Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yihuuuu hatice bravo attın bak

canım benim de belim ince ama belden aşağısıyla diz arası problemli bölgem stepper daha da büyütmesin kaslandırmasın

Benim de bel ince bacaklar basen kalın canm bende kalnlaşma kaslarda şişme yapmadı hemde benimkinin güç ayarı yok zor basıl8yo yinede şişirmedi ama alrken güç ayarı olani alınırsa ilk boşta falan yaparsn alıstrarak yükseltirsin yaglar gitmeden kalnlasma olnaz bence canm

allah kabul etsin ablam

Günaydıııııınnn kızlaar
dün boll boll su ictim ve sabah hemen tartıldm yine biraz şiş hissediyorum ama bi bakim dedim ve 1 kilo eksik çıktım hedefteyim yani şuan Hatice naslsn canmmmmmm
harikasij canm demkki o artilik sislikmis canm tebrik ederim

Geçen hafta 106.6
Bugün 105.7
süper sin tatlim tebrik ederim

Hamilelik sonraki umarim bende kolay kilo veririm ya su son 4 ayi yememden kismadan fazla bi kilo almadan halletmem lazim

canım sen hamile olduğun halde kilo veriyorsun bide bana bak kaç haftadır aynıyım
Bozma moralini canm hepimiz kilo verirken duraklama dönemlerine girdik sonrasında patir patir gitti benim de kilo vermem tikandi artik canm artik artilari görme vakti geldi sanirim bu hafta nasil kilo durumun

dün tok karnıma tartıldım biraz fazla bile çıktım maalesef.yarın sabah baklaım yine gitmeyecek bu insülin direnci kırılmadıkça ümidim yok artık haftaya randevu aldum prof a gitcem .

Olsun canım moralini bozma yeter ilacını aldktan sonra birden iner

dün tok karnıma tartıldım biraz fazla bile çıktım maalesef.yarın sabah baklaım yine gitmeyecek bu insülin direnci kırılmadıkça ümidim yok artık haftaya randevu aldum prof a gitcem .
İnsulin direnci bendede vardi canm un ve şekeri cikartip bu bi daha kontrolde direncin düşmüştü glisemik indeksi düşük olan besinleri arastirdim ona gore beslendim eminim sende kiracaksin bu direnci

benim bekarken vardı ilk çıkan modellerden alt bacak kaslarım çok kalınlaşmıştı o zamandan beri tırsarım hep

allah kabul etsin ablam

harikasij canm demkki o artilik sislikmis canm tebrik ederim

süper sin tatlim tebrik ederim

Hamilelik sonraki umarim bende kolay kilo veririm ya su son 4 ayi yememden kismadan fazla bi kilo almadan halletmem lazim

Mervecim hiç endişe etme çünkü sen hamileyken bile dikkat ediyorsun doğum yapınca emzireceksin bebekle uğraşırken çok daha kolay vereceksin emin ol..insülin direncine dikkat tabii..

Evet canım mervenin de dediği gibi Gİ düşük şeyler seni hem tok tutar hem kilo vermeni kolaylaştırır Gİ diyeti diye bir kitap vardı diye hatırlıyorum

oyle olur ınsallah canım dıkkat etmeye calısıyorum ıste elımden geldıgınde ayrıntılı ultrason ıcın gıttıgım doktor kılolu hamıle kaldıgım ıcın yuksek tansıyon sorunu olabılır dedı kılo vermemın cok ıyı oldugunu soyledı ve verebıldıgın kadar ver dedı cunku bu sımdı yok dıye ıılerdede olmayacagı anlamına gelmıyor falan dedı braz netten arastırdımda bebegede zararlıymıs bu benım normalde 10-6 olur tansıyonum ıkı gun gundur 12-7 ve hafıf enseden gelen bı bas agrım var hemen yukselınce kendımı bellı edıyor

evet gebelikte tansiyon ve şeker en önemlileri sanırım tuzlu yememeye çalış hem ödem yapar hem tansiyon yükseltir..limon da tansiyonu düşürüyor canım..1 limonu kes ye yiyemezsen suya sık iç ağrın hemen geçecektir..

İşlerimi hallettim sayılır ( mutfak ve salon tamam, yıkanan çamaşırlarda serildi bir tek süpürge tutmak kaldı )

Öğleden sonra Annemle kızkardeşim kahve içmeye gelecekler
Çamaşırlardan bir iki tanesinde deterjan kalıntıları kalmış bari bir kaç renkli daha atıp bir posta daha yıkıyayımda boşa dönmesin lekeler çıksın diye

Akşamlıkda dünden kalma yemeğim var o yüzden o dertte yok

Ohhh sefam olsun

Bu arada yarın eşim Annesinde kalacak
Nerden esti bilmiyorum ama KV kendi evinde kalacakmış ertesi gün Gün var diye eşimde bende onunla kalayım bari dedi tamam dedim tabi Görümcede eksik olurmu

Neyse onlar bir gece bir arada eskisi gibi kalsınlar kocacığımda beni az özlesin bende artık gecenin keyfini çıkartır oturup çocuklar uyuduktan sonra ( inşallah erken uyutabilirim en azından küçük cadıyı ) oturup film seyrederim Yılbaşından sonrada eşimin Teyzesi oğlu ve geliniyle tatile gidecekler diye benim KV söylenip duruyordu işte nasıl gece çevireceğim Ananneyi falan diye ( normalde ay ablam hiç gece kalkmaz duysa bile diyip dururdu )
Büyük ihtimalle o zamanda eşim gidip Anannesinin evinde 2 gece kalacak Neyse artık Whatsuppdan adamı taçiz ederim pşşşşt yağuşuklu naber diye

http://www.hepsiburada.com/liste/sw...ductId=sporatlas05&categoryId=373593#Yorumlar
ya kızlar bu terleme eşofmanı nasılsın koşu bandında yürürken giysem alt tarafını

Canım benim Spor salonuna gittiğim dönem ( geçen sene ) bende aynı şeyi hocaya sormuştum hani daha faydalı olurmu diye ve bana kesinlikle o tür eşortmanları giyeceksen kesinlikle sporun biter bitmez anında duş almak lazım toksinler oluşuyormuş ve uzun süre üzerinde kalırsa ( benim durumumda arabaylada olsa salondan eve gelene kadar ) cilde zararı olur ama evde spor yaptığında giyebilirsin spor sonrası hemen duşa girmek şartıylta en azından ödem derdin kalmaz demişti

Canım umarım baş ağrın bir an önce geçer ilaç içemeyincede insan daha çok sıkıntı yapar
Çok geçmiş olsun sanada

Öyle mi sağol canım evet ben evde koşu bandıma çıkarken giyeyim diyorum..hemen duşa girerim zaten

oyle yapayım barı canım tuzuda yavas yavas cıkartsam hayatımdan ıyı olacak sanırım cunku ben baya tuzu sevıyorum

ınsallah canım benım

merhaba kızlar...
sabah tartıldım,geçen hafta bildirim yaptığım kilodayım şuan.Haftasonu kaçamağı bana çok kötü bir ders verdi.Umarım yarına kadar bir kaç yüz gram daha giderde takıma iyi kötü destek olmuş olurum.
kızlar bütün öğünlerimde sebze olmasına rağmen kabızlık sıkıntım başladı.Hem lifli yiyorum hem bol su içiyorum.Dün de kuru kayısı yedim ama neden böyle oldu bilmiyorum...
Var mı kesin bir çözüm önerisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…