Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya kızlar ben bu aralar nefsime hakim olamıyorum kendime kızıyorum ve soluğu yine dolapta alıyorum. Yediklerimde ne tat oluyor ne zevk veriyor ama ben çok kötüyüm yaa

Herkes tokken diyeti sıkı tutmayı düşünür ben açken uyanır uyanmaz plan yapıyorum ama zerre kadar uymuyorum böyle geldi böyle gider demeye az kaldı

Sakın canım bırakma bi bırakırsan toparlayamazsn her acıktgnda salatalk falan yemeyi denesen agzn boş durmams olur seni oyalar

Of vinçle pencereden çıkqracaklar beni görünen o

Bazen oluyor umutsuzluk olmuyor diye ama en basiti herşeyden yiyip hatta çikolata bile ama düzeyli yani 1 paket çikolata değilde 1 kiti sadece :)
Insan nekadar kendine yasak koyarsa okadar yasak cazip geliyor :)

Ben bugun sabah yağsız krep yaptım 2 tane yedim
Yarım kibrit kutusu peynir 5 zeytin
2 kaşık doğal dut pekmezi
Aksam çok az zeytin yaginda soganla kavrulmuş ıspanak
Yanında Yoğurtlu yeşil Elma salatası
2litre su ve yatağa girene kadar 3 olur inş. :)

Sporda şart 80 dakika boyunca eliptik bisikletle spor yaptım kademeli hız tekniğiyle :)

bugün ki menü

sabah :
200 kcal içecek

ara :
2 etsiz çiğköfte

öğlen :
2 dilim light kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım fincan az şekerli neskafe

ara : yok

akşam :
1 porsiyon şehriye çorbası
yarım porsiyon yoğurtlu mantı

ara :
1 mandalin

su 2.5 lt
spor yok

kızlar benim telefondan foruma girildiğinde sürekli bir yavaşlama ve donma oluyor.Sinir oluyorum yaa
sizlerde de öyle mi ?

gece uyanıp bacak ağrılarından sızlanmaları bizde yaşıyoruz ara sıra. herhalde boyları uzuyor :)

ara öğünler yok mu ?
öğlen öğünüde yok ?
ben bu kadar yesem ölürdüm herhalde...

Ya kızlar ben bu aralar nefsime hakim olamıyorum kendime kızıyorum ve soluğu yine dolapta alıyorum. Yediklerimde ne tat oluyor ne zevk veriyor ama ben çok kötüyüm yaa

canım en güzeli yüksek kalorili şeyleri eve almamak.
ayrıca çok güzel tok tutan besinlerden yana yap kaçamaklarını.
Mesela haşlanmış yumurta,brokoli ve karnıbahar müthiş tok tutuyor.
Karnını doymuş hissedince ataklar azalıyor

İyi ne güzel sporu yapmışsın benim bugünlerde hiç spor yapasım yok yaa.Karabuğdayıda yedim faydası olacaksa yenebilir ama olmayacaksa at çöpe gitsin :)

benimde hiiç spor yapasım yok ((

tavuklu pilav hayali süpermiş :)))
hadi bakalım,sonucu merakla bekliyorum.

Aynen canm valla bende iyi kilo verdiriyo diye yedim yoksa hic yenilesi değil

tam denemeye karar vermişken tadından dolayı vazgeçme aşamasındayı :))

kalori az evet ama cidden doydun mu ?
ben şuan aç olduğum için bütün menüler gözüme az görünüyor :)))

şuan kan şekerim düştü,fena bir açlık hissi ,hafif bulantı,tuhaf bir hissiyat içerisindeyim...
1 bardak süt içip uyusam geçer herhalde..

ara öğünler yok mu ?
öğlen öğünüde yok ?
ben bu kadar yesem ölürdüm herhalde...
Bugün geç yattım 6 gibi oyüzden zaten öğlen kalktım canım bugün öyle oldu
Ben zaten fazla yemek yiyemem eskiden beri bana kilo Yapan abur cubur onu kessem veriyorum. Ama işte zor oluyor.
Yağlı yemek yapmam genelde haşlanmış tavuk sebze az soslu makarna salata öyle besleniyorum. Yalnız gün içinde abur cubur çok yiyodum evde durunca insan sıkıntı dan yiyor. 1 kutu nutellayi sırf zevk uğruna yedigimi biliyorum ; (
Bakalim kestim şimdi onları normal beslenmeye çalışıyorum doydum bide yumurta vardı yazmayı unutmuşum.
Biraz öncede yarım nar yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…