Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada herkese günaydın..akşam giremedim telefondan çok zor oluyor ve de ne zaman telefonu alsam elime küçük sıpa dibimde bitiyor...dünkü menümü yazayım fazla mı Allah aşkına..kaloriciler bir hesaplayın nolur..

Sabah: 1 haşlanmış çift sarılı yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim kepekli tb ekmeği.
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek kaşığı kuru fasülye, 1-2 lokma turşu
Ara: 1 küçük ev yapımı poğaça
Akşam: 2 yemek kaşığı az yağlı pirinçsiz kabak yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 yemek kaşığı haşlanmış tavuk, 3 yk semizotu cacığı

Bu arada 3 km banta yürüdüm 35 dakikaya denk geliyor..

bu arada kızlar pazar gununden sonra + 800 gramı bıle gormustum bugun cok sukur +300 gramdayım bu 300 gramıda tolere edebılsem super olucak
oynakbasi34 canım valla resımler gozumu gonlumu actı ne guzel seyler ıstanbula gıdeyım bı gun sırf pasta borek yapıcam valla ne zamandır bı gun olsada gıtsem dıye bakıyorum olmadı gorumcemlerı cagırırım

Kız banu naptn sabah sabah canım ćekti vallahi şaka şaka napıyoruuuzzz biz onlardan yimiyoruruuuuuzzzz

Aynen canım bizlere bakmalık çocuklara yimelik

Eskinden hiç üşenmeden neler yapardım şimdi kendime kızıyorum o zaman üşenseydim ne güzel bu kadar olmazdım belki neyse artık akılsın başın çeremesini göbişimle popişim çekecek ve eritmek için elimden geleni yapacağım

kızlarr ımdattt gecenlerde ıstanbula mutfak dolabı rengı falan secmek ıcın gıtmıstım neyse karar vermıstık ama esım baska bı yer bulmus tam ıstedıgımız gıbı yaparım dıyen bı yer ama sımdıde ıstedıgımız renk orda yok ben acık pudra beyaz dusunmustum mutfakta herseyım kırmızı beyaz esyalarımda grı guzel olacagını dusunuyordum ama burdakı pembe benım begendıgımden daha canlı o yuzden hos gelmedı gozume

esım krem ıle pudra yapalım dıyor ben bunu gozumde canlandıramadım

yada bı resım atmıs bole yapalım dıyor ama sımdı benım kafam burda karısıyor mutfagım 4 duvarınnıda kayınpederım bız evlenmeden once kahverengı krem kalebodorla kaplatmıs ve bızde tavanı ahsap yaptık o yuzden cok mu bogar kı dıye dusundum resmıde atayım bı yardım edın bana ya

HAYIR CANIM GAYET AZ 1100 den fazla değil

Valla sen anlatnca benim bile kafam karıştı assadaki model güzel ama biraz klasik mi ne

canım ben bu rengi hiç beğenmedim anlattığına göre bu renk senin mutfağını da boğar bak bence beyaz yaptır kenarları da açık kahve olsun hiç pudra ya girme derim

Valla sen anlatnca benim bile kafam karıştı assadaki model güzel ama biraz klasik mi ne
model bu degıl canımda renk olarak bu nasıl olur dıye ay bnım kafamda corba gıbı oldu sınavlara calısmam gerekırken ben bunlara kafa yoruyorum adam motor taktırdı yılbasına bıtsın dıye ugrasıyor ne acelemız varsa

Günaydın kızlarrrr.Şoklardayımmmm
Dün karabuğday kürünü uygulamaya çalışmıştım yalnız sadece 4 kaşık yiyebilmiştim.
Cuma günü 64.7 olarak bildirimde bulunmuştum lakin 3 gündür 65.1 gösteriyordu tartı.
Bugün büyük bir heyecanla tartıldım
Sonuç 63.8
Dünkü tartıya göre 1.3 kilo

Sadece ödem olsa bile çok mutluyum inanın hertarafım incelmiş gibi hissediyorum giden şişliklerden dolayı...
Sonuç mu? Denemeye değer

Çok sevindim canmmmm bencede değerrrr

tebrikler canım nasıl pişirdiğini anlatır mısın birde sadece gün boyun karabuğdaydan başka neler tükettin.

wowwwwwww super bı sonuc olmus canım bu karabugdayı en yakın zamanda ıstanbula gıdınce temin edicem hem ıcınde faydalı besınler var hemde hamılelıkte vucudun odem tutmaya en musaıt oldugu zaman sanırım cunku 2 gundur 2 ltre ustunde su ıcıyorm ve hep artıdayım kendım vermıs kadar sevındım tebrık ederımmm

onun 1 2 ton açık rengi canım.benim ablamların ki öyle çok hoş duruyo hem beyaz için açılıyo sakın pudra yaptırma derim her tarafı açık kahve dersen o da çok demode olur.yine de senin kararın tabi
ben pudrayı sırf beyaz olmasın dıye atabılecegım en acık renk oydu kartelada canm o yuzden onu secmıstım ama suan tamamen karıstım sanırım dedıgın gıbı sutlu kahve beyaz daha hos duracak gıbı

ben burda bulamam onu sanırım canm burda sadece şok bim ve a -101 var ordada yok sanırım

Hmm burdaki bimde şokta da yok ama a101 de var mdr ki belki orda olabilr ama bulamazsan da bulunca edin bemce hamilelikte insan çok su topluyor benim ayaklarm bile cok şiserdi son aylarda hep terlikle dolaşatm hiç bi ayakkabm gelmiyodu en azndan bi kac öğünde yersin suyu atar hemde cok faydali

Hayırlı Güzel bir gün diliyorm şekerlerim

Mervem canım evinizde kapılar yapıldımı?yapılmadıysa eğer mutfak dolaplarını kapılarınla bir model yaptırabilirsin.

Hayırlı Güzel bir gün diliyorm şekerlerim

Mervem canım evinizde kapılar yapıldımı?yapılmadıysa eğer mutfak dolaplarını kapılarınla bir model yaptırabilirsin.
yok yapılmadı ablam sadece celık kapımız takıldı sımdı dogalgaz petekler kombısı takılcak sonra kapılar ve mutfak dolapları
kapılarımız krem pvc kaplama olucak ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…