Biraz tarçın koy içine o iyi gelir :)şuan kan şekerim düştü,fena bir açlık hissi ,hafif bulantı,tuhaf bir hissiyat içerisindeyim...
1 bardak süt içip uyusam geçer herhalde..
benimde hiiç spor yapasım yok((
tavuklu pilav hayali süpermiş :)))
hadi bakalım,sonucu merakla bekliyorum.
tam denemeye karar vermişken tadından dolayı vazgeçme aşamasındayı :))
kalori az evet ama cidden doydun mu ?
ben şuan aç olduğum için bütün menüler gözüme az görünüyor :)))
benimde hiiç spor yapasım yok((
tavuklu pilav hayali süpermiş :)))
hadi bakalım,sonucu merakla bekliyorum.
tam denemeye karar vermişken tadından dolayı vazgeçme aşamasındayı :))
gece uyanıp bacak ağrılarından sızlanmaları bizde yaşıyoruz ara sıra. herhalde boyları uzuyor :)
Tadı çok çok kötü değil ama işte biraz önyargılıydım araştırdığım kadarıyla tadı için.Hatta akşam yerken biraz afedersiniz istiğfar edecek gibi oldum sonra kendimi toparladım.Yalnız çok çok tok tutuyor.Bu arada eşimde oğlumda yoğurtlu halini beğenerek yediler :) yarın tartıya göre karar vericem devam edip etmeyeceğimi eğer iyi sonuç alırsam haftada iki gün yaparım inşallah
Bilmiyorum artık boy uzamasımı başka bişeymi doktoruna hiç sormadım bu konuyu
Ama gündüz uyumadığı günler daha yorgun uyuyup yorgunluğunu atamadığı için oluyor diyede düşünüyorum inşallah boy uzamasındandır
çocuklar büyürken kemikleri de büyüdüğü için bacaklar hhep ağrır. çok normal bu. korkmayın :)Benim kızda da oluyo bacak ağrısı bazen geceleri bende de var küçüklükten beri ara ara hep ağrr doktora götürdk bişey yok dediler inşallah kalıcı olmaz yavrumunki benimki gibi
günaydın kızlar
okula yeni geldim ve bugün yol iyiydi yani en azından kar yağmıyordu ama buzdu her taraf bende arabayı sürmeye korktum diğer erkek hocaya verdim sürmesi için.ama dün çok kötüydü yolda kaldık geri döndük mecburen bir sürü kaza gördük yolduk.
bende dün okula gitmememden istifade ederek prof a gittim.derdimi anlattım kilo veremediğimi falan bir sürü test yaptı çok ilginç sadece kolestrol ve insülin direnci çıktı.onun için de matofin isimli bir ilaç verdi.sadece diyet yapmakla olmaz hareket şart dedi.guatr a baktı küçük bi tane nodül var dedi 2 ay sonraya da kontrol yazdı.ne bileyim demekki insülin ve kolestrol dışında bişey çıkmaması şaşırttı beni kilo veremememin nedeni insülinmiş.bir de şimdiye kadar kullandığın psikiyatrik ialçlar.hadi hayırlısı bakalım.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün sabah tam buraya uğrayacakken elektrikler kesildiha şimdi gelir ha şimdi gelir derken çok uzun süre elektrikler yoktu hatta ufak cimcime bir bozuldu tabletinde cizgi film izleyemiyor diye hatta protesto etmek için bende yemek yemem o zaman dedi
Baktık hala gelecek gibi değil bizde giyinip biraz daha erken gittik Anneme
Akşama doğru eve döndüğümüzde Elektrikler gelmişti ama tabi hemen kendimi mutfağa atmak zorundaydım
Büyük kızım çok istedi diye aylar sonra Patates salatası yaptım ızgara tavuğun yanınahay yapmaz olaydım artık bünye unuttuğundanmı nedir bilmiyorum ama midem felaket bulandı onu yedikten sonra hatta resmen kustum okadar kötü oldum bir daha tövbe ağzıma sürmem ne patatesi nede patates salatasını
Hatta nasıl kötü olduysam koltuğa bir uzandım uyumuşum eşim 11 gibi uyandırıp hadi geç bari yatağında rahat uyu dedi hatta sağ olsun ben uyuyunca gitmiş mutfağı toparlayıp temizlemiş
SAbah uyandığımdan beride hala bir tuhaf midem o yüzden bugün sebze ağırlıklı beslenip midemi rahatlatmaya çabalıyacağımşimdi önce şekersiz keyifkahvemi içiceğim sonrada hemen kahvaltımı ederim
günaydın kızlar
okula yeni geldim ve bugün yol iyiydi yani en azından kar yağmıyordu ama buzdu her taraf bende arabayı sürmeye korktum diğer erkek hocaya verdim sürmesi için.ama dün çok kötüydü yolda kaldık geri döndük mecburen bir sürü kaza gördük yolduk.
bende dün okula gitmememden istifade ederek prof a gittim.derdimi anlattım kilo veremediğimi falan bir sürü test yaptı çok ilginç sadece kolestrol ve insülin direnci çıktı.onun için de matofin isimli bir ilaç verdi.sadece diyet yapmakla olmaz hareket şart dedi.guatr a baktı küçük bi tane nodül var dedi 2 ay sonraya da kontrol yazdı.ne bileyim demekki insülin ve kolestrol dışında bişey çıkmaması şaşırttı beni kilo veremememin nedeni insülinmiş.bir de şimdiye kadar kullandığın psikiyatrik ialçlar.hadi hayırlısı bakalım.
Selam kızlar geldim ama bugün çok güzel geçmedi. Bu pazar oğlumun doğum günü var ikramlık öneriniz varmı
Of vinçle pencereden çıkqracaklar beni görünen o
Yaa ayarlayamıyorum. Pazar kardeşim müsait değil cumartesi görümcem yok. Pazartesi eşim çalışıyor off.
O zamn şekersiz kahvelerimizi tokuşturalm banucumbende şekersiz kahveyle güne başlaıyorum enerji veriyo valla insana sabah sabah ben şekersiz az sütlü neskafe içiyorum canm sen türk kahvesi mi içiyosun bide bende de aynısı oluyo ne zaman canım biraz ağır bişey çekse yesem midem alt üst oluyo biz alışmşz hafif yemeye miderimiz kaldrmıyo aslnda keşke hiç kaldasa da yiyemesek agr yiyecekleri
Bu arada günaydıııııınnn
bana 2 tane verdi canım inşallah faydası olur sen ne zamandır kullanıyorsun bu hapıcanım bana da doktor matofin 500lük verdi.
ilk hafta akşamları 1 tane,sonraki hafta sabah akşam 1er tane dedi.
şimdilik bi etkisini göremedim ben..bakalım belki 2 tane içmeye başlayınca daha faydalı olur.
Canım Bisküviden kakao topları yapıyordum ben çok çok eskiden hatta geçen gün kara kaplı tarif kitabimi elime alınca deng gelmiştimde öylelikle aklıma o geldi
Hem çocukların seveceği birşey hemde görüntü olarakda güzel üzerine birer kürdan da saplayınca büyüklere güzel bir görsellik olur
Salata gibi birşey düşünürsende şunu gördüm bak nette hatta eğer patates dün bana dokunmasaydı bende yapmak isterdim ama uzun bir süre görmek bile istemiyorum
Eki Görüntüle 1347140 Eki Görüntüle 1347141
Tartifi buradan alabilirsin
http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-canaginda-salata-ve-patatesli-civcivler/
Eki Görüntüle 1347144
Bunun üzerine sırf domates ve biberde yapabilirsin artık hangi malzemeyi istersenkesme derdi yok, görüntü güzel, poğça gibi yumuşak hamuru üstelik çocuklarında beğeneceği birşey
Tarifi burada
http://www.nefisyemektarifleri.com/pizza-pogaca-yapilisi/
Tuzlu olarakda bunu yapabilirsin
Eki Görüntüle 1347145
tarifide burada bulabilirsin
http://www.tuzlukurabiye.gen.tr/
Bence bir tatlı, bir tuzlu ve bir salata yeterli olur sonuçta pastada olur büyük ihtimalle
Şimdiden kuzunun doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yaşlar nasip etsin...Aminnnn
detttt tövbe de kız bizim kilomuz fazla üstelik az azda olsa gidiyor işte arada belki yeri gelicek 1 ay sabit kalacağız ( kilo almaktan çok daha iyidir ) ama ben inanıyorum gidecek o kilolarrrrrrrrrr
Bak bu sabah tartıldım yine fazla çıktı tartı cumaya nazaran ama kesinlikle canımı sıkmıyorum çünkü çok yoğun bir haftasonu geçirdim, üstelik dün gecede fena olduğum için o artıların ben ödem olduğuna inanıyorum ve cumaya kadar yine elimden geleni yapıp eksi göreceğime eminim
Olmadı salı yapın be güzelim ille gününde yapılacak diye birşey yok hem sende sıkışmamış olursun
Evet canım benimki Türk kahvesiValla şimdi iyi alıştım kahve içince kendimi daha iyi hissediyorum
Valla dünki halimden sonra kesinlikle çok uzun süre patates görmek bile istemiyorumki eskiden anam ne severdim hatta seneler evvel ne zaman perhize niyetlensem anında patates haşlardım sonradan bir doktor Patatele perhizmi olur ne yersen osun Patates yersen Patates gibi olursun demişti de ben o zaman yapmıştım adamın dediklerine ama gerçekten doğruymuş Patates gibi oldum ama inşallah Patatesi dilimleyip parmak patatese dönerim
Sanada günaydın canımmmmmmmmm
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?