- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vericeğiz ve hepimiz yaza fıstık gibi merhaba diyelim
Hayırlı akşamlar şekerlerim
Tüm gün dışardaydım bol bol yürümüş oldum
Eve geldim yemek yaptım snra bi geçmiş okıyım dedim ki maşallah anca bitti
Acayip bir baş ağrm var başımda değil tepem resmenbaşımın içi su dolu kazan gibi lodosmu vardıda dokundu bilmiyorm
Yettimmmyoğunluktan okuyup çıkıyorum canım dünde misafirlerim vardı bugünde dışarda olunca anca gelebildim
Evet tatlım cuma kilo bildiryorsun
Banum kubilaya bende gitmiştm Bi kaç yıl evvel 8 ay kadar biliyosun liste dolu bende ama ben yapmıyorum ,evet ekmek var o listelerde hatta haftada 3 öğünde kaçamak var.15 kilo kadar vermiştm sanırım o dönem.ama sonrasında hepsini hoppp geri aldım boşuna bi dünya param gitti o dönem.adam zayıflatmıyor veriyo listeni eline sen listeye uyup zayıflıyosun
Şunu diyim en güzel diyet canan karatay kadn sonuna kadar haklı
Bizim dyetlik işimiz yok bizim sağlıklı beslenmeyi öğrenip uygulamamız gerekiyor oda bana göre karatay
Sonuna kadar haklısın tatlımmenü yorumu çok çok önemli ve ihmal ettik,bundan sonra daha dikkatli ve özenli olucaz
Canım çok çok geçmiş olsun bende de var iki gündür hatta şu anda bile her an ağrıyacak gibi
Sanırım havalardan
Dediğin gibi biz sağlıklı beslenmeye devam edelim
Benim aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi ,1 kase yogurt ve salata idi , ekmeksiz
Canım hangi beslenmeyi uyguluyorsun bilmiyorum ama Canan Karataya göre zayıflamak isteyen haftada en fazla 2 kere 3 - 4 kaşık bulgur pilavı tüketebilir
Geçmiş olsun ablam gürkan kubilayi arastirdimda 6 aylik 500 euro aliyormus kişiye gore vermiyorsa listeyi hic gerekbyok o zaman gitmeye devletteki diyetisyen de veriyor çünkü bu siralar kiloma çok taktim nedense ben çok taktikca midem devamlı birşeyler indirme peşinde sanirim streste yememizi artiriyor bunu diyetteki listelre uyrknede yasamisdim ama dediğin gibi saglikli beslenirken hic yemek yemek düşüncesi yoktu bende
Kız 500 Euro az bile demişler
Ben geçen sene bir ara arayıp muayene hanesini aramıştımda fiyat olarak bana 3 aylık program 3000, 6 aylık 5000 demişlerdi telefonda
Dediğin gibi biz taktıkça beynimiz bize çok daha fazla kaçamaklar yapak içi oyunlar oynuyor
kizlar benim gece yeme problemim vr , asiri derecede ac uyaniyorum gozum hic bisey gormuyo , benim gibi olan varmi aranizda
Eskide bende öyleydim hatta gece çok acıkıca kocamla oturup makarna bile yapıp yemişliğimiz var
Çok şükür şu ada sağlıklı beslenice canım artık istemiyor hiç akşam saati birşeyler
Kızzzzz banummm sen yeniden menülerden sorumlu oynak başı olsanaaa
Al eline çantayı kafalarına kafalarna vur menü yazmayanın
Tamamdır kaptan
Bende bundan sonra menü sebepsiz paylaşmazsam ( hani netle ilgili sorunum olmadığı sürece ) sizde bana çantayla vurun
Söz bundan sonra gözüm herkesi üzerinde