylaşıp kızlar sizce yakışmışmı diyeceğiz Allahın izniyle inşallahhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…