Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam bayanlar menüm

sabah: 3 ince dilim kızarmış tb tereyağı, salça, 1kk peynir ve biraz zeytin, çayy
öğlen: 4-5 tane biber dolması 2 kaşık yoğurt
ara: 1 maden suyu, 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 güveç kabı tavuklu sebzeli yemek
ara: sade kahve içicem bide az helva yicem annem yapcakmış da

bugün sporumu yaptım, bol su içiyorum ve de yatmadan yeşil çayımı da içerim

Bugün ki menü

Sabah
200 kalorilik içecek

Ara
1 paket eti formun bisküvisi (132 cal)
bi ısırık çikolata

Öğlen (misafirlikte)
2 minik poğaça
3 kaşık buğday pilavı
1 küçük kare sütlü tatlı

Ara
yok

Akşam
1 kuru patlıcan dolma

Su : 1.5 lt
Spor : yok

İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah erkenden evden kendimi duş alıp KVye atınca fırsat bulupta bir selam dahi veremedim
Eşimle küçük kızım dün malum KVde kalmışlardı KPnin hem senesi hemde Akraba günü olucak diye
Hemen hazırlandım eşim gelip hadi kahvaltı için sizi almaya geldim diyince
Kahvaltıdan sonrada son hazırlıkları yaptım ( bardakları, tabakları ve kalan şeyleri çıkartıp ayarladım ) ve KVden ayrılana kadar doğru dürüst totoşum yer görmedi

Çok şükür bu günüde atlattım
Bu arada inanamayacağım birşey oldu

Benim küçük görümcede geldi tabi ki uzun zamandır pek fazla samimiyetimiz yoktu ( hani konuşuyoruzda ilk zamanlardaki gibi kanka değiliz
O geldiğinde zaten herşey hazırdı neredeyse

Bİr ara KV ikimizin arasında dikildi ve işte iş güçten konuşulurken ay iyiki kızlarım var diyip ikimizede aynı anda sarıldı
İnanamadım cidden KV bana sarıldı hemde 14 sene aradan sonra birde kızım dedi ki devamlı benden bahsederken '' şu '' diye bahsederdi
Bana defalarca teşekkür etti hakkını helal et dedi durdu ki en son 6 sene evvel bir tartışmada bana evlendiğinden beri neyini gördük işte bir bardak su bile vermedin bana bile diyebilmişti ki devamlı her hafta bize yemeğe gelirlerdi, onlar gelmesede haftanın iki günü biz onlara gider sabahtan akşama kadar pervane olurdum tüm hakaret ve laf sokmalarına rağmen Hatta o tartışmada bana öyle dediğinde ben ona kimin ne yaptığını iyi yada kötü Rabbim biliyor ben sizleri Allaha havale ettim sizlerle ( KV, KP ve küçük kızı ) öbür dünyada görüşeceğiz hakkımı asla helal etmiyorum demiştim
Hee eşimin anasıdır asla saygısızlık etmem bu saatten sonrada ama eşime hep diyorum barıştığımız halde geçmişin kırgınlığı var ve onun hesabını öbür tarafta ikimizde vereceğiz ( artık kim haksızsa vay haline hesabı ki eşimde hep diyor hakkını helal etmesende ben asla sana ne olur et demem diye )

Nasıl şaşırdıysam o an öyle far görmüş Tavşan gibi kaldım
Büyük kızıma anlattım o bile şaşırdı anaaa Babannemin kafasına saksımı düştü diye

Genel olarak gün çok güzel geçti ve en güzelide uzun zamandır beni görmeyen bir akraba vardı geçen hafta hani Annesinin kuranına gitmiştik oda geldi tabi o gün oda koşturmadan kimseyle oturup doğru dürüst ilgilenemediği için beni bu hafta görünce anam kız sen baya zayıflamışsın geçen hafta fark etmedim ben dedi
Tabi hemen Karatayın Reklamları başladı nasıl verdin diye sorunda
Süper valla helal olsun aynen devam et yaza müthiş fark olur o zaman dedi

Gazı aldıktan sonrada tabi ben daha bir pervane oldum maksat spor olsun diye ve yediğim 2 kk kadar böreğide anında yaktım eve gelincede yinede korkuyla tartıya çıktım ama geç olmasına rağmen aynı kiloyu gördüm şükür 15 gün yine kaçamaksız Karataya devam ve bir sonraki Gündede sadece bana zarar vermeyecek şeyleri gönül rahatlığı ile tüketip canımın çektiğinden de ancak tadımlık yedim

Günaydınn :) Başlangıç kilom 82.5

ARamıza hoşgeldin canım
Gece geç olduğundan kendimi tanıtmayı gündüze bırakıyorum kusura bakma
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz

GÜNDE TABAĞIMDAKİLERİ YEMEĞİ DÜŞÜNÜYORUM...NE KÖTÜ DEĞİL Mİ...ŞİMDİDEN TABAK AKLIMDA

aslında sürekli yemek düşüncesini silmrk lazım

Canım sıkıntı yapma bizimde 15 günde bir gün var ve çok zararlı değilse sadece canımın çektiğini yiyorum abartmadan eee mutlaka bir salatada oluyor onlada çok güzel doyuyorum
Heee bizim günde 4 gibi yeniyor ( ancak Kuran okunuyor öncesinde ) ve o saaten sonra o günler akşam yemeği yemiyorum ama açıktığımda kocaman bir bardak ayran içiyorum hem karatay bozulmuyor çok fazla ( yani leptin olayı ) hemde aklım kalmıyor

İnan hiçte öyle açımmmmmmmm diye dolanmadan yatıyorum

evde alkali su yapmak mümkün mü???????????????????
kafama takıldı

Mervuş söylemiş zaten ingiliz karbonatı eczaneden yada limon elma sirkeside suya eklenince alkali oluyor
Yada uğraşamam dersen eczanede hazır alkali damlası satılıyor çantanda gezdir ve her içtiğin suya damlat

Evet o diyet bana göre aslında ama ben uygulayamıyorum. Ekmeksiz,meyvesiz bir hayat bana göre diil :))

Canım ekmek yerine ceviz ye inan hiç acıkmıyor insan üstelik kuruyemişinide yediğinden canın başka atıştırmalık istemiyor Meyveyide CAnan hoca yiyeceksen sabah kahvaltıda ye diyor ve inan sabah yiyince akşam eşim oturup meyve tabağıda yapsa yediğim için canım çekmiyor

İstersen bir iki gün dene en azından emin ol başlarsan bırakamazsın üstelik ne şeker kalır ne kolestrol benim hepsi öncesinde yüksekti ve şeker için hap kullanıyordum inan yeni yaptırdım tahlillerimi doktor bayıldı ve ilaça gerek yok artık ne yapıyorsan devam et dedi

Ohhh süpersin
Bende yarın eşimle gezme bahanesiyle bir yürüyüş yapayım diyorum malum yeni yıla az kaldı bari 110u belkide çok az aşağısınıda görürüm

Canım başınız sağ olsun
Rabbim sizlere sabırlar ve sağlıklı uzun ömürler versin...Aminnnn
İnşallah Allah mekanını cennet eder...Aminnnn

Başınız sağolsun canım.Rabbim taksiratını affetsin.Yakınlarına sabır versin

Kızlar bu arada diyete başlama tarihime baktımda 29 ekimde başlamışım yaklaşık 2 ay olacak ve yalnızca 2.5 kilo vermişim verilen bir kiloda ilk hafta gitmişti yani yaklaşık 1.5 ayda verdiğim kilo 1.5 hatta o kadar bile değil
çok yavaş değilmi ?

Nerede hata yapıyorum kızlar.Ne yapmam gerekiyor.
Suyu yazın içtiğim kadar içiyorum ekmek yok denecek kadar az yiyorum çok sevdiğim makarna pilavı bile 3 4 kaşıkla sınırlandırıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalşıyorum kaçamaklarımda oluyor ama örn. eskiden beş dilimse şimdi 1 max 2dilim.Akşam eşimi beklerdim 8 e kadar yemek için şimdi 6 en geç 7 de yiyorum.Eşimle sefasını sürerek yediğimiz akşam meyvesini kestim...
Korkuyorum...Ya veremezsem kiloları ya daha çok alırsam.Şuan çok kötüyüm kızlar

Üzülme tatlm belki zor veren bi bünyen var birlikte mücadele ederek vericez kiloları moral bozmak yokkk

Afiyet olsu canm menün güzel ama biber dolması biraz faxla mı olmuş nee

Başnz saolsun canmm Allah günahlarını affetsin

Güzel menü canm. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…