Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah baya ıyı yemıstım canım acıkmadım hemde hastanede fırsatta yoktu zaten canım

Zorlada olsa akşamlık yemeğimi yedim ( tavuk ızgara )
Bana kalsa yemiyecektim ama eşim ille ye bak halsiz düşeceksin diye tutturunca mecbur yedim

Artık yatana kadar bol bol su içip ha bire burnumu silerim

Ben yarın başlayacam diyete bi sakıncası olur mu bugün çok geç uyandım öğlen sabah birbirine karıştı kaptanımız a mı söylemem lazım bunu acaba

Olur tabi neden olmasın herkes kendi diyetini yapıyor zaten birde cuma günü senin ilk bildirimin olacak ve önemli olan bir sonraki hafta eksi görmen ( yani görürsek iyi olur )

kızlar mandalina 1 olucak yanlış yazmışım aman diyim : D

Bende ilk 11i görünce bir an böyle oldum anam bu kız 2 kg mandalinami yedi diye düşünürken jeton düştü ve sanırım fazla basmış dedim ki öyleymiş yoksa 11 mandalinadan sonra herhalde meyve komasına girerdin

Kahvaltı
Katmer
2 zeytin
Domates salatalık
Tavada yumurta
Birkaç kızarmış patates
10 fındık
Ara 1 gofret
Toplam 650 cal
Akşam salata ve tavuk çorbası düşünüyorum
Su henüz çok içmedim

Selam güzeller
Ben menum
Sabah. 1 omlet peynir zeytin domates salatalık bir dilim tam buğday kepekli ekmek
Öğle. Ayran detoksu
Akşam. Ayran detoksu
1.5 litre su biraz sonra da bitki Çayı icerim

aynen kuzucum düşünemiyorum onları yediğimi yani

Kahvaltı
Katmer
2 zeytin
Domates salatalık
Tavada yumurta
Birkaç kızarmış patates
10 fındık
Ara 1 gofret
Toplam 650 cal
Akşam salata ve tavuk çorbası düşünüyorum
Su henüz çok içmedim
fena değil menü canım
Selam güzeller
Ben menum
Sabah. 1 omlet peynir zeytin domates salatalık bir dilim tam buğday kepekli ekmek
Öğle. Ayran detoksu
Akşam. Ayran detoksu
wuu detoks mu yapıyorsunnn

selamünaleyküm ben geldimmmm sevgili takım arkadaşlarım herkes kendi diyetini uyguluyor ama ben size beni umutlandıracak ilk günlerde hızlı kilo verebileceğim bi diyet var mı elinizde diye sormak istiyorum bu motive olmam için önemli tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum

Şiddetle karabuğday kürünü tavsiye ederin canm ben diyette olmama rağmen 1 kilo verdim 2 günde ilk gün 600 ikinci gün 400 gr gitti sen diyete yeni basladgn için daha cok gider suyla falan

Iyi akşamlar kızlar ben yarn karabuğday kürünü yapcam sadece 1 gün cumaya iyi bi eksi görürüm inşallah tabi bide yarn gercek kilomu görrm yaa inşallah tam 57.0 dm ne güzel 56 yı ucundan görrm ümidiyle bi çıktm tartıya 700 gr fazla
neyse bugün boll boll su ictim ve boll boll tuvalete çıktım bi güzel sıkmşmdr kendimi

Selam güzeller
Ben menum
Öğle. Ayran detoksu
Akşam. Ayran detoksu

Özlemm canm nasl gecti detoksn valla kaç kilo gitcek merak ettim cumaya görcez artk

Canım birde 2 günlük ayran detoksu var hem çok fazla uzun süremediğinden fenalık gelmiyor hemde lezzetli bir şey bence

Hatta dur bende olması lazımdı buraya kopyalıyayım cok duraklama olduğunda bende arada uygularım diye kayıt etmiştim ( geçmişte yapmıştım ama tabi sonrasında sapıtmamak gerekiyor ki kalıcı olsun )

AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı.

Ben 2 saatte bir değilde acıktıkça yemiştim ondan 2 saatte bir olunca hafif mide bulandırmaya başlıyor sonuçta hep aynı şeyi yemek

Bugün sporunu yaptınmızmı bakayım

Ben gündüz çok halsizdim baştan yapmadım zaten o dün paylaştığım hareketlerden popişim ağrıyor ama akşam keyif kahvemden sonra kaldır Banu popişi dedim ve küçük kuzumla 3.cü günüde tamamladım
İnşallah o popişler gidecekkkkkkkkkkkkk

Aslında mezuramı bulayımda yarın ölçülerimi alayım bari ne kadar sıkılaştığımı görürsem belden aşağı daha bir motive olurum diye düşünüyorum

Süpersin canm sporsuz olmuyor zayflıyoruz ama sıkılaşalmda dimii yanii ben her zamanki gibi stepper yaptm benim bu spor aleti harika yaa tam benimde bacaklarda sorun ve orayı müthiş çalıştrıyo arka bacaktaki popişimin altndaki yağlar eridi valla kalcada kalkti ooo daha ne isterim (sanki satışını yapiyomuş gibi oldu yahuu ) hemde küçük hanımlaaar tv karşısina koy dizni izleyerek yapp

Evet o çok işe yarıyor bekarken ilk çıktığında almıştım ama tabi Almanyada kaldı
Aslında Annemler Martın 19unda gidecekler ama bu kez 3 aya yakın kalırlar malum gelinimiz doğum yapacak ve bebek mevlüdünü yapar öyle dönerim dedi olmadı gelirken fazla yükü olmazsa ( ki kimbilir yine neler alır bizlere ) valize tıkıversin onuda dediğin gibi en azından Tv karşısında yapılabilir

Aslında bende epileptik bisiklette var oturmalı ama nette okuduğuma göre oturarak yapınca basenleri eritmiyor aksine yayıyormuş birde sıkıcı geliyor o bana bir yere varamadan bisiklet kullanmak

Neyse
Kızlar bana müsaade

Dün gece uykusuz kalınca hazır uykum gelmişken cimcimede kendi yatağına yatmışken bende yatayımda belki bu gece deliksiz bir uyku çekerim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun

İyi geceler canm bende yatıyorum byyy

Kızlar bu hafta sabit olursam iyişişlik varya resmen... yada inşaallah şişliktir kilo olmasında...
yarın markette bulabilirsem karabuğday alıcam haşlayıp yaparım artık inşallah

plank nası bişi kız ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…