Canım eşin aslında en güzelini yapıyor eğer imkanınız varsa borçunuz biter bitmez kenara koymaya devam edin ki atıyorum bir 15 sene sonra bir eve daha niyetlenirsiniz
İnan seneler okadar çabuk geçiyorki
Benim büyük kız doğduğunda ( ki baya ufakdı 2.595 gr doğdu 52 cm boyla
) Anneme ay ben bunu nasıl büyüteceğim diye soruyordum ama maşallah şimdi benden uzun katana kadar
Geçen gün Komşu Ablamda benim küçük cimcime için aynısını söyledi
kadıncağız 9 ay hamileliğimde bir gün bile yanlız bırakmadı ve kızım doğduğundan beri her Allahın günü görüşüyoruz; ay diyor bu cimcime ne çabuk büyüdü yaa daha dün gibi doğduğun gün diye
Hiç anlamıyorsun ve bir bakmışsın seneler geçmiş
Biz maalesef ev parası biriktirmek bir yana dursun olan borçları senelerdir bitirmedik
ama Babacığım sağ olsun hep diyor sen üzülme bizden kalanlarla rahat bir ev daha alırsın diye
tabi hep diyorum Allah uzun ömürler versinde varsın miras kalmasın
İmkanınız varsa inşallah sizede nasip olurda daha sonra yine doğurursan bir sonrakinin de en azından başını sokabileceği bir evi olur ( özellikle kızlarda ben şart görüyorum en azından evlensede güvence olur ve oturmasada kendine ek gelir olur masraflarını karşılar oradan gelenle
)
Anaaaa seninde baya az kalmış düğüne ama eminim kendini az sıkarsan kesinlikle 20 kiloyu verirsin
Şu anda nasıl bir beslenme uyguluyorsun
hani belli bir şey yoksa kesinlikle Karatayı tavsiye edebilirim hem acıkmıyor insan hemde insülin direnci varsada zamanla kırıyor
çok azda sporu dahil edersen daha fazlası bile gidebilir gibime geliyor
Ben çok zor kilo veren biri olarak 12 kg verdiysem sen eminim fazlasını verirsin
Valla Allah razı olsun eşim bir günden bir güne kilo aldın bak ver demedi bana
aksine ben krizlere girip ağladıkça aşkım ben seni her halinle çekici buluyorum
ne olur bu kadar kafana takma ama vereceksende sağlığın için ver diyordu ( belimin ağrıdığı zamanlarda özellikle çok ağlardım ben öleceğim bu ağrıdan diye
)
Şimdi aksine her gün aşkım harikasın her gün ufak ufakda olsa gittiği belli oluyor diyor hatta gece yatağa yatınca göbişimi yokluyor
yumuşadıysa tamamdır aşkım bugünde başarılı geçmiş diyor
ciddende ne zaman karnım yumuşadıysa ertesi gün azda olsa eksi görüyordum
artık onu baz alıyoruz diyebilirim
Tam tarifini alayım derken paylaştığını gördüm sonraki sayfada
O tarifin aynısını takımımızın Kaptanı Moni ( Ayşemmmm
) bana vermişti bir ara hatta sen söyleyince fark ettim uzun zamandır yapmamıştım bugün bende yapayımda yarın içerim
Turboya bağlayayım metabolizmamı
Aramıza hoşgeldin
Çok güzel bir yol almışsın ve inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vericeğiz takımca
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım ben okumuşsundur sanırım
Tanıştığımıza memnn oldum ( bu arada bende de pko ve insülin direnci var
ama inşallah zayıfladıkça ondanda kurtulacağız Allahın izniyle
)
Yok yok sağlıklı beslenirsen kilo bile verebilirsin bizim mervuş gibi
Ben ikinci hamileliğimde 5 kg vermiştim ( tabi rekor Mervede şu anda
) ve inan hamileliğimde hiç kaçamak yapmadım ve protein ağırlıklı beslenip bütün gün sokaklardaydım
Artık mahalledeki esnaf kız sokakta doğuracaksın yada sen hala doğurmadınmı yine dışardasın diyordu
Cidden son ana kadar gezdim hatta son doğuma bir kaç saat kala Nişantaşı, taksim falan gezdik eşimle sonra direk hastaneye gitmiştim
doktorda sancin gelmeyecek mecbur suni sancı yapacağız ( büyük kızımda öyle doğdu ) ne zaman istersen doğuma alabilirsiriz seni diyince eeee gelmişken doğurayım bari demiştim
Aynı gece sabaha karşı normal doğum yaptım yaklaşık 7 saat sonra beni taburcu ettiler ve ben dönüşte evime gideceğime eşimin Anannesine söz verdiğim için bebekle çaya gitmiştim
Kadıncağız yatalak olduğundan diyordu devamlı ay artık kim bilir ne zaman görürüm bebeği falan
bende o zaman hastane dönüşü çaya geliceğim sana demiştimde kadın şaka sanmış
beni doğumdan bir kaç saat sonra karşısında görünce anaaaaa valla geldi bende şaka sanıyordum kız çılgın ne işin var burada diyordu
tabi çokta memnun olup bana dua etmişti torunun çocuğunu aynı gün görebildi diye
Bencede Mervenin dediği gibi aç kalma metabolizmana zarar üstelik insülin direncini tetikliyor maalesef fazla aç kalmak