Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün )
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli

Geçmiş olsun canım
Banuuu benide götüüüürrr

Kız keşke İstanbulda olsaydı herkes Ne güzel çarşı pazar buluşur gezerdik hem uygun birşeyler karıştırıp bulurduk hemde yürümüş olurduk

Süpersin hamişim

Maşallah subhanallah ufak ufakda olsa hala gidiyor kilocuklar
Valla senin kilonda olsam ve kilo vereceğim garanti olsaydı kesin bir tane daha doğururdum

İnşallah hamileliğin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin canım

sagol canımmm benım aminn ayy valla bu kadar sevıncemı dusunmuyordum hafta sonu kacamakalrından sonra tartıda baya fazla gosterıyordum ve gecen haftakı kıloma razıydım umıdım yoktu bı cıkayım dedım sonucu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldı kı habıre hamur ısı gıdıyor yemeklerım nerdeyse cıkolatayada hayır dıyemıyorum ah bıde onları cıkarabılsem super olucak kız dogur belkı sende verırsın valla beslenmemde babaanne ne pısırırse onu yıyorum sadece suya ve tuza dıkkat edıyorum o kadar dıgerlerını ne canım cekerse hamulu gırlak yıyorum

Benim baskülümde bundan ama bu rakama yabancı :)
Benim görümceler 45-55kilo aralığında. Kızlar çıkınca tartmıyor arkadan destek gerekiyır. Ben daha yaklaşırken göstermeye başlıyor

Kız ben hamilelik sürecine birde bebekken olan kısma bayılıyorum az çenesi başlayınca geliyorlar bana şaka bir yana ama ablamız kesinlikle istemiyor ufaklık istiyorda iş sadece doğurmakla bitmiyor be güzelim sonuçta onlara birde gelecek sağlayabilmek önemli olan
Maddi acıdan en azından birer ev bırakabilmeyi çok istiyorum ( fazlası maalesef elimden gelmiyor ama tabi Allah kerim ) şimdi 3 tane olunca tamam Rabbim rıskını verir ama işte ikisinin masrafına zor yetişiyorum ( hep kendimden taviz veriyorum mecbur ) bir tane daha olursa herhalde onların ihtiyaçları için karı koca paso oruç tutmak zorunda kalırız

Rabbim özlemini çekip daha o duyguyu yaşamamış olan bayanlara nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

psikolojim bozuldıu resmen. Butün gün lapa yiycem sadece. Daha lapayı yapmadan yemeden bunla doyarmıyım bütün gün nasıl geçer azcık şunlardanmı yesem ay sinir oldum kendime. Diyorum derdin yemek yemek dukan diyor istediğin kadar ye onda da eringeçlik yapıyorum hergün proteinmi yenir kim ayrı yemek hhazırlıycak. Resmen kendime muhalefetiim ayda 3kilo versem yeni yıla istediğim kiloda gireceğim. Ama ben onu bile yapamıyorum off

Benim görümceler 45-55kilo aralığında. Kızlar çıkınca tartmıyor arkadan destek gerekiyır. Ben daha yaklaşırken göstermeye başlıyor

Kız sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu demek yaklaştıkça gösteriyor heee

Valla seninki öyleyse benimki daha odaya girince intihara kalkışması lazım
Bak şimdi aklıma geldi 124.5 kgken normal analog bir tartıya çıkmış olsam 120den fazlasını göstermiyecekti bile ulen Kamyon tartısı kullanıcakmışım herhalde şu digitaller olmasa

Şükür ufak ufakta olsa kilolarımız azalıyor canım inşallah bizlerde göreceğiz Mervenin kilolarına

ayy canım benım ılahhı o kadarda kendıne yuklenme ılk baslarda ınsan zorlanıyor ama bende 100 kılo ustu basladım sen kendıne ınancını ve hevesını kaybetme yeterkıı hersey yoluna gırecektır

Kızlar bende geldimaranıza inş kurtulcgz şu kilolardan

Aramıza hoşgeldin

Bu arada nikine bayıldım tam benlikmiş
Kendimide tanıtayım hazır aklımdayken;

Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım
Bende maalesef insülin direnci ve pko hastasıyım
15 sene evvel evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum ve maalesef seneler içinde hiç farkına varmadan kilo alıp durdum hatta defalarca diyet yapmama rağmen kilo veremeyince acıkcası baya bir saldım kendimi
Büyük kızıma hamileyken 26 kg aldım ( öncesinde de bir 15 kg falan aldım sanırım ) 92 kgla doğuma girdiğimde bundan daha kötü olamam diye düşünürken büyük konuşmuşum meğer
Ben kilo vermeye çabaladıkça daha çok kilo aldım ve küçük kızıma hamile kaldığımda 108 kgdum
Ki Pko olduğumuda ikinci kuzuya niyetlendiğimde öğrendim ve doktor bana tedavi olmadan asla çocuğun olmaz demişti tam hem tedavi olayım hemde kilo vereyim diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim
Doktor bile inanamadı normal yolla hamile kaldığıma tüpmü, aşılamamı diye sorup durdu hatta imkansız olamaz falan dediğinde Rabbim ol dediyse olur doktor hanım demiştim
Şükür ikinci hamileliğimde tam 5 kg verdim ama bu seferde 103 kgla doğum yapmış olmama rağmen kilo vereceğime yine inanılmaz kilolar aldım ( 2 sene kuzuya Annesütü verince aman süt olsun diye homini gırtlak yedim durdum içim bayıldıkça ) ve 120 kgyu gördüm
Bir ara 96lara kadar düştüm ama akılsız başım yine manken olmuşcasına havalanınca fazlasıyla geri geldi ve ben 124.5 kgla resmen rekorumu kırdım
Tamam ben şu TVdekiler gibi yatağa makum olacağım, dahada kilo alıp vinçle evden çıkarılacağım gibi saçma düşüncelere daldım ( nasıl abarttıysam ki beni gören doktorlar bile kilomu söylediğimde boyum ufak olduğu halde inanamıyorlardı okadar olduğuma )

En sonunda 4 ay evvel defalarca başka diyetler deneyip başarısız olduktan sonra Karatay yapmaya başladım ve şükür 12 kg gitti yavaş yavaşda olsa yaza kadar çok güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum
Bu arada karataya başladıktan sonra berbat olan bütün tahlil sonuçlarım şu anda doktorun demesi mükemmel ve hiç bir şekilde ilaç kullanmak zorunda değilim ( şeker ve kolestrol için )
Allahın izniyle herşeyin çok daha iyi olacağınada eminim

SEnde biraz kendinden bahsedersen sevinirim

Canım umutsuzluğa kapılma
Bak 2li hanelere çok az kaldı en geç 2 ay sonra eminim göreceksin o 99u ve devamı dahada kolay olacak o zaman ben bu ara biraz savsaklar gibiyim ama bizim için yine en uygunu Karatay inan hem enerjik oluyor insan hemde ufakda olsa gidiyor işte hee biz biraz sabırsızlandığımızdan ara ara umutsuzluğa kapılıyoruz ama bak buradan kaç kişi mezun oldu ve eminim bizde olacağız yeterki inanalım

kız bak bızdede tam tersıydı ufak ıstemıyordu ben cok ıstıyordum sonra bızımkı az daha buyudu bu sefer oda anneme kızmaya basladı neden benı dınledın kı bı kardesım daha olsaydı dıye bellı bı donem ıstenmıyor ama sonrada ıs ısten gecıyor gercı annem 4 dusun yaptıgı ıcn hamılelıklerı hep sorunlu oldugu ıcın 3. hıc dusunmemısesımde basladı daha sımdıden bebek dogmadan ev bırakmayı dusunuyor emınevımmı ne var mıs su arnavutkoydekı ev bıtsın oraya gırıcem uskudarda bı ev alıcam dıyor bebıse dıyorum arnavutkoydekını bırakıırz dıyor bız bıle gıdıp oturamıyoruz oraya dıyor hem bı tanemı cocuk olacak dıyoradam bırı almadan dıger 3 cocugu dusunuyor umarım dogumdan sonra 4 cocuk ıstegınden vazgecerher anne baba oyle canım hakları odenmez valla bak bızımkılerde oyle kendı ıhtıyacalarını almazlar bıze alırlar acaba bende oyle olabılcekmıyım dıye dusunuyorum aminnn inşş canmm
Kızlar bende geldimaranıza inş kurtulcgz şu kilolardan
hosgeldın canım daha yenı senın konuna yazmıstım bırden gorunce sok oldum ben merve grubun hamışıyım dısarıdan takıp edıyorum sımdılık takımı yas 24 103.2den 78 e dustum halada kılo vermekteyım hamılelık bende ters ıslıyor mıllet kılo alıyr ben kılo verıyorum

hatıceee umutsuzlugu yasaklıyorummm sanaaaa aaa toparlan kendıne gellll kendıne guven dık durrr sılkelen ve kendıne gel hepsı zamanla gıdecek hepsını bı anda almadık kılolarımızın elbette zorlanıcaz bız sana ınanıyoruz sende kendıne ınan

Haticemmm bak şimdi tesadüfen ne buldum

http://www.dukandiyeti.co/dukan-7-gun-diyeti/

Bir incele istersen belki cumadan sonra bir kereye mahsus bunu denemek istersin hem çokta yapılmayacak gibi değil 5 - 8 kg arası vermek isteyenler için diyor ama en azından 5 değilde 4 kgda gitse sana motivasyon olur

Senin kendini komple salmaman için birşeyler bulmamız şart ben cumaya kadar yine protein ağırlıklı giderim diye düşünüyorum ama sonra Karataya dönerim yoksa diyetteyim psikolojisi başlarsa bende başlarım sıkılmaya ( bana katı diyet olmayacak yoksa pes etme noktasına çabuk ulaşıyorum maalesef )

Ay çok memnun oldum sohbet muhabbet çok güzel burda belli tam benlik motive olmam için bende 24 yaşındayım öğretmenlik için kpssye hazırlanıyorum nişanlıyım 3 sene öncesine kadar 58 kilo gayet hoş bi bayandımsonra içimdeki hayin fil ortaya çıktı sizin gibi doğum yaptığımdan almadım pis boğazımdan aldım demek doğum yapsam vinçle kaldırırlar beninişanlımdan 2 kilo fazlayım uyuz hayin giderek zayıflıyo ben 77.3 oldum daha şimdi tartıldım benim yaşam sitilim uyuyana kadar yemek yemek en büyük eğlencem bu aralar yemek yemek oldu4 ay sonra gelinlik giycem 20 kilo vermem lazım kurtarın beni nolurro değil de aldığım fantazi gecelikleri bana değil nişanlıma olacak artık o giyer ben seyrederimartık çok kararlıyım vercem inşallah siz ne güzel 12 kilo vermişsiniz bende o günleri görcek miyim nişanlım yalvarıyor artık kilo vermem için sizin eşiniz ne diyo bi benmki mi böyle yoksa , kaynanamda 50 kilo ya ben nerelere gidemdolabımda o kadar kıyafet var ki hiçbiri olmuyo isyaaan ettiler ya annem 100 kilo bu arada beni gayet zayof görüyor ye ye ye diyip duruyo psikolojim bozuldu

Hoşbulduk canım konumdan beni buraya yönlendirdiler doğru yolu buldum oyyy hamişsin drmek nasıl veriyon hamileyken maaşallah ya be azimlisiniz bana da bi okuyup üfleyiniyi vermişsin ne güzel o gazla sen 50 leri görürsün anam

konunda oncekı sayfaları okumadım canm ama benden once davranmıslar cokta guzel yapmıslar valla canım ılk bulantılardan bısey yıyemıyordum oyle gıttı sonrada saglıklı beslenmeye devam etmeye calıstım ama su son zamanlar cıkolata krızlerıme dur dıyemıyorumbol su tuketıyorum ve tuzu azaltım sımdılık almıyorum kılo ama bı dıyet uygulamıyorum zaten kılo verırken hıc bı dıyete baglı kalamadım doguma 3,5 ay gıbı bısey kaldı keske hep boyle devam etse ama mutlaka verdıgım kılolar gerı gelecek ama olsun ben tetıkte durayımda kıloları gondermesı kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…