Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar işlerim yoğun olduğundan giremedim yarın daha yoğunum gece 1 de falan gelirim eve
kaptan kızmasın bana ama benim her ay bir 5-6 günüm böle yoğun oluyor.

PERŞEMBE GÖRÜŞÜRÜZ O ZAMAN OKUYACAĞIM YAZDIKLARINIZI

İYİGECELER

İyi geceler
bugünkü menüm
sabah
1 tam haşlanmış yumurta 1 de beyazı
2 adet hindi füme
1 dilim light peynir
ara
1 bardak yağsız sütten kahve
akşam
2 adet salatalık tursusu
1 kaşık ligt yoğurt
150 gram kadar kıyma ile yulaf kepeginden yaptıgım krep

günaydın kızlarr

hemen dünkü menümü yazayım

sabah
1 haşlama yumurta
40 gr peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

ara
10 fındık

öğle
90 gr kıyma kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 elma
türk kahvesi

akşam
2 dilim ekmek
70 gr kıyma
1 bardak ayran

ara
3 tane susamlı çubuk

su 2lt

ayrıca dayanabilirsem bu 2 gün makarna şok diyeti yapacağım.geçen seneki diyetisyenim duraklamalarda veriyordu
günde 2 orta tabak 1 tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış sosla makarna yenecek ve 3 tanede meyve.bunu 2 gün yapınca benden 1 kilo gitmişti bakalım yapmayı düşünüyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün akşam üzere sanırım üşütmeden dolayı başım ağrıyordu ( hatta buraya yazarken bile vardı baş ağrım )
Bir ara acaba tansiyonum mu yükseldi diye düşündüm mide bulantısıda başlayınca ama tansiyonum normaldi ölçtüğümde
Gece geç saate kadar uyuyamadım hatta bir ara eşim uyandı ve beni ayakta görünce başımın ağrısını geçirmek için elinden geleni yaptı en son bir ara halıya uzandım ve eşimede tembihledim olurda uyursam sakın uyandırma beni diye
Sağ olsun fönle enseme ve ayaklarıma sıcak hava tuttuda sıcağı görünce mayışmış uyumuşum
Şükür şu anda çok daha iyiyim ama sanki her an yine başım başlıyacakmış gibi

Şekersiz kahvemi kaptığım gibi kendimi buraya attım inşallah iyi gelirde başım tekrar başlamaz

Bu cuma kötü olacak gibi herkes halinden şikayetçi

Yok öyle hepimiz pozitiv düşünüyoruz ki sonuçlarda güzel olsun
Bak cumaya daha iki gün var ve eminim çok az dikkat ederse herkes yine eksilerde bildirimler yapacağız

arkadaşlar aranızda coocan titanyum elmas kaplı tava kullanan var mı

Ben kullanmıyorum ama ilk fırsatta bende almak istiyorum o tavalardan
Eminim diğer tavalara nazaran daha sağlıklıdır
Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa bizlerde tecrübelerinden yararlanırız

Canım menün gayet güzel
Kız makarna yiyerek zayıflanıyorsa bende yapayım onu aylardır makarna yemedim ki normalde çok severdim İnşallah sendende güzel bir sonuç çıkar ( yapacaksan bence bugün hemen başla ki Cuma bildirimine güzel yansısın )

Hayırlı sabahlar kelebeklerim
Yarın tartı günümüz bugünden dikkat edelim
Akşamdan ısladım karabuğdayı bakalım birazdan tanışcaz kendileriyle
inşallah tadını severim

Banummm çok geçmiş olsun bitanem

Günaydın canım
Çok sağ ol şu an biraz daha iyiyim

Bu arada bugün çarşamba değilmi ( Anam Fatih pazarına gidiceğim dediği için eminim )
Yani tartı gününe daha iki gün var

Bu arada ben hedef belirtmemiştim ama bu hafta hedefim; 112.5 olsun ( 400 gr yani )

Hedefi düşük tutuyorum ki fazlası giderse dahada sevindirik olurum

Bir sonraki hafta regl olursam belki biraz daha az giderse diye düşünüyorum ama tabi belli olmaz kısmet

Bir lokma ondan,bi ısırık şundan,bir yudum bundan...
çöp konteyniri oldum bugün.
Çok karıştırdığım için midem bulanıyor şuan...

Benim de öyle oluyor canım öyle bulanıyor ki bazen çıkarıyorum maalesef

menün çok güzel gülşencim şu makarna olayına ben de bittim valla her gün yaparım ki ben o detoksu hahahah

günaydın kızlar...
dün akşam yine oğlumla birlikte erkenden sızıp kalmışım...

arkadaşlar aranızda coocan titanyum elmas kaplı tava kullanan var mı

o tavayı eşimle tv.de seyrettik.Çok hoşumuza gitti ama ebat olarak büyül geldi bana.Biraz daha ufak olsaydı almak isterdim.

yarın perşembe kaptanımm..
ben de sabah 1 bardak karabuğdayı 1 kaşık sıvıyağda pilav gibi pişirdim.Kahvaltımı 1 yumurta ve dilim ekmek ile yaptım.Acıktığımda yoğurtlayıp deneyeceğim bakalım.
Umarım faydası olur

Günaydın canım
Çok sağ ol şu an biraz daha iyiyim

Bu arada bugün çarşamba değilmi ( Anam Fatih pazarına gidiceğim dediği için eminim )
Yani tartı gününe daha iki gün var
Ayy evet bende karabuğdayımı yerken farkettim bugün çarşamba
Bu arada karabuğday bana lezzetli geldi yoğurtla tarçınla bi güzel yedim
Bende zaten bi anomalilik var nerde saçma sapan şeyler var hoşuma gider

4 dolu yemek kaşığı yoğurda 3 dolu yemek kalığı karabuğday ekledim karıştırdım üzerine bolca tarçın serptim gayet lezzetliydibir kase dolusu oldu
Bu arada haşlayın deniyor ya bence hiç gerek yok gayet yumuşacıkhem haşlayınca suyu dökülürse vitaminide kalmaz
Tuttum ben bu karabuğdayı
Senede 6 kez yapılabiliyormuş 14 gün süreyle...ben 14 gün sırf bunu yapamam o yüzden haftada 1 yada 2 gün yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabii

Çarşamba pazarına çıkmayalıda benim rahat 20 sene olmuştur,kalabalığından sıkıldığımdan gitmiyorum ama sen hatırlatınca bi gidesim geldi hatta bugün hava çok güzel gitsemmiki

Dünkü saçma sapan menüm
Sabah: Tereyağlı 2 omlet, peynir, zeytin, 1 dilim yulaf kepekli tb ekmeğim
Öğle: 4 kaşık parasa yemeği (pirinçsiz), 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış brokoli
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 2 haşlanmış kemikli et, 4 kaşık yoğurtlu makarna
Ara: Komşuda 1 dilim hindistan cevizli kek yedim
Yaklaşık 2 litre su, 2 km eğimli bantta yürüdüm daha çok yordu ve terletti bundan sonra böyle yapacağım

Dediğin gibi haftanın bir günü şişlik hissettiğimizde yapabiliriz onu ( buldumda sanki )
Ya sanki geçenlerde bir yerde gördüm gibime geliyor ama düşün düşün aklıma gelmiyor neresiydi diye neyse kızkardeşimi arayacağım şimdi onların oradaki Happyde bulursa alır olmadı ben başka Happylere bakarım

Sorma canım benimde çarşambaya gidesim var aslında ama küçük kuzuyla o kalabalığa girmek istemedim
Annemde senelerdir gitmiyordu sabah bir arayayım bulursan bana çamaşır al diyecektim ( tabi kırmızı don değil ) Babam çıktı Annan sabah 8i az geçiyordu gitti dedi Anaaaa hatun pazarı kurmaya mı gidiyor rüyasındamı görmüş diye ne dalga geçtim
Hatta Annemi cebinden arayıp kurdunmu pazarı diyecektim ama şansa telefonumu bozuldu nedir bana sesi geliyor ama benimki ona gitmiyor hiç bir şey duymuyorum diyip durdu hatta bende iyi o zaman küfür edeyim diye makara yaptım ama tabi duymadı
Bakalım ne alemdeymiş Pazar Fiyatları olmadı bir ara kızı ablasına bırakıp bir hafta kaçarım ( tabi önce bir maaşı alalımda )

geçmiş olsun canm benim

Bende bende isterim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…