Herkes tokken diyeti sıkı tutmayı düşünür ben açken uyanır uyanmaz plan yapıyorum ama zerre kadar uymuyorum böyle geldi böyle gider demeye az kaldı
Of vinçle pencereden çıkqracaklar beni görünen o
Of vinçle pencereden çıkqracaklar beni görünen o
Benim de bu pazar kızımın doğum günü görüyo musun hatice aynı gün işi pişirmişiz kocalarlaSelam kızlar geldim ama bugün çok güzel geçmedi. Bu pazar oğlumun doğum günü var ikramlık öneriniz varmı
benimkide 33 aylık canım bende bugün kendi isteğine bırakmadım zorlada olsa uyuttum yoksa ya saat 5 gibi uyuyup gece geç uyuyacak ya da akşam erken uyuyacak ama sık sık uyanıp ağlayacak.Gündüz uyumadığında geceleri uyanıp bacaklarım ağrıyor diye sızlanıyor kuzum
Yaa ayarlayamıyorum. Pazar kardeşim müsait değil cumartesi görümcem yok. Pazartesi eşim çalışıyor off.Benim de bu pazar kızımın doğum günü görüyo musun hatice aynı gün işi pişirmişiz kocalarla
Bazen oluyor umutsuzluk olmuyor diye ama en basiti herşeyden yiyip hatta çikolata bile ama düzeyli yani 1 paket çikolata değilde 1 kiti sadece :)
Insan nekadar kendine yasak koyarsa okadar yasak cazip geliyor :)
Ben bugun sabah yağsız krep yaptım 2 tane yedim
Yarım kibrit kutusu peynir 5 zeytin
2 kaşık doğal dut pekmezi
Aksam çok az zeytin yaginda soganla kavrulmuş ıspanak
Yanında Yoğurtlu yeşil Elma salatası
2litre su ve yatağa girene kadar 3 olur inş. :)
Sporda şart 80 dakika boyunca eliptik bisikletle spor yaptım kademeli hız tekniğiyle :)
Ya kızlar ben bu aralar nefsime hakim olamıyorum kendime kızıyorum ve soluğu yine dolapta alıyorum. Yediklerimde ne tat oluyor ne zevk veriyor ama ben çok kötüyüm yaa
İyi ne güzel sporu yapmışsın benim bugünlerde hiç spor yapasım yok yaa.Karabuğdayıda yedim faydası olacaksa yenebilir ama olmayacaksa at çöpe gitsin :)
Pilav yapar gibi yaptım önce yıkadım tencereye 1 tatlı kaşığı sıvıyağ koydum karabuğdayı 3 dakika kadar kavurup üzerine 2 katı kadar su koydum ve suyunu çekinceye kadar pişirdim.
3 kaşık karabuğdayla 3 kaşık yoğurdu karıştırıp yedim fazla bile geldi yiyemedim.Bİraz sonrada yiyeceğim bu sefer yoğurtla karıştırmadan gözümü kapatıp tavuklu pilav yiyormuş gibi hayal edeceğim kendimiİnşallah faydası olur.Üzerinede yoğurt yerim tabi.
Kahvaltıda yemeği düşünmüyordum zaten karabuğdayı
Menümüde yazayım
KAHVALTI
3kaşık kadar patatesli yumurta
3 zeytin
1 çatallık peynir
yarım dilim ekmek
domates
şekersiz çay
ÖĞLE
3kaşık karabuğday
3 kaşık yoğurt
ARA
Biraz çikolata(dünkünün acısı çıktı kendimi frenleyebildim ama)
AKŞAM
3 kaşık karabuğday
3 kaşık yoğurt
3 litre su.Spor yok
Aynen canm valla bende iyi kilo verdiriyo diye yedim yoksa hic yenilesi değil
Aksam yemeğimi daha yemedim ama menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 yumurta beyazı küçük sogan ve az mantarla yağsız omlet
1 çatal peynir
3 zeytin
yarim dilim salam
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
50 ml sütle şekersiz kahve
354 kalori
ARA: 1 büyük yer elması
20 ml sütle şekersiz kahve
113 kalori
ARA: 1 ayva
110
AKŞAM: 5 kaşık az yağla yaplmş kabak yemeği (pirinçsiz)
2 kaşık tam yağlı yoğur
yağsız limonlu salata
86 kaloriçok az demiiiiii
"AZ YAĞLA" yaplmş pirinçsiz kabak yemeğinin 1 kaşığı 4 kaloriymiş
Toplamda 663 kalori
Bugün geç yattım 6 gibi oyüzden zaten öğlen kalktım canım bugün öyle olduara öğünler yok mu ?
öğlen öğünüde yok ?
ben bu kadar yesem ölürdüm herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?