Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı sabahlar kelebeklerim
3. Günüm niyetliyim hata içi 5 er gün tutabilsem çok iyi olacak reglde yakın gerçi artık gelene kadar devam inşallah
Yeni bir arkadaş daha davet ettim gelirse bugün sohbete katılır sanırım
namazı bekliyorm kılıp yatarım bi iki saat

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadım Eşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi

Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşime baktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor

Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrı hemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın

Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz Tartıda

plank nası bişi kız ben yapamadım

Bak bu Programın üst kısmındaki resimlerde ortada Plank ( o şekilde sabit duruyorsun ve inan bütün vucudun titriyor o an )

Rabbim Oruçlarınıda Namazlarınıda kabul etsin Ayşemmmm
Aslında benimde var eksik bir kaç günüm hatta büyük kız diyordu Anne birlikte tutalım diye Haftasonlarıda olsa aslında tutsak iyi olurdu ( malum hafta içi kızın okulu var bari haftasonu geç kalkarda daha rahat olur )

Günaydıııııınnn kızlaar
dün boll boll su ictim ve sabah hemen tartıldm yine biraz şiş hissediyorum ama bi bakim dedim ve 1 kilo eksik çıktım hedefteyim yani şuan Hatice naslsn canmmmmmm

Allah kabul etsin canm

Günaydıııııınnn kızlaar
dün boll boll su ictim ve sabah hemen tartıldm yine biraz şiş hissediyorum ama bi bakim dedim ve 1 kilo eksik çıktım hedefteyim yani şuan Hatice naslsn canmmmmmm

Harikasın canımmmm
İnşallah yarın dahada aşağı rakam görürsün

Ben bu sabah tartılmadım yarın banada süpriz olsun
Hepimiz umarım çok çok güzel rakamlar görürüz

Harikasın canımmmm
İnşallah yarın dahada aşağı rakam görürsün

Ben bu sabah tartılmadım yarın banada süpriz olsun
Hepimiz umarım çok çok güzel rakamlar görürüz

İnşallah canm çok istiyorum takınca hepimiz en az 400 500 gr versek süper olur motivasyonumuz artar merakla bekliyorum yarın ortalamamız kaç olcakkk

fena değil menü canım

wuu detoks mu yapıyorsunnn

evet canım ayran detoksu yapayım dedim içindekiler de lezzetli zaten gayet iyi gidiyor şimdilik inşallah tartıya da yansır

a.s. canım selin karabuğdayı öneriyor canım bence onla başla ödemlerin gitsin tartıda çok eksi gör motivasyon tavan yapsın sonra sağlıklı beslenme şeklinde bir diyet yap yani porsiyonlar küçült abur cubur yeme akşam 7 den sonra yeme yeşilçayını iç gibi canım...hepbirlikte burdan destek oluruz zaten

Özlemm canm nasl gecti detoksn valla kaç kilo gitcek merak ettim cumaya görcez artk

Selincim güzel geçiyor acıkmıyorum tok tutuyor ve içindekiler hep sevdiğim şeyler inşallah tartıya eksi yansır da ortalamaları yükseltiriz..önümüzdeki hafta da karabuğdayı yapıcam inşallah...

ben de dün spor yapamadım karnım belim ağrıyordu regl ağrısı gibi anlamadım..stepperin bir resmini veya linkini atsana canım..

Günaydın canım inşallah güzel bi sonuç alrsn detokstan bende bugün karabuğday yapcam
http://www.hepsiburada.com/m/cosfer...ORCOS06?productId=sporcos06&categoryId=355452
Valla özlemcim link attm da doğru yapabildim mi bilmiyotum pek anlamıyorum bu işlerden

Allah kabul etsin kaptanım. Darısı başıma

O resmi indirdim canım bugün 3. Gün plank yapamamıştım dün netten yapılışını gördüm. Ama önce yapan adamın kaslı kollarını gördüm ve ben bunu yapamam dedim. Alt karnım ağrıyor tabi karın büyük olunca böyle tabelalarla anlatmak gerekiyor

Olsun canım ağrısın ki o göbişler popişler erisin
Sonrada hedefimize ulaştığımızda çok daha ince görüneceğimizi düşündükçe daha bir zevkle yapacağız o sporları

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.7

Harikasınnnnnnnnnnnn

İnşallah çooooooooook çoooook güzel rakamlar görürz hepimizde hem takımımızı yukarılara taşırız hemde hedeflerimize bir tık daha yaklaşırız

günaydın kızlar selincim bu stepper dediğinden günde kaç dakika yapıyorsun güç ayarı var mı

Günaydn canm 30 dk yapıyorum gülsencim benimkinde güç ayarı yok ama olanlar var benimki dynamic marka öncelerde 10 dk yapnca kan ter içinde kalıyordum ama şimdi cok rahat yapıyorum 30 dkyi bi nevi evde yürüyüş ama daha zoru tabi biraz güç uygulamak gerekiyo

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.7

yihuuuu hatice bravo attın bak

canım benim de belim ince ama belden aşağısıyla diz arası problemli bölgem stepper daha da büyütmesin kaslandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…