- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ay keske ben de de bulantı olsa şu boğazımdan bişey geçmesekonunda oncekı sayfaları okumadım canm ama benden once davranmıslarcokta guzel yapmıslar valla canım ılk bulantılardan bısey yıyemıyordum oyle gıttı sonrada saglıklı beslenmeye devam etmeye calıstım ama su son zamanlar cıkolata krızlerıme dur dıyemıyorum bol su tuketıyorum ve tuzu azaltım sımdılık almıyorum kılo ama bı dıyet uygulamıyorum zaten kılo verırken hıc bı dıyete baglı kalamadım doguma 3,5 ay gıbı bısey kaldı keske hep boyle devam etse ama mutlaka verdıgım kılolar gerı gelecek ama olsun ben tetıkte durayımda kıloları gondermesı kolay olsun
kız zencefılle acımsı olmuyormu az mı koyuyorsun ıcıne yada baska seylerde varmı
yasak olan seyler cazıp gelıyor canım o yuzden devamlı yemekler dusunuyoruz ve kendımıze ezıyet edıyorum hafta sonu bende oyleydı ne bulsam attım mıdeme ve mıdemınde sonu bucagı yoktu yanı dune kadar +300 dum bugun gecen haftadan -400 gr cok sukur ama benı tek kurtaran su oldu dedıgın gıbı eskıden 1 dılımle yetınırken sımdı 1 dılım kesmıyorkızlar bende hatice gibiyim.biraz önce 1 tabak makarnayı yerken bile bu bana yatmeyecek nasıl dayanıcam akşama kadar diye düşünüyodum.işi aslında beyinde bitirmek gerekiyor.lütfen durun ve düşünün zayıf halleriinizi o zamanlar yemeye bu kadar düşkün değildik.şimdi şu olsade yesek bu olsada karnımı doyursam canım şunu çekti deyip duruyoruz ama zayıfken ne bileyim ben önüme ne kondu onu yerdim ikinci bir tabağı asla almazdım şimdi oturup 7-8 dilim baklava yiyebilecekken o zamanlar 1 dilim kafi gelirdi o bir dilimle doyduğumu hissederdim.diyeceksiniz ee şimdi mideler büyüdü diye evet büyüdü ama beyninimizin yemek yeme isteği de büyüdü.evde dururken sürekli şimdi ne yesem kahvemi içeyim ardından çay demleyip bisküviyle yerim akşama kuru fasülye pilav yapayım kocacım gelirken abur cubur al gibi şeyler...bırakalım artık beynimizin bizi ele geçirmesini.biz onu ele geçirelim acıktığımızda ona oyun oynayıp salatalık domates yeşillik bir avuç çiğ kuruyemiş yiyelim kendimizi dışarı atalım yada evde temizliğe girişelim gidip 2 rekat hacet namazı kılalım zayıflamak için vs :) :) :)
deme oyle canım o bulantıdan ne cektım ben hamılelıgımın en zor kısmıydı o ne kolum kalktı ne kanadım 7/24 suren bı bulantım vardı , hamılelıkte fazla kılo almak ıyı degıl dıyorlar zatende ben cok alırım dıye dusunuyordum cunku yapım kılo almaya cok musaıtAy keske ben de de bulantı olsa şu boğazımdan bişey geçmeserekor çağla şikeldeymiş hamileliğinde 5 kilo almış şaka gibi doğru diyprsun diyet olunca insana itşci geliyo sağlıklı beslenme diyelim bu arada insan en çok hamileliğin son ayında alıyormuş
bunu bı ara ıcmıstım canm oldukca hızlandırıyor metabolızmayı tadıda dedıgın gıbı gayet ıyıMalzemeler,
1 elma
1 limon
1 tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil
1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
1,5 litre kaynamış su
Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.
Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz. Bu şekilde buzdolabında iki gün bekletebiliyoruz.
Ay doğru söylüyorsun bazılarının çok zor geçiyormuş en ideal 12 kiloymuş diye duymuştum tabi biz zaten kilo almaya müsaitiz heralde ben 40 kilo felan alırım hamile olunca, bu arada her cuma kilolarımızı mı yazıyoruz cnmdeme oyle canım o bulantıdan ne cektım ben hamılelıgımın en zor kısmıydı o ne kolum kalktı ne kanadım 7/24 suren bı bulantım vardı , hamılelıkte fazla kılo almak ıyı degıl dıyorlar zatende ben cok alırım dıye dusunuyordum cunku yapım kılo almaya cok musaıtama cok sukur sımdılık almadım dıyete ılk kılo vermeye basladıgımda nıyetlendım canm lıstem o kadar doyurucu olmasına ragmen dıyette olma dusuncesı benım karnımı doyurmadı ve saglıklı beslenmeye calıstım bende
hosgeldın canım aramıza ben merve grubun hamısıyım.103,2 kılodan 78 e dustum hamılelıgım boyunca 10 kıloya yakın verdım hala daha vermeye devam edıyorum ınsallah hp bırlıkte hedeflermıze ulasırızMerhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz
Ay doğru söylüyorsun bazılarının çok zor geçiyormuş en ideal 12 kiloymuş diye duymuştum tabi biz zaten kilo almaya müsaitiz heralde ben 40 kilo felan alırım hamile olunca, bu arada her cuma kilolarımızı mı yazıyoruz cnm
ınsallah guzel sonuclar alırsınız canm dogum sonrası bende deneyecegım ınsallah sız bı deneyın bakalımivett zorla da olsa 2.ci kase karabuğdayımı yedim bugün.
ilk kaseyi bol naneli yedim.İkinciyi tarçınlı yedim ama her iki şekilde de çok gereksiz bir tat
neyse bakalım umarım bu eziyete değer
Tesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozulduhosgeldın canım aramıza ben merve grubun hamısıyım.103,2 kılodan 78 e dustum hamılelıgım boyunca 10 kıloya yakın verdım hala daha vermeye devam edıyorum ınsallah hp bırlıkte hedeflermıze ulasırız
olmazsın canm ınsallah bende sen gıbı dıyordum ama bak kılo verıyorum aksıne, her gun menu bıldırıyoruz ve cuma gunlerı tartı gunlermız canm kılo bldırımı yapıyoruz ılk sayfamızda kurallarımız var ordan daha ıyı ınceleyebılırsın tatlım
canım ac durma kı metabolızman kıtlıga gırmesın ogunlerını atlama hıcTesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozuldu(
Doğru diyorsun canım sonra daha çok acıkıyor insancanım ac durma kı metabolızman kıtlıga gırmesın ogunlerını atlama hıc
Ay çok memnun oldum sohbet muhabbet çok güzel burda belli tam benlik motive olmam içinbende 24 yaşındayım öğretmenlik için kpssye hazırlanıyorum nişanlıyım 3 sene öncesine kadar 58 kilo gayet hoş bi bayandım sonra içimdeki hayin fil ortaya çıktı sizin gibi doğum yaptığımdan almadım pis boğazımdan aldım demek doğum yapsam vinçle kaldırırlar beni nişanlımdan 2 kilo fazlayım uyuz hayin giderek zayıflıyo ben 77.3 oldum daha şimdi tartıldım benim yaşam sitilim uyuyana kadar yemek yemek en büyük eğlencem bu aralar yemek yemek oldu 4 ay sonra gelinlik giycem 20 kilo vermem lazım kurtarın beni nolurr o değil de aldığım fantazi gecelikleri bana değil nişanlıma olacak artık o giyer ben seyrederim artık çok kararlıyım vercem inşallah siz ne güzel 12 kilo vermişsiniz bende o günleri görcek miyim nişanlım yalvarıyor artık kilo vermem için sizin eşiniz ne diyo bi benmki mi böyle yoksa , kaynanamda 50 kilo ya ben nerelere gidem dolabımda o kadar kıyafet var ki hiçbiri olmuyo isyaaan ettiler ya annem 100 kilo bu arada beni gayet zayof görüyor ye ye ye diyip duruyo psikolojim bozuldu
Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz
aynen canım sonra daha cok yemek yenıyor sonra gelıyor kılolarDoğru diyorsun canım sonra daha çok acıkıyor insan
Hoşbulduk cnımdeli avrat gelmişş hoşgelmişşş :))
hem nickinden hem yazışmalarından oldukça hayat dolu olduğunu çıkardım ben
canım benim,4 ay sonra düğünün varmış.O gelinliğin içinde kuğu gibi süzülebilmen için gitmeli bu kilolarrr
merhaba senpatikhatun
aramıza hoşgeldin..
bende 30 yaşına 3 ayı kalmış, 1 çocuklu, insülin direnci ve pko sendromu olan bir yarışmacıyım
umarım hep birlikte güzel kilolar veririz
kız bak bızdede tam tersıydı ufak ıstemıyordu ben cok ıstıyordum sonra bızımkı az daha buyudu bu sefer oda anneme kızmaya basladı neden benı dınledın kı bı kardesım daha olsaydı dıyebellı bı donem ıstenmıyor ama sonrada ıs ısten gecıyor gercı annem 4 dusun yaptıgı ıcn hamılelıklerı hep sorunlu oldugu ıcın 3. hıc dusunmemıs esımde basladı daha sımdıden bebek dogmadan ev bırakmayı dusunuyor emınevımmı ne var mıs su arnavutkoydekı ev bıtsın oraya gırıcem uskudarda bı ev alıcam dıyor bebıse dıyorum arnavutkoydekını bırakıırz dıyor bız bıle gıdıp oturamıyoruz oraya dıyor hem bı tanemı cocuk olacak dıyor adam bırı almadan dıger 3 cocugu dusunuyor umarım dogumdan sonra 4 cocuk ıstegınden vazgecer her anne baba oyle canım hakları odenmez valla bak bızımkılerde oyle kendı ıhtıyacalarını almazlar bıze alırlar acaba bende oyle olabılcekmıyım dıye dusunuyorum aminnn inşş canmm
Ay çok memnun oldum sohbet muhabbet çok güzel burda belli tam benlik motive olmam içinbende 24 yaşındayım öğretmenlik için kpssye hazırlanıyorum nişanlıyım 3 sene öncesine kadar 58 kilo gayet hoş bi bayandım sonra içimdeki hayin fil ortaya çıktı sizin gibi doğum yaptığımdan almadım pis boğazımdan aldım demek doğum yapsam vinçle kaldırırlar beni nişanlımdan 2 kilo fazlayım uyuz hayin giderek zayıflıyo ben 77.3 oldum daha şimdi tartıldım benim yaşam sitilim uyuyana kadar yemek yemek en büyük eğlencem bu aralar yemek yemek oldu 4 ay sonra gelinlik giycem 20 kilo vermem lazım kurtarın beni nolurr o değil de aldığım fantazi gecelikleri bana değil nişanlıma olacak artık o giyer ben seyrederim artık çok kararlıyım vercem inşallah siz ne güzel 12 kilo vermişsiniz bende o günleri görcek miyim nişanlım yalvarıyor artık kilo vermem için sizin eşiniz ne diyo bi benmki mi böyle yoksa , kaynanamda 50 kilo ya ben nerelere gidem dolabımda o kadar kıyafet var ki hiçbiri olmuyo isyaaan ettiler ya annem 100 kilo bu arada beni gayet zayof görüyor ye ye ye diyip duruyo psikolojim bozuldu
Bacılar bu da metobolizma hızlandırıcı içeceğim içinde zencefiller yüzüyor ama tadı hoş
Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz
Ay doğru söylüyorsun bazılarının çok zor geçiyormuş en ideal 12 kiloymuş diye duymuştum tabi biz zaten kilo almaya müsaitiz heralde ben 40 kilo felan alırım hamile olunca, bu arada her cuma kilolarımızı mı yazıyoruz cnm
Tesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozuldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?