Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugun bı bakayım a-101 e canım evet bende o yuzden ıstıyorum resmen vucudum ıctıgım suyu tutuyor suan cok sukur gorunen bı sısme yokta ılerleyen haftalarda emınım olur suan karnım bıle yok zaten

Çok sevindim canmmmm bencede değerrrr

tebrikler canım nasıl pişirdiğini anlatır mısın birde sadece gün boyun karabuğdaydan başka neler tükettin.

Tşk ediyorum kızlar
@adayaren38 canım diyet kahvaltımı yaptım yarım bardaktan bir tık fazla karabuğdayı yıkayıp az yağda kavurdum.Üzerine 2 katı kadar suyunu ekleyip pişirdim pilav gibi yani.Öğle 3 kaşık karabuğdayı 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim hepsini bitiremedim bile.Akşam da aynı şekilde.Bunların yanında bide çeyrek kalıp çikolata yedim.Akşamda eşimin ısrarıyla 6 tane kestane.Ve çok çok su içtim dün doyamadım nedense suya 3.5 su belki daha fazladır içtiğim çaylarla beraber
Valla denemeye kesinlikle değer.
askrhpozitif canım bulunduğun yerdeki marketlerde yoksa migrosun sanal marketi var oradan sipariş verebilirsin gerçi şehrinizde yoksa şehirlerarası sipariş oluyormu bilmiyorumda

Anammmmmmmmmmmmmm
Maşallah subhanallah ne güzel bir fark

Yok yok hemen eşimi arıyorum benim için öğle yemeğinde iki dakika migrosa gitsinde varsa bana Karabuğday alsın olmadı başka yerlerede bakarım ama o karabuğday apırsada köpürsede yenecek

Kızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz

Evet evet bencede
Takım halinde çarşamba perşembe yapalım kürü ki cumaya belki birinci bile oluruz

Bencedeeee kesin birinci oluruz hepimiz 1 er kilo versek süpper

Ama ben 700 gr fazlaym 2 gündür belki ödemdir dedim su iciyim dedim ictim ictim yoookkk bugün yine 700 gr artı

Canım rengi ben de beğenmedim çok koyu geldi daha açık tonlar daha iç açıcı olmaz mı?

HAYIR CANIM GAYET AZ 1100 den fazla değil

Anlamıyorum Gülşencim 1500 kaloriyi pek geçmiyorum ama yine de çok eksi göremiyorum spor da yapmama rağmen ama arkadaşlarım sürekli zayıflıyorsun diyorlar sanırım sıkılaşıyorum ama tartı da önemli tabi

Harika süper süper

Kızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz
Yapalım canım ben h.sonu carrefura baktım bulamadım sinir oldum

Dene ablacm valla ben iki kere denedim 1 kilodan fazla gidiyor bide hafifliyor insan özellikle regl dönemlerimde hep yapıcam
Regl dönemimdeyim abartı bir iştah oluştu ,bu sabah sağlıksız ne bulursam yedim ve şimdi insülinim tavan yaptı bayılcak gibiyim uyku bastı fena.biliyorum kendimi bu şekilde yediğimde çok kötü oluyorum bile bile yaptım.kansızlığım ileri derecede ,reglimde bu ay olmadığı kadar yoğun ve çok ,resmen kan kaybından ölücem.sanırım vücud kansızlıktan neye saldıracağını şaşırdı.zaten normaldede reglim yoğun ve çoktur vucudum kan üretemiyorki .
Zencefilli kürü koydum ocağa bari şişliğim gitsin of offfff

Karabuğday dan basediyorsunuz nedir diye bakındım bende biraz buyrun alıp bende deniym
Karabuğday İle Zayıflama
bende ıstıyorum ya bu karabugdayı ıcınde bı dunya vıtamınlerde var bebıs ıcınde cok faydalı bugun A-101 e bakıcam bakalım baska nerde satılır kı bu yaa bı an once ıstanbula gıtmem lazım
canım ben onu fıkır olarak attım da sanırım krem mebran yaptıırıcam yada mebran beyaz

bana 2 tane verdi canım inşallah faydası olur sen ne zamandır kullanıyorsun bu hapı

nasıl 2 tane ?
sabah akşam 2 tane mi kullanacaksın ?
ben cumartesi akşam başladım.Bu akşam 4.cü gün olacak.
1 haftanın sonunda sabah-akşam 1 tablet kullanacağım.

Karabuğday dan basediyorsunuz nedir diye bakındım bende biraz buyrun alıp bende deniym
Karabuğday İle Zayıflama

Bütün 17 sayfayı bir solukta okudum
TAdından çoğunluk şikayetci ama netice aldığınıda söylüyorlar
Valla zayıflamak için yemediğimiz halt kalmadı bunuda yaparız gibime geliyor
Acaba diyorum haftada 2 gün bunu yapsakta normal günlerde de Karataya devam etsek nasıl olur hani en azından vucutta şişlik varsada gitmiş olur Ne dersin

Çok çok geçmiş olsun
Valla havalardanmıdır bilmiyorum benimde bir iki aydır reglm ağır geçiyor hatta büyük ihtimal bir sonraki hafta bende regl olurum ( günü gününü tutmazki benim hiç )
Aslında bende sabahtan beri canım neler istiyor ama direniyorum Leptin çalışmaya başlayalı yarım saat oldu bari biraz daha devam etsinde öğlenlik birşeyler yerim hazır açıkmayada başlamamışken sapıtmamak için direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…