var ablam varmıdır kı oradaMervecim aktar yokmu orada,onlardada olabilir
Bütün 17 sayfayı bir solukta okudum
TAdından çoğunluk şikayetci ama netice aldığınıda söylüyorlar
Valla zayıflamak için yemediğimiz halt kalmadıbunuda yaparız gibime geliyor
Acaba diyorum haftada 2 gün bunu yapsakta normal günlerde de Karataya devam etsek nasıl olurhani en azından vucutta şişlik varsada gitmiş olur Ne dersin
Çok çok geçmiş olsun
Valla havalardanmıdır bilmiyorum benimde bir iki aydır reglm ağır geçiyorhatta büyük ihtimal bir sonraki hafta bende regl olurum ( günü gününü tutmazki benim hiç )
Aslında bende sabahtan beri canım neler istiyor ama direniyorumLeptin çalışmaya başlayalı yarım saat oldu bari biraz daha devam etsinde öğlenlik birşeyler yerim hazır açıkmayada başlamamışken sapıtmamak için direniyorum
Regl dönemimdeyim abartı bir iştah oluştu ,bu sabah sağlıksız ne bulursam yedim ve şimdi insülinim tavan yaptı bayılcak gibiyim uyku bastı fena.biliyorum kendimi bu şekilde yediğimde çok kötü oluyorum bile bile yaptım.kansızlığım ileri derecede ,reglimde bu ay olmadığı kadar yoğun ve çok ,resmen kan kaybından ölücem.sanırım vücud kansızlıktan neye saldıracağını şaşırdı.zaten normaldede reglim yoğun ve çoktur vucudum kan üretemiyorki .
Zencefilli kürü koydum ocağa bari şişliğim gitsin of offfff
bende ıstıyorum ya bu karabugdayı ıcınde bı dunya vıtamınlerde var bebıs ıcınde cok faydalı bugun A-101 e bakıcam bakalım baska nerde satılır kı bu yaa bı an once ıstanbula gıtmem lazım
canım ben onu fıkır olarak attım da sanırım krem mebran yaptıırıcam yada mebran beyaz
İlaçlarını alınca kilo vermeye başlarsın canım merek etme zaten dikkat ediyorsun biraz da yürüyüş eklesen süper olacak..
Bak ben haftada 4 gün 3 km yürüyüş yapıyorum bantta..yediklerime dikkat ediyorum (haftada bir iki kaçamak illaki oluyor) yine de gram gram gidiyor anlamıyorum bir türlü..
Aynen canım bizlere bakmalık çocuklara yimelik
Eskinden hiç üşenmeden neler yapardım şimdi kendime kızıyorum o zaman üşenseydim ne güzel bu kadar olmazdım belkineyse artık akılsın başın çeremesini göbişimle popişim çekecek ve eritmek için elimden geleni yapacağım
kızlarr ımdattt gecenlerde ıstanbula mutfak dolabı rengı falan secmek ıcın gıtmıstım neyse karar vermıstık ama esım baska bı yer bulmus tam ıstedıgımız gıbı yaparım dıyen bı yer ama sımdıde ıstedıgımız renk orda yok ben acık pudra beyaz dusunmustum mutfakta herseyım kırmızı beyaz esyalarımda grı guzel olacagını dusunuyordum ama burdakı pembe benım begendıgımden daha canlı o yuzden hos gelmedı gozume
Günaydın kızlarrrr.Şoklardayımmmm
Dün karabuğday kürünü uygulamaya çalışmıştım yalnız sadece 4 kaşık yiyebilmiştim.
Cuma günü 64.7 olarak bildirimde bulunmuştum lakin 3 gündür 65.1 gösteriyordu tartı.
Bugün büyük bir heyecanla tartıldım
Sonuç 63.8
Dünkü tartıya göre 1.3 kilo
Sadece ödem olsa bile çok mutluyum inanın hertarafım incelmiş gibi hissediyorum giden şişliklerden dolayı...
Sonuç mu? Denemeye değer
wowwwwwwwsuper bı sonuc olmus canım bu karabugdayı en yakın zamanda ıstanbula gıdınce temin edicem hem ıcınde faydalı besınler var hemde hamılelıkte vucudun odem tutmaya en musaıt oldugu zaman sanırım cunku 2 gundur 2 ltre ustunde su ıcıyorm ve hep artıdayım kendım vermıs kadar sevındım tebrık ederımmm
Kızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz
ben burda bulamam onu sanırım canm burda sadece şok bim ve a -101 var ordada yok sanırım
Normalde istanbuldayim canimda okul nedeniyle manisanin bi ilcesindeyimCanm sen nerde oturuyosun ????
Bi sansimi deneyeyim bakalim canmcanım benim bi ara gittiğim diyetisyen 30dk.dan sonra yağ yakmaya başladığını söylemişti.Tavsiyem 4 km yürümen
azmine hayranımmm
kesinlikle beyaz diyorumm
o karabuğday alınacakkk,koksada yenecekk !!
hemen eşimi migrosa gönderiyorum :))
canım bak ben hamileliğimin ilk altı ayında 6 kilo aldım.Kalan 8 kiloyu son 9 ayda aldım.Doğumum sezeryan ile oldu ve doğumdan 2 hafta sonra tartıldığımda aldığım 14 kilonun 10 kilosu gitmişti bile..
Yani demek istediğim gramlı artışları hiç kafana takma.Bebek artık büyüdüğü için yavaş yavaş kilo alman çok normal aslında.
iveettt,ben varımm.
canım a 101de olduğunu hiç sanmıyorum ya..Yine de bak istersen..
Bulamazsan internette duru'nun sitesinde 6.95e satılıyor.
canım benim bi ara gittiğim diyetisyen 30dk.dan sonra yağ yakmaya başladığını söylemişti.Tavsiyem 4 km yürümen
azmine hayranımmm
kesinlikle beyaz diyorumm
o karabuğday alınacakkk,koksada yenecekk !!
hemen eşimi migrosa gönderiyorum :))
canım bak ben hamileliğimin ilk altı ayında 6 kilo aldım.Kalan 8 kiloyu son 9 ayda aldım.Doğumum sezeryan ile oldu ve doğumdan 2 hafta sonra tartıldığımda aldığım 14 kilonun 10 kilosu gitmişti bile..
Yani demek istediğim gramlı artışları hiç kafana takma.Bebek artık büyüdüğü için yavaş yavaş kilo alman çok normal aslında.
iveettt,ben varımm.
canım a 101de olduğunu hiç sanmıyorum ya..Yine de bak istersen..
Bulamazsan internette duru'nun sitesinde 6.95e satılıyor.
Bizi bekle kızzzz beraber yapakİveett eşimi apar topar öğlen tatilinde migrosa gönderdimm ve karabuğdayı aldırdım.:)))
ilçede yaşadığım için olmaz sanıyordum,migrosta yeni açıldı ve küçük ama şanslıymışım ki buldum.
Yarın mutlaka deneyeceğimm
Bizi bekle kızzzz beraber yapak
İveett eşimi apar topar öğlen tatilinde migrosa gönderdimm ve karabuğdayı aldırdım.:)))
ilçede yaşadığım için olmaz sanıyordum,migrosta yeni açıldı ve küçük ama şanslıymışım ki buldum.
Yarın mutlaka deneyeceğimm
İnşallah eşimde bulur akşam çıkışta bakarım dediozaman bende yaparım
Bu arada sabah öğlen akşammı yiyeceğiz ondan yoksa sabah ufakta olsa kahvaltı yapabilecekmiyiz
Sln71 canım sen nasıl yapmıştın
Kızlar ben yoğurdumu kendim yapıyorum sütçümüz geliyor.Bu günlük süt tam yağlıdır değil mi hani hiç işlem görmüyor ya?
Evet canımbencede tam yağlıdır yoğurdun ama tabi katkısız olduğu için diğer yoğurtlardan çok daha faydalıdır
Canım ben hiç hazır yoğurt kullanmam yıllardır kendim yaparım başka da yiyemem haftada 5 kg mayalarım çok severek yeriz..Kızlar ben yoğurdumu kendim yapıyorum sütçümüz geliyor.Bu günlük süt tam yağlıdır değil mi hani hiç işlem görmüyor ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?