- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
peyniri falşan ne kadar yedin bilmiyorum ama 1 kk kadar saydım en fazla 1350 kalori canımBen dünkü menümü akşam yazamadım erzak almaya markete gittik kaldı daha giremedim
Sabah: 1 yumurtadan omlet, peynir, zeytin, yeşillik, 1 kupa beyaz çay, 1 dilim yulaf kepekli ve tam buğdaylı ekmek
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı patlıcan musakka, 1 yemek kaşığı pirinç pilavı, 2 yemek kaş. yoğurt
Ara: 1 az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 tabak etli nohut, bol salata, 1 lokma turşu.
kızlar bu menü ortalama kaç kalori eder acaba ben bir türlü becerip de hesaplayamıyorum.
amin canım inşallahTeşekkürler kızlar çok memnun oldum :) inş hepimiz en kisa sürede çıtır hatunlar grubuna gireriz
merve allah sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş. Yavrunu :)
bunada sukur canım kendını cok zorlamadan takıp edersın burayıKızlar netim gitti telefondan giriyorum sizi çok özliycem yaa gün içinde
Bu hafta spor yarışı yapalım hadi dakika bazlı olsun hadi bakalım
canım ben de kayseriden gelin geldim elbistana. Ailem orda.Hoşgeldin ne okuyorsun.
Ben hatice ebeyim kayserideyim
canım kleptomani hastalığı olmasın çocukta ?kızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.
kızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.
Tartıl bi belki az çıkar o kadar spordan sonra40 dklık leslie 3 mile yaptım.Duşa alıp yemek yedikten sonra eşimin teyzesine gideceğim.Bugün asker göndereceğiz eşimin kuzenini :) mevlüt okutacaklar yemekli, yardıma gideceğim.Görüşürüz kızlar
kızlar bi öğrencim 2.sınıfta çok kötü bir huyu var ya.hırsız demeyim daha yaşı küçük ama arkadaşlarının eşyalarını alıp tenefüste yada eve giderken alıp çantasına atıyo.yine biraz önce öğle arasına gönderirken en son bu çıktı sınıftan bi baktım arkadaşının oyuncağını cebine koymuş neden aldım dedim susuyo.annesiylede konuşmuştum evde de böyle mi diye istediği birşey varsa alın dedim her istediğini alıyorum diyo annesi neden böyle yapıyo anlamadım.huy kalıp ilerde de yaparsa suç sayılır çünkü geçen sene ben yokken ana sınıfı öğretmeninnin parasını da lamış hemde 100 lira.nasıl bir çözüm üreteyim bu çocuğa nasıl yaptığının yanlış olduğunu göstereyim bilemedim.çok ceza verdim ama bakın hala yapıyo.
***8.Takım 392.ETAP***
moni( 102,0/ 101,8 / 0,2/% 0,20)
Ceco34( 114,0/ 112,9/1,1 /% 0,96)
adayaren38 (70,8 /70,7 /0,1 /% 0,14)
benben (68,8/68,6 / 0,2/%0,29 )
melekkız_( 64,4/64,7 /-0,3 /% -0,47 )
sln71(57,2 / 55,9/1,3 /% 2,27 )
yst38(106,6 / 105,5/1,1 /% 1,03 )
turuncu (72,9 /72,7 /0,2 / % 0,27 )
8. Takım Ortalaması % 0,59
40 dklık leslie 3 mile yaptım.Duşa alıp yemek yedikten sonra eşimin teyzesine gideceğim.Bugün asker göndereceğiz eşimin kuzenini :) mevlüt okutacaklar yemekli, yardıma gideceğim.Görüşürüz kızlar
kızlar merhaba sabah tartıldım başlangıç kilom 69,30 dur
Tartıl bi belki az çıkar o kadar spordan sonra
olabilir canım ablası da bizim sınıfta o da okulun başlarında arkadaşlarının yiyecekelrini falan alıp çantasına attı ama onu sıkıştırdım korktu galiba bir daha yapma ama bu küçük yapıyo.banunun dediği gibi çocukla yakınlaşıp bir sorunu olup olmadığını araştırayım bakayım.canım kleptomani hastalığı olmasın çocukta ?
Valla canm dayanamadm bi tam hesaplayım dedim yuvarlak hesap 1200 tuttu aslnda çok iyi bi kalori :)
Kızlar netim gitti telefondan giriyorum sizi çok özliycem yaa gün içinde
Bu hafta spor yarışı yapalım hadi dakika bazlı olsun hadi bakalım
peyniri falşan ne kadar yedin bilmiyorum ama 1 kk kadar saydım en fazla 1350 kalori canım
çok güzel maşallah...Kilo bildirimi
Askrhpozitif(78.9/78.8/0.1/%0.13)
herhalde arkadaşlar bu duruma kızar ama moralini bozma olur öyle ara sıraÜzülerek yazıyorum
Geçen hafta :64.4
Bu hafta :64.7
Kusura bakmayın kızlar
Hoşgeldin canım..ben özlem 34 yaşındayım 2 oğlum var..devlet memuruyum..bol eksilr canım
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?