Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünkü menümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
15 gr beyaz peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
30 ml sütle şekersiz kahve
249 kalori
ARA: 15 tane kestane kebab
435 kalori
ARA: 5 tane altınbaşak diyet bisküvi
1 ceviz
20 ml sütle şekersiz kahve
135 kalori
AKSAM: soğanlı ciğer kavurma
120 gr yoğuryla ayran
373 kalori
Toplam 1192 kalori

Kestane fazla kacsada dengeledim kaloriyi

Spor 18 dk mari winsor
Banunun paylaştığı sporun 1. Günü
su 1.5 lire

Günaydın geçmiş olsun :/ şeker hastalığı cok ciddiye alınması gereken bi durumdur. bi an önce önlemini almalısınız. yani egzersiz ve diyete dikkat. Ama açlık kan şekeri sınırda olduğundan metformine düzenli devam ederseniz bence 1 kutu sonunda değerleriniz normale dönecektir. ilacı bıraksanız da diyet ve egzersize devam

bizimki ilk baslarda tanistigimizda ilk fittinogoda yazistik aylar sonra telimi ve facemi istemişti ilk aradi beni alo merhaba nasilsin dişinda bisey konusamadik konusamayinca ben seni sakinlesip arayayik demişti oradan belliymis benim adam konuşmaktan çok dinleme yi sevdiği yazmakta konuşmaktada illa önce ben konu acicam ondevamini getiricem

kızlar bizde haftaya birinci olabilirmiyiz kii
gerçi ben daha haftaya gruba gitmrmiş oluyorum değil mi...

olsun olsun birinci olalım

3.takım başarılarını kutluyor...ne güzel yaaa...
İnşallah canim bugün bu hafta kil payi kacirdik haftaya insallah
çok mu yemişim ne :/
dun en çok yiyen bendim sanirim canim dun midemde koca bi fil vardi

Metformini babada vermişti seker hastasi asayişin diye ama çok şükür ben kullanmadan diyet ve beslenmeyle halledebildim canim inşallah sende bi an önce kurtulursun canm
Günaydın kızlar dünkü sebebsiz mutsuzluğum devam ediyor
gunaydin canm hayir olsun inşallah ara ara bende de oluyor ama sonrasından kendiliğinden geçiyor hareketli muzik falan dinlesen belki faydasi dokunur

İyi günler kızlarrr
Dün askerimizide yolladık.Gece baya bi geç geldik eve uyuyalım diyene kadar 2 oldu.Sabahda geç uyandık haliyle.11di saat.Tartıldım yine şok yaşadım fazlasıyla artıdayım. eşime diyorum karabuğday bulmadan eve gelmeee :)
Sabah kahvaltı yerine biraz yemek yedim bugün günün geri kalan kısmında sadece elma yiyeceğim inşaallah biraz faydası olur ödem atmaya

kahvaltım
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı tahin pekmez karışımı
30 gr falan peynir
2 zeytin

bu akşam gün var o yüzden gündüz bolca su çay ve nescafe ile idare edicem...İYİMİ KILAR HE İYİ Mİİİİ
ÇOK MU YOKSA...

uykuya aç yatmak iyiymiş aslında...sen ozaman karatay diyeti uygula şeker riski varsa...

Tahin omasa iyiymiş ama yemişsiniz artık gündüz bol su ve ayran için dengelersiniz inşaallah

Canım bugünlük değilde genel olarak çok az yiyor gibisin?
Yani tahin pekmez yerine 1 yumurta yemek daha doyurucu olur mesela...
dün yine çok az yediğini farkettim,geceye doğru iae çikolata falan yedim demişsin. Yani acaba az yediğin için açlık yaşayıp akşam ki abur cuburları yemiş olabilirmisin?

uykuya aç yatmak iyiymiş aslında...sen ozaman karatay diyeti uygula şeker riski varsa...

Evet o diyet bana göre aslında ama ben uygulayamıyorum. Ekmeksiz,meyvesiz bir hayat bana göre diil :))

bugunku menumude yazayım
SABAH
2 tane kabartlama
1 haslanmıs yumurta
2-3 sıyah zeytın
1 bardak cay
ARA
3 kucuk mandalına
7-8 tane cılek
AKŞAM
2 tane kabartlama
1,5 dılım ekmek
yumurtalı ıspanak
turp
2-3 kasık taze fasulye

suyu 2-2.5 ltreye tamamlayacagım ınsallah

Sorma canım yaa öyle oldu walla bazen insani ölçüleri aşıyorum gerçekten spor bi teselli oldu evet

Kabartlama nasıl bişey cnm?

Bisikletimde geldi 1 saat bindim sucuk oldum sauna eşofmaniyla.
Bakalım bu hafta ne olucak adet olmama rağmen kilo verebilecekmiyim Ilk hftam kızlar dua edin inş. Bende sizin gibi başarılı olabiliyim suan ki hedefim 78 den 69 a inmek sonra da 60 :) ama ilk ayimda 78 den 74 e inmek inş. :)

Eklentiler

• 20141220_181112.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…