Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Trt1 de Avrupa diye dizi var izledinizmi bilmiyorum bir laf var aklınla git aklınla dön diye çok hoşuma gidiyor
ben onun tüm bölümlerini izlkedim çok güzel...
Bu saat oldu ders çalşıyorum hemde biyoistatistik
kolay gelsin...allah zihim açıklığı versin canım
kan değerleri önemli bence aslında bende bunun için doktora gitmek istiyorum ama üşeniyorum...

benimde bu yüzden motivasyonum bozuldu sakın ayrılma buralardan ve yine dikkat et
Immmmm afiyet olsun canım çokk severim hamur kızartmasını amaaaa cıssss tabiii
hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksek

hamur kızartması iyide ondan sonra hiçbirşey yememek lazım herhalde çünkü kalorisi yüksek
Bugün üzerimde acayip bi mutsuzluk var vefat eden kişiyi görmedim tanimiyorum ama beni acayip sarsti
yaşamın kuralı bu canım takma kafanı sağlığından olursun başınız saolsun...

Musmutlu bir pazar diliyorum kelebeklerim
teşekkürler kaptan sana da
kan değerlerine baktırmalısın bence.. şeker, insülin direnci, tiroit, b3, demir gibi değerler
bu değerler çok önemli aslında bende baktırıcam bir ara

Haşimato genelde kilo vermeye engel oluyor. ilacını kullanıp tahlillerini zamanında yaptırıyorsan engeli ortadan kaldırmış olursun. insülin direnci. açlık tokluk şekeri bunlara da baktırman iyi olur

tanıtımımı yaparken ismimi yazmamışım adım EMİNE...

VE İŞYERİMDE BELALI BİR İŞİM VAR BU ARALAR ONU ATLATANA KADAR NE YEDİM NE İÇTİM BİLEMİYORUM.
İŞLERİMİN DÜZENE GİRMESİ ANCAK NİSAN SONUNDA ÇOK SIKILIYORUM ARTIK...

BİR HAFTA SONU AFYONA HAMALARA GİDİCEM SIKINTIDAN ÖLDÜM ARTIK DEĞİŞİKLİK OLUR.EVE GELDİĞİM DE NE İŞ NE YEMEK HİÇ BİR ŞEYLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM.

BU MUHASEBECİLİK ÇOOOKKK ZOR BİR MESLEKKKK

İYİ PAZARLAR BEBEKLER AKŞAM KOCAM BİZİ ET MANGALA GÖTÜRECEK ARTIK ARADA Bİ ŞEY YEMEM

kahvaltı :

yarım domates+yarım salatalık+1 yemek kaşığı pekmek +1 çay+3 dilim ekmekALLAH CEZAMI VERECEK

Öyle canim hepimiz doğup buyuyup ve bi gün toprakbolucaz ama insan yinede uzuluyor

BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
2 dilim ekmekle peynirli tost
3 zeytin
şekersiz çay

ÖĞLE
4 kaşık patates kavurması
2 bardak ayran

AKŞAM
Daha yemedim meyve yiyeceğim
Yarım pakette form bisküvi

su 2 litre

Ben yıkadm kavurmadan tencereye koyup haşlar gibi pişirdim canm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün yine çok yoğun bir gün geçirdim yorgunluktan ölüyorum ama yinede bir bakayım dedim
Kahvaltıdan sonra eşimle kendimizi Yapı Marketine attık ( kızlar evde kaldı )
Şu benim Kolyeler için eşim tezgah yapmaya başlamıştı onun için eksik bir kaç şey ve kumaş almaya gittik
Birlikte baha geç saatte kadar eşimin arkdaşının dükkanında o tezgahı bitirmek için uğraştık hatta sonradan arkadaşın eşide gelince hadi yemeğe gidelim dediler ve evden çocuklarıda aldıktan sonra birlikte dışarı çıktık ve ancak eve geldim

Bu arada tezgah çok güzel oldu hatta yarın nasipse götürüp yerleştireceğiz ve kolyeleri üzerine dizdikten sonra resmini çekip sizlerede göstereceğim

İnşallah hepsi iyi para getirirde belki işi büyütme şansım olur olmadı satışını üstlenen arkadaşa haftasonları yardıma gideriz diyor eşim bakalım kısmet

Canım üzme tatlı canını mutlaka bir sebebi vardır
Önce ilk fırsatta bir tahlillerini yaptır belki vitamin eksikliği yada ne bileyim hormonel birşey vardır da ilaçla düzelir
Bu arada ara öğün yapıyormusun hani belki o kilo vermeni engelliyordur diye düşündüm bir an

Biraz sonra eşim gelecek(bugün çalışıyor) hem çocuğu istediği büyük parka götüreceğiz hem de karabuğday arayacağız market market

Valla iyi aklıma getirdin bugün büyük markete gitmedik ama olmadı eşime söylerim büyük migrosa bir baksın işten gelirken Yarın öğlende Anneme gideceğime söz verdiğim için kıvırma şansım yok hem kızkardeşimde gelecekmiş ve benden bir iki fanus falan istemişti onları götüreceğim olmadı eşime işden sonra az yağ yakar REALe götürtürüm kendimi orada kesin vardır

392.ETAP DERECELERİ

1.sln71 % 2.27
2.yst38_ %1,03
3.ceco34% 0,96

4.benben %0,29
5.turuncu %0,27
6.moni %0,20
7.adayaren38 %0,14

melekkız_ %-0,47

Ellerine sağlık canım inşallah hep daha iyi sonuçlar alırız

Vuuuuvvv yaşasınnn geldiğimden beri birinciliği kimseye kaptırmıyorummm
Haticeeeee naslsn canmmmmmm

Heee valla maşallahın var
Aman takımca hepimiz kilo verelimde birincilik önemli değil ( kendini kandırmaya çalışan ceco )
Bende istiyorum Fıstığııııı , bincem üstüne vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı

Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor bir işin var Neyse bugün bol bol yürümeye çalışırsında o 3 dilim ekmek gider inşallah

karabuğdaya kavuştummm

Kızzzzzzzz tadına baktınmı nasıl birşey merak ettim bende

Ben de aranıza katılmak istiyorum, gelebilir miyim?

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Güzeller selam bugün de dışarıda idim bol bol gezdik menum
Sabah. 1.5 dilim kızarmış ekmwk peynir zeytin domates salatalık 1 haşlanmış yumurta
Oglen. Iskender salata az ekmekli ama
Aksam. Ev yapimi iki küçük poğaça 1 küçük kare bitter çikolata
Bana h.sonlari yaramıyor kizlar bem şu yei gruba bi bakayım durdurabilen olacak mi beni
3 km bantta yürüdüm dün de yürümüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…