- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Soğuk ve kasvetli bir günden herkese günaydınlar...
Çocuk olmadan önce böylesi günlerde yataktan hiç çıkmak istemez,keyif yapardım.Hey gidi günler :))
Kızlar ben bu haftaya +500 ile başladım maalesef.Tabi bunda kabızlığın etkisi de var maalesef.Normalde benim bünye saat gibi çalışırdı ama diyete başladıktan sonra kabızlık çıktı,bilemedim yani...
Dün evdekiler uyurken sabahın 8.de içimde bir iş yapma isteği ile kalktım ve başladım camları silmeye.Millet görse gülerdi herhalde halime.Buz gibi hava da cam silmek zor oldu ama tertemiz oldu :))
Ardından perdeleri yıka as,mutfak dolaplarını düzenle sil.Dip köşe süpür sil ve en son hızımı alamayıp dolap içlerini silip düzenledim ve saat akşam 5 oldu.Saolsun kocacımda koltukları yıkadı makina ile..Çok yoruldum ama evimiz çiçek gibi oldu :))
dün ki düzenim iyi sayılmazdı ama işe dalınca hiç yemek yapmak gelmedi aklıma.
sabah :10.00
-2 dilim uno light ekmek
-yarım kk b.peynir
-2 yemek kaşığı patatesli yumurta
-5 zeytin
ara :13.00
5-6 tane jelibon(evet pişmanım)
ara 15.00
150 kalorilik çikolata(gereksizdi)
100 ml az şekerli neskafe
akşam 18.00
-adana dürüm
-1 kutu ayran
su : 2 lt
spor : hiç oturmadım akşama kadar,o yüzden spor yapmaya halim kalmadı
evet her türlü eleştiriye açığım
En az 3-4 saat sonra acikman lazim canm bu surede leptin calismaliymis karatay hoca öyle diyor muşBu arada hakikaten az yemişim ya kahvaltı yapalı 1.5 saat olmadı acıkmaya başladım.Kalori hesapladım 180 kalori etti
Dukana heves etmeye başladım biran önce sökülüp gitsin yaa
off benim ufaklık şu sıralar uykuya direniyor.
1 saattir yatağında ama hala uyumadı.
akşamda 9da başlayan uyku seansları 10da sonuçlanıyor.
daha küçük,öğlen uyutmasam akşama kadar dayanamaz.Bide öğlen uykusunu bırakmak için çok erken..
off ne zormuş çocuk büyütmek yahu..
Canım dukanı düşünüyorsun güçlendirme evresini yapabilirsin..ama tatlandırıcı falan emzirirken kullanmak pek uygun olmaz sanırım..
kaç yaşında canım senin ufaklık benim ki 3 e girecek hala uğraştırıyor beni sıpa.
32 aylık canım. 4 ayı kaldı 3 yaşına..
Naber şekerlerr nerdesiniz????
İyiyim canım temizliği yaptım oğlanı da uyuttum biraz pc keyfi yapıyordumsen napıyorsun bugün sakinlik var forumda
@adayaren38 nerelerdesin canım?
Evet canm öyle sessizz bugün benim kızda uyyo spor yaptm yemeğimi koydum bi bakim dedimm kimse yokkkkbu arada lafı agzmdan aldn çağlacmm gülseeeeeennnn nerdesiiinnn
İyi ne güzel sporu yapmışsın benim bugünlerde hiç spor yapasım yok yaa.Karabuğdayıda yedim faydası olacaksa yenebilir ama olmayacaksa at çöpe gitsin :)
Nasıl yedin karabuğdayı sen canım ben kür şeklinde yapmştm tüm gün yoğurtlu karabuğday ve elma yemiştim
Naber şekerlerr nerdesiniz????
SekerPancarii canım ben çok zorlandım yerken şu karabuğdayı ilk lokmayı yerken sıkıntı yok gibi ama sonunu getiremiyorum çok kötü bir tad değil ama işte... :S
bu arada oğlum tabağımı aldı ben yicem dedi 1 2 kaşık aldı farklı bişey olduğunu anladı ama hala yemeye devam ediyor :)Aynen canm valla bende iyi kilo verdiriyo diye yedim yoksa hic yenilesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?