- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydınn :) Başlangıç kilom 82.5
GÜNDE TABAĞIMDAKİLERİ YEMEĞİ DÜŞÜNÜYORUM...NE KÖTÜ DEĞİL Mİ...ŞİMDİDEN TABAK AKLIMDA
aslında sürekli yemek düşüncesini silmrk lazım
evde alkali su yapmak mümkün mü???????????????????
kafama takıldı
Evet o diyet bana göre aslında ama ben uygulayamıyorum. Ekmeksiz,meyvesiz bir hayat bana göre diil :))
Bisikletimde geldi 1 saat bindim sucuk oldum sauna eşofmaniyla.
Bakalım bu hafta ne olucak adet olmama rağmen kilo verebilecekmiyim Ilk hftam kızlar dua edin inş. Bende sizin gibi başarılı olabiliyimsuan ki hedefim 78 den 69 a inmek sonra da 60 :) ama ilk ayimda 78 den 74 e inmek inş. :)
İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah
Amin canim Rabbim geride kalanlara dayanma gücü varsin insallahCanım başınız sağ olsun
Rabbim sizlere sabırlar ve sağlıklı uzun ömürler versin...Aminnnn
İnşallah Allah mekanını cennet eder...Aminnnn
Amin canim benim çok sağolMervecim başınız sağolsun tez hayırla gidip hayırla dönsün eşin canım
İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah
Nerede hata yapıyorum kızlar.Ne yapmam gerekiyor.
Suyu yazın içtiğim kadar içiyorum ekmek yok denecek kadar az yiyorum çok sevdiğim makarna pilavı bile 3 4 kaşıkla sınırlandırıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalşıyorum kaçamaklarımda oluyor ama örn. eskiden beş dilimse şimdi 1 max 2dilim.Akşam eşimi beklerdim 8 e kadar yemek için şimdi 6 en geç 7 de yiyorum.Eşimle sefasını sürerek yediğimiz akşam meyvesini kestim...
Korkuyorum...Ya veremezsem kiloları ya daha çok alırsam.Şuan çok kötüyüm kızlar
selam bayanlar menüm
sabah: 3 ince dilim kızarmış tb tereyağı, salça, 1kk peynir ve biraz zeytin, çayy
öğlen: 4-5 tane biber dolması 2 kaşık yoğurt
ara: 1 maden suyu, 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 güveç kabı tavuklu sebzeli yemek
ara: sade kahve içicem bide az helva yicem annem yapcakmış da
bugün sporumu yaptım, bol su içiyorum ve de yatmadan yeşil çayımı da içerim
Bugün ki menü
Sabah
200 kalorilik içecek
Ara
1 paket eti formun bisküvisi (132 cal)
bi ısırık çikolata
Öğlen (misafirlikte)
2 minik poğaça
3 kaşık buğday pilavı
1 küçük kare sütlü tatlı
Ara
yok
Akşam
1 kuru patlıcan dolma
Su : 1.5 lt
Spor : yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?