Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canm gabzlk demisssin yer elması ye ciğ olarak çok güzel bağırsakları çalıştırıyor denedim

İyi günler hanımlarr.Bugün kayınvalide kahvaltıya çağırdı.Oradaydım.Allaha şükür az yedim Önüme bir dilim ekmek aldım onunda yarısını oğlum yedi zaten.Yalnız çok kasılıyorum ya kbaba zorluyor ye diye gözler üzerimde oluyor ondan sonra :S kaynanada ben senin kadar yesem küt düşerim diyor(kendisi bir ekmek yiyorda) senin yaptığın zararlı diyede öğüt veriyor kızlarKızlar diyet yapmak az ekmek yemek zararlıymış o yüzden diyetleri bırakalım lütfen sağlıklı olan birer ekmekleri hüpletelim
Öğle ve eakşamda karabuğdayı hüpletecem ekmekle gece çok merak ettim tadını 1 tatlı kaşığı kadar haşladım fena değildi bugün anlarım tadını kaşıklarken şimdi biraz temizlik yapmaya kaçıyorum kızlar Görüşürüz

off benim ufaklık şu sıralar uykuya direniyor.
1 saattir yatağında ama hala uyumadı.
akşamda 9da başlayan uyku seansları 10da sonuçlanıyor.
daha küçük,öğlen uyutmasam akşama kadar dayanamaz.Bide öğlen uykusunu bırakmak için çok erken..
off ne zormuş çocuk büyütmek yahu..

Dukana heves etmeye başladım biran önce sökülüp gitsin yaa

Canım dukanı düşünüyorsun güçlendirme evresini yapabilirsin..ama tatlandırıcı falan emzirirken kullanmak pek uygun olmaz sanırım..

kaç yaşında canım senin ufaklık benim ki 3 e girecek hala uğraştırıyor beni sıpa.

32 aylık canım. 4 ayı kaldı 3 yaşına..

benimkide 33 aylık canım bende bugün kendi isteğine bırakmadım zorlada olsa uyuttum yoksa ya saat 5 gibi uyuyup gece geç uyuyacak ya da akşam erken uyuyacak ama sık sık uyanıp ağlayacak.Gündüz uyumadığında geceleri uyanıp bacaklarım ağrıyor diye sızlanıyor kuzum

İyiyim canım temizliği yaptım oğlanı da uyuttum biraz pc keyfi yapıyordum sen napıyorsun bugün sakinlik var forumda
@adayaren38 nerelerdesin canım?

Evet canm öyle sessizz bugün benim kızda uyyo spor yaptm yemeğimi koydum bi bakim dedimm kimse yokkkk bu arada lafı agzmdan aldn çağlacmm gülseeeeeennnn nerdesiiinnn

Evet canm öyle sessizz bugün benim kızda uyyo spor yaptm yemeğimi koydum bi bakim dedimm kimse yokkkk bu arada lafı agzmdan aldn çağlacmm gülseeeeeennnn nerdesiiinnn

İyi ne güzel sporu yapmışsın benim bugünlerde hiç spor yapasım yok yaa.Karabuğdayıda yedim faydası olacaksa yenebilir ama olmayacaksa at çöpe gitsin :)

İyi ne güzel sporu yapmışsın benim bugünlerde hiç spor yapasım yok yaa.Karabuğdayıda yedim faydası olacaksa yenebilir ama olmayacaksa at çöpe gitsin :)

Nasıl yedin karabuğdayı sen canım ben kür şeklinde yapmştm tüm gün yoğurtlu karabuğday ve elma yemiştim

Nasıl yedin karabuğdayı sen canım ben kür şeklinde yapmştm tüm gün yoğurtlu karabuğday ve elma yemiştim

Pilav yapar gibi yaptım önce yıkadım tencereye 1 tatlı kaşığı sıvıyağ koydum karabuğdayı 3 dakika kadar kavurup üzerine 2 katı kadar su koydum ve suyunu çekinceye kadar pişirdim.
3 kaşık karabuğdayla 3 kaşık yoğurdu karıştırıp yedim fazla bile geldi yiyemedim.Bİraz sonrada yiyeceğim bu sefer yoğurtla karıştırmadan gözümü kapatıp tavuklu pilav yiyormuş gibi hayal edeceğim kendimiİnşallah faydası olur.Üzerinede yoğurt yerim tabi.
Kahvaltıda yemeği düşünmüyordum zaten karabuğdayı
Menümüde yazayım
KAHVALTI
3kaşık kadar patatesli yumurta
3 zeytin
1 çatallık peynir
yarım dilim ekmek
domates
şekersiz çay

ÖĞLE
3kaşık karabuğday
3 kaşık yoğurt

ARA
Biraz çikolata(dünkünün acısı çıktı kendimi frenleyebildim ama)

AKŞAM
3 kaşık karabuğday
3 kaşık yoğurt

3 litre su.Spor yok

SekerPancarii canım ben çok zorlandım yerken şu karabuğdayı ilk lokmayı yerken sıkıntı yok gibi ama sonunu getiremiyorum çok kötü bir tad değil ama işte... :S

Aynen canm valla bende iyi kilo verdiriyo diye yedim yoksa hic yenilesi değil

Aynen canm valla bende iyi kilo verdiriyo diye yedim yoksa hic yenilesi değil
bu arada oğlum tabağımı aldı ben yicem dedi 1 2 kaşık aldı farklı bişey olduğunu anladı ama hala yemeye devam ediyor :)
bugün özellikle başka bişey yemeyeceğim faydası olmuşmu diye öğrenmek için(gerçibaşka şeyler yedim ama)

aklımda deli düşünceler acaba yoğurtlu karabuğdayı blendırden geçirsek nasıl olur acaba sulandırıp ayran gibi içsem daha kolay geldi bana

Aksam yemeğimi daha yemedim ama menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 yumurta beyazı küçük sogan ve az mantarla yağsız omlet
1 çatal peynir
3 zeytin
yarim dilim salam
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
354 kalori
ARA: 1 büyük yer elması
20 ml sütle şekersiz kahve
113 kalori
ARA: 1 ayva
110
AKŞAM: 5 kaşık az yağla yaplmş kabak yemeği (pirinçsiz)
2 kaşık tam yağlı yoğur
yağsız limonlu salata
86 kalori çok az demiiiiii
"AZ YAĞLA" yaplmş pirinçsiz kabak yemeğinin 1 kaşığı 4 kaloriymiş

Toplamda 663 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…