Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bende hatice gibiyim.biraz önce 1 tabak makarnayı yerken bile bu bana yatmeyecek nasıl dayanıcam akşama kadar diye düşünüyodum.işi aslında beyinde bitirmek gerekiyor.lütfen durun ve düşünün zayıf halleriinizi o zamanlar yemeye bu kadar düşkün değildik.şimdi şu olsade yesek bu olsada karnımı doyursam canım şunu çekti deyip duruyoruz ama zayıfken ne bileyim ben önüme ne kondu onu yerdim ikinci bir tabağı asla almazdım şimdi oturup 7-8 dilim baklava yiyebilecekken o zamanlar 1 dilim kafi gelirdi o bir dilimle doyduğumu hissederdim.diyeceksiniz ee şimdi mideler büyüdü diye evet büyüdü ama beyninimizin yemek yeme isteği de büyüdü.evde dururken sürekli şimdi ne yesem kahvemi içeyim ardından çay demleyip bisküviyle yerim akşama kuru fasülye pilav yapayım kocacım gelirken abur cubur al gibi şeyler...bırakalım artık beynimizin bizi ele geçirmesini.biz onu ele geçirelim acıktığımızda ona oyun oynayıp salatalık domates yeşillik bir avuç çiğ kuruyemiş yiyelim kendimizi dışarı atalım yada evde temizliğe girişelim gidip 2 rekat hacet namazı kılalım zayıflamak için vs :) :) :)

Ay keske ben de de bulantı olsa şu boğazımdan bişey geçmese rekor çağla şikeldeymiş hamileliğinde 5 kilo almış şaka gibidoğru diyprsun diyet olunca insana itşci geliyo sağlıklı beslenme diyelim bu arada insan en çok hamileliğin son ayında alıyormuş

yasak olan seyler cazıp gelıyor canım o yuzden devamlı yemekler dusunuyoruz ve kendımıze ezıyet edıyorum hafta sonu bende oyleydı ne bulsam attım mıdeme ve mıdemınde sonu bucagı yoktu yanı dune kadar +300 dum bugun gecen haftadan -400 gr cok sukur ama benı tek kurtaran su oldu dedıgın gıbı eskıden 1 dılımle yetınırken sımdı 1 dılım kesmıyorbunu suan cıkolatada yasıyorum ben bı parca alıyorum nefsım korelsın dıye korelmıyor ılla o bıtecek orda oldugunu bılıyorum ya ılla mıdemde durucak

Malzemeler,
1 elma
1 limon
1 tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil

1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
1,5 litre kaynamış su

Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.

Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz. Bu şekilde buzdolabında iki gün bekletebiliyoruz.

deme oyle canım o bulantıdan ne cektım ben hamılelıgımın en zor kısmıydı o ne kolum kalktı ne kanadım 7/24 suren bı bulantım vardı , hamılelıkte fazla kılo almak ıyı degıl dıyorlar zatende ben cok alırım dıye dusunuyordum cunku yapım kılo almaya cok musaıtama cok sukur sımdılık almadım dıyete ılk kılo vermeye basladıgımda nıyetlendım canm lıstem o kadar doyurucu olmasına ragmen dıyette olma dusuncesı benım karnımı doyurmadı ve saglıklı beslenmeye calıstım bende

bunu bı ara ıcmıstım canm oldukca hızlandırıyor metabolızmayı tadıda dedıgın gıbı gayet ıyı

Ay doğru söylüyorsun bazılarının çok zor geçiyormuş en ideal 12 kiloymuş diye duymuştum tabi biz zaten kilo almaya müsaitiz heralde ben 40 kilo felan alırım hamile olunca, bu arada her cuma kilolarımızı mı yazıyoruz cnm

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz
hosgeldın canım aramıza ben merve grubun hamısıyım.103,2 kılodan 78 e dustum hamılelıgım boyunca 10 kıloya yakın verdım hala daha vermeye devam edıyorum ınsallah hp bırlıkte hedeflermıze ulasırız

olmazsın canm ınsallah bende sen gıbı dıyordum ama bak kılo verıyorum aksıne, her gun menu bıldırıyoruz ve cuma gunlerı tartı gunlermız canm kılo bldırımı yapıyoruz ılk sayfamızda kurallarımız var ordan daha ıyı ınceleyebılırsın tatlım

ivett zorla da olsa 2.ci kase karabuğdayımı yedim bugün.
ilk kaseyi bol naneli yedim.İkinciyi tarçınlı yedim ama her iki şekilde de çok gereksiz bir tat
neyse bakalım umarım bu eziyete değer
ınsallah guzel sonuclar alırsınız canm dogum sonrası bende deneyecegım ınsallah sız bı deneyın bakalım

Tesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozuldu (

deli avrat gelmişş hoşgelmişşş :))
hem nickinden hem yazışmalarından oldukça hayat dolu olduğunu çıkardım ben
canım benim,4 ay sonra düğünün varmış.O gelinliğin içinde kuğu gibi süzülebilmen için gitmeli bu kilolarrr

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz

merhaba senpatikhatun
aramıza hoşgeldin..
bende 30 yaşına 3 ayı kalmış, 1 çocuklu, insülin direnci ve pko sendromu olan bir yarışmacıyım
umarım hep birlikte güzel kilolar veririz

Hoşbulduk cnımhayat doluyum Ama bi de şu kilolarımız gitse anammm düşünemiyorumevet canm kiloları verip sizegelinlikli fotolarmı yollayacağım inşallah

Canım eşin aslında en güzelini yapıyor eğer imkanınız varsa borçunuz biter bitmez kenara koymaya devam edin ki atıyorum bir 15 sene sonra bir eve daha niyetlenirsiniz
İnan seneler okadar çabuk geçiyorki
Benim büyük kız doğduğunda ( ki baya ufakdı 2.595 gr doğdu 52 cm boyla ) Anneme ay ben bunu nasıl büyüteceğim diye soruyordum ama maşallah şimdi benden uzun katana kadar
Geçen gün Komşu Ablamda benim küçük cimcime için aynısını söyledi kadıncağız 9 ay hamileliğimde bir gün bile yanlız bırakmadı ve kızım doğduğundan beri her Allahın günü görüşüyoruz; ay diyor bu cimcime ne çabuk büyüdü yaa daha dün gibi doğduğun gün diye
Hiç anlamıyorsun ve bir bakmışsın seneler geçmiş
Biz maalesef ev parası biriktirmek bir yana dursun olan borçları senelerdir bitirmedik ama Babacığım sağ olsun hep diyor sen üzülme bizden kalanlarla rahat bir ev daha alırsın diye tabi hep diyorum Allah uzun ömürler versinde varsın miras kalmasın
İmkanınız varsa inşallah sizede nasip olurda daha sonra yine doğurursan bir sonrakinin de en azından başını sokabileceği bir evi olur ( özellikle kızlarda ben şart görüyorum en azından evlensede güvence olur ve oturmasada kendine ek gelir olur masraflarını karşılar oradan gelenle )

Anaaaa seninde baya az kalmış düğüne ama eminim kendini az sıkarsan kesinlikle 20 kiloyu verirsin
Şu anda nasıl bir beslenme uyguluyorsun hani belli bir şey yoksa kesinlikle Karatayı tavsiye edebilirim hem acıkmıyor insan hemde insülin direnci varsada zamanla kırıyor çok azda sporu dahil edersen daha fazlası bile gidebilir gibime geliyor
Ben çok zor kilo veren biri olarak 12 kg verdiysem sen eminim fazlasını verirsin

Valla Allah razı olsun eşim bir günden bir güne kilo aldın bak ver demedi bana aksine ben krizlere girip ağladıkça aşkım ben seni her halinle çekici buluyorum ne olur bu kadar kafana takma ama vereceksende sağlığın için ver diyordu ( belimin ağrıdığı zamanlarda özellikle çok ağlardım ben öleceğim bu ağrıdan diye )
Şimdi aksine her gün aşkım harikasın her gün ufak ufakda olsa gittiği belli oluyor diyor hatta gece yatağa yatınca göbişimi yokluyor yumuşadıysa tamamdır aşkım bugünde başarılı geçmiş diyor ciddende ne zaman karnım yumuşadıysa ertesi gün azda olsa eksi görüyordum artık onu baz alıyoruz diyebilirim

Bacılar bu da metobolizma hızlandırıcı içeceğim içinde zencefiller yüzüyor ama tadı hoş

Tam tarifini alayım derken paylaştığını gördüm sonraki sayfada
O tarifin aynısını takımımızın Kaptanı Moni ( Ayşemmmm ) bana vermişti bir ara hatta sen söyleyince fark ettim uzun zamandır yapmamıştım bugün bende yapayımda yarın içerim Turboya bağlayayım metabolizmamı

Aramıza hoşgeldin
Çok güzel bir yol almışsın ve inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vericeğiz takımca
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım ben okumuşsundur sanırım
Tanıştığımıza memnn oldum ( bu arada bende de pko ve insülin direnci var ama inşallah zayıfladıkça ondanda kurtulacağız Allahın izniyle )

Yok yok sağlıklı beslenirsen kilo bile verebilirsin bizim mervuş gibi
Ben ikinci hamileliğimde 5 kg vermiştim ( tabi rekor Mervede şu anda ) ve inan hamileliğimde hiç kaçamak yapmadım ve protein ağırlıklı beslenip bütün gün sokaklardaydım
Artık mahalledeki esnaf kız sokakta doğuracaksın yada sen hala doğurmadınmı yine dışardasın diyordu Cidden son ana kadar gezdim hatta son doğuma bir kaç saat kala Nişantaşı, taksim falan gezdik eşimle sonra direk hastaneye gitmiştim doktorda sancin gelmeyecek mecbur suni sancı yapacağız ( büyük kızımda öyle doğdu ) ne zaman istersen doğuma alabilirsiriz seni diyince eeee gelmişken doğurayım bari demiştim Aynı gece sabaha karşı normal doğum yaptım yaklaşık 7 saat sonra beni taburcu ettiler ve ben dönüşte evime gideceğime eşimin Anannesine söz verdiğim için bebekle çaya gitmiştim
Kadıncağız yatalak olduğundan diyordu devamlı ay artık kim bilir ne zaman görürüm bebeği falan bende o zaman hastane dönüşü çaya geliceğim sana demiştimde kadın şaka sanmış beni doğumdan bir kaç saat sonra karşısında görünce anaaaaa valla geldi bende şaka sanıyordum kız çılgın ne işin var burada diyordu tabi çokta memnun olup bana dua etmişti torunun çocuğunu aynı gün görebildi diye

Tesekkürler canm ben daha hiç bişey yemedim 77 görünce moralim bozuldu (

Bencede Mervenin dediği gibi aç kalma metabolizmana zarar üstelik insülin direncini tetikliyor maalesef fazla aç kalmak

Selaaamm ben geldimmm anaaaaaam anca attm kendimi eve dün akşam annemgl geldi yemekten sonra bende gayet güzel bir menüyle günü bititmistim ki ne olduğunu anlamadan ıspanaklı börekle havuclu keki lüpletiverdim ve annemler bizde yatti sabah kahvaltısı yaptk kahvaltı da az yedim canm istemedi bi jki banak sucuklu yumurta ve biraz peynir falan yedim sonra hazrlandk ve çarşıya çıktk kz kardeslerimin eksikleri vardi onları aldk ve 1 bucuk simit yedim dışarıda amaaa 2 saat kucagmda 13 kiloluk ccocukla yürüdüm son yarm saat eşim is yerinden geldi kızı aldi da biraz rahat dolandm bu saatten sonra karabuğday yicem yarn da debam etcem gazam mübarek olsun veee cumaya göre 1 kilo artıdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…