Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haklısın canım bakalım bu ev bıtsınde esım guvenıyor kendıne yapabılırım dıyor bıseyı kafaya koydumu yapıyor masallah ınsallah yapabılırız canım ya rabbım hayırlısını versın aynen en cokta kız cocukları ıcın bı ev sart ya

sımıtler borekler kekler karabugday ınsallah cumaya kılonu noturler canm ya bu hafta cok ıyı derece yapıcaz yada %30 altına dusucez bakalım hayırlısı karabugday takımı kurtaracakmı bakalım

sımıtler borekler kekler karabugday ınsallah cumaya kılonu noturler canm ya bu hafta cok ıyı derece yapıcaz yada %30 altına dusucez bakalım hayırlısı karabugday takımı kurtaracakmı bakalım

Aynen canm fenalardaym son umudum karabuğday umarm beni kurtrr

kızlar makarna beni acıktırdı akşam da 1 tabak yiyaceğim 2 meyve hakkım daha var.yarın da patates diyeti uygulucam o da öğlen ve akşam 1 tane büyük boy(300 grkadar)haşlanmış patates yiyorsun 3 ara öğünde de 1 dilim ekmek üstüne 1 çay kaşığı reçel yada bal yiyorsun.deneyebilirsiiniz.toplam aldığınız kalori 900 oluyo

Aslnda bu diyet benimde aklıma yatıyo bilemedim belki uygularm

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz

Merhaba canım hoşgeldin ben selin 20 yaşındayım 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda ve 56 kiloyummm motivasyon burda cok doğru yerdesin

ivett zorla da olsa 2.ci kase karabuğdayımı yedim bugün.
ilk kaseyi bol naneli yedim.İkinciyi tarçınlı yedim ama her iki şekilde de çok gereksiz bir tat
neyse bakalım umarım bu eziyete değer

Kesinlikle değecek canm bırakma yarın eminim tarti yüzünü güldürecek

Canım yaşın çok genç bunu hep söylüyorum çok çok rahat verirsin biraz tut boğazını hareket kat yaşamına yediklerine içtiklerine biraz dikkat tıpış tıpış gidiyor kilolar merak etme gönlün beynin rahat olsun Bu arada hoşgeldin canım özlem ben 34 yaşını bitirdim 2 oğlum var 68-68,5 arası gidip geliyorum duraklamaları yaşıyorum direnç kilolarım benim bunlar

Merhaba kizlar ben 33 yasinda 3 cocuk annesi pkohastasiyim, 105 kilodan 92 ye dusmustum ama bu ara aldim 95 oldum motivasyona cok ihtiyacim var benide araniza alirmisiniz

Sen de hoşgeldin canım

Gülşeeeennn makarna patates çok karbonhidrat değil mi kuzum üst üste yapma bence
bi de benim kaloriyi bi hesapla noooluurrrr yukarıda menüm çatlıycam yaaaa

Tesekkur ederim canim , sen bu motivasyonlami verdin kilolari , 56 yazmissin inanamadim

Saol tatlm ben buraya 8. Takıma geldiğimde 61 kiloydum 1 1 buçuk ay falan oldu heralde burda 56 ya düştüm tabi önceside var 58 kiloyla hamile kalıp 84 kiloyla doguma girdim çıktığımda 72 iydim sonra kızımı sütten kesene kadar diyet yapmadm ve 14 aylkken kızı sütten kestim bi tartldm 75 kiloyum bu rakamı görmem bana yetti 75 le basladm 56 ya kadar indim son 3 kilo çooookkk az kaldı bu arada bütün kilolarımı kalori sayarak verdim

Bu takımın en miniki benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…