Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

peyniri falşan ne kadar yedin bilmiyorum ama 1 kk kadar saydım en fazla 1350 kalori canım

Teşekkürler kızlar çok memnun oldum :) inş hepimiz en kisa sürede çıtır hatunlar grubuna gireriz
merve allah sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş. Yavrunu :)
amin canım inşallah
Kızlar netim gitti telefondan giriyorum sizi çok özliycem yaa gün içinde
Bu hafta spor yarışı yapalım hadi dakika bazlı olsun hadi bakalım
bunada sukur canım kendını cok zorlamadan takıp edersın burayı

ben de dünkü menümü yazayım
sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
40 gr peynir

ara
türk kahvesi

öğle
5 kaşık yoğurt
50 gr yağsız et
1 dilim ekmek

ara
5 tane eti hoşbeş ( cıııısssssssssssss)

akşam
2 tavuk baget
1 bardak kola

ara
çok acıktım meyve yemek istemedim 1 tane haşlama yumurta yaptım

ana dün ben o zaman 3 tane yumurta yemişim ya :))

toplam kalori 1400
su 2 lt

kızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.

canım kleptomani hastalığı olmasın çocukta ?

Çok zor bir durum canm ne dicemi bilemdim

***8.Takım 392.ETAP***

moni( 102,0/ 101,8 / 0,2/% 0,20)
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )

yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 /72,7 /0,2 / % 0,27 )

8. Takım Ortalaması % 0,59

Tartıl bi belki az çıkar o kadar spordan sonra

Canım gerçekten çok zor bir durum valla bende ne diyeceğimi şaşırdım
Acaba cidden kleptoman olabilirmi o zaman mutlaka tedavi görmesi gerekir belki bir çocuk psikoloğu yardımcı olur Annesi istediğini alıyorum dediğine göre durumları çokda öyle kötü değildir diye tahmin ediyorum ki umarım öyledirde gerekirse uzmandan destek alırlar
Çocuk ailede kaç kardeş
Bazen çocuklar sırf dikkat çekebilmek için bile bile yakalanabiliyorlarmış sonuçta en son sınıftan o çıkıyorsa daha çok dikkat çekeceğini tahmin etmesi gerekirdi hani kalabalıkta harala gürele arasında da çalabilirdi eğer hırsızlık yapacak olsaydı diye düşünüyorum
Bİliyorum çok yoğunsun ama oturup bir müddet tenefüslerde yada işte okul çıkışı biraz çocukla konuşsan acaba işe yararmı hani çalma huyuyla hiç alakalı olmayan şeyler bir sıkıntısı varmı diye sohbet arasında öğrenmek için

Ellerinize emeğinize sağlık canım
inşallah bir sonraki hafta daha güzel sonuçlar alırız

Şimdiden Allah kabul etsin canım
RAbbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin....Aminnnnnn

kızlar merhaba sabah tartıldım başlangıç kilom 69,30 dur

Hadi bakalım gazan mübarek olsun inşallah haftaya daha az çıkarsın

Tartıl bi belki az çıkar o kadar spordan sonra

Şuan hem yemek yedim hemde çok su içtim çok çok fazla çıkar ablacım.Saat 2, 1.5 litre bitirdim bile böyle devam edersem 3.5 olur :)
Menümüde yazıyım
KAHVALTI
6 kaşık menemen
1 dilim ekmek
şekersiz çay
230 kalori

ARA
3 ceviz
1 günkurusu kayısı
100 kalori

ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
230 kalori

ARA
Belki 1 elma
70 kalori

630 kalori etti akşamı hesaplamazsam akşamda 600ü geçmem diye düşünüyorum

AKŞAM
lahmacun var menüde kaç tane yerim belli değil ama 2 taneden fazla yemeyeceğim inşaallah
ayran
yeşillik
domates
turp

canım kleptomani hastalığı olmasın çocukta ?
olabilir canım ablası da bizim sınıfta o da okulun başlarında arkadaşlarının yiyecekelrini falan alıp çantasına attı ama onu sıkıştırdım korktu galiba bir daha yapma ama bu küçük yapıyo.banunun dediği gibi çocukla yakınlaşıp bir sorunu olup olmadığını araştırayım bakayım.

Valla canm dayanamadm bi tam hesaplayım dedim yuvarlak hesap 1200 tuttu aslnda çok iyi bi kalori :)

Sağol selincim zahmet olduu..çok iyi de niye daha fazla eksi görmüyorum ki ben...

Kızlar netim gitti telefondan giriyorum sizi çok özliycem yaa gün içinde
Bu hafta spor yarışı yapalım hadi dakika bazlı olsun hadi bakalım

Tamam ben bantta yürüyorum her dakikayı yazarım heheheheh

peyniri falşan ne kadar yedin bilmiyorum ama 1 kk kadar saydım en fazla 1350 kalori canım

Canım peyniri de tam olarak 1kk yedim fazla yemiyorum

Gülşencim benim çok yakın bir arkadaşımın kızı vardı büyük oğlumla çok iyi arkadaşlar..annesi babası hiçbirşeyini eksik etmezdi ama o kreşten anaokulundan saçma sapan şeyleri alır cebine koyar ya da çantasına atardı..hatta eli uzun diye çok dalga geçtik biz..babası çok sıkıştırdı yapma etme diye..hatta bir keresinde okulda gazete kağıtlarını kesip faaliyet yapmışlar o gazete parçalarını toplayıp çantasına atmış..çok önemsiz ve anlamsız ama çocuk işte..sonra bıraktı kendiliğinden..

Bugün ki menüm
SABAH
1 findik lahmacun
4-5 siyah zeytin
1 cay bardagi ihlamur
ARA
2 mandalina
3 çilek
AKSAM( aksam baya çok yedim ya)
Sebze corbasi
4-5 yaprak sarmasi
7-8 klasik taze fasulye
1 findik lahmacun
Turp
1 tane biber tursusu

2 litre su içmeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…