- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
bu karabuğdayı deniycem.Helal kız sana bravooo sen beni motive ediyosun bu gruptada karşıma çıkman bence tesadüf değilHayırlı cumalaaaarrr kızlaaarrr
oooo ben yatınca ne sohbetler dönmüş yahuuuu yeni gelen arkadaşlara yazicam ama hepiniz hoşgeldiniz
bugün çoooook mutluyuuummm karabuğday yine yüzümü güldürdü
bu arada banucum tebrik ederim çom güzel gitmiş darısı diğerlerine inşallah onlatdan da böyle haberler alırz
hemen kilo bildirimi
Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo :57.2
Şimdiki kilo : 55.9
Fark: 1.300
Toplam fark:19.3
Spor bu hafta 3 gün 30 1 gün 20 dk stepper
Su ortalama 1.5 2 litre
Bünyanda çalışıyorum canımcanım ben de kayseriden gelin geldim elbistana. Ailem orda.
çalıştığın bir hastane var mı ?
sadece 1 tane mi yedin...benimde var dolapta kestane üşancilikten yapmıyorum valla yapsam oooo nasıl yerim bir bilseniz .ok severim kestaneyiValla bacım akşam yaptım sıcak sıcak 1 tane yedim 100gr değil 1-2 yiyip sevdiğim şeklini yedim
bunada sukur canım 100 gram 100 gramdır deyıp yoluma devam edıyorumçok güzel maşallah...
1 tane ye canım doyarsın...ayranda var zaten...
Şuan hem yemek yedim hemde çok su içtim çok çok fazla çıkar ablacım.Saat 2, 1.5 litre bitirdim bile böyle devam edersem 3.5 olur :)
Menümüde yazıyım
KAHVALTI
6 kaşık menemen
1 dilim ekmek
şekersiz çay
230 kalori
ARA
3 ceviz
1 günkurusu kayısı
100 kalori
ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
230 kalori
ARA
Belki 1 elma
70 kalori
630 kalori etti akşamı hesaplamazsam akşamda 600ü geçmem diye düşünüyorum
AKŞAM
lahmacun var menüde kaç tane yerim belli değil ama 2 taneden fazla yemeyeceğim inşaallah
ayran
yeşillik
domates
turp
Ben eve birileri gelince yapıyorum böylece bitiyooorrrsadece 1 tane mi yedin...benimde var dolapta kestane üşancilikten yapmıyorum valla yapsam oooo nasıl yerim bir bilseniz .ok severim kestaneyi
bende misafir gelince yapıcam artıkBen eve birileri gelince yapıyorum böylece bitiyooorrr
Bu bir hastalık olabilir.. Aile bu konu için çocuğun üstüne gitmemeli ve bi psikyatristten yardım almalı.. Aileyi bilinçlendirmek de size düşüyorkızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.
bu karabuğdayı deniycem.Helal kız sana bravooo sen beni motive ediyosun bu gruptada karşıma çıkman bence tesadüf değil
Kanki ben ne olacağımSaol canm darısı hepinize ben 3 haftaya burdan mezun olurum yahuuuuu
Kanki ben ne olacağımühü ühü
Neden canmmBen kendimi çok yanlız hissediyorum
Arkadaşım diye bileceğim kimse yok sankiNeden canmm
Arkadaşım diye bileceğim kimse yok sanki
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhSaol canm darısı hepinize ben 3 haftaya burdan mezun olurum yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?