Evet tatlım ama yinede ev yoğurdu tüketmeliyiz sonuçta doğal yağ var içinde.ben light hiç bir ürünü önermiyorum.Kızlar ben yoğurdumu kendim yapıyorum sütçümüz geliyor.Bu günlük süt tam yağlıdır değil mi hani hiç işlem görmüyor ya?
Canım sen dur bebeği susuz bırakacaksın yazık güzelim.Bizim buradaki migros daha inşaat halinde bulamazsam daha sonra yaparim artik
Yok canm ya vücudum ödem yapiyor 3 ogun tüketmeyi zaten düşünmüyorum da belki ödemi atmaya yardimci olur hem oldukcada vitamin de var diye ne biliyim canjm yaCanım sen dur bebeği susuz bırakacaksın yazık güzelim.
Canım şok diyete giriyor niye riske atasın bak netten başka yolu yokmuymuş.Yok canm ya vücudum ödem yapiyor 3 ogun tüketmeyi zaten düşünmüyorum da belki ödemi atmaya yardimci olur hem oldukcada vitamin de var diye ne biliyim canjm ya
Normal o günlerin yaninda tuketirsem diyet gibi olmaz dedim ama bakayim bakalim canm başka napabilirimCanım şok diyete giriyor niye riske atasın bak netten başka yolu yokmuymuş.
börek sabah öğününde olsa iyiymiş ama :)Menümüde yazayım kaçıyım kızlar yemek yapıcam
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
az yağlı kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı nutella
domates
2 dilim ekmek
1 mandalina
340 kalori
ÖĞLE
2 kaşık karabuğday
yarım kase kıymalı arpa şehriye çorbası
1 kase yoğurt
240 kalori
AKŞAM
Kıymalı tava böreği yapacağım
1 dilimi yaklaşık 300 kaloriymiş : (
1 bardak ayran
2.5 litre su
afiyet olsun cnm güzel menüMenüm
SABAH
3 dilim yumurtali ekmek
1 bardak cay
ARA
4 parca ülker sütlü cikolata
AKSAM
tarhana corbasi
Bal kabagi köftesi(eksili sarimsakli tereyagli sosla)
3-4 kasik yoğurtlu makarna
1/4 soğan
2-2.5 litre su
afiyet olsun cnm bu arada tanışmadık sanırım ben Leyla :)Hayırlı aksamlar kızlar :)
Bugün sabah yürüyüşle başladım 1 saate yakın
ogluşumla tost yapıp yedik çoğunu o yedi -202 kalori
4 tane zeytin -25 kalori
yarım tatlı kaşığı acuka -6 kalori
1 bardak çay limonlu kupa -22 kalori
Ara öğün 2 tane muz -142 kalori
Yarım havuç
Aksam yemeği
Havuçlu Kıymalı karnabahar ( 2 tatlı kaşığı ndn bir fazla yağ ile)
-187 kalori
1 tane limonlu turp
-14 kalori
toplam 598 kalori
Ayrıca eliptik bisiklette 90 dk kademeli olarak 25 kilometre yol kat ettim elh.
Sağol canm bende merve canm memnun oldumbörek sabah öğününde olsa iyiymiş ama :)
afiyet olsun cnm güzel menü
afiyet olsun cnm bu arada tanışmadık sanırım ben Leyla :)
yok kuzucum ben onu diğer bir üyeye yazmıştımmm yanlış mı olmuş seni tanıyorum bebiş :)Sağol canm bende merve canm memnun oldum
afiyet olsun cnm bu arada tanışmadık sanırım ben Leyla :)
ben de memnun oldum RabiacımMemnun oldum leyla bende rabia
bende sasırdımda unuttun herhalde dıyeyok kuzucum ben onu diğer bir üyeye yazmıştımmm yanlış mı olmuş seni tanıyorum bebiş :)
bı ara bende yulaf yıyordum cnım onuda deneyebılırsın ben suan +400 deyım sabah bakalım ne olacak bu arada bı kase yogurdu da huplettımYarın bende pirinç lapası yapayım etkisi olacak mı bakalım of aynı çıksam ona bile sevincem
:))) evet menüler karışmışbende sasırdımda unuttun herhalde dıyemenunun altında gorunce benımmenu sandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?