- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
ben onun tüm bölümlerini izlkedim çok güzel...Trt1 de Avrupa diye dizi var izledinizmi bilmiyorum bir laf var aklınla git aklınla dön diye çok hoşuma gidiyor
kolay gelsin...allah zihim açıklığı versin canımBu saat oldu ders çalşıyorumhemde biyoistatistik
kan değerleri önemli bence aslında bende bunun için doktora gitmek istiyorum ama üşeniyorum...Kızlar bu arada diyete başlama tarihime baktımda 29 ekimde başlamışım yaklaşık 2 ay olacak ve yalnızca 2.5 kilo vermişimverilen bir kiloda ilk hafta gitmişti yani yaklaşık 1.5 ayda verdiğim kilo 1.5 hatta o kadar bile değil
çok yavaş değilmi ?
benimde bu yüzden motivasyonum bozuldu sakın ayrılma buralardan ve yine dikkat etNerede hata yapıyorum kızlar.Ne yapmam gerekiyor.
Suyu yazın içtiğim kadar içiyorum ekmek yok denecek kadar az yiyorum çok sevdiğim makarna pilavı bile 3 4 kaşıkla sınırlandırıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalşıyorum kaçamaklarımda oluyor ama örn. eskiden beş dilimse şimdi 1 max 2dilim.Akşam eşimi beklerdim 8 e kadar yemek için şimdi 6 en geç 7 de yiyorum.Eşimle sefasını sürerek yediğimiz akşam meyvesini kestim...
Korkuyorum...Ya veremezsem kiloları ya daha çok alırsam.Şuan çok kötüyüm kızlar
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksekImmmmm afiyet olsun canım çokk severim hamur kızartmasınıamaaaa cıssss tabiii
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksek
yaşamın kuralı bu canım takma kafanı sağlığından olursun başınız saolsun...Bugün üzerimde acayip bi mutsuzluk var vefat eden kişiyi görmedim tanimiyorum ama beni acayip sarsti
teşekkürler kaptan sana daMusmutlu bir pazar diliyorum kelebeklerim
bu değerler çok önemli aslında bende baktırıcam bir arakan değerlerine baktırmalısın bence.. şeker, insülin direnci, tiroit, b3, demir gibi değerler
Haşimato genelde kilo vermeye engel oluyor. ilacını kullanıp tahlillerini zamanında yaptırıyorsan engeli ortadan kaldırmış olursun. insülin direnci. açlık tokluk şekeri bunlara da baktırman iyi olurkusura bakmayaın reglin azizliğine uğradım maalesef
Grubun yüzkarası oldum
Haşimato tiroidi var canım bende 100 mglık kullanıyorum şuan .Ama insülin direncini bende merak ediyorum20 gün sonra kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim onlarada bakılsın diye
Haşimato genelde kilo vermeye engel oluyor. ilacını kullanıp tahlillerini zamanında yaptırıyorsan engeli ortadan kaldırmış olursun. insülin direnci. açlık tokluk şekeri bunlara da baktırman iyi olur
Öyle canim hepimiz doğup buyuyup ve bi gün toprakbolucaz ama insan yinede uzuluyorben onun tüm bölümlerini izlkedim çok güzel...
kolay gelsin...allah zihim açıklığı versin canım
kan değerleri önemli bence aslında bende bunun için doktora gitmek istiyorum ama üşeniyorum...
benimde bu yüzden motivasyonum bozuldu sakın ayrılma buralardan ve yine dikkat et
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksek
yaşamın kuralı bu canım takma kafanı sağlığından olursun başınız saolsun...
teşekkürler kaptan sana da
bu değerler çok önemli aslında bende baktırıcam bir ara
Canim sıkinti yapma hepimiz duraksama zamani yasiyoruz hem bide kilomuz ideal kilomuza yaklasinca da vermek zorlasiyorevet kilo vermenin bu kadar zorlaşacağını bilmiyordum : (
Canim sıkinti yapma hepimiz duraksama zamani yasiyoruz hem bide kilomuz ideal kilomuza yaklasinca da vermek zorlasiyor
Dün kötü geçti ama çok yürüdüm akşamda 30dk lesli yaptııııııımmmmVuuuuvvv yaşasınnn geldiğimden beri birinciliği kimseye kaptırmıyorummm
Haticeeeee naslsn canmmmmmm
Dün kötü geçti ama çok yürüdüm akşamda 30dk lesli yaptııııııımmmm
Bekliyorum haberlerini tatlmmmm
şimdi bile yapmayı düşündüm tadını meraktan vazgeçtim bakalım yarın başlayacağım
pilav gibi yapmayı düşünüyorum canım az kavurup su ekleyip suyunu çekene kadar pişirmeyi.
Pişirmeden önce yıkanıyormu pirinç gibi ?
geldin bileBen de aranıza katılmak istiyorum, gelebilir miyim?
Ben de aranıza katılmak istiyorum, gelebilir miyim?
Hoşgeldin cnmBen de aranıza katılmak istiyorum, gelebilir miyim?
Kızlar bu arada diyete başlama tarihime baktımda 29 ekimde başlamışım yaklaşık 2 ay olacak ve yalnızca 2.5 kilo vermişimverilen bir kiloda ilk hafta gitmişti yani yaklaşık 1.5 ayda verdiğim kilo 1.5 hatta o kadar bile değil
çok yavaş değilmi ?
Nerede hata yapıyorum kızlar.Ne yapmam gerekiyor.
Suyu yazın içtiğim kadar içiyorum ekmek yok denecek kadar az yiyorum çok sevdiğim makarna pilavı bile 3 4 kaşıkla sınırlandırıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalşıyorum kaçamaklarımda oluyor ama örn. eskiden beş dilimse şimdi 1 max 2dilim.Akşam eşimi beklerdim 8 e kadar yemek için şimdi 6 en geç 7 de yiyorum.Eşimle sefasını sürerek yediğimiz akşam meyvesini kestim...
Korkuyorum...Ya veremezsem kiloları ya daha çok alırsam.Şuan çok kötüyüm kızlar
Biraz sonra eşim gelecek(bugün çalışıyor) hem çocuğu istediği büyük parka götüreceğiz hem de karabuğday arayacağız market market
392.ETAP DERECELERİ
1.sln71 % 2.27
2.yst38_ %1,03
3.ceco34% 0,96
4.benben %0,29
5.turuncu %0,27
6.moni %0,20
7.adayaren38 %0,14
melekkız_ %-0,47
Vuuuuvvv yaşasınnn geldiğimden beri birinciliği kimseye kaptırmıyorummm
Haticeeeee naslsn canmmmmmm
tanıtımımı yaparken ismimi yazmamışım adım EMİNE...
VE İŞYERİMDE BELALI BİR İŞİM VAR BU ARALAR ONU ATLATANA KADAR NE YEDİM NE İÇTİM BİLEMİYORUM.
İŞLERİMİN DÜZENE GİRMESİ ANCAK NİSAN SONUNDA ÇOK SIKILIYORUM ARTIK...
BİR HAFTA SONU AFYONA HAMALARA GİDİCEM SIKINTIDAN ÖLDÜM ARTIK DEĞİŞİKLİK OLUR.EVE GELDİĞİM DE NE İŞ NE YEMEK HİÇ BİR ŞEYLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM.
BU MUHASEBECİLİK ÇOOOKKK ZOR BİR MESLEKKKK
İYİ PAZARLAR BEBEKLER AKŞAM KOCAM BİZİ ET MANGALA GÖTÜRECEK ARTIK ARADA Bİ ŞEY YEMEM
kahvaltı :
yarım domates+yarım salatalık+1 yemek kaşığı pekmek +1 çay+3 dilim ekmekALLAH CEZAMI VERECEK
karabuğdaya kavuştummm
Ben de aranıza katılmak istiyorum, gelebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?