Öyle değil canım yüz yüze geleceğim gideceğim. Hep aynı dört duvarBizler varız canmm benimde yok evde tek başımaym eşim hep yanmda evet saolsun ama arkadaşm sürekli görüştüğm ama burası iyi geliyo bana :)
Kızlar 4. Olmuşuz vay be
Ben kendimi çok yanlız hissediyorum
Arkadaşım diye bileceğim kimse yok sanki
ay skype olmasa esımle bız napardık bılmıyorum ısten gelıyor bı acıyoruz uyurken bıle acık kalıyor o dereceSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Eşim akşam yemeğini yedikten sonra tam hazırlanıp çıkacaktı ki benim küçük kuzu işe gideceğini sanıp ağlamaya başladı bende geleceğim diyefelaket canım sıkılıyor baba kaç gündür hiç bir yere gitmedim diye duygu sömürüsü yaptı eşim patron işte bahanesiyle Annesine kaçacaktı ki bizimki yine bombayı patlattı Babacığım al telefonunu ara patronu benim sana ihtiyacım yok ben yanlız yaparım işi de o evine gitsin sen beni işe götür dedi
En sonunda eşim onun melül melül bakışlarına dayanamadı ve küçük kuzuya doğrusunu anlatıp hadi sende gel madem dedi
Tabi bizde büyük kızımla başbaşa kaldıkyarın ki gün için Kvye giderken götürmek için arpa şehriye salatası ve hindistan cevizli kurabiye yaptık Kurabiyeyi yapmayı düşünmüyordum aslında ama kızım ille yapalım bir çeşit daha olur diyince hadi gönlü olsun diye tamam dedim ve sohbet ede ede yaptık kurabiyeleri
Yeni işim bitti ve kendimi anında buraya attım
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
İnşallah haftaya ilk 3e girer hatta birinci bile oluruz
Kıyamam kuzum sana biz varız burada
Canım cevrende kimse yoksa hemen bir skype aç kendine hafta içi vaktin olursa karşılıklı kahve içer görüntülü görüşürüz ne dersin
Tamam yüz yüze gibi olmaz ama bir nebzede olsa belki yanlızlığını hafifletirim
Oy oyy püsküütüm hemen okudummonişim.. sana mektup yazdım.. cafe light da pencere yanındaki masaya bıraktım cicim..
ay skype olmasa esımle bız napardık bılmıyorum ısten gelıyor bı acıyoruz uyurken bıle acık kalıyor o derece
Saol canm darısı hepinize ben 3 haftaya burdan mezun olurum yahuuuuu
en azından spor yapmışsın ama çok yemissin yaaa yemeğe başlayınca sonu gelmiyor...selam kızlar bu sıra iradem inanılmaz zayıf şaka gibi ya önüme çıkan her şeyi yiyesim geliyor nasıl bi ruh halidir yani !!! çok istiyorum kilo vermek ama bu şekilde olur mu of
sabah: 2 dilim kızarmış tb az tereyağı salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
ara: neskafe, yeşil çay
öğlen: 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1 poğaça, 1 dilim yaş pasta (okulda kutlama vardı biz yedikten sonra çocuklar getirdiler)
ara: 1 kupa yeşilçay bol su tabi kiii
akşam: ev yapımı tavuklu sandviç ayran
1 mandalina
bol su içiyorum okuldan gelince sporumu da yaptım
buraya takıl gayet güzel zaten yeni bir insanla kaynaşmak bana ağır geliyor onun sorunlarınıda içine alıyor ister istemez bazı şeyler paylaşıyorsun ve en zonunda insanlardan zarar görüp yıkılıyorsun...bunları yaşamaktansa burada paylaşımlar yapmak bence daha iyi yada roman okumak ...Öyle değil canım yüz yüze geleceğim gideceğim. Hep aynı dört duvar
bunları az az mı yedin...normal mi...arada oluyor bende deSelamkizlar derecelere bakayim bi ama önce menüm ama rezzillll rusvaaa bu duraklamalar cokkiriyor sevkimi
Sabah,2 sarili yumurtadan omlet peynir zeytin bir dilim TB ekmegi bir dilim kek, beyaz çay
Öğle, kiymali sote bir klasik 4 yemek kaşifi pirasa yemeği yoğurt lu çeyrek muz
Ara. Nestle bitter gofret
Aksam.hamsi tava salata
Bir avuç patlamis misir
kızlar bizde haftaya birinci olabilirmiyiz kii
gerçi ben daha haftaya gruba gitmrmiş oluyorum değil mi...
olsun olsun birinci olalım
3.takım başarılarını kutluyor...ne güzel yaaa...
İyi geceler tatlımbenim tek sıkıntım gündüz işyerinde olduğum için fazla giriş yapamıyorum...Akşam 5 ten sonra ancakk.mesai saatleri içinde fırsat bulursam oda zor..
neyse kıslar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?