merhaba kızlar...
sabah tartıldım,geçen hafta bildirim yaptığım kilodayım şuan.Haftasonu kaçamağı bana çok kötü bir ders verdi.Umarım yarına kadar bir kaç yüz gram daha giderde takıma iyi kötü destek olmuş olurum.
kızlar bütün öğünlerimde sebze olmasına rağmen kabızlık sıkıntım başladı.Hem lifli yiyorum hem bol su içiyorum.Dün de kuru kayısı yedim ama neden böyle oldu bilmiyorum...
Var mı kesin bir çözüm önerisi olan ?
odem atıcı seylerı arastır canm onları uygula emınım bu adet donemını hasarsız atlabılırsınreglden dolayı biliyorum ama yine de canım çok sıkıldı.Emek emek kilo verip verdiği kiloyu aldığını görmek
ımza ayarlarından canım yapmıstım ben oraya kopyaladım yapıstırdımkızlar bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ?
yani nasıl yapıldığını biliyorum ama kk.da nerden yayınlıyorsunuz?
Az önce okudum canım yoğurt kürü diye. Yoğurt limon ve pulbiber akşam yatmadan 1 saat önce. Sabaha kadar wc taşınıyormuşunmerhaba kızlar...
sabah tartıldım,geçen hafta bildirim yaptığım kilodayım şuan.Haftasonu kaçamağı bana çok kötü bir ders verdi.Umarım yarına kadar bir kaç yüz gram daha giderde takıma iyi kötü destek olmuş olurum.
kızlar bütün öğünlerimde sebze olmasına rağmen kabızlık sıkıntım başladı.Hem lifli yiyorum hem bol su içiyorum.Dün de kuru kayısı yedim ama neden böyle oldu bilmiyorum...
Merhaba kızlar.Bugün yine artıdayımkarabuğdayda yokmuş markette alamadım yani artık kendimi suya vericem inşallah eksi göremesemde sabit kalırım.
merhaba kızlar...
Az önce okudum canım yoğurt kürü diye. Yoğurt limon ve pulbiber akşam yatmadan 1 saat önce. Sabaha kadar wc taşınıyormuşun
Kimsecikler yokkk
Heyoooooo kızlar naslsnz ben biraz keyifsizim başım ağrıyor ve göbeğim hamileye döndü çok şiş hissediyorum
2 litre su içtim dahada içiyorum en ax 3 3 buçuk içerim karabuğdayı geçen yaptğmda bütün şişkinliği atmştı umarm yarına 57.5 oluruuuuuummmmm
Bugün karabuğdaymı yapıyosun canım
Evet canm bugün hedef kiloma ulaştm ama dahada gitsin bide şişlik gitsin diye ama nolcak bakalım yarına
ne güzel maaşallah tütütüttüü :) markette köftelik bulgur şeklinde vardı çok küçüktü yani pilavlık olacak değilmi
Esmer bulgurla karıştrma canm bunun şekli bulgurdan farklı zaten görünce anlarsn tadı da pek hoş değilama iyi verdiriyo değiyo valla
Kimsecikler yokkk
Heyoooooo kızlar naslsnz ben biraz keyifsizim başım ağrıyor ve göbeğim hamileye döndü çok şiş hissediyorum
2 litre su içtim dahada içiyorum en ax 3 3 buçuk içerim karabuğdayı geçen yaptğmda bütün şişkinliği atmştı umarm yarına 57.5 oluruuuuuummmmm
tatlım üzeriinde ne yazıyor tam olarak .Yanlış bişey alıp ye babam ye yapmayayımboyutu nasıl
Niye başın ağrıyor kesin aç kaldın canım kalorisi düşük şeyler ye bakalım
Greçka da yazabilir üzerinde canım
evet baktım şimdi ben bulgurun esmer hali diye düşünüyordum tamamen farklıymış
Kizlar simdi okuldan eve donuyorumda sol kasigimda agri var ya nie oluyor anlamadim öyle çok ayaktatada kalmadim bide hafif modem bulaniyorum umarim bulantilar yeniden gelmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?