Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vallahi allah ömür verdikçe sizinle 3 yıl değil 3 bin yıl geçer :))

Sağolasın inşallahhhh diyorum uzuun uzun

Her doktora geldiğimde kalbim çok hizli atiyor ya heyecan stres geliyor üzerime

ah canım benim ilk bebekte öyle oluyor ilk göz ağrısı hep başka oluyor...ne güzel hisler..hamilelik en güzel zaman..

Selincim benim de öyle üst bedenim 38-40 alt bedeninm 42-44 hahahah çok uyumsuzummm çok zor pantolon alırım o yüzden

Canım ben sipraktin kullandım küçük oğlana zor bela içirdim biraz ama düzenli kullanamadım içmedi küçük sıpam ama faydasını görenler var benim doktorum da önermişti. İçirebiliyorsan dene 5 gün kullanıp 3 gün ara veriyorsun..

selam kızlar nasılsınızzz? ben de toparlamaya çalışıyorum hala...bugün yine sporumu yaptım geldim :)

Hoşgeldin canım spor+enerji demek çok enerji veriyor bana yürüdükçe yürüyesim geliyor...mutluluk hormonu salgılatması hakikaten doğruu

Senin kadar hoş sohbet olamam ben Banucummm bal dillisin sen balll..duana da hemencik amiiiiiin diyeyim uzun uzun

bugunadimleyla yaklaşık 15-20 kilo fazlam var yani uzun azimli bi maraton beni bekliyor :)

Kaç kilosun sen leylacım da 15-20 kg diyorsun

tabi canım ya doğru olmazmı psikolojik olarak rahatlıyosun bugün üstüme düşeni yaptım diyosun

ne bıleyım canm ya dedıgın gıbı bu haftalar cıkolataydı abur cuburdu karbonhıdrattı bıraz fazla yedım 3haftada almıs 200 gramı bıde gunumuzde gerıledı 24. haftaya bugun gırmemız gerekırdı 23.haftayı yarılamısızı daha ınsallah son aylarda dedıgın gıbı guzel kılo alır canım ya kendımı cok suclu hıssettım
bısey demedı canım gayet ıyı dedı uyumlu dedı bebek ama kılosu nedense daha cok beklıyordum o yuzden moralım bozuldu gercı bu son 2 hafta cok karbonhıdrat yedım cıkolata aburcuburda yedım onunda etkısı var canım masallah kuzucuk cok ıyı dogmus ınsallah bızde alırız kılo da saglıkla dogarız canm ya 3 kıloyu gecerız ınsallah bakalım son aylarda ne kadar alıcak

amin canım benım ınsallahh

oyle valla canım ılk oldugundan daha bı farklı sanırım korku heyecan endıse hepsı bı arada

Mervecim hamilelikte öyle gün gram hesabı tutmaz be tatlımm onlara sıkılma daralma çünkü bebekler asıl kilolarını doğuma yakın yani 32.haftadan sonra alırlar doğal olarak sen de ağırlaşırsın..zaten ultrasonda dur bakiyim kaç kilosun diye bebeği ölçemezsin ki değerler hep tahminidir...Benim büyük oğlum 3.800 çıkıyordu ultrasonda ama 4.300 kg doğdu şok olduk..

Canım sakın kendini suçlama biliyorsun Stresde kuzuya zarar bak doğduğunda Trafo gibi gergin bir kuzu doğurursun sonra mazallah
Ya abur çuburun faydası olmaz askine seninde kuzununda kan şekerini fazlasıyla yükseltir
Ben benim ikincide 9 ayda 5 kg verdim doğuma kadar ki okadar sağlıklı beslendim ki anlatamam ama çocuk yinede 2.595 gr doğdu hatta doktor bana demişti bu senin yemenle alakalı değil bünyesiyle alakalı diye doğan büyüyor canım Rabbim onada kaç kgla doğumu nasip ettiyse sen dünyayıda yesen o şekilde doğacak

Büyük kuzumda öyleydi ve çok sağlıksız beslenince Anam hatta kız ha bire kendine yemişsin dedi sanki benim elimdeydi de bende kız 2.575 gr'ı zor çıkardım 3.500 olsaydı kesin öldürdüm diye
Tabi o işin gırgırı sonuçta kaderde ne varsa onu yaşıyoruz ve inşallah kuzun sağlıklı bir şekilde doğsunda bol bol emzirip doğduyktan sonra toparlarsın sen onu

anladım canımm, istedikten sonra ben kurtulucağına inanıyorum benim de bir 12 kilom var hep birlikte vericez inş bu arada adın neydi kaç yaşındasın fln :)
adım melike 23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum çalışmıyorum henüz :)

oyyy masallah ne guzel dogmus sıpa ınsallah canım bızımkınınde fazladır kılosu ne bılıyım ılk olunca ınsan herseyden habersz herseyı takıyor kafasına rabbım saglık versınde

benim hedefim de 55 olmak tıpkı bir zamanlar olduğum gibi o zamanlar giydiğim kıyafetlerin içine giremiyorum inş birlikte kurtulucaz canımm

İnşallah leyla..ben 55 olduğumu hiççç hatırlamıyorum. lisedeyden 65 kg idim 20'li yaşlarda ise en son 58 hatırlıyorum..

ayyyyy aman dıyeyım canm zaten ınatcı kecı olacak bellı daha dogmadan koc burcundan olacagını bellı edıyor baksana bıde trafo eklenırse babasıyla bızım canımıza okur valla ya tabı orası oyle tamamen bebegın bunyesıylede ne bılım oyle bı sucluluk psıkolojısı aldı benı amin canım ınsallah oyle olur ya saglıkla gelsın kucagımada

oyyy masallah ne guzel dogmus sıpa ınsallah canım bızımkınınde fazladır kılosu ne bılıyım ılk olunca ınsan herseyden habersz herseyı takıyor kafasına rabbım saglık versınde

Öyle canım ilkti ya biz de bilemedik..41.haftaya kadar doğmadı zaten ne sancı ne bişey dr.korktuğundan gecikince sezaryana aldı ama şimdi düşünüyorum da keşke girmeseydim bekleseydim...kısmeti böyleymiş çok kolay rahat büyüttüm kuzumu..darısı senin kuzuna inşallah sen mutlu rahat geçir hamileliğini ona da yansır zaten güzelim

amin canım ınsallah canımm yaa 4 ayımız kalmıs rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…