Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende de var o sıkıntı.Günkurusu kayısı yiyorum üstüne bol su içiyorum.Biraz biraz faydasını gösterdi

kızlar bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ?
yani nasıl yapıldığını biliyorum ama kk.da nerden yayınlıyorsunuz?

reglden dolayı biliyorum ama yine de canım çok sıkıldı.Emek emek kilo verip verdiği kiloyu aldığını görmek
odem atıcı seylerı arastır canm onları uygula emınım bu adet donemını hasarsız atlabılırsın
kızlar bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ?
yani nasıl yapıldığını biliyorum ama kk.da nerden yayınlıyorsunuz?
ımza ayarlarından canım yapmıstım ben oraya kopyaladım yapıstırdım

Az önce okudum canım yoğurt kürü diye. Yoğurt limon ve pulbiber akşam yatmadan 1 saat önce. Sabaha kadar wc taşınıyormuşun

Merhaba kızlar.Bugün yine artıdayım karabuğdayda yokmuş markette alamadım yani artık kendimi suya vericem inşallah eksi göremesemde sabit kalırım.

Boll boll su iç canm inşallah ödem tutmazsn karabuğday olsaydı iyi olurdu ben regl dönemindeki bütün ödemi atmştm onunla

aynen ben de wc sorunu yaşıyorum 5'i 1 yerde çayı çayı içiyorum faydası oluyor

Az önce okudum canım yoğurt kürü diye. Yoğurt limon ve pulbiber akşam yatmadan 1 saat önce. Sabaha kadar wc taşınıyormuşun

hah yapmalıyım ben de bunu

Bugünkü Menü
KAHVALTI
1 yumurta
3 zeytin
1 küçük parça peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim ekmek
domates

210 kalori

ÖĞLE
Mısır ve pirinç patlağı
4 günkurusu kayısı
1 portakal
yarım greyfurt
3 ceviz
(Öğle için yazdıklarımı 1 saat aralarla yedim)

460 kalori

AKŞAM
Yayla çorbası
menemen

320 kalori
Toplam 990 kalori
Su 2.5 içtim 3.5 olur bugün Spor yok kendimi çok iyi hissetmiyorum

Kimsecikler yokkk
Heyoooooo kızlar naslsnz ben biraz keyifsizim başım ağrıyor ve göbeğim hamileye döndü çok şiş hissediyorum
2 litre su içtim dahada içiyorum en ax 3 3 buçuk içerim karabuğdayı geçen yaptğmda bütün şişkinliği atmştı umarm yarına 57.5 oluruuuuuummmmm

Bugün karabuğdaymı yapıyosun canım

ne güzel maaşallah tütütüttüü :) markette köftelik bulgur şeklinde vardı çok küçüktü yani pilavlık olacak değilmi

Esmer bulgurla karıştrma canm bunun şekli bulgurdan farklı zaten görünce anlarsn tadı da pek hoş değil ama iyi verdiriyo değiyo valla

Niye başın ağrıyor kesin aç kaldın canım kalorisi düşük şeyler ye bakalım

tatlım üzeriinde ne yazıyor tam olarak .Yanlış bişey alıp ye babam ye yapmayayım boyutu nasıl

Greçka da yazabilir üzerinde canım

Kizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…