- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
Kızlar Günaydın telefondan takip zor oluyor gerçekten. Bugün 1.5 kilo fazla çıktım tartıda. Ellerim yüzüm şiş gibi. Bu haftaki hedfim 300gr olsun. Öncelikle şu ödemi göndermem gerek. 2 günde 1.5kilo alamam demi ?
Umarım öyledir yaa çok sıkıldım valla billa gözümü açıyorum diyet yemek kilo gözümü kapayana kadar. Bu kara delikle benim işim zorÖdemdir canm o boll suyla bişey kalmaz
Umarım öyledir yaa çok sıkıldım valla billa gözümü açıyorum diyet yemek kilo gözümü kapayana kadar. Bu kara delikle benim işim zor
Kızlar Günaydın telefondan takip zor oluyor gerçekten. Bugün 1.5 kilo fazla çıktım tartıda. Ellerim yüzüm şiş gibi. Bu haftaki hedfim 300gr olsun. Öncelikle şu ödemi göndermem gerek. 2 günde 1.5kilo alamam demi ?
Bu yol uzun ve zor bi yol Allah yardmcımz olsun zayflk hem sağlık hem güzellik vetmek cok zor ama almak o kadar kolay ki dün biraz kendime izin verdim ve hemen bi kısmı geri geldi offff diyet bitse bile hep dikkatli olmam lazm bu çok can sıkıcı özlediģim yemek istedigim o kadar çok sey varki gözüm aç gözüm ama yılmak yok bugün diyete devam
Canım tiroit hapını aldın mı? almayınca hemen öyle şişiyor el yüz benim de olurdu
Of selin ya hep öyle mi olacak yani 2 gün salsak hemen ardından toparlamalıyız yoksa yandan yandan önden arkadan genişliycez
Sorma canmm yaaa öyle valla biz her zaman diyet modunda yasamalıyz bu verdiklerimiz gerçek kilo degil daha çok taxe o yüzden hemen geri geliyo kilo verdim dememiz için 1 sene o kiloyu korumalyz
Sağol canim benimDün hızlıca göz attım telefondan ama çok zor oluyor telden
mervecim başın sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin inşallah...
Sen şimdi hamişsin ya her olay seni duygulandırır ben annemi gördüğümde hüngür hüngür ağlardım..
monicim günaydın tatlım. A Aslicik34 adlı üyeyi dün davet etmişsin tatlım ama sanırım yanlışlıkla bizim takıma yazmiş az önce gördüm. kendisine bildirdim. kararı ona biraktım umarım sorun olmaz.Hayırlı sabahlar kelebeklerim
Yeni bir hafta yeni bir başlangıç...hadi bismillah
Soğuk ve kasvetli bir günden herkese günaydınlar...
Çocuk olmadan önce böylesi günlerde yataktan hiç çıkmak istemez,keyif yapardım.Hey gidi günler :))
Kızlar ben bu haftaya +500 ile başladım maalesef.Tabi bunda kabızlığın etkisi de var maalesef.Normalde benim bünye saat gibi çalışırdı ama diyete başladıktan sonra kabızlık çıktı,bilemedim yani...
Dün evdekiler uyurken sabahın 8.de içimde bir iş yapma isteği ile kalktım ve başladım camları silmeye.Millet görse gülerdi herhalde halime.Buz gibi hava da cam silmek zor oldu ama tertemiz oldu :))
Ardından perdeleri yıka as,mutfak dolaplarını düzenle sil.Dip köşe süpür sil ve en son hızımı alamayıp dolap içlerini silip düzenledim ve saat akşam 5 oldu.Saolsun kocacımda koltukları yıkadı makina ile..Çok yoruldum ama evimiz çiçek gibi oldu :))
dün ki düzenim iyi sayılmazdı ama işe dalınca hiç yemek yapmak gelmedi aklıma.
sabah :10.00
-2 dilim uno light ekmek
-yarım kk b.peynir
-2 yemek kaşığı patatesli yumurta
-5 zeytin
ara :13.00
5-6 tane jelibon(evet pişmanım)
ara 15.00
150 kalorilik çikolata(gereksizdi)
100 ml az şekerli neskafe
akşam 18.00
-adana dürüm
-1 kutu ayran
su : 2 lt
spor : hiç oturmadım akşama kadar,o yüzden spor yapmaya halim kalmadı
evet her türlü eleştiriye açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?