Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslında hep yedigim kadar canm ama aksam yediğim sebzeninkalorisi çok az olduğu için öyle gibi gözüktü bide ara öğünleri zorla yedim iştahm yoktu bugün canm istemedi tarçın ek canm sütüne iyi olur

benimde hiiç spor yapasım yok ((

tavuklu pilav hayali süpermiş :)))
hadi bakalım,sonucu merakla bekliyorum.

tam denemeye karar vermişken tadından dolayı vazgeçme aşamasındayı :))

Tadı çok çok kötü değil ama işte biraz önyargılıydım araştırdığım kadarıyla tadı için.Hatta akşam yerken biraz afedersiniz istiğfar edecek gibi oldum sonra kendimi toparladım.Yalnız çok çok tok tutuyor.Bu arada eşimde oğlumda yoğurtlu halini beğenerek yediler :) yarın tartıya göre karar vericem devam edip etmeyeceğimi eğer iyi sonuç alırsam haftada iki gün yaparım inşallah

gece uyanıp bacak ağrılarından sızlanmaları bizde yaşıyoruz ara sıra. herhalde boyları uzuyor :)

Bilmiyorum artık boy uzamasımı başka bişeymi doktoruna hiç sormadım bu konuyu
Ama gündüz uyumadığı günler daha yorgun uyuyup yorgunluğunu atamadığı için oluyor diyede düşünüyorum inşallah boy uzamasındandır

Merakla bekliyorum sonucu çağlacmm

Benim kızda da oluyo bacak ağrısı bazen geceleri bende de var küçüklükten beri ara ara hep ağrr doktora götürdk bişey yok dediler inşallah kalıcı olmaz yavrumunki benimki gibi

bugünkü menüm
sabah
2 yk yulaftan yaptıgım krep
1 tam yumurta ve 2 yumurta beyazından yaptığım omlet
1 dilim peynir
2 adet hindi füme
domates
ara
yağsız süt ile yaptığım nescafe
akşam
fırında yağsız tavuk
domates
2 adet salatalık turşusu

Benim kızda da oluyo bacak ağrısı bazen geceleri bende de var küçüklükten beri ara ara hep ağrr doktora götürdk bişey yok dediler inşallah kalıcı olmaz yavrumunki benimki gibi
çocuklar büyürken kemikleri de büyüdüğü için bacaklar hhep ağrır. çok normal bu. korkmayın :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün sabah tam buraya uğrayacakken elektrikler kesildi ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken çok uzun süre elektrikler yoktu hatta ufak cimcime bir bozuldu tabletinde cizgi film izleyemiyor diye hatta protesto etmek için bende yemek yemem o zaman dedi

Baktık hala gelecek gibi değil bizde giyinip biraz daha erken gittik Anneme
Akşama doğru eve döndüğümüzde Elektrikler gelmişti ama tabi hemen kendimi mutfağa atmak zorundaydım

Büyük kızım çok istedi diye aylar sonra Patates salatası yaptım ızgara tavuğun yanına hay yapmaz olaydım artık bünye unuttuğundanmı nedir bilmiyorum ama midem felaket bulandı onu yedikten sonra hatta resmen kustum okadar kötü oldum bir daha tövbe ağzıma sürmem ne patatesi nede patates salatasını

Hatta nasıl kötü olduysam koltuğa bir uzandım uyumuşum eşim 11 gibi uyandırıp hadi geç bari yatağında rahat uyu dedi hatta sağ olsun ben uyuyunca gitmiş mutfağı toparlayıp temizlemiş

SAbah uyandığımdan beride hala bir tuhaf midem o yüzden bugün sebze ağırlıklı beslenip midemi rahatlatmaya çabalıyacağım şimdi önce şekersiz keyifkahvemi içiceğim sonrada hemen kahvaltımı ederim

günaydın kızlar
okula yeni geldim ve bugün yol iyiydi yani en azından kar yağmıyordu ama buzdu her taraf bende arabayı sürmeye korktum diğer erkek hocaya verdim sürmesi için.ama dün çok kötüydü yolda kaldık geri döndük mecburen bir sürü kaza gördük yolduk.
bende dün okula gitmememden istifade ederek prof a gittim.derdimi anlattım kilo veremediğimi falan bir sürü test yaptı çok ilginç sadece kolestrol ve insülin direnci çıktı.onun için de matofin isimli bir ilaç verdi.sadece diyet yapmakla olmaz hareket şart dedi.guatr a baktı küçük bi tane nodül var dedi 2 ay sonraya da kontrol yazdı.ne bileyim demekki insülin ve kolestrol dışında bişey çıkmaması şaşırttı beni kilo veremememin nedeni insülinmiş.bir de şimdiye kadar kullandığın psikiyatrik ialçlar.hadi hayırlısı bakalım.

Hayırlısı canm inşallah hapını kullannca her şey yoluna girer fazla bişey çıkmadğna sevindim

O zamn şekersiz kahvelerimizi tokuşturalm banucum bende şekersiz kahveyle güne başlaıyorum enerji veriyo valla insana sabah sabah ben şekersiz az sütlü neskafe içiyorum canm sen türk kahvesi mi içiyosun bide bende de aynısı oluyo ne zaman canım biraz ağır bişey çekse yesem midem alt üst oluyo biz alışmşz hafif yemeye miderimiz kaldrmıyo aslnda keşke hiç kaldasa da yiyemesek agr yiyecekleri

canım bana da doktor matofin 500lük verdi.
ilk hafta akşamları 1 tane,sonraki hafta sabah akşam 1er tane dedi.
şimdilik bi etkisini göremedim ben..bakalım belki 2 tane içmeye başlayınca daha faydalı olur.

Selam kızlar geldim ama bugün çok güzel geçmedi. Bu pazar oğlumun doğum günü var ikramlık öneriniz varmı

Canım Bisküviden kakao topları yapıyordum ben çok çok eskiden hatta geçen gün kara kaplı tarif kitabimi elime alınca deng gelmiştimde öylelikle aklıma o geldi
Hem çocukların seveceği birşey hemde görüntü olarakda güzel üzerine birer kürdan da saplayınca büyüklere güzel bir görsellik olur

Salata gibi birşey düşünürsende şunu gördüm bak nette hatta eğer patates dün bana dokunmasaydı bende yapmak isterdim ama uzun bir süre görmek bile istemiyorum

Tartifi buradan alabilirsin
http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-canaginda-salata-ve-patatesli-civcivler/

Bunun üzerine sırf domates ve biberde yapabilirsin artık hangi malzemeyi istersen kesme derdi yok, görüntü güzel, poğça gibi yumuşak hamuru üstelik çocuklarında beğeneceği birşey

Tarifi burada
http://www.nefisyemektarifleri.com/pizza-pogaca-yapilisi/

Tuzlu olarakda bunu yapabilirsin

tarifide burada bulabilirsin
http://www.tuzlukurabiye.gen.tr/

Bence bir tatlı, bir tuzlu ve bir salata yeterli olur sonuçta pastada olur büyük ihtimalle

Şimdiden kuzunun doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yaşlar nasip etsin...Aminnnn

Of vinçle pencereden çıkqracaklar beni görünen o

detttt tövbe de kız bizim kilomuz fazla üstelik az azda olsa gidiyor işte arada belki yeri gelicek 1 ay sabit kalacağız ( kilo almaktan çok daha iyidir ) ama ben inanıyorum gidecek o kilolarrrrrrrrrr

Bak bu sabah tartıldım yine fazla çıktı tartı cumaya nazaran ama kesinlikle canımı sıkmıyorum çünkü çok yoğun bir haftasonu geçirdim, üstelik dün gecede fena olduğum için o artıların ben ödem olduğuna inanıyorum ve cumaya kadar yine elimden geleni yapıp eksi göreceğime eminim

Yaa ayarlayamıyorum. Pazar kardeşim müsait değil cumartesi görümcem yok. Pazartesi eşim çalışıyor off.

Olmadı salı yapın be güzelim ille gününde yapılacak diye birşey yok hem sende sıkışmamış olursun

Evet canım benimki Türk kahvesi Valla şimdi iyi alıştım kahve içince kendimi daha iyi hissediyorum
Valla dünki halimden sonra kesinlikle çok uzun süre patates görmek bile istemiyorum ki eskiden anam ne severdim hatta seneler evvel ne zaman perhize niyetlensem anında patates haşlardım sonradan bir doktor Patatele perhizmi olur ne yersen osun Patates yersen Patates gibi olursun demişti de ben o zaman yapmıştım adamın dediklerine ama gerçekten doğruymuş Patates gibi oldum ama inşallah Patatesi dilimleyip parmak patatese dönerim

Bu arada günaydıııııınnn

Sanada günaydın canımmmmmmmmm

canım bana da doktor matofin 500lük verdi.
ilk hafta akşamları 1 tane,sonraki hafta sabah akşam 1er tane dedi.
şimdilik bi etkisini göremedim ben..bakalım belki 2 tane içmeye başlayınca daha faydalı olur.
bana 2 tane verdi canım inşallah faydası olur sen ne zamandır kullanıyorsun bu hapı

Kız banu naptn sabah sabah canım ćekti vallahi şaka şaka napıyoruuuzzz biz onlardan yimiyoruruuuuuzzzz

İlaçlarını alınca kilo vermeye başlarsın canım merek etme zaten dikkat ediyorsun biraz da yürüyüş eklesen süper olacak..
Bak ben haftada 4 gün 3 km yürüyüş yapıyorum bantta..yediklerime dikkat ediyorum (haftada bir iki kaçamak illaki oluyor) yine de gram gram gidiyor anlamıyorum bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…