Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar şekerlerim
Bu saatte market market dolaşıp karabuğdayı aldım sonunda
Happy de buldum reisinki,migros ve rotada yoktu.
Yalnız çinden ithal olmasına takıldıminşallah sağlığımız kötü etkilenmez çin malına hiç güvenmem heleki gıdaysa.
Yarın başlasammı karar veremedim ,metabolizma için karışım hazırlamıştım ikisi bir arada olurmuki acaba
Ayy ne çok sorunum varrr

cok sevındım ablam bulmana ben vazgectım denemekten hatıce sok dıyet gıbı dedı bebıse zarar olmasın gercı bı ogun yemegı dusunuyordum sadece ama artık dogum sonrasına yaparım

cok sevındım ablam bulmana ben vazgectım denemekten hatıce sok dıyet gıbı dedı bebıse zarar olmasın gercı bı ogun yemegı dusunuyordum sadece ama artık dogum sonrasına yaparım
En güzelini düşünmüşsün mervem,karataya uygun beslen bence bebiş içinde sağlıklı olsun yeğenimizide çok şekerli şeylerle yorma

En güzelini düşünmüşsün mervem,karataya uygun beslen bence bebiş içinde sağlıklı olsun yeğenimizide çok şekerli şeylerle yorma
cıkolatadan kurtulmam lazım ablam normalde hıc boyle krızlerım yoktu ama sımdı nefsıme soz gecıremıyorum babaannem varken karatay pek mumkun olmaz ablamda ancak evıme gecınce olabılır yemeklerı cogunluk ben okuldayken babaannem yapıyor

Şu resim ekleme işine uyuz oldum iyice
Url siz ekleme yöntemi yokmu yahu ben mi beceremiyorum anlamadımki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam üzere eşimle dışarı attık kendimizi
Önce benim şu tezgahı yaptığım kolyeleri satacak dükkana götürdük oradanda Avmye geçip büyük kıza bot bakmaya gittik

Hanım 15 Tatilde Londra yolcusu ya geri sayıma başladı ve tabi ihtiyaçlarını sıralayıp duruyor
Hatta bir ara bana şu resimli sert bavullardan gösterdi etiketini görünce yok anam okadarda değil dedim sonuçta ihtiyaçlarını alacağım tekrar boşuna 229 lira veremem evde bavul varken
Neyseki hiç ısrar etmedide ağız tadıyla biraz gezip eve döndük

Akşam yemeğimi erken yiyince bir ara acıkır gibi oldum hatta eşim hadi yemek yiyelim dışarda dedi ama ona uymadım yok öyle yağma acıktıysanız evde size çorba ve salata yaparım geç oldu dedimde tamam dedi eşimde
Bende gelince Leptinim bozulmasın diye 1 koca bardak ayran içtim çalışsın leptinler

Canım keşke hiç cevap vermeseydinde eşine gelince gösterseydin bak mihriban diye birine mesaj çekmiş yanlışlıkla deseydin ( en azından sen bağırıp bayan olduğunu duyurmasaydın son mesaj gelmezdi belki ve eşin önceki mesajları görseydide sinirlenmezdi bence adama )
Allah yardımcın olsun

Benimde bir iki ay evvel gece uyuyamadığım bir gece cebime bir mesaj geldi; '' Hanımefendi nette birileri sizin müstehcen resimlerinizi ve telefonunuzu yayıyor haberiniz olsun hatta sizin yerinizde olsam kesinlikle mahkemeye verirdim.'' yazmıştı
Bİr an ulen ne alaka benim o tür şeylerle işim olmaz diye geçti aklımdan hatta adama ( yada artık kim mesajı attıysa ) hazır mesaj hakkımda varken mesaj atmak geldi hani ne alaka kardeşim linki bana at bakayım diye tabi tam tuvalete gidecekken mesaj gelince dur önce bir lavaboya gideyim diye düşündüm

Hani derler ya Türkün aklı ya kaçarken ya...... gelir diye
Benimkide o hesap; Kendi kendime ulen ben kocama bile müstehçen resimlerimi çekip yollamadım ( hani bir şekilde virüslede olsa başkasının eline geçmiş olsun )
Kendi kendime ne güldüm ama gecenin 3ünde de tanımadığım birine mesaj atıp yada telefon atıpta yaram olmadan gocunmuş gibi izah edeyim dedim hatta sonradan ulen acaba biri gece gece şansınımı deniyor hani rastgele bir numaraya mesaj atıp sazan avına çıkmışta olabilir; kadınsa; ay beyfendi bana hemen linkini verin acaba benimmiki diye bir bakayım hesabı yapsa karşı taraf o taraklarda bezi varmı yokmu anlamış olur ve ona göre yanaşabilirde
Tam elime telefonu attım baktım bir mesaj daha Çok çok özür dilerim ne olur kusura bakmayın size boşuna telaş yaptırmış olabilirim ama ben numarayı yanlış girmişim size gelmiş kazayla ne olur beni af edin hakkınızı helal edin diye

Ertesi sabah eşime iki mesajıda gösterdim ve dedim böyle böyle düşündüm ama sonra yaram yokki gocunayım diye cevap bile vermedim ama mesajları silmiyorum dedim hani aynı numara sonradan tekrar mesaj atarsa aynı kişi olup olmadığını anlıyayım diye hatta halada duruyor ve eşimde silme boşver diyor tabi ben mesaj atmış olsam ikinci mesajdan önce bu sefer ne diye mesaj attın diye bana fırça atardı kesin hani eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokabilirdin hesabı ( bayan olduğumu anlasaymış )

Bende bu akşam Reale baktım ama yok bulamadım karabuğdayı hatta eşimede fırça attım ulen insan unuturmu Mİgrosa bakmayı diye Neyse bizim GOPdada var Happy olmadı kızkardeşime söylerim o bir baksın bulursa alsında akşam eşim eve gelmeden uğrayıp ondan alır
Yarın kesin bulabileceğimi bilsem bir gün daha bekle beraber başlayalım diyeceğim ama istersen yarın başla en azından cumaya güzel bir sonuç alır takımı az daha yükseğe taşırsın belki

Hadi karabuğdaycılarrrrrrrrrrr göreyim sizi bulabilirsem perşembe bende size katılacağım ve inşallah takım olarak ilk 3e gireriz

Ah ah nerdeee ben fena artıdayım bu hafta öyle böyle değilregl beni mahvetti bu ay bi kaç gün daha çekeceğim
Yarın başlasammı karar veremedim gerçi ama büyük ihtimal 2 gün yapıcam,birazdan ıslarım sabaha hazır olsun en azından denerim

Neyse buraya doyum olmaz ama bana müsaade

Yarın görüşmek üzere
Kendinize hepiniz iyi bakın
Kocaman öpüldünüz

Canm sakın ıslayarak yapma tadı çok kötü oluyo sabah yagsz pilav gibi haşlayarak yap denedim ikisinide haşlaynca daha yenesi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…