Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım 52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vericeğiz ve hepimiz yaza fıstık gibi merhaba diyelim

Canım çok çok geçmiş olsun bende de var iki gündür hatta şu anda bile her an ağrıyacak gibi
Sanırım havalardan

Dediğin gibi biz sağlıklı beslenmeye devam edelim heee arada minicikde olsa kaçamak yapmayacağız anlamına gelmiyor tabi ( eğer öyle düşünmezsem daha çok kaçamak yapasım geliyor )

Benim aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi ,1 kase yogurt ve salata idi , ekmeksiz

Canım hangi beslenmeyi uyguluyorsun bilmiyorum ama Canan Karataya göre zayıflamak isteyen haftada en fazla 2 kere 3 - 4 kaşık bulgur pilavı tüketebilir hani sanki 1 tabak biraz fazla geldi gibime geldi ama yanında da başka birşey yememişsin o yüzden sanırım dengelenir

Kız 500 Euro az bile demişler
Ben geçen sene bir ara arayıp muayene hanesini aramıştımda fiyat olarak bana 3 aylık program 3000, 6 aylık 5000 demişlerdi telefonda kulaklarıma inanamamıştım o zaman
Dediğin gibi biz taktıkça beynimiz bize çok daha fazla kaçamaklar yapak içi oyunlar oynuyor en güzeli herşeyi zamana bırakmak ve sadece inanıp sağlıklı beslenmek

kizlar benim gece yeme problemim vr , asiri derecede ac uyaniyorum gozum hic bisey gormuyo , benim gibi olan varmi aranizda

Eskide bende öyleydim hatta gece çok acıkıca kocamla oturup makarna bile yapıp yemişliğimiz var
Çok şükür şu ada sağlıklı beslenice canım artık istemiyor hiç akşam saati birşeyler

Kızzzzz banummm sen yeniden menülerden sorumlu oynak başı olsanaaa
Al eline çantayı kafalarına kafalarna vur menü yazmayanın

Tamamdır kaptan
Bende bundan sonra menü sebepsiz paylaşmazsam ( hani netle ilgili sorunum olmadığı sürece ) sizde bana çantayla vurun
Söz bundan sonra gözüm herkesi üzerinde

Arkadaşlar ne tarz sporlar yapıyorsunuz? Benim gibi hep evde olan biri için ne önerirsiniz spor olarak?

Bak ben buna başlamıştım ( gerçi iki gündür baş ağrısı yüzünden yapamıyorum ) ama yarın yine başlıyorum inşallah

Hee birde Leslie yapabilirsin Youtubeda videoları var

Çook güzel sporla aram yok ama bunu yapabilirim sanırım :) çok teşekkür ederim yarın bende başlayacağım inşallah

Gecmisi oku oku anca geldim kızlar menümü yaziiim
SABAH : annemler bendeydi çok az sucuklu yumurta 1 dilim beyaz ekmek biraz peynir zeytin şekersiz çay
ÖĞLE: hiç yazasm yokk çokk cısss vaarrr ( ben özlemin öglenine cok mu demiştimo zaman benimki tam dayaklk)
simit 1 buçuk du yarm daha yidim 2 etti
çikolataaaaa
şekersiz kahve
biraccık böreeekkk

ARA: 2 kasık yoğurt 2 kaşık karabuğday maydanoz dereotu karıstrp yidimnn

AKŞAM: 3 kaşık karabuğday 2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu karştrp yedimm
su 1 buçuk litre
spor 2 saat dışarıda gezdim kız kucagmda

ooohh ne ıyıymıs boyle para kazanmaya can kurban valla bı dunya para verıyorsun bırebır ılgılenmıyor he bıde tvde cok ılgılı bı doktor gıbı konusuyor hastalarıyla lıste ısın ıcne gırdımı ben ck yapamıyorum zaten yabunye kabul etmıyor acayıp bı aclıga gırıyor
su karatayı bende mı arastırsam ama babaanneyle yapmak zor ya yemeklerımı o hazırlıyor ıstanbulada bı ay kalcam uygulamaya calısayım bakalım nasıl olacak aynen ya valla dun ve bugun taktım ya kafaya ondan mıdem bana oyun oynuyor hayır su ıctıkcemı buyuyor anlamıyorumkı mıdem kız ben netten baktm ıstanbulda olmayıpta nettten lıste verdıklerı ıcın fıyat o dedıgın gıbı belkı muaynanesıne gıden kım bılır ne kadar oduyordur

Bugün pirinç lapası yaptım
Sabah lapa birlokma yumurta yoğurt
Öğle yemedim
Akşam 1.5 ölçek karabuğday lapa 2yk dolusu salata yoğurt
Su az içtim. Dahiliyeye gittim dr bu değerlerle kilo vermen zor dedi. Yarın tahlili yenileyecek. Booooool bol yürüdüm. Yetmedi binaya gelince 6 kat merdiven çıktım. Hala bacaklarım ağrıyor.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Benim Adım Hatice 31 yaşındayım. 2 oğlum var küçüğüm 6aylık. Emziriyorum. Hipotroidi var. Pko vardı hala varmı bilmiyorum. Ebeyim ayrıca şuan evde bebeğime bakıyorum

ınsallah yarın kı tahlıllerın guzel cıkar canım benım

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın sabah kızkardeşimle İKEAda kahvaltı edeceğiz
Cevizimi ve haşlanmış yumurtamı yanımda götürmeyi düşünüyorum nasılsa çocuklar yanımızda onlar başka birşey yemiyor ayağına yatarım
Dönüştede Anneme gitmek istiyoruz artık ben ancak akşam gelebilirim
Beni özleyin Anacığımmmmmm

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun

Herkese hayırlı geceler azda eşimle sohbet edeyimde kıskanmasın

Inşallah tahlillerin iyi cıkar canmm bende karabuğday yidim bugün

Öpüldün şeker hayırlı geceler

Anammm böyle görünce cidden kaçmış bugün ama akşam karabuğdayla inşallah dengelersin kız geçen hafta ne güzel birinci olmuştun bu hafta da yinede senden umutluyum az da olsa gidecek

Canım bak emziriyorsun bence biraz az olmuş yediklerin
İnşallah yarın tahlilleri iyi çıkarda doktor sana gereken ilaç varsa verir ve kilolar daha rahat gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…