- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
sabah baya ıyı yemıstım canım acıkmadım hemde hastanede fırsatta yoktu zaten canımafiyet olsun canım öğleni atlamışsın galiba ? güzel menü
makarna fazla yemediysen güzel ÇAğlacım afiyet olsun
gayet güzel Selincim afiyet olsun
wuhu senin de güzel canım afiyet olsunn
diğer öğünleri görmedim ama akşam gayet iyi canım
Ben yarın başlayacam diyete bi sakıncası olur mu bugün çok geç uyandım öğlen sabah birbirine karıştı kaptanımız a mı söylemem lazım bunu acaba
kızlar mandalina 1 olucak yanlış yazmışım aman diyim : D
Pırasayı çok seviyorum ama eşim sevmez onun işte olduğu günler pişiriyorumBugünkü Menüm
KAHVALTI
1 yumurta
ÖĞLE
1.5 portakal
1 dilim elmalı sütlü tatlı
2küçük baklava
AKŞAM
Etli nohutlu pırasa yemeği
Peynirli makarna
2.5 litre su.Spor yok
aynen kuzucum düşünemiyorum onları yediğimi yaniZorlada olsa akşamlık yemeğimi yedim ( tavuk ızgara )
Bana kalsa yemiyecektim ama eşim ille ye bak halsiz düşeceksin diye tutturunca mecbur yedim
Artık yatana kadar bol bol su içip ha bire burnumu silerim
Olur tabi neden olmasınherkes kendi diyetini yapıyor zaten birde cuma günü senin ilk bildirimin olacak ve önemli olan bir sonraki hafta eksi görmen ( yani görürsek iyi olur )
Bende ilk 11i görünce bir an böyle oldumanam bu kız 2 kg mandalinami yedi diye düşünürken jeton düştü ve sanırım fazla basmış dedim ki öyleymiş yoksa 11 mandalinadan sonra herhalde meyve komasına girerdin
fena değil menü canımKahvaltı
Katmer
2 zeytin
Domates salatalık
Tavada yumurta
Birkaç kızarmış patates
10 fındık
Ara 1 gofret
Toplam 650 cal
Akşam salata ve tavuk çorbası düşünüyorum
Su henüz çok içmedim
wuu detoks mu yapıyorsunnnSelam güzeller
Ben menum
Sabah. 1 omlet peynir zeytin domates salatalık bir dilim tam buğday kepekli ekmek
Öğle. Ayran detoksu
Akşam. Ayran detoksu
1.5 litre su biraz sonra da bitki Çayı icerim
selamünaleyküm ben geldimmmm sevgili takım arkadaşlarım herkes kendi diyetini uyguluyor ama ben size beni umutlandıracak ilk günlerde hızlı kilo verebileceğim bi diyet var mı elinizde diye sormak istiyorum bu motive olmam için önemli tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum
Selam güzeller
Ben menum
Sabah. 1 omlet peynir zeytin domates salatalık bir dilim tam buğday kepekli ekmek
Öğle. Ayran detoksu
Akşam. Ayran detoksu
1.5 litre su biraz sonra da bitki Çayı icerim
selamünaleyküm ben geldimmmm sevgili takım arkadaşlarım herkes kendi diyetini uyguluyor ama ben size beni umutlandıracak ilk günlerde hızlı kilo verebileceğim bi diyet var mı elinizde diye sormak istiyorum bu motive olmam için önemli tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum
http://www.diyetevim.com/2014/12/yeni-yila-merhaba-zayiflama-programi.html?m=1selamünaleyküm ben geldimmmm sevgili takım arkadaşlarım herkes kendi diyetini uyguluyor ama ben size beni umutlandıracak ilk günlerde hızlı kilo verebileceğim bi diyet var mı elinizde diye sormak istiyorum bu motive olmam için önemli tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum
Bugün sporunu yaptınmızmı bakayım
Ben gündüz çok halsizdim baştan yapmadım zaten o dün paylaştığım hareketlerden popişim ağrıyorama akşam keyif kahvemden sonra kaldır Banu popişi dedim ve küçük kuzumla 3.cü günüde tamamladım
İnşallah o popişler gidecekkkkkkkkkkkkk
Aslında mezuramı bulayımda yarın ölçülerimi alayım bari ne kadar sıkılaştığımı görürsem belden aşağı daha bir motive olurum diye düşünüyorum
Süpersin canm sporsuz olmuyor zayflıyoruz ama sıkılaşalmda dimii yanii ben her zamanki gibi stepper yaptm benim bu spor aleti harika yaa tam benimde bacaklarda sorun ve orayı müthiş çalıştrıyo arka bacaktaki popişimin altndaki yağlar eridi valla kalcada kalkti ooo daha ne isterim (sanki satışını yapiyomuş gibi oldu yahuu )hemde küçük hanımlaaar tv karşısina koy dizni izleyerek yapp
Evet o çok işe yarıyorbekarken ilk çıktığında almıştım ama tabi Almanyada kaldı
Aslında Annemler Martın 19unda gidecekler ama bu kez 3 aya yakın kalırlar malum gelinimiz doğum yapacak ve bebek mevlüdünü yapar öyle dönerim dediolmadı gelirken fazla yükü olmazsa ( ki kimbilir yine neler alır bizlere ) valize tıkıversin onuda dediğin gibi en azından Tv karşısında yapılabilir
Aslında bende epileptik bisiklette var oturmalı ama nette okuduğuma göre oturarak yapınca basenleri eritmiyor aksine yayıyormuşbirde sıkıcı geliyor o bana bir yere varamadan bisiklet kullanmak
Neyse
Kızlar bana müsaade
Dün gece uykusuz kalınca hazır uykum gelmişken cimcimede kendi yatağına yatmışken bende yatayımda belki bu gece deliksiz bir uyku çekerim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
plank nası bişi kız ben yapamadımBugün sporunu yaptınmızmı bakayım
Ben gündüz çok halsizdim baştan yapmadım zaten o dün paylaştığım hareketlerden popişim ağrıyorama akşam keyif kahvemden sonra kaldır Banu popişi dedim ve küçük kuzumla 3.cü günüde tamamladım
İnşallah o popişler gidecekkkkkkkkkkkkk
Aslında mezuramı bulayımda yarın ölçülerimi alayım bari ne kadar sıkılaştığımı görürsem belden aşağı daha bir motive olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?