- 16 Aralık 2014
- 50
- 69
- 18
evlendikten sonra 12 kilo aldım şuan 80 kilo yum 65 olmak istiyorum eğer istediğim görüntüye sahip olmazsa 60 olmak için uğraşacam :)haa evet melike dedi alıntıları karıştırdım canım melikee kaç kg.ydun sen
leylacım ben de 68 im hedefim 60 olmak
her şeyin bir ilki vardır şekerim, ben de ergenliğe girdiğimden beri kilolu oldum hep 65lere dayanıyordum sonra canıma yetti ben vericem dedim..üni son sınıftayken 65ten 60a düştüm sporla birlikte sonra verebildiğimi gördüm kendime olan güvenim ve inancım geldi...geçtiğimiz senelerde de 55 oldum varya süya gibi bir histi yıllardır kilolu yaşayınca onun da nasıl insana külfet olduğunu bilince insan harika hissediyor :) giydiğin her şey yakışıyor falan 36 beden pantolonlar alıyorsun ah ahhh....ama inanıyorum çok uzak değil o günler tekrardan yaşayacağım hep birlikte de yaşayacağız...velasıl önce inanmak lazım benim bacaklarım tombikleşir kilo alınca mesela 55 olmadan önce bu bacaklarımın incelebileceğine inanamıyor gibiydim ama isteyince her şey oluyor :) :) :)İnşallah leyla..ben 55 olduğumu hiççç hatırlamıyorum. lisedeyden 65 kg idim 20'li yaşlarda ise en son 58 hatırlıyorum..
benim hedefim de 55 olmak tıpkı bir zamanlar olduğum gibi o zamanlar giydiğim kıyafetlerin içine giremiyoruminş birlikte kurtulucaz canımm
evlendikten sonra 12 kilo aldım şuan 80 kilo yum 65 olmak istiyorum eğer istediğim görüntüye sahip olmazsa 60 olmak için uğraşacam :)
her şeyin bir ilki vardır şekerim, ben de ergenliğe girdiğimden beri kilolu oldum hep 65lere dayanıyordum sonra canıma yetti ben vericem dedim..üni son sınıftayken 65ten 60a düştüm sporla birlikte sonra verebildiğimi gördüm kendime olan güvenim ve inancım geldi...geçtiğimiz senelerde de 55 oldum varya süya gibi bir histi yıllardır kilolu yaşayınca onun da nasıl insana külfet olduğunu bilince insan harika hissediyor :) giydiğin her şey yakışıyor falan 36 beden pantolonlar alıyorsun ah ahhh....ama inanıyorum çok uzak değil o günler tekrardan yaşayacağım hep birlikte de yaşayacağız...velasıl önce inanmak lazım benim bacaklarım tombikleşir kilo alınca mesela 55 olmadan önce bu bacaklarımın incelebileceğine inanamıyor gibiydim ama isteyince her şey oluyor :) :) :)
Leylacm sakın üzülme bende bi zamanlar 55 li kilolardayken aldğm kıyafetleri hep sakladm dedim bir gün gircem onlara hatta çoğu kişi kaynanam ve bazıları boşver bida ne zamn o kadar zayf olcan ver birine boşu a tutma dedi ben yok dedim giycem ben onları ve kendime hiç kıyafet almadm taki o pantolanlara girene kadarve zafer benim ilk zayflayıpta o kotlarma girince kaynanam helal olsun girdin valla dedi ee tabi dedim isteyince oluyo ( kendisi kiloludur da )
Ay çeneniz düşmüş oku oku bitmedi
canım süpersin sen de isteyip azmedip başaranlardansınn...ben de tekrardan başarıcam inanıyorum :) :)Leylacm sakın üzülme bende bi zamanlar 55 li kilolardayken aldğm kıyafetleri hep sakladm dedim bir gün gircem onlara hatta çoğu kişi kaynanam ve bazıları boşver bida ne zamn o kadar zayf olcan ver birine boşu a tutma dedi ben yok dedim giycem ben onları ve kendime hiç kıyafet almadm taki o pantolanlara girene kadarve zafer benim ilk zayflayıpta o kotlarma girince kaynanam helal olsun girdin valla dedi ee tabi dedim isteyince oluyo ( kendisi kiloludur da )
saol canım, hiçbir şey imkansız değil biraz zaman alır belkiEvlilik öyle canım bana da 7-8 kg aldım üzerine de hamile kaldım oh tam oldu..yaşın genç melik senin çok rahat verirsin..30 lu yaşlardan sonra daha zor oluyor tecrübeyle sabit
Ne güzel anlattın valla imrendim. Ben öyle ki 55 in hayalini bile kurmuyorum nedense hele ki 2 çocuktan bu tiroit belasından sonra aşırı lüks geliyor bana..ama Allah hepimizin gönlüne göre versin..amin..
Ay çeneniz düşmüş oku oku bitmedi
hoşbuldum Teşekkürler :) inşallah en kısa zaman da hedefimize ulaşırız :)duygusaldenge hoşgeldin canım aramıza.Ben Çağla.21 yaşında 3.5 senelik evliyim 2.5 yaşında bir oğlum var.Hamilelik ve Tiroit sorunundan dolayı kilo aldım.Şuan 64.4 kiloyum hedefim 58
afiyet olsun canım öğleni atlamışsın galiba ? güzel menüMENU
SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
3-4 sıyah zeytın
havuc brokolı haslaması
1 bardak sekerlı cay
AKŞAM
marul salatası
tavuklu tırıt
turp
gunu bu sekılde kapattım kızlar
makarna fazla yemediysen güzel ÇAğlacım afiyet olsunBugünkü Menüm
KAHVALTI
1 yumurta
ÖĞLE
1.5 portakal
1 dilim elmalı sütlü tatlı
2küçük baklava
AKŞAM
Etli nohutlu pırasa yemeği
Peynirli makarna
2.5 litre su.Spor yok
gayet güzel Selincim afiyet olsunMenümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
30 gr beyaz peynir
4 zeytin
2 küçük salatalık
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
278 kalori
ARA : 10 minik kuru üzüm
50 ml sütle şekersiz kahve
100 ml süt
1 ceviz
20 ml sütle şekersiz kahve
1 havuç
2 su bardağı patlamış mısır (yağsız tuzsuz)
Bunları gün içinde atıştrarak yedim
315 kalori
AKŞAM: 3 ekmeksiz köfte
1 orta boy fırında patates
100 gr tam yağlı yoğurtla ayran
345 kalori
Toplam 937 kalori
Spor 30 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
su 1 buçuk veya 2 hala iciyorum
wuhu senin de güzel canım afiyet olsunnBugün ki menü :
Sabah :
200 kalorilik sütlü içecek
Ara :
1 avuç leblebi
4 kuru kayısı
Öğlen :
2 kepçe yayla çorbası
Ara :
1/3 ince simit
Akşam :
2 y.k haşlanmış makarna
2 y.k yoğurt
1 avuç haşlanmış brokoli-karnıbahar
Su : şimdilik 2.5 lt
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş ( birazdan yürüyeceğim)
diğer öğünleri görmedim ama akşam gayet iyi canımAkşam menüm
1 kase mercimek çorbası
2yk fırında tavuk göğüs
1 kase salata
2yk kırmızı biberli yoğurtlu salata
4 tane Tulumba tatlısı
Toplamda 1400 cal
Su 1.5lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?