Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım sıkma canını sen yaparsın güveniyorum sana

Aa bi bakim kz benimki nerenin

Üzülme tatlım anlık ödemdir o wc ye çıkınca bol su yeşilçay içinde atarsın..her gün mü tartılıyorsun sen eğer öyleyse anlık değişimler moral bozucu oluyor..

Yihuu bravo canım bak işe yaramış

Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
tebrikler hatçe bi ben bulamadım karabuğdayı yaaa

gunaydın yada tunaydın kızlar sabahtan berı kosturmaca yenı gırebıldım dun 78,4 olan kılom bugun 78,6 cıktı sanırım tuzu fazla kacırdım yınevucut suyu fena tutuyor artık hergun tartıya cıkmaya basladım neyse kahvaltımı yaptıktan sonra hastaneye gıttık babaannemın ortopedıden randevusu vardı ama yarına kaldı yarın sabah yıne gıdıcez yoruldum valla bugun yıne suya dayanacam bakalım yarın cok artı cıkarsam tuzu tamamen kesıcem cunku buyuk ıhtımal tuz vucudumda su tutuyor
bes cayı bıraz fazla gelmıs canm sankı dolma ve yaprakta pırınc bulgur oldugundan hemde bıldıgım kadarıyla yuksuk corbasındada hamur vardı tartı oncesı karabugday dedıgın gıbı ıyı olur canım
dıyet psıkolojısıne gırdımmı bende oyle oluyor canım o yuzden kendını kasmadan yemene dıkkat et sadece kuzum
canım belkı senınde ben gıbı vucudun su tutuyordur canm ben bu hafta odemden cok cekıyorum 3 e yakın su ıctım mesela her gun ancak carsamba eksıyı gordum bugunde +200 deyım dune goretuzu bırakmak bana sart oldu
tebrıkler canım bugunde karabugdaya devam edersen yarına super bı sonuc gelecek ınsallahhhh yukarıda yazdıgın sımdı dıkkatımı cektı canım kesınlıkle yapmam demıssın o kadar mı kotu tadı
harıkasın canım yaaaa valla bu hafta moral olarak ıyı degıldın ama hedefe caktırmadan ulasmıssın cok sevındım
Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
41 kere masallah

Alıp göndereyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…