Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gerçekten yağdan gidip gitmediğini anlamak biraz zaman alır ama ödemi attığına eminim.Benimde reglmin son günleri.İlk günler çok şiş hissediyordum kendimi ki öyleyli zaten.Bugün sabah uyanırken bir hafiflik vardı üstümde :)

Geçmiş olsun canm kazasz belasz atlatrsn regl dönemini insallah kilo almadan tarçınlı su iç bol bol kabuk tarçınlı bana çok iyi geliyo :)

Canm sen nerde oturuyosun ????

canım benim bi ara gittiğim diyetisyen 30dk.dan sonra yağ yakmaya başladığını söylemişti.Tavsiyem 4 km yürümen

azmine hayranımmm

kesinlikle beyaz diyorumm

o karabuğday alınacakkk,koksada yenecekk !!
hemen eşimi migrosa gönderiyorum :))

canım bak ben hamileliğimin ilk altı ayında 6 kilo aldım.Kalan 8 kiloyu son 9 ayda aldım.Doğumum sezeryan ile oldu ve doğumdan 2 hafta sonra tartıldığımda aldığım 14 kilonun 10 kilosu gitmişti bile..
Yani demek istediğim gramlı artışları hiç kafana takma.Bebek artık büyüdüğü için yavaş yavaş kilo alman çok normal aslında.

Kızlar yaa hepimiz edinelim karabugdaydan da yılbaşından önce takımca yapalmmm ne dersiniz

iveettt,ben varımm.

ben burda bulamam onu sanırım canm burda sadece şok bim ve a -101 var ordada yok sanırım

canım a 101de olduğunu hiç sanmıyorum ya..Yine de bak istersen..
Bulamazsan internette duru'nun sitesinde 6.95e satılıyor.

Bi sansimi deneyeyim bakalim canm

Valla ben hazrm ne zamn dersrniz kızlar karabuğdaym hazır benim evde var ayy komşum değilsiniz ki bi kap da size getiriyim ayy komşu bende vardı diye

İveett eşimi apar topar öğlen tatilinde migrosa gönderdimm ve karabuğdayı aldırdım.:)))
ilçede yaşadığım için olmaz sanıyordum,migrosta yeni açıldı ve küçük ama şanslıymışım ki buldum.
Yarın mutlaka deneyeceğimm

Bizi bekle kızzzz beraber yapak

İnşallah eşimde bulur akşam çıkışta bakarım dedi ozaman bende yaparım

Bu arada sabah öğlen akşammı yiyeceğiz ondan yoksa sabah ufakta olsa kahvaltı yapabilecekmiyiz
Sln71 canım sen nasıl yapmıştın

Canm ben sabahtan başlayp akşama kadar acıktkça yoğurt nane döküp yedim elmada yedim ama kahvaltı yapanlarda var ekmeksiz yine bi kaç kasık karabuğdayla haşlanmış yumurta domates salatalık çok az peynir yazıyordu bu sefer bende kahvaltı yapp yapıcam

Kızlar ben yoğurdumu kendim yapıyorum sütçümüz geliyor.Bu günlük süt tam yağlıdır değil mi hani hiç işlem görmüyor ya?

Evet canım bencede tam yağlıdır yoğurdun ama tabi katkısız olduğu için diğer yoğurtlardan çok daha faydalıdır

Kızlar ben yoğurdumu kendim yapıyorum sütçümüz geliyor.Bu günlük süt tam yağlıdır değil mi hani hiç işlem görmüyor ya?
Canım ben hiç hazır yoğurt kullanmam yıllardır kendim yaparım başka da yiyemem haftada 5 kg mayalarım çok severek yeriz..

Beni de bekleyin kızlaaar karabuğdayımı bulayım hep beraber yapalımmmm

kızlar tlfona bir sapık dadandı açtım işletiliyorum sandım tanıdıklarım tarafından mesajlar çekti en sonunda mihriban aç tlf yazmış tekrar aradı bende numarayı yanlış çevirdiğini söyledim bağırarak kapattım sonra tekrar msj çekmiş 'neden kızıyorsun prenses güzellikle söyleyebilirsin' diye. eşim görse anasından doğduğuna pişman eder
Allahımmm sabırrrrr sinirlendim ya

Menümüde yazayım kaçıyım kızlar yemek yapıcam
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
az yağlı kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı nutella
domates
2 dilim ekmek
1 mandalina

340 kalori

ÖĞLE
2 kaşık karabuğday
yarım kase kıymalı arpa şehriye çorbası
1 kase yoğurt

240 kalori

AKŞAM
Kıymalı tava böreği yapacağım
1 dilimi yaklaşık 300 kaloriymiş : (
1 bardak ayran

2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…