Canım sıkma canını sen yaparsın güveniyorum sanaGünaydın kızlar sabah sabah moral yerlerdehala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum
Kanki dün 106.7
Kız hatice ne demek hedefme ulaştm tamam,yolarım kız saçını başınıBen hedefime ulaştım tamam
Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
Kız hatice ne demek hedefme ulaştm tamam,yolarım kız saçını başınıaaa daha yeni başlıyoruz ayol da karpuz keseceeezzzz
Günaydın kızlarrrrrr
Ben haftalık hedefime ulaştım.
Karabuğday Çin'den gelenlerin tadı kötüymüş ama Ukrayna menşeili olanlar iyiymiş. Ben dün almer den aldım bildiğiniz bulgur tadında. Çokta rahat yedim. Yoğurt çorbası gibi oldu
acikde ben yolabilir miyimmmmBu nasıl kaptan yav durup durup beni yoluyor
Napıyım ayol kafamda saç bırakmadınız dertlerinizdenBu nasıl kaptan yav durup durup beni yoluyor
Günaydın kızlar sabah sabah moral yerlerdehala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum
Günaydın kızlaar..
karabuğday bende de güzel etki gösterdi ama tiksindim yaaa... hafta da bir yapmak isterim ama bugün kesinlikle yapmam
Bu arada h.sonu cozuttuğum için dün kilom 73.6 idi .bu sabah ise 72.4 çıktım. Yani 1.200gr gitmiş.
tebrikler hatçe bi ben bulamadım karabuğdayı yaaaKanki dün 106.7
Bugün 105.2
bes cayı bıraz fazla gelmıs canm sankı dolma ve yaprakta pırınc bulgur oldugundan hemde bıldıgım kadarıyla yuksuk corbasındada hamur vardıİyi geceler kızlar
Bugün tüm gün annemlerdeydim.Öğleden sonraya kadar annem oğlumla ilgilenirken ben de ders çalıştım malum bu hafta sınavlarım var.Öğleden sonra gelinimiz ve annesi geldi.Ve sonra yemek hazırlığı başladı.Akşam ağır yemekler olduğu için sabah ve öğleyi minimum geçirdim; annem beşçayının yanına pastaneden poğaça ve kurabiye alana kadar : ( İpin ucunu kaçırdım mı kaçırmadım mı bakın bakalım menüme
KAHVALTI
1 yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ARA
1 mandalina
ARA
1 yeşil elma
BEŞÇAYI
1.5 küçük poğaça
2 küçük kurabiye
şekersiz çay
AKŞAM
Yarım kase yüksük çorbası
1 kuru dolma 5 yaprak sarması
2 tavuk baget
bol marul salatası
(diğerlerinin tabağının 4 de 1 i kadar tabağım :))
1450 kalori etti yaklaşık.Bir tık fazla olmuş.Hayırlısı bakalım.Yarın karabuğday farz oldu bana :)
2.5 litre su
65 dklık leslie 5 mile ( çok yordu beni ilk defa 5 mileyi yaptım)
dıyet psıkolojısıne gırdımmı bende oyle oluyor canım o yuzden kendını kasmadan yemene dıkkat et sadece kuzumgünaydın kızlar dün menümü yazmayım ben iyisi güya makarna diyeti yapacaktım ammaaan makarna diyetinden çıktı neler neler yedim sonra pişman oldum midem bulandı hepsini çıkardım durur muyum çıkarınca tekrar yeme isteği geldi eşimle kahvaltı tarzı şeyler yedik birde üstüne 1 tane probis yiyince yine midem bulandı onu da çıkardım Allah ım ne midesiz biriyim ben yaaa.rejim psikolojisine girince daha çok acıktıpımı görüyorum.
canım belkı senınde ben gıbı vucudun su tutuyordur canm ben bu hafta odemden cok cekıyorum 3 e yakın su ıctım mesela her gun ancak carsamba eksıyı gordum bugunde +200 deyım dune goreGünaydın kızlar sabah sabah moral yerlerdehala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum
Günaydın kızlaar..
karabuğday bende de güzel etki gösterdi ama tiksindim yaaa... hafta da bir yapmak isterim ama bugün kesinlikle yapmam
Bu arada h.sonu cozuttuğum için dün kilom 73.6 idi .bu sabah ise 72.4 çıktım. Yani 1.200gr gitmiş.
Günaydın kızlarrrrrr
Ben haftalık hedefime ulaştım.
Karabuğday Çin'den gelenlerin tadı kötüymüş ama Ukrayna menşeili olanlar iyiymiş. Ben dün almer den aldım bildiğiniz bulgur tadında. Çokta rahat yedim. Yoğurt çorbası gibi oldu
Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
Tabi tabi alıştınız yazık banaacikde ben yolabilir miyimmmm
Napıyım ayol kafamda saç bırakmadınız dertlerinizdenbende sizi yolup yolup kendime postiş yapıyorum nolmuşşşş yaniiiii hı
Alıp göndereyim canımÜzülme tatlım anlık ödemdir o wc ye çıkınca bol su yeşilçay içinde atarsın..her gün mü tartılıyorsun sen eğer öyleyse anlık değişimler moral bozucu oluyor..
Yihuu bravo canım bak işe yaramış
tebrikler hatçe bi ben bulamadım karabuğdayı yaaa
Tabi tabi alıştınız yazık bana
Sabah 7 geçerek kalktım ve yarım saat önce kahvaltı yaptım. Biraz doyasıya yedim saymadım. Sonrasını rahat geçiririm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?