bugun bı bakayım a-101 e canım evet bende o yuzden ıstıyorum resmen vucudum ıctıgım suyu tutuyor suan cok sukur gorunen bı sısme yokta ılerleyen haftalarda emınım olur suan karnım bıle yok zatenHmm burdaki bimde şokta da yok ama a101 de var mdr ki belki orda olabilr ama bulamazsan da bulunca edin bemce hamilelikte insan çok su topluyor benim ayaklarm bile cok şiserdi son aylarda hep terlikle dolaşatm hiç bi ayakkabm gelmiyoduen azndan bi kac öğünde yersin suyu atar hemde cok faydali
Sen ne planlıyorsun canımKız banu naptn sabah sabah canım ćekti vallahişaka şaka napıyoruuuzzz biz onlardan yimiyoruruuuuuzzzz
Çok sevindim canmmmm bencede değerrrr
tebrikler canım nasıl pişirdiğini anlatır mısın birde sadece gün boyun karabuğdaydan başka neler tükettin.
wowwwwwwwsuper bı sonuc olmus canım bu karabugdayı en yakın zamanda ıstanbula gıdınce temin edicem hem ıcınde faydalı besınler var hemde hamılelıkte vucudun odem tutmaya en musaıt oldugu zaman sanırım cunku 2 gundur 2 ltre ustunde su ıcıyorm ve hep artıdayım kendım vermıs kadar sevındım tebrık ederımmm
Gülşen e yazıyorum sandım canımSen ne planlıyorsun canım
Günaydın kızlarrrr.Şoklardayımmmm
Dün karabuğday kürünü uygulamaya çalışmıştım yalnız sadece 4 kaşık yiyebilmiştim.
Cuma günü 64.7 olarak bildirimde bulunmuştum lakin 3 gündür 65.1 gösteriyordu tartı.
Bugün büyük bir heyecanla tartıldım
Sonuç 63.8
Dünkü tartıya göre 1.3 kilo
Sadece ödem olsa bile çok mutluyum inanın hertarafım incelmiş gibi hissediyorum giden şişliklerden dolayı...
Sonuç mu? Denemeye değer
Kızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz
Anammmmmmmmmmmmmm
Maşallah subhanallah ne güzel bir fark
Yok yok hemen eşimi arıyorum benim için öğle yemeğinde iki dakika migrosa gitsinde varsa bana Karabuğday alsınolmadı başka yerlerede bakarım ama o karabuğday apırsada köpürsede yenecek
Evet evet bencede
Takım halinde çarşamba perşembe yapalım kürü ki cumaya belki birinci bile oluruz
Ama ben 700 gr fazlaym 2 gündür belki ödemdir dedim su iciyim dedim ictim ictim yoookkk bugün yine 700 gr artı
Halledersinnnnnnnnnnnnnn
Ben eminim çok çok güzel bir sonuç elde edeceksin cumaya kadar
kızlarr ımdattt gecenlerde ıstanbula mutfak dolabı rengı falan secmek ıcın gıtmıstım neyse karar vermıstık ama esım baska bı yer bulmus tam ıstedıgımız gıbı yaparım dıyen bı yer ama sımdıde ıstedıgımız renk orda yok ben acık pudra beyaz dusunmustum mutfakta herseyım kırmızı beyaz esyalarımda grı guzel olacagını dusunuyordum ama burdakı pembe benım begendıgımden daha canlı o yuzden hos gelmedı gozume
esım krem ıle pudra yapalım dıyor ben bunu gozumde canlandıramadım
yada bı resım atmıs bole yapalım dıyor ama sımdı benım kafam burda karısıyor mutfagım 4 duvarınnıda kayınpederım bız evlenmeden once kahverengı krem kalebodorla kaplatmıs ve bızde tavanı ahsap yaptık o yuzden cok mu bogar kı dıye dusundum resmıde atayım bı yardım edın bana ya
Eki Görüntüle 1347239
HAYIR CANIM GAYET AZ 1100 den fazla değil
Günaydın kızlarrrr.Şoklardayımmmm
Dün karabuğday kürünü uygulamaya çalışmıştım yalnız sadece 4 kaşık yiyebilmiştim.
Cuma günü 64.7 olarak bildirimde bulunmuştum lakin 3 gündür 65.1 gösteriyordu tartı.
Bugün büyük bir heyecanla tartıldım
Sonuç 63.8
Dünkü tartıya göre 1.3 kilo
Sadece ödem olsa bile çok mutluyum inanın hertarafım incelmiş gibi hissediyorum giden şişliklerden dolayı...
Sonuç mu? Denemeye değer
Yapalım canım ben h.sonu carrefura baktım bulamadım sinir oldumKızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz
Karabuğday dan basediyorsunuz nedir diye bakındım bende biraz buyrun alıp bende deniym
Karabuğday İle Zayıflama
Regl dönemimdeyim abartı bir iştah oluştu ,bu sabah sağlıksız ne bulursam yedim ve şimdi insülinim tavan yaptı bayılcak gibiyim uyku bastı fena.biliyorum kendimi bu şekilde yediğimde çok kötü oluyorum bile bile yaptım.kansızlığım ileri derecede ,reglimde bu ay olmadığı kadar yoğun ve çok ,resmen kan kaybından ölücem.sanırım vücud kansızlıktan neye saldıracağını şaşırdı.zaten normaldede reglim yoğun ve çoktur vucudum kan üretemiyorki .Dene ablacm valla ben iki kere denedim 1 kilodan fazla gidiyorbide hafifliyor insan özellikle regl dönemlerimde hep yapıcam
Karabuğday dan basediyorsunuz nedir diye bakındım bende biraz buyrun alıp bende deniym
Karabuğday İle Zayıflama
canım ben onu fıkır olarak attım da sanırım krem mebran yaptıırıcam yada mebran beyazCanım rengi ben de beğenmedim çok koyu geldi daha açık tonlar daha iç açıcı olmaz mı?
Anlamıyorum Gülşencim 1500 kaloriyi pek geçmiyorum ama yine de çok eksi göremiyorum spor da yapmama rağmen ama arkadaşlarım sürekli zayıflıyorsun diyorlar sanırım sıkılaşıyorum ama tartı da önemli tabi
Harika süper süper
Yapalım canım ben h.sonu carrefura baktım bulamadım sinir oldum
bana 2 tane verdi canım inşallah faydası olur sen ne zamandır kullanıyorsun bu hapı
Karabuğday İle Zayıflama
Regl dönemimdeyim abartı bir iştah oluştu ,bu sabah sağlıksız ne bulursam yedim ve şimdi insülinim tavan yaptı bayılcak gibiyim uyku bastı fena.biliyorum kendimi bu şekilde yediğimde çok kötü oluyorum bile bile yaptım.kansızlığım ileri derecede ,reglimde bu ay olmadığı kadar yoğun ve çok ,resmen kan kaybından ölücem.sanırım vücud kansızlıktan neye saldıracağını şaşırdı.zaten normaldede reglim yoğun ve çoktur vucudum kan üretemiyorki .
Zencefilli kürü koydum ocağa bari şişliğim gitsin of offfff
Mervecim aktar yokmu orada,onlardada olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?