- 16 Aralık 2014
- 50
- 69
- 18
vallahi allah ömür verdikçe sizinle 3 yıl değil 3 bin yıl geçer :))
Her doktora geldiğimde kalbim çok hizli atiyor ya heyecan stres geliyor üzerime
Evet canm kesinlikle katılıyorum burası insanı firenliyor yaa bide şimdi bile zayıfım ben ve üst bedenim S beden (36 38) resmen ama altm L (40 41 )bedenne vardı ikisi orantılı olsa Allahtan banunun dediği cıstalarım büyükte biraz dengeliyor belim de incecik valla üst beden harika ama alt beden bacaklarm kalınnnnn bide kilo verince yumoş oldular çok üzülüyorum oturunca yayılıyooooooo
Biz oğlumla beraber yemek yapmak için mutfağa geçiyoruz kızlarDerse yeni başlamışken oğul acıktım dedi neyse oğlumun iştahı derslerden daha önemli iştah demişken çocuklarınız için hiç sipraktin kullandınızmı? ya ada iştahları nasıl maalesef bizimkinde hiç yok :S
selam kızlar nasılsınızzz? ben de toparlamaya çalışıyorum hala...bugün yine sporumu yaptım geldim :)
anladım canımm, istedikten sonra ben kurtulucağına inanıyorum benim de bir 12 kilom var hep birlikte vericez inş bu arada adın neydi kaç yaşındasın fln :)bugunadimleyla yaklaşık 15-20 kilo fazlam var yani uzun azimli bi maraton beni bekliyor :)
Heee kaptancığımız benim huyumu bildiğiinden zaten sen saymasanda olur dedi
Tabi diğer arkadaşlarda senin gibi hoşsohbet oldukları için onlarında saymasına gerek kalmadı
Ohhhh güzel güzel sohbetler ederken fıstık gibi olacağızzzzzzzzz
Bu yılbaşı son dombili olduğumuz yılbaşı gecesi olacakseneye bu zamanlar ay beğendiğim elbise şöyle böyle, işte çok bol geldi bir ufağını aldım yok efendim paylaşıp kızlar sizce yakışmışmı diyeceğiz Allahın izniyle inşallahhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
bugunadimleyla yaklaşık 15-20 kilo fazlam var yani uzun azimli bi maraton beni bekliyor :)
tabi canım ya doğru olmazmı psikolojik olarak rahatlıyosun bugün üstüme düşeni yaptım diyosunSağolasın inşallahhhh diyorum uzuun uzun
ah canım benim ilk bebekte öyle oluyor ilk göz ağrısı hep başka oluyor...ne güzel hisler..hamilelik en güzel zaman..
Selincim benim de öyle üst bedenim 38-40 alt bedeninm 42-44 hahahah çok uyumsuzummm çok zor pantolon alırım o yüzden
Canım ben sipraktin kullandım küçük oğlana zor bela içirdim biraz ama düzenli kullanamadım içmedi küçük sıpam ama faydasını görenler var benim doktorum da önermişti. İçirebiliyorsan dene 5 gün kullanıp 3 gün ara veriyorsun..
Hoşgeldin canım spor+enerji demek çok enerji veriyor bana yürüdükçe yürüyesim geliyor...mutluluk hormonu salgılatması hakikaten doğruu
canım onu ben değil duygusaldenge dedi :) benim 12 kilom var şuan 66.8 imSenin kadar hoş sohbet olamam ben Banucummm bal dillisin sen balll..duana da hemencik amiiiiiin diyeyim uzun uzun
Kaç kilosun sen leylacım da 15-20 kg diyorsun
ne bıleyım canm ya dedıgın gıbı bu haftalar cıkolataydı abur cuburdu karbonhıdrattı bıraz fazla yedım 3haftada almıs 200 gramı bıde gunumuzde gerıledı 24. haftaya bugun gırmemız gerekırdı 23.haftayı yarılamısızı daha ınsallah son aylarda dedıgın gıbı guzel kılo alır canım ya kendımı cok suclu hıssettımİştahsız çocukla uğraşmak zor gerçekten
Benimki ne çok iştahlı nede iştahsız denecek türden ama bu son hastalığından beri yeme düzeni biraz bozuldusabah kahvaltı tabağı hazırlarım iki ısırık alır bırakır, öğlen birşey isterse anında yaparım yarım tabak yerse ne mutlu bana akşamlarıda genelde iki tırtıklar bırakır
Eskiden olsa ısrarla yedirmeye çalışırdım ama artık inan hiç ye demiyorumbari o anası gibi ileride kiloyla uğraşmasın zaten aklı gidiyor göbişi çıkacak diye yiyemem Anneciğim sonra senin gibi çok olurum demişti bir keresinde bana heee şimdi Tvde duydukça Sultanım falan diyor çok güzelsin falan diyor ama daha şimdiden kilo almamak için yemiyor sanki
4 yaşında 18 kg ki doktora göre gayet güzelmiş kilosubenim ikiz yeğenler 6 yaşına yeni girdiler sayılır ve biri 16 diğeri 17 kg tabi boyları biraz daha uzun olunca daha da zayıf duruyorlar ve kızkardeşim kıyasladıkça senin kızı yıkamak bile zevkli benimkiler kemik yığını diyor çatlak ama doktorda demiş yaşlarına göre kiloları çok düşük diye ama iştah açıcıları tavsiye etmemiş bırakın ileride alırlar biraz nasılsa demiş
Canım doktorun değerlerine takılma bence sonuçta kul yapımı gramı gramına doğru olacak hali yoküstelik bence 200 gr gerçekten bebek için çok güzel bir rakam kız doğduktan sonra bile ayda 200 gr alsa yeterli diyor doktorlar ki Anne karnındaki bebek emin ol son zamanlar dahada fazla kilo alacak
Sen tabi yinede fazla karbonhidratlı yememeye çalış sonuçta sanada kuzuyada fazlası zarar heleki abur cuburun
bısey demedı canım gayet ıyı dedı uyumlu dedı bebek ama kılosu nedense daha cok beklıyordum o yuzden moralım bozuldu gercı bu son 2 hafta cok karbonhıdrat yedım cıkolata aburcuburda yedım onunda etkısı var canım masallah kuzucuk cok ıyı dogmus ınsallah bızde alırız kılo da saglıkla dogarız canm ya 3 kıloyu gecerız ınsallah bakalım son aylarda ne kadar alıcakAyy canım benimmmmaşşallah bebişine kilosu az olsaydı doktor söylerdi canm dety etme ben hamileyken beslenmeme cok dikkat ettim vitaminden tut balık yağlarına kadar kullandm ve hep yararlı şeyler yemeye çalıştım ve doģduğunda hemsireler maşallah diye aldılar çünkü tam 3 kilo 950 gramdı 4 kilo yani ama doğum zor oldu bebeğimin kafası şişti ve ben 12 saat sancı çektim beni sezeryana almadılar beklettiler ve ebe kadın çocuğu çıkarrken çok panik oldu kan ter içinde kaldı ve doğduktan sonra yavrumun gözleri gözükmüyodu bile şismişti ve gözünün beyazı hiç gözükmüyodu resmen kıpkırmıziydi ve hemen apar topar kuvese götürdüler neyse bi sağlk sorunu yoktu şükür ama eve geldiğimizde farkettik ki doğum esnasnda kadnn parmak izleri çocuğumun başna çıkmş resmen çok korkmuştum allahtan doktora götürdük bi sorun yok kafa büyüdükçe düzelir dedi ve düzeldi şükür ayyy çok konuştum yaaaa uzun lafın kısası çocuk 3 kilo doğsun yeter
canım onu ben değil duygusaldenge dedi :) benim 12 kilom var şuan 66.8 im
amin canım benım ınsallahhhoşgeldin aramıza canım ben Leyla, 26 yaşındayım öğretmenim ben de yeni katıldım umarım hep birlikte güzel kilolar veririz :):) kaç kilo fazlan var canım?
afiyet olsun kaptancım :) kekle boza yaramasın inşallahkaratay dedin de ben çok güvenilir buluyorum Canan hanımı karatay diyeti kitabını aldım
gerçek olmadığını bilsen bile bu diyet psikolojisi böyle hissettiriyor tatlım :)
ben korkudan daha çıkamadım tartıya falan bir kaçamak yap böyle oluyor işte, tabi doktora gidersen için rahat eder canım :)
çok geçmiş olsun canım benim :) regl öncesi zordur en kısa sürede iyileşip düzene girersin inş
sakin ol kuzum :) güzel heyecanlar bunlar
ne kadarrr değişik bir his olmalı yahuu Allah isteyen herkese versin inş
oyle valla canım ılk oldugundan daha bı farklı sanırım korku heyecan endıse hepsı bı aradaSağolasın inşallahhhh diyorum uzuun uzun
ah canım benim ilk bebekte öyle oluyor ilk göz ağrısı hep başka oluyor...ne güzel hisler..hamilelik en güzel zaman..
Selincim benim de öyle üst bedenim 38-40 alt bedeninm 42-44 hahahah çok uyumsuzummm çok zor pantolon alırım o yüzden
Canım ben sipraktin kullandım küçük oğlana zor bela içirdim biraz ama düzenli kullanamadım içmedi küçük sıpam ama faydasını görenler var benim doktorum da önermişti. İçirebiliyorsan dene 5 gün kullanıp 3 gün ara veriyorsun..
Hoşgeldin canım spor+enerji demek çok enerji veriyor bana yürüdükçe yürüyesim geliyor...mutluluk hormonu salgılatması hakikaten doğruu
ne bıleyım canm ya dedıgın gıbı bu haftalar cıkolataydı abur cuburdu karbonhıdrattı bıraz fazla yedım 3haftada almıs 200 gramı bıde gunumuzde gerıledı 24. haftaya bugun gırmemız gerekırdı 23.haftayı yarılamısızı daha ınsallah son aylarda dedıgın gıbı guzel kılo alır canım ya kendımı cok suclu hıssettım
bısey demedı canım gayet ıyı dedı uyumlu dedı bebek ama kılosu nedense daha cok beklıyordum o yuzden moralım bozuldu gercı bu son 2 hafta cok karbonhıdrat yedım cıkolata aburcuburda yedım onunda etkısı var canım masallah kuzucuk cok ıyı dogmus ınsallah bızde alırız kılo da saglıkla dogarız canm ya 3 kıloyu gecerız ınsallah bakalım son aylarda ne kadar alıcak
benim hedefim de 55 olmak tıpkı bir zamanlar olduğum gibi o zamanlar giydiğim kıyafetlerin içine giremiyorumhaa evet melike dedi alıntıları karıştırdım canım melikee kaç kg.ydun sen
leylacım ben de 68 im hedefim 60 olmak
adım melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum çalışmıyorum henüz :)anladım canımm, istedikten sonra ben kurtulucağına inanıyorum benim de bir 12 kilom var hep birlikte vericez inş bu arada adın neydi kaç yaşındasın fln :)
oyyy masallah ne guzel dogmus sıpa ınsallah canım bızımkınınde fazladır kılosuMervecim hamilelikte öyle gün gram hesabı tutmaz be tatlımm onlara sıkılma daralma çünkü bebekler asıl kilolarını doğuma yakın yani 32.haftadan sonra alırlar doğal olarak sen de ağırlaşırsın..zaten ultrasonda dur bakiyim kaç kilosun diye bebeği ölçemezsin ki değerler hep tahminidir...Benim büyük oğlum 3.800 çıkıyordu ultrasonda ama 4.300 kg doğdu şok olduk..
benim hedefim de 55 olmak tıpkı bir zamanlar olduğum gibi o zamanlar giydiğim kıyafetlerin içine giremiyoruminş birlikte kurtulucaz canımm
memnun oldum Melikecim :) ne güzel okuyorsun bitince çalışırsın da inş canım önce şu fazlalıklardan bir kurtulalım daadım melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum çalışmıyorum henüz :)
ayyyyy aman dıyeyım canm zaten ınatcı kecı olacak bellı daha dogmadan koc burcundan olacagını bellı edıyor baksana bıde trafo eklenırse babasıyla bızım canımıza okur vallaCanım sakın kendini suçlamabiliyorsun Stresde kuzuya zarar bak doğduğunda Trafo gibi gergin bir kuzu doğurursun sonra mazallah
Ya abur çuburun faydası olmaz askine seninde kuzununda kan şekerini fazlasıyla yükseltir
Ben benim ikincide 9 ayda 5 kg verdim doğuma kadar ki okadar sağlıklı beslendim ki anlatamam ama çocuk yinede 2.595 gr doğduhatta doktor bana demişti bu senin yemenle alakalı değil bünyesiyle alakalı diye doğan büyüyor canım Rabbim onada kaç kgla doğumu nasip ettiyse sen dünyayıda yesen o şekilde doğacak
Büyük kuzumda öyleydi ve çok sağlıksız beslenince Anam hatta kız ha bire kendine yemişsin dedisanki benim elimdeydi de bende kız 2.575 gr'ı zor çıkardım 3.500 olsaydı kesin öldürdüm diye
Tabi o işin gırgırı sonuçta kaderde ne varsa onu yaşıyoruzve inşallah kuzun sağlıklı bir şekilde doğsunda bol bol emzirip doğduyktan sonra toparlarsın sen onu
oyyy masallah ne guzel dogmus sıpa ınsallah canım bızımkınınde fazladır kılosune bılıyım ılk olunca ınsan herseyden habersz herseyı takıyor kafasına rabbım saglık versınde
amin canım ınsallah canımm yaa 4 ayımız kalmıs rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahÖyle canım ilkti ya biz de bilemedik..41.haftaya kadar doğmadı zaten ne sancı ne bişey dr.korktuğundan gecikince sezaryana aldı ama şimdi düşünüyorum da keşke girmeseydim bekleseydim...kısmeti böyleymiş çok kolay rahat büyüttüm kuzumu..darısı senin kuzuna inşallah sen mutlu rahat geçir hamileliğini ona da yansır zaten güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?