plank nası bişi kız ben yapamadım
Hayırlı sabahlar kelebeklerim
3. Günüm niyetliyim hata içi 5 er gün tutabilsem çok iyi olacak reglde yakın gerçi artık gelene kadar devam inşallah
Yeni bir arkadaş daha davet ettim gelirse bugün sohbete katılır sanırım
namazı bekliyorm kılıp yatarım bi iki saat
Hayırlı sabahlar kelebeklerim
3. Günüm niyetliyim hata içi 5 er gün tutabilsem çok iyi olacak reglde yakın gerçi artık gelene kadar devam inşallah
Günaydıııııınnn kızlaar
dün boll boll su ictim ve sabah hemen tartıldm yine biraz şiş hissediyorum ama bi bakim dedim ve 1 kilo eksik çıktım hedefteyim yani şuanHatice naslsn canmmmmmm
Harikasın canımmmm
İnşallah yarın dahada aşağı rakam görürsün
Ben bu sabah tartılmadımyarın banada süpriz olsun
Hepimiz umarım çok çok güzel rakamlar görürüz
fena değil menü canım
wuu detoks mu yapıyorsunnn
selamünaleyküm ben geldimmmm sevgili takım arkadaşlarım herkes kendi diyetini uyguluyor ama ben size beni umutlandıracak ilk günlerde hızlı kilo verebileceğim bi diyet var mı elinizde diye sormak istiyorum bu motive olmam için önemli tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum
Özlemm canm nasl gecti detoksn valla kaç kilo gitcek merak ettimcumaya görcez artk
Süpersin canm sporsuz olmuyor zayflıyoruz ama sıkılaşalmda dimii yanii ben her zamanki gibi stepper yaptm benim bu spor aleti harika yaa tam benimde bacaklarda sorun ve orayı müthiş çalıştrıyo arka bacaktaki popişimin altndaki yağlar eridi valla kalcada kalkti ooo daha ne isterim (sanki satışını yapiyomuş gibi oldu yahuu )hemde küçük hanımlaaar tv karşısina koy dizni izleyerek yapp
evet canım ayran detoksu yapayım dedim içindekiler de lezzetli zaten gayet iyi gidiyor şimdilik inşallah tartıya da yansır
a.s. canım selin karabuğdayı öneriyor canım bence onla başla ödemlerin gitsin tartıda çok eksi gör motivasyon tavan yapsın sonra sağlıklı beslenme şeklinde bir diyet yap yani porsiyonlar küçült abur cubur yeme akşam 7 den sonra yeme yeşilçayını iç gibi canım...hepbirlikte burdan destek oluruz zaten
Selincim güzel geçiyor acıkmıyorum tok tutuyor ve içindekiler hep sevdiğim şeyler inşallah tartıya eksi yansır da ortalamaları yükseltiriz..önümüzdeki hafta da karabuğdayı yapıcam inşallah...
ben de dün spor yapamadım karnım belim ağrıyordu regl ağrısı gibi anlamadım..stepperin bir resmini veya linkini atsana canım..
Allah kabul etsin kaptanım. Darısı başımaHayırlı sabahlar kelebeklerim
O resmi indirdim canım bugün 3. Gün plank yapamamıştım dün netten yapılışını gördüm. Ama önce yapan adamın kaslı kollarını gördüm ve ben bunu yapamam dedim. Alt karnım ağrıyor tabi karın büyük olunca böyle tabelalarla anlatmak gerekiyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadımEşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi
Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşimebaktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor
Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrıhemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın
Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz Tartıda
Eki Görüntüle 1341003
Bak bu Programın üst kısmındaki resimlerde ortada Plank ( o şekilde sabit duruyorsun ve inan bütün vucudun titriyor o an)
Rabbim Oruçlarınıda Namazlarınıda kabul etsin Ayşemmmm
Aslında benimde var eksik bir kaç günüm hatta büyük kız diyordu Anne birlikte tutalım diyeHaftasonlarıda olsa aslında tutsak iyi olurdu ( malum hafta içi kızın okulu var bari haftasonu geç kalkarda daha rahat olur )
Geçen hafta 106.6Günaydıııııınnn kızlaar
dün boll boll su ictim ve sabah hemen tartıldm yine biraz şiş hissediyorum ama bi bakim dedim ve 1 kilo eksik çıktım hedefteyim yani şuanHatice naslsn canmmmmmm
O resmi indirdim canım bugün 3. Gün plank yapamamıştım dün netten yapılışını gördüm. Ama önce yapan adamın kaslı kollarını gördüm ve ben bunu yapamam dedim. Alt karnım ağrıyor tabi karın büyük olunca böyle tabelalarla anlatmak gerekiyor
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.7
günaydın kızlar selincim bu stepper dediğinden günde kaç dakika yapıyorsun güç ayarı var mı
Kahvatımda bu yanında zeytin ve papatya çayı
Geçen hafta 106.6
Bugün 105.7
Günaydn canm 30 dk yapıyorum gülsencim benimkinde güç ayarı yok ama olanlar var benimki dynamic marka öncelerde 10 dk yapnca kan ter içinde kalıyordum ama şimdi cok rahat yapıyorum 30 dkyi bi nevi evde yürüyüş ama daha zoru tabi biraz güç uygulamak gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?